انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 15 آبان1403 - 8:02pm

پاسخ به موضوع  [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1280 , 1281 , 1282 , 1283 , 1284 , 1285 , 1286 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام خدمت دوستان
مهندس حمید تشکر میکنم از اینکه جواب دادین بهم همین الان رسیدم خونه و خیلی خوشحالم که امروز یه چیز کوچولو با دستگاه شما شکار زدیم ولی حیف که مفرغ بود ارزش انچنانی نداشت همین که تونستم نتیجه بگیرم خودش کلی
امروز تو یه منطقه ای بودم که خیلی قبر داشت ولی خود طرف هم بهمون گفت امکان داره جنس انچنانی نداشته باشه ولی خدایش دست کاری هم نشده بود اون منطقه من با لوپ ۶۰ سانتی که اهمش ۲.۵ بود شروع کردم به کار اون منطقه اشغال سطحی زیاد داشت هر جا که عدد میتر رو ۴۰۰ به بالا بود رو کندم و اشغال سطحی رو ‌جم کردم و بعد لوپ یک در یک رو وصل کردم که یک جا نزدیک یک متر بوق کشید و عدد تفکیک زیر هشتاد بود من با ال متال کار میکردم و حذف اهن هم خاموش بود چون نمیخواستم مفرغ رو از دست بدم اون جایی که بوق کشید رو‌کاملا چک کردم لوپ کوچیک رو وصل کردم و حساسیت رو پایین اوردم روی ۱۰ و لوپ رو کج کردم دیدم سنس ندارم به حفارمون گفتم فقط سی سانت خاک رو بر داره به اندازه یک در یک خاک سطحی رو سی سانت برداشت دوباره با لوپ کوچیک زدم دیدم عدد سنس تقریبا اومده بالا روی صد و خورده ای بود و دوباره لوپ بزرگ رو تست کردم این بار سنس قطع و ‌وصل میشد نیم متر به نیم متر بوق میزد خلاصه گفتم بکنید که توی پنجاه سانت استخون بیرون اومد و بعد توی هشتاد سانت چند تا النگوی مفرغی در اومد با چند تا سینه بند و یه چیز مثل سر قندان در اومد که همه مفرغ بودن من با فرکانس ۲۰۱ و پهنای پالس ۱۵۰ و دیلی ۵۰ گراند ۳ اسپید ۳ داشتم کار میکردم سه تا قبر رو کندیم که یکیش دایره ای بود یکیش مستطیلی فک کنم دوره اشکانی تو سینه کش یه تپه بود این قبرها ما قسمت پایین رو کندیم ولی باید قبر های خوب و پر بارش بالاتر باشه شیب تندی داره و خیلی مشکله تو اون منطقه دستگاه زدن من
دستگاه رو با لوپ ها گذاشتم همون جا تا چند روز دیگه برم تا ببینم میشه قبر پر بارشو پیدا کرد یا نه! باطری رو با خودم اوردم تا نتونه کس دیگه استفاده کنه از دستگاه

چهارشنبه 4 شهریور1394 - 10:56pm
مدیر کل
مدیر کل

mahdisalehi نوشته است:

نه مهندس منظورم این بود که برای کاوش که نمیتونن ردیابی کنن ؟ :D
راستی ال سی دی سوخت
نمیدونم چرا ولی دیگه روشن نمیشه با ال سی دی تسترم تست کردم کلا صفحه سفید نشون میده و چیزی تو صفحه نیست!ولتاژمم نگاه کردم 5.09 ولت بود حالا چرا سوخته نمیدونم ! به هر حال باید یکی دیگه بگیرم البته نور پس زمینه دارم ولی متن وجود نداره دو تا ال سی دی هامم اینطوری شد!
بازم تشکر ویژه :D

نه فکر نمیکنم ربطی به ردیابی شدن داشته باشه! البته شایعاتی در خصوص وجود سنسور در برخی نواحی باستانی هست که بنده هم نمیدونم اصلا صحت داره یا نه. ولی بهرحال فرض ما بر این هست که شما با اینجور مناطق سر و کار ندارین! :-w :D
در خصوص ال سی دی هم مورد بعیدی هست چون اصلا تحت فشار نیست یا مشکل ولتاژی نداره که بخواد بسوزه. ممکنه از اتصالی بوده باشه. بهرحال مقاومتهای کنار ال سی دی رو هم چک کنین درست باشن. خازن 1 رو هم چک کنین.

چهارشنبه 4 شهریور1394 - 11:27pm
مدیر کل
مدیر کل

bantama نوشته است:
سلام خدمت مهندس حمید
اقا اتصالات السیدی درسته یه بوق هم موقع روشن شدن میزنه با همین برنامه که معرفی کردید و اون دوتا فایل اضاف هم پروگرم کردم بازم نشد هنوز فقط نور بک لایت رو دارم گزینه رید رو هم وقتی میکرو رو با پروگرمر وصله میزنم ببینم تو میکرو برنامه فلش هست یا نه که هست حالا به نظر شما ممکنه عیب از چه قسمتی باشه
با تشکر

ما فقط یک فایل هگز داریم که باید پروگرام کنین. در خصوص ال سی دی هم به توضیحاتی که به دوستمون دادم توجه کنین.

چهارشنبه 4 شهریور1394 - 11:31pm
مدیر کل
مدیر کل

alireza61sh2000 نوشته است:
با سلام .من با برنامه bascom کار میکنم و هیچ مشکلی ندارم و به خوبی میکرو رو پروگرام میکنم .اینم از تنظیم فیوز بیت ها در محیط bascom.

خسته نباشین.
دقت کنین با قسمت LockBits لازم نیست کاری داشته باشین و میتونین روی مقادیر پیشفرض قرارش بدین.
اما در تصویر شما اشتباهات فاحشی وجود داره! Fusebits باید F7 باشه و فیوز بیت Extended هم باید حتما FC باشه! اشتباه دوم قطعا پس از مدتی شما رو دچار مشکل میکنه و دستگاه ممکنه قاطی کنه!

چهارشنبه 4 شهریور1394 - 11:39pm
مدیر کل
مدیر کل

علي مولايي نوشته است:
سلام خدمت دوستان
مهندس حمید تشکر میکنم از اینکه جواب دادین بهم همین الان رسیدم خونه و خیلی خوشحالم که امروز یه چیز کوچولو با دستگاه شما شکار زدیم ولی حیف که مفرغ بود ارزش انچنانی نداشت همین که تونستم نتیجه بگیرم خودش کلی
امروز تو یه منطقه ای بودم که خیلی قبر داشت ولی خود طرف هم بهمون گفت امکان داره جنس انچنانی نداشته باشه ولی خدایش دست کاری هم نشده بود اون منطقه من با لوپ ۶۰ سانتی که اهمش ۲.۵ بود شروع کردم به کار اون منطقه اشغال سطحی زیاد داشت هر جا که عدد میتر رو ۴۰۰ به بالا بود رو کندم و اشغال سطحی رو ‌جم کردم و بعد لوپ یک در یک رو وصل کردم که یک جا نزدیک یک متر بوق کشید و عدد تفکیک زیر هشتاد بود من با ال متال کار میکردم و حذف اهن هم خاموش بود چون نمیخواستم مفرغ رو از دست بدم اون جایی که بوق کشید رو‌کاملا چک کردم لوپ کوچیک رو وصل کردم و حساسیت رو پایین اوردم روی ۱۰ و لوپ رو کج کردم دیدم سنس ندارم به حفارمون گفتم فقط سی سانت خاک رو بر داره به اندازه یک در یک خاک سطحی رو سی سانت برداشت دوباره با لوپ کوچیک زدم دیدم عدد سنس تقریبا اومده بالا روی صد و خورده ای بود و دوباره لوپ بزرگ رو تست کردم این بار سنس قطع و ‌وصل میشد نیم متر به نیم متر بوق میزد خلاصه گفتم بکنید که توی پنجاه سانت استخون بیرون اومد و بعد توی هشتاد سانت چند تا النگوی مفرغی در اومد با چند تا سینه بند و یه چیز مثل سر قندان در اومد که همه مفرغ بودن من با فرکانس ۲۰۱ و پهنای پالس ۱۵۰ و دیلی ۵۰ گراند ۳ اسپید ۳ داشتم کار میکردم سه تا قبر رو کندیم که یکیش دایره ای بود یکیش مستطیلی فک کنم دوره اشکانی تو سینه کش یه تپه بود این قبرها ما قسمت پایین رو کندیم ولی باید قبر های خوب و پر بارش بالاتر باشه شیب تندی داره و خیلی مشکله تو اون منطقه دستگاه زدن من
دستگاه رو با لوپ ها گذاشتم همون جا تا چند روز دیگه برم تا ببینم میشه قبر پر بارشو پیدا کرد یا نه! باطری رو با خودم اوردم تا نتونه کس دیگه استفاده کنه از دستگاه

خسته نباشین تبریک میگم.
بهرحال کشف مفرغ هم از نظر کاوش موفقیت خوبی محسوب میشه ولو اینکه ارزش زیادی نداشته باشه.

چهارشنبه 4 شهریور1394 - 11:44pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

آقای مولایی با تجربه ای که من داشتم ، عدد تفکیک 99 مستقیما به اصلی نبودن 357 در ارتباطه. با تعویض اون درست میشه.

چهارشنبه 4 شهریور1394 - 11:53pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام وستان کل هزینه ساخت این مداره چقد در میاد

پنج شنبه 5 شهریور1394 - 8:20am

lori نوشته است:
با سلام دوستان عزیز ببخشید من مدارمو با شارژر20 ولت که یک مقاومت 5 اهم که نمیدونم چندواته سر راهش گذاشتم موقع نصب دو سر مقاومته چند لحضه اتصال شد حالا مدارمو روشن کردم برای میزان باطری زده22 ووقتی شارژر رو بهش وصل میکنم میزنه 24.3 آیا مشکلی برای مقاومته و یا باطری و سیستم شارژ دستگاهم به وجود آمده یا طبیعی هست؟
ممنون

دوستان لطفا حواب ما رو هم بدین ممنون
راستی من از 5 تا باطری لتیومی3.7 3000آمپر استفاده میکنم

پنج شنبه 5 شهریور1394 - 9:03am

با سلام وتشكر از مهندس حميد و همه دوستان
مدار رو من با لوپ 40 با 28 دور سيم افشان 1*1 با مقاومت .9 ، توي خونه تست كردم با ديلي 21 .البته داخل منزل طبق فرمايش مهندس به خاطر نويز رياد با لوپ بزرگتر از 30 نميشه نيجه خوبي رو گرفت.فركانس 201 و پهناي پالس 160 ديلي دستي 15 وگراند خاموش و اسپيد 2 ،سيني استيل با قطر 24 سانت رو از فاصله 1/30 سنس داشتم با اعداد سه گانه 100،302،460 و id=99 ولي تو هر بار سنس كردن NON-FE ميزنه حتي با فعال كردن حذف آهن با درجه بالا.حالا چون كه توي خونه تست كردم خودم به نتايج شك دارم وفكر ميكنم اعداد سه گانه پايين باشه و ممكنه؟؟؟ ايراد از قطعات مخصوصا از 357 باشه. با توجه به عكسي كه از 357 در صفحه 72 ديدم بايد قلابي باشه(به جز مقاومتها و خازنها بقيه قطعات رو من از پايا گرفتم ) با تشكر :-BD \M/

پنج شنبه 5 شهریور1394 - 9:24am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

حميد اقا خسته نباشيد
اگه به جاي 4148 از oa 90 كه داراي ولتاژ باياس مستقيم 0.2است چه اتفاقي ميافتد.مرسي

پنج شنبه 5 شهریور1394 - 12:21pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1280 , 1281 , 1282 , 1283 , 1284 , 1285 , 1286 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Mrn و 88 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure