نویسنده |
پیغام |
kdj
کاربر حرفه ای
|
arash111 نوشته است: سلام وستان کل هزینه ساخت این مداره چقد در میاد سلام به نظرم تو ساخت هیچ خساستی به خرج ندید!(البته نه اینکه خدایی نکرده شما خسیس هستید) چون هرچی قطعات مرغوبتر خرید کنید نتیجه بهتر خواهد بود.من تحقیق کردم برای دستگاه شرکتی با همچین امکاناتی باید بیش از 20 میلیون هزینه کنید و مزیت عمده ای که این دستگاه به دستگاه های شرکتی داره لوپ اون هست که خودمون براش میسازیم. شما با ساخت لوپ تخت یا عنکبوتی در ابعاد بالا میتونید تفکیک و حذف آهن تو عمقهای بالا داشته باشید. موفق باشید
همه از مرگ میترسند...! من از زندگیه سمج خودم!!!
|
پنج شنبه 5 شهریور1394 - 12:44pm |
|
|
mahdisalehi
|
سلام به همه مهندس حمید من دو عدد ال سی دی گرفتم با تستر پروگرامر تست کردم کاملا سالم بود ولی وقتی روی مدار میزارم یک سری کاراکتر های عجیب غریب روی ال سی دی نشون میده! هر دوش هم دقیقا مثل هم در صورتی که میدونم دستگاه درست کار میکنه و با ال سی دی دیگه کار میکنه به نظر شما میتونه از نوعیت ال سی دی باشه که اینطور نشون بده؟ آیا راه حلی داره؟ من متاسفانه دو تا هم از اون نوع گرفتم امکان داره کد ال سی دی ها به هم نخوره ؟ باز ممنون میشم اگه راهی پیشنهاد کنید
|
پنج شنبه 5 شهریور1394 - 2:09pm |
|
|
kاوه
کاربر حرفه ای
|
سلام دوستان من مدار مهندس رو جمع کردم ولی صفحه ی ال سی دی نور نداره وصدای بیزر هم قطعهوتا مدار رو روشن میکنممقاومت16 شروع میکنه ب دود کردن بنظرتون ایراد از کجاست؟
|
پنج شنبه 5 شهریور1394 - 2:33pm |
|
|
کوهیار
مدیر سایت
|
kاوه نوشته است: سلام دوستان من مدار مهندس رو جمع کردم ولی صفحه ی ال سی دی نور نداره وصدای بیزر هم قطعهوتا مدار رو روشن میکنممقاومت16 شروع میکنه ب دود کردن بنظرتون ایراد از کجاست؟ درود دوست من شما اول ولتاژهارو چک کنید بینم درسته! بنطر میرسه رگولاتور 12 شما مشکل داره یا حداقل درست لحیم نشده یا در اون قسمت اتصالی دارید. پیروز باشید.
نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که ندیده اید نگذارید زبانتان چیزی را بگوید که قلبتان باور نکرده صادقانه زندگی کنید
|
پنج شنبه 5 شهریور1394 - 3:00pm |
|
|
mahdisalehi
|
mahdisalehi نوشته است: سلام به همه مهندس حمید من دو عدد ال سی دی گرفتم با تستر پروگرامر تست کردم کاملا سالم بود ولی وقتی روی مدار میزارم یک سری کاراکتر های عجیب غریب روی ال سی دی نشون میده! هر دوش هم دقیقا مثل هم در صورتی که میدونم دستگاه درست کار میکنه و با ال سی دی دیگه کار میکنه به نظر شما میتونه از نوعیت ال سی دی باشه که اینطور نشون بده؟ آیا راه حلی داره؟ من متاسفانه دو تا هم از اون نوع گرفتم امکان داره کد ال سی دی ها به هم نخوره ؟ باز ممنون میشم اگه راهی پیشنهاد کنید درست شد! فقط ی بحثی ک شاید جالب باشه ال سی دی با یکی از آی سی ها درست کار کرد جالب اینه که یک ال سی دی دیگه دارم مشکلی نداشت ولی اون ال سی دی های جدیدم با میکرویی که استفاده میکردم مشکل داشت مهندس دمت گرم من که اصلا امیدی نداشتم نتیجه گرفتم و الان لوپ وصل کردم درست کار میکنه یک نکته ی دیگه هم اینکه من دو نوع آی سی 8 پایه گرفته بودم که یکیش اصلی بود و فقط با اون کار کرد.
|
پنج شنبه 5 شهریور1394 - 3:46pm |
|
|
hafez
کاربر حرفه ای
|
آقا حمید سلام من امروز ماسفت جدیدی رو از داخل وسایلهای قدیمی پیدا کردم که اسمش P14NK60Zهستش که سرامیکی هست و بنده این ماسفت رو روی مدارم تست کردم با این حساب دقیقا روی 9 حذف آهن کامل دارم و با این لوپ 33سانتی عنکبوتی که دارم سیمی استیل 53سانتی رو در 185 تک بوق و در 179 سنس کامل دارم ولی یه مشگلی که هست عدد اولم از 180 بالا نمیره نظرتون چیه ؟ این ماسفت دقیقا به اندازه 840 هستش نظر کارشناشی رو میگید
همه آرزوم دیدن دوباره مادرمه.. ..... ای کاش خدا قدیمها رو برگردونه ....
|
پنج شنبه 5 شهریور1394 - 6:06pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
talar نوشته است: حميد اقا خسته نباشيد اگه به جاي 4148 از oa 90 كه داراي ولتاژ باياس مستقيم 0.2است چه اتفاقي ميافتد.مرسي هیچی از همه لحاظ جواب نمیده! ما در اون قسمت به یک دیود سریع نیاز داریم که ولتاژ بالایی رو بتونه تحمل کنه و در عین حال ولتاژ فوروارد مناسبتر داشته باشه نه اینکه کمتر باشه! OA90 ژرمانیوم هست و تقریبا هیچ فاکتورش مناسب نیست. بین دیودهای رایج هم چیزی بهتر از همین 4148 نیست. بفرض اگر دیود بهتری هم بذارین فقط آستانه حساسیت دستگاه رو افزایش میدین و این دقیقا چیزی هست که ما نیاز نداریم و در واقع اتفاقا دیلی دستی میدیم که دستگاه حساسیت اضافی به زمین و ذرات نداشته باشه!
|
پنج شنبه 5 شهریور1394 - 7:25pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
kاوه نوشته است: سلام دوستان من مدار مهندس رو جمع کردم ولی صفحه ی ال سی دی نور نداره وصدای بیزر هم قطعهوتا مدار رو روشن میکنممقاومت16 شروع میکنه ب دود کردن بنظرتون ایراد از کجاست؟ خسته نباشین. در خصوص مقاومت 16 شما باید از سلامت و جهت نصب صحیح ترانزیستور 337 و همینطور خازن 17 اطمینان حاصل کنین. نور ال سی دی هم به مقاومت 21 و سیمکشی اون تا میکرو و پایه 15 ال سی دی بستگی داره. البته ممکنه سیستم نور ال سیدی شما فرق داشته باشه که در فایل توضیح دادم و در اون صورت احتمالا مجبور به تعویض ال سی دی هستین.
|
پنج شنبه 5 شهریور1394 - 7:30pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
hafez نوشته است: آقا حمید سلام من امروز ماسفت جدیدی رو از داخل وسایلهای قدیمی پیدا کردم که اسمش P14NK60Zهستش که سرامیکی هست و بنده این ماسفت رو روی مدارم تست کردم با این حساب دقیقا روی 9 حذف آهن کامل دارم و با این لوپ 33سانتی عنکبوتی که دارم سیمی استیل 53سانتی رو در 185 تک بوق و در 179 سنس کامل دارم ولی یه مشگلی که هست عدد اولم از 180 بالا نمیره نظرتون چیه ؟ این ماسفت دقیقا به اندازه 840 هستش نظر کارشناشی رو میگید تبریک میگم نتیجه بسیار خوبی بوده و در واقع شما به رکورد برد 5.5 برابر لوپ هم رسیدین! با توجه به اینکه حذف آهن هم از شماره 9 داره کار میکنه کاملا مطلوب هست و با این حساب این شماره ماسفت مورد تاییده. حالا باید سایر دوستان هم در صورت امکان تست کنن تا اگر واقعا نسبت به شرایط قبلیشون برد بیشتری حاصل شد ما هم بیشتر در فاکتورهای این ماسفت توجه کنیم بلکه معلوم بشه دقیقا علت برد بیشترش چیه. چون چیزی که من دیدم فاکتور خیلی بهتری وجود نداشت هر چند مشخصا نسبت به 840 باید کمی قویتر جواب بده. در خصوص عدد اول هم مشکلی نیست! ما عدد اول رو بیشتر برای قسمت حذف آهن نیاز داریم و وقتی روی درجه ای مثل 9 جواب گرفتین یعنی ایرادی وجود نداره. علتش هم طبیعتا مختصات ویژه ماسفتی هست که استفاده کردین و شکل موج رو اندکی عوض کرده.
|
پنج شنبه 5 شهریور1394 - 7:39pm |
|
|
mehrad4
|
حمید نوشته است: alireza61sh2000 نوشته است: با سلام .من با برنامه bascom کار میکنم و هیچ مشکلی ندارم و به خوبی میکرو رو پروگرام میکنم .اینم از تنظیم فیوز بیت ها در محیط bascom. خسته نباشین. دقت کنین با قسمت LockBits لازم نیست کاری داشته باشین و میتونین روی مقادیر پیشفرض قرارش بدین. اما در تصویر شما اشتباهات فاحشی وجود داره! Fusebits باید F7 باشه و فیوز بیت Extended هم باید حتما FC باشه! اشتباه دوم قطعا پس از مدتی شما رو دچار مشکل میکنه و دستگاه ممکنه قاطی کنه! مهندس حميد عزيز سلام و خسته نباشيد شرايط بنده هم دقيقأ عين مورد ذكر شده توسط دوستمونه. يعنى ميكرو رو با همين تنظيمات پروگرم كردم و كليدام قاطى شد و سرعت بالا اومدن دستگام به شدت كند عمل ميكنه. هرچقدرم سعى كردم f9 رو بهf7 و FF رو به FC تبديل كنم نشد هيچ ميكرو رو هم سوزوندم!! در هر حال موضوع مهمتر اينه كه آيا ممكنه اين مقادير رو تغيير بديم يا ناگزير به استفاده از پروگرمر USB و نرم افزار پيشنهادى شما هستيم؟؟ ممنونم از لطفتون
|
پنج شنبه 5 شهریور1394 - 7:53pm |
|
|
|