نویسنده |
پیغام |
mohammadiraj
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 25 اسفند1393 - 7:55pm پست: 605 محل اقامت: کردستان
|
دوست من ممنون از شما من با تنظیمات پیش فرض دیلی دستی 34 دیلی اتو 19 سنس 18 در 140 سینی رو سنس داشتم لطفا میشه بیگد چطور برد دستگاه رو برای اجسام محاسبه می کنید که شما میگید 160؟ با تمرین یا فرمول خاصی دارد دوست ممنون
|
پنج شنبه 29 مرداد1394 - 3:28pm |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
mohammadiraj نوشته است: سلام و درود مهندس یه سینی 30 در30 رو باید تو چه فاصله با لوپ 40 . سنس کرد البته توی خونه؟ بعدش دیلی لوپ در شرایط مختلف محیطی باید یکی باشه(مثلا:لوپ 40 باید در هر شرایطی با یک دیلی مشخص توسط دستگاه شناسای شود) منظور اینه مثلا در محیطهای متفاوت یا اصلا با تغییر دادن پهنای باند یا فرکانس دیلی باید تغییرکنه بعد از بالانس کردن ؟ اگر فلز به اندازه قطر لوپ باشه بايد حدود 4 برابر قطر لوپ حداقل توسط دستگاه سنس بشه كه نرمال هست : مثلا اگر قطر لوپ شما 40 سانت هست بايد فلز دايره 40 سانتي رو تا 160 سانت بزنه اگر 5 برابر بزنه كه خيلي بهتر هم هست . ديلي اتومات لوپ هم با توجه به شرايط داخل منزل مقداري بالاتر نمايش داده ميشه كه در بيابون حدود 2 الي 3 شماره بايد كمتر بشه
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
آخرین بار توسط مهدی در پنج شنبه 29 مرداد1394 - 3:33pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.
|
پنج شنبه 29 مرداد1394 - 3:32pm |
|
|
mahdisalehi
|
حمید نوشته است: خسته نباشی mahdisalehi عزیز. فکر میکنم توضیحات فایل برای پروگرام کاملا کافی باشه. همونطور که بسیاری از دوستان حتی برای بار اول هم موفق به پروگرام صحیح شدن. کافیه به توضیخات دقت بیشتری داشته باشین. همه نکات مهم توضیح داده شده. در ضمن منظور شما رو از آیسی ها متوجه نشدم! ما در این طرح فقط یک ایسی میکروی اتمگا328 رو داریم که باید پروگرام بشه! امیدوارم شما هم مثل یکی از دوستان دیگر اقدام به پروگرام ایسی 357 نکرده باشین!!! چرا که این آیسی پروگرام شدنی نیست! سلامت باشی مهندس من از atmega328 سه عدد گرفتم متاسفانه الان پروگرمر فقط یکیشو میشناسه اونم با خطا مواجه میشه که عکسش رو پیوست کردم ممنونم به خاطر پاسخ گویی
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
پنج شنبه 29 مرداد1394 - 3:33pm |
|
|
arta1987
کاربر فعال
|
نمیخوام تاپیک رو الکی به بیراهه بکشم ولی به نظرم گفتن یک نکته ضرورت داره.شوربختانه یه سری از دوستان سودجو گروه هایی در تلگرام راه انداختن علاوه بر اینکه به کلاهبرداری مشغول هستن بعضا سعی دارن خودشونو استاد جلوه بدن و مبادرت کردن به تغییرات در مدار.و تغییراتی که واقعا خیلی مضحکه و جز اینکه مدارو از ایده آل های کنونی دور کنه چیز دیگه ایی عائدتون نمیشه و خودتون میتونید با یک بار بازدید از این گروها متوجه عرایض بنده بشین.لذا از دوستان خواهشمندم که هر گونه سوالی و مشکلی داشتید اینجا مطرح بفرمایید و خوشبختانه مهندس حمید تمام وقت دارن به سوالات پاسخ میدن.با سپاس
|
پنج شنبه 29 مرداد1394 - 3:33pm |
|
|
mohammadiraj
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 25 اسفند1393 - 7:55pm پست: 605 محل اقامت: کردستان
|
مهدی نوشته است: mohammadiraj نوشته است: سلام و درود مهندس یه سینی 30 در30 رو باید تو چه فاصله با لوپ 40 . سنس کرد البته توی خونه؟ بعدش دیلی لوپ در شرایط مختلف محیطی باید یکی باشه(مثلا:لوپ 40 باید در هر شرایطی با یک دیلی مشخص توسط دستگاه شناسای شود) منظور اینه مثلا در محیطهای متفاوت یا اصلا با تغییر دادن پهنای باند یا فرکانس دیلی باید تغییرکنه بعد از بالانس کردن ؟ اگر فلز به اندازه قطر لوپ باشه بايد حدود 4 برابر قطر لوپ حداقل توسط دستگاه سنس بشه كه نرمال هست : مثلا اگر قطر لوپ شما 40 سانت هست بايد فلز دايره 40 سانتي رو تا 160 سانت بزنه اگر 5 برابر بزنه كه خيلي بهتر هم هست . ديلي اتومات لوپ هم با توجه به شرايط داخل منزل مقداري بالاتر نمايش داده ميشه كه در بيابون حدود 2 الي 3 شماره بايد كمتر بشه پس باید فلز 30 در 30 رو در 120 سانتی سنس کنه؟ 30 ضرب در 40 مساوی 120درسته؟
|
پنج شنبه 29 مرداد1394 - 3:37pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
mahdisalehi نوشته است: سلامت باشی مهندس من از atmega328 سه عدد گرفتم متاسفانه الان پروگرمر فقط یکیشو میشناسه اونم با خطا مواجه میشه که عکسش رو پیوست کردم ممنونم به خاطر پاسخ گویی ممنون. اون چه که در تصویر دیده میشه این هست که میکرو پروگرام میشه ولی نه به درستی! چنین موردی رو بنده در شرایطی که میکرو درست روی سوکت زیف قرار نگرفته باشه یا شل باشه یا داخل سوکت زیف و پایه ها کثیف باشه مشاهده کردم. اگر میتونین داخل سوکت زیف و همینطور پایه های میکرو رو تمیز کنین و کمی ایسی رو روی سوکت جابجا کنین فکر میکنم درست بشه.
|
پنج شنبه 29 مرداد1394 - 3:40pm |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
mahdisalehi نوشته است: حمید نوشته است: خسته نباشی mahdisalehi عزیز. فکر میکنم توضیحات فایل برای پروگرام کاملا کافی باشه. همونطور که بسیاری از دوستان حتی برای بار اول هم موفق به پروگرام صحیح شدن. کافیه به توضیخات دقت بیشتری داشته باشین. همه نکات مهم توضیح داده شده. در ضمن منظور شما رو از آیسی ها متوجه نشدم! ما در این طرح فقط یک ایسی میکروی اتمگا328 رو داریم که باید پروگرام بشه! امیدوارم شما هم مثل یکی از دوستان دیگر اقدام به پروگرام ایسی 357 نکرده باشین!!! چرا که این آیسی پروگرام شدنی نیست! سلامت باشی مهندس من از atmega328 سه عدد گرفتم متاسفانه الان پروگرمر فقط یکیشو میشناسه اونم با خطا مواجه میشه که عکسش رو پیوست کردم ممنونم به خاطر پاسخ گویی شما يك بار ميكرو رو ارايز chip Erase كنيد تا تمام فايلهاي داخلش حذف بشه ... سپس فايل هگز رو هرجايي كه هست كپي كنيد داخل صفحه دسكتاپ و بعد وقتي ميكرو رو پاكسازي كرديد ، سپس فايل هگز روي دسكتاپ رو اينبار روي برنامه سوار كنيد و بعد سه گزينه فيوز بيتهارو تيك كرده و بعد write All رو بزنيد ، اينبار بايد پروگرم انجام بشه ..
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
پنج شنبه 29 مرداد1394 - 3:41pm |
|
|
mahdisalehi
|
حمید نوشته است: mahdisalehi نوشته است: سلامت باشی مهندس من از atmega328 سه عدد گرفتم متاسفانه الان پروگرمر فقط یکیشو میشناسه اونم با خطا مواجه میشه که عکسش رو پیوست کردم ممنونم به خاطر پاسخ گویی ممنون. اون چه که در تصویر دیده میشه این هست که میکرو پروگرام میشه ولی نه به درستی! چنین موردی رو بنده در شرایطی که میکرو درست روی سوکت زیف قرار نگرفته باشه یا شل باشه یا داخل سوکت زیف و پایه ها کثیف باشه مشاهده کردم. اگر میتونین داخل سوکت زیف و همینطور پایه های میکرو رو تمیز کنین و کمی ایسی رو روی سوکت جابجا کنین فکر میکنم درست بشه. مهندس من نسخه 3 رو میزدم پروگرم نمیشد از نسخه 2.40 استفاده کردم پروگرم شد حالا روشن میکنم قسمت بالای ای سی دی مربع های کامل نشون میده ده ثانیه و خاموش میشه که دکمه اوکی رو زدم ثابت شد و مربع ها ثابت میمونن به نظر شما چرا نسخه 3 رو نشد پروگرم کنم اما اون یکی شد و نکته ی دیگه اینکه چرا ال سی دی چیز بی ربطی نشون میده!؟
|
پنج شنبه 29 مرداد1394 - 3:48pm |
|
|
talar
کاربر حرفه ای
|
askar نوشته است: اقای تالار عزیز اینجا را هم داشته باش که نوشته : از جمله هوا فضا مهندسی کشاورزی و عمران میکانیک دینامیک متالوژی و... و در هر رشته ای کتابهای دانشگاهی مربوط به ان را تهیه و با علاقه مطالعه کردم و باور کنید میکانیک >>>>> مکانیک کاری نداره میشه با یه ذره گرد نخود ادم بره فضا ،کره مریخ ،حتی سیارات دیگه راستی این کار و تخصص ایشان لازمه اش اینه حداقل استاتیک و مقاومت مصالح 1 و 2 را پاس کرده باشند. حالا من از ایشان سوال دارم استاتیک و مقاومت مصالح چند واحد پاس کرده اند در ضمن نام کتاب مرجع این سه کتاب را که استاد مربوطه بهشون معرفی کرده چی بوده ؟ راستی کل پستهای ایشان را مطالعه کردم . 90 درصد پست هاش مفهوم پاچه خواری داره تركيديم از خنده.من موندم اين ديناميك متالوژي ديگه چيه.شايد جز ابداعات ايشون باشه
|
پنج شنبه 29 مرداد1394 - 7:16pm |
|
|
hamedkk
کاربر حرفه ای
|
eclipse نوشته است: Here is the board I made, the design is slightly different. Thanks for this great schematic. --- در اینجا هیئت مدیره من ساخته شده است، طراحی کمی متفاوت است. با تشکر برای این شماتیک بزرگ است. dear eclipse we are so happy to have you as a new foreign member. actually this cicuit and its amazing design will be very popular and favorite for whom likes electronic and metal detecting matter all around the world. as a member who have made this project I want to say that you must never doubt to intelligence of the designer. designing of the PCB is very precise and all of the elements are chosen after long experiments. if you have read the user manual of this project (unfortunately not in English) you will see that the designer have emphasized on the pcb lines to be printed completely like the sketch offered in pdf file because of the reducing noise effects. btw we will be glad to know the results of your board with this new designing. And I will be so thankful to know where are you from?
|
پنج شنبه 29 مرداد1394 - 8:36pm |
|
|
|