نویسنده |
پیغام |
kاوه
کاربر حرفه ای
|
کوهیار نوشته است: kاوه نوشته است: سلام دوستان من مدار مهندس رو جمع کردم ولی صفحه ی ال سی دی نور نداره وصدای بیزر هم قطعهوتا مدار رو روشن میکنممقاومت16 شروع میکنه ب دود کردن بنظرتون ایراد از کجاست؟ درود دوست من شما اول ولتاژهارو چک کنید بینم درسته! بنطر میرسه رگولاتور 12 شما مشکل داره یا حداقل درست لحیم نشده یا در اون قسمت اتصالی دارید. پیروز باشید. ممنون ازشما دوست من مشکل از bc337بود الحمدلله حل شد
|
پنج شنبه 5 شهریور1394 - 8:28pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
mehrad4 نوشته است: مهندس حميد عزيز سلام و خسته نباشيد شرايط بنده هم دقيقأ عين مورد ذكر شده توسط دوستمونه. يعنى ميكرو رو با همين تنظيمات پروگرم كردم و كليدام قاطى شد و سرعت بالا اومدن دستگام به شدت كند عمل ميكنه. هرچقدرم سعى كردم f9 رو بهf7 و FF رو به FC تبديل كنم نشد هيچ ميكرو رو هم سوزوندم!! در هر حال موضوع مهمتر اينه كه آيا ممكنه اين مقادير رو تغيير بديم يا ناگزير به استفاده از پروگرمر USB و نرم افزار پيشنهادى شما هستيم؟؟ ممنونم از لطفتون
خواهش میکنم. ببینید قبلا بارها توضیح دادم. فیوز بیتهای این میکرو کاملا مشخصه و با توجه به توضیح هر کدومش هیچ فرقی نداره که از چه برنامه ای استفاده میکنین. اما تستهای من نشون میده کلا بعضی برنامه ها با این میکرو مشکل دارن و درست فیوز بیت ها ست نمیشه! مساله از نوع پروگرامر هم نیست و به نرم افزار بستگی داره. من هم کاریش نمیتونم بکنم به همین جهت راحت ترین روش پروگرام رو ذکر کردم. اگر یه پروگرامر سازگار با برنامه پیشنهادی بگیرین بهتره که چند میکرو رو از دست بدین!
|
پنج شنبه 5 شهریور1394 - 9:00pm |
|
|
mirza
|
mirza نوشته است: با سلام وتشكر از مهندس حميد و همه دوستان مدار رو من با لوپ 40 با 28 دور سيم افشان 1*1 با مقاومت .9 ، توي خونه تست كردم با ديلي 21 .البته داخل منزل طبق فرمايش مهندس به خاطر نويز رياد با لوپ بزرگتر از 30 نميشه نيجه خوبي رو گرفت.فركانس 201 و پهناي پالس 160 ديلي دستي 15 وگراند خاموش و اسپيد 2 ،سيني استيل با قطر 24 سانت رو از فاصله 1/30 سنس داشتم با اعداد سه گانه 100،302،460 و id=99 ولي تو هر بار سنس كردن NON-FE ميزنه حتي با فعال كردن حذف آهن با درجه بالا.حالا چون كه توي خونه تست كردم خودم به نتايج شك دارم وفكر ميكنم اعداد سه گانه پايين باشه و ممكنه؟؟؟ ايراد از قطعات مخصوصا از 357 باشه. با توجه به عكسي كه از 357 در صفحه 72 ديدم بايد قلابي باشه(به جز مقاومتها و خازنها بقيه قطعات رو من از پايا گرفتم ) با تشكر سلام شب بخیر مهندس حمید لطفا راهنایی کنید
|
پنج شنبه 5 شهریور1394 - 9:15pm |
|
|
hafez
کاربر حرفه ای
|
حمید نوشته است: hafez نوشته است: آقا حمید سلام من امروز ماسفت جدیدی رو از داخل وسایلهای قدیمی پیدا کردم که اسمش P14NK60Zهستش که سرامیکی هست و بنده این ماسفت رو روی مدارم تست کردم با این حساب دقیقا روی 9 حذف آهن کامل دارم و با این لوپ 33سانتی عنکبوتی که دارم سیمی استیل 53سانتی رو در 185 تک بوق و در 179 سنس کامل دارم ولی یه مشگلی که هست عدد اولم از 180 بالا نمیره نظرتون چیه ؟ این ماسفت دقیقا به اندازه 840 هستش نظر کارشناشی رو میگید تبریک میگم نتیجه بسیار خوبی بوده و در واقع شما به رکورد برد 5.5 برابر لوپ هم رسیدین! با توجه به اینکه حذف آهن هم از شماره 9 داره کار میکنه کاملا مطلوب هست و با این حساب این شماره ماسفت مورد تاییده. حالا باید سایر دوستان هم در صورت امکان تست کنن تا اگر واقعا نسبت به شرایط قبلیشون برد بیشتری حاصل شد ما هم بیشتر در فاکتورهای این ماسفت توجه کنیم بلکه معلوم بشه دقیقا علت برد بیشترش چیه. چون چیزی که من دیدم فاکتور خیلی بهتری وجود نداشت هر چند مشخصا نسبت به 840 باید کمی قویتر جواب بده. در خصوص عدد اول هم مشکلی نیست! ما عدد اول رو بیشتر برای قسمت حذف آهن نیاز داریم و وقتی روی درجه ای مثل 9 جواب گرفتین یعنی ایرادی وجود نداره. علتش هم طبیعتا مختصات ویژه ماسفتی هست که استفاده کردین و شکل موج رو اندکی عوض کرده. بله استاد حمید برای اینکه از شک در بیام چندباری الان تست کردم و دقیقا در 179 سنس کامل دارم در ضمن استاد با 840 و بیست ان شصت ل.پم اینقدر وز وز نمیکرد اما الان تا 60 سانت صدای وز وز میاد
همه آرزوم دیدن دوباره مادرمه.. ..... ای کاش خدا قدیمها رو برگردونه ....
|
پنج شنبه 5 شهریور1394 - 9:56pm |
|
|
hafez
کاربر حرفه ای
|
اینم تست در حیاط استاد با این تنظیمات و با اینکه اصلا خفه نشد مجبور شدم حساسیت رو کم کنم و الان با این لوپ 1*1 استیل 53 رو با قدرت در 250 سنس دارم یعنی دستم نرسید و حساسیت به خاطر فلزات مزاحم کم شد حساسیت 13 دیلی دستی 20 فرکانس 180 پهنا 170 انتگرال 50
|
پنج شنبه 5 شهریور1394 - 10:07pm |
|
|
hafez
کاربر حرفه ای
|
منظورم این لوپ بود استاد
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
پنج شنبه 5 شهریور1394 - 10:18pm |
|
|
arash111
کاربر حرفه ای
|
ی سوال دستگاهو روشن میکنی عدد ۱۰۰ باشه درسته
|
جمعه 5 شهریور1394 - 12:27am |
|
|
hafez
کاربر حرفه ای
|
باید روی 300 باشه
|
جمعه 5 شهریور1394 - 12:44am |
|
|
asadof
کاربر حرفه ای
|
علي مولايي نوشته است: سلام خدمت دوستان مهندس حمید تشکر میکنم از اینکه جواب دادین بهم همین الان رسیدم خونه و خیلی خوشحالم که امروز یه چیز کوچولو با دستگاه شما شکار زدیم ولی حیف که مفرغ بود ارزش انچنانی نداشت همین که تونستم نتیجه بگیرم خودش کلی امروز تو یه منطقه ای بودم که خیلی قبر داشت ولی خود طرف هم بهمون گفت امکان داره جنس انچنانی نداشته باشه ولی خدایش دست کاری هم نشده بود اون منطقه من با لوپ ۶۰ سانتی که اهمش ۲.۵ بود شروع کردم به کار اون منطقه اشغال سطحی زیاد داشت هر جا که عدد میتر رو ۴۰۰ به بالا بود رو کندم و اشغال سطحی رو جم کردم و بعد لوپ یک در یک رو وصل کردم که یک جا نزدیک یک متر بوق کشید و عدد تفکیک زیر هشتاد بود من با ال متال کار میکردم و حذف اهن هم خاموش بود چون نمیخواستم مفرغ رو از دست بدم اون جایی که بوق کشید روکاملا چک کردم لوپ کوچیک رو وصل کردم و حساسیت رو پایین اوردم روی ۱۰ و لوپ رو کج کردم دیدم سنس ندارم به حفارمون گفتم فقط سی سانت خاک رو بر داره به اندازه یک در یک خاک سطحی رو سی سانت برداشت دوباره با لوپ کوچیک زدم دیدم عدد سنس تقریبا اومده بالا روی صد و خورده ای بود و دوباره لوپ بزرگ رو تست کردم این بار سنس قطع و وصل میشد نیم متر به نیم متر بوق میزد خلاصه گفتم بکنید که توی پنجاه سانت استخون بیرون اومد و بعد توی هشتاد سانت چند تا النگوی مفرغی در اومد با چند تا سینه بند و یه چیز مثل سر قندان در اومد که همه مفرغ بودن من با فرکانس ۲۰۱ و پهنای پالس ۱۵۰ و دیلی ۵۰ گراند ۳ اسپید ۳ داشتم کار میکردم سه تا قبر رو کندیم که یکیش دایره ای بود یکیش مستطیلی فک کنم دوره اشکانی تو سینه کش یه تپه بود این قبرها ما قسمت پایین رو کندیم ولی باید قبر های خوب و پر بارش بالاتر باشه شیب تندی داره و خیلی مشکله تو اون منطقه دستگاه زدن من دستگاه رو با لوپ ها گذاشتم همون جا تا چند روز دیگه برم تا ببینم میشه قبر پر بارشو پیدا کرد یا نه! باطری رو با خودم اوردم تا نتونه کس دیگه استفاده کنه از دستگاه من از پست شما نتیجه گرفتم که اصلا کاوش نرفتید!!! شرمنده
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
|
جمعه 5 شهریور1394 - 2:19am |
|
|
asadof
کاربر حرفه ای
|
hafez نوشته است: اینم تست در حیاط استاد با این تنظیمات و با اینکه اصلا خفه نشد مجبور شدم حساسیت رو کم کنم و الان با این لوپ 1*1 استیل 53 رو با قدرت در 250 سنس دارم یعنی دستم نرسید و حساسیت به خاطر فلزات مزاحم کم شد حساسیت 13 دیلی دستی 20 فرکانس 180 پهنا 170 انتگرال 50 دوست عزیز با لوپ 1 متری اصلا نتیجه خوب نبوده به نظرم علتش هم این بوده که توی حیاط تست کردید و اونجا فلز اهن زیاده بهتره برید بیرون از شهر تست کنید و داخل حیاط هم با لوپ 60 تست کنید و نتیجه رو اعلام کنید البته اگه زحمتی نیست با هر دو ماسفت تست کنید.مرسی
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
|
جمعه 5 شهریور1394 - 2:41am |
|
|
|