نویسنده |
پیغام |
meisam121
|
b6868 نوشته است: سلام دوستان من یه lf357 مثلا اورجینال از اونایی که خط سفید داره گرفتم میندازم رو دستگاه کویل ارور میده ولی با lf357 معمولی که از قبل داشتم با دیلی18 شناسایی میکنه و بردش هم خوبه بیرون هم بردم خوب کار میکرد به نظرتون اونی که تازه گرفتم اصل نیست؟ مهندس مال منم به همین صورته کول ارورر میده بچه های انجمن هواسشون باشه از چهره الکترونیک این ای سی رو به مبلغ زیاد نگیرن واقعا سر کاریم هر چند بقیه قطعاتشون خوب کار مینه من حضوری خرید کردم از لیست قطعات میفهمن برای فلز یاب میخوایی این ای سی 357 هم شده منبع درامدشون که به قیمت 17 تومن میفروشن با شعار اصل بودن قطعه خدایی ملت انصاف ندارن تا فهمیدن همه دنباتل اصل این ای سی هستن بازارشو با تقلبی و قیمت زیاد گرم کردن
|
چهارشنبه 4 آذر1394 - 8:35pm |
|
 |
HOSSEIN447
کاربر حرفه ای
|
دوستان عزیز این بنده خدا راست میگه این چهره الکترونیک هم گند زد به ای سی 357 من چند تایی ازشون خرید کردم همش کویل ارور میزد واقعا جنساز اشغال شده دوستان اطلاع رسانی کنین که بقیه دوستان دیگه مثل ما ضرر نکنن ممنون
|
چهارشنبه 4 آذر1394 - 8:43pm |
|
 |
حمید
مدیر کل
|
xbehzad نوشته است: یک سوال داشتم مهندس من به اشتباه به جای رگلاتور 5 ولتی 12 ولتی زده بودم و قبل از اینکه مگا328 رو جایگذاری کنم داشتم ولتاژ پایه هارو اندازه میگرفتم که دیدم تغذیه میکرو 10 ولت هست. فورا رگلاتور رو عوض کردم میکرو رو پروگرام کردم و ال سی دی به خوبی شروع به شمردن کرد. بنظرتون کجاهای مدار اسیب دیده؟ lf357 بنظرتون سوخته؟ خسته نباشین! تنها قسمتهای مدار که با 5 ولت کار میکنن میکرو و ال سی دی هستن. هر کدوم در حین این اشتباه در مدار بوده باشه به احتمال قریب به یقین سوخته! ولی هیچ قطعه دیگری از جمله 357 نمیتونه آسیب دیده باشه.
|
چهارشنبه 4 آذر1394 - 9:23pm |
|
 |
iggy
کاربر فعال
|
من با پروگرام کردن اتمگا 328 مشکل دارم همش ارور فرکانس میده با پروگرامر اس کی 500 و برنامه ای وی ار استودیو . ویندوزم 64 بیته اکسترم برنر رو بالا نمیاره یه کمک لطفا
Get Rich Or Die Trying
|
چهارشنبه 4 آذر1394 - 9:25pm |
|
 |
حمید
مدیر کل
|
faraj نوشته است: سلام حضور دوستان و مهندس حمید مهندس مشکل من از میکرو بود امروز یک لوپ ۵۵ سانتی متری عنکبوتی درست کردم با سیم ۱.۲۵ مفتول مسی که در دستگاهای پمپاژ اب کاربر داره را ساختم با ۰.۶ اهم و ۴۸۰ میکرو هانری که دستگاه اونو با دیلی ۳۵ شناخت و دستگاه یک قوطی کنسرب را در ۸۰ سانتی متری سنس کیکرد البته لوپ روی زمین بود اعدادسه گانه A121. B366. C538 بودن دیلی دستی ۱۸ بازه انتگرال روی ۴۰ و گراند و ایرون خاموش و فرکانس ۱۴۰ و پهنای پالس هم روی ۱۶۰ و اسپید هم ۵ بود لطفا بنده را راهنمای نمایید با تشکر از کلیه دوستان و مهندس حمید خسته نباشین. این دیلی اتومات بالا در کنار عدد اول تا این حد پایین هر دو حکایت از کیفیت پایین لوپ شما داره که علتش ظرفیت خازنی بالا هست و به نوع سیم استفاده شده مربوط میشه. وگرنه لوپ عنکبوتی نباید چنین نتیجه ای بده. ضمن اینکه عرض کردیم برای لوپی با این سایز حداکثر سیم 1 میل خوب جواب میده که البته جنس روکش اون هم اهمیت داره. لذا طبیعیه که بردی هم که به شما داده اندکی کمتر از حد مطلوب هست. وگرنه قاعدتا باید حدود 1 متر سنس میشد.
|
چهارشنبه 4 آذر1394 - 9:30pm |
|
 |
حمید
مدیر کل
|
HOSSEIN447 نوشته است: دوستان عزیز این بنده خدا راست میگه این چهره الکترونیک هم گند زد به ای سی 357 من چند تایی ازشون خرید کردم همش کویل ارور میزد واقعا جنساز اشغال شده دوستان اطلاع رسانی کنین که بقیه دوستان دیگه مثل ما ضرر نکنن ممنون دوستان عزیز توجه داشته باشن طبق موارد متعدد گزارش شده اخیر ظاهرا یک سری از این ایسیهای 357 فلزی که فروشگاه چهره عرضه کرده کارایی ندارن!!! نمیدونم تا کی باید با این وضعیت قطعات بازار دست و پنجه نرم کنیم! 
|
چهارشنبه 4 آذر1394 - 9:34pm |
|
 |
HOSSEIN447
کاربر حرفه ای
|
اقا حمید من پلاستیکی شو بعنوان جنس اصلی ازشون 16 یا 17 تومان خریدم اشغال بود اصلا کار نکرد واقعا باید دوستان به همه اطلاع رسنی کنن که دیگه ازشون خرید نکن .اینها واقعا از خدا نمی ترسن یعنی پول هلال و حروم براشون معنی نداره واقعا که..
|
چهارشنبه 4 آذر1394 - 9:46pm |
|
 |
سنه دژ
استاد
تاریخ عضویت: چهارشنبه 26 تیر1392 - 4:12am پست: 1912 محل اقامت: کوردستان
|
بیا اینم از این ای داد از این فلز . صد داد از پلاستیک . بیائید همگی به شرکتهای سازنده ی متقلب ، ایمیل بزنیم و ازشون خواهش کنیم که از مدلهای سرامیکی و نظامی هم بدل بزنن که کلا خیال ما از نظر تامین قطعات اصل در ایران راحت بشه 
لا اله الا هو
|
چهارشنبه 4 آذر1394 - 9:51pm |
|
 |
حمید
مدیر کل
|

ممنون حسین عزیز! خب دوستان صحت پلاستیکی این آیسی هم زیر سوال رفت! تا نابودی کامل شماره اصلی در بازار ظاهرا فاصله ای نداریم!  بار دیگه خدمت عزیزان عرض میکنم در این مدت شماره های رایج دیگری رو مورد تست و بررسی قرار دادم و متاسفانه تنها شماره هایی که درست و خوب جواب میدن سری 157 و 257 و LF357 اصلی هستن. اما حسین جان وقتی راهی برای تست چنین قطعاتی وجود نداره نمیشه همه گناه رو بر گردن فروشگاه خاصی انداخت! تنها راه اونا شاید این باشه که مدار ما رو بسازن و از هر سری قطعه که میخوان بیارن ابتدا نمونه ای رو روی مدار تست کنن بلکه مطمئن بشن همه چیز درسته! طبیعیه که چنین کاری نمیکنن. فکر هم نمیکنم دستگاه تستر خاصی برای این کار وجود داشته باشه. ولی وقتی ما اینجا به وضوح میگیم که این مدل قطعه جواب نداده و چندین نفر دارن ذکر میکنن ؛ با توجه به اینکه دوستان فروشگاه چهره هم مباحث ما رو دنبال میکنن دیگه نباید اون مدل خاص رو برای فروش بیارن. توجه هم داشته باشین فلزیاب بخصوص از نوع تفکیکدار یک دستگاه بسیار حساس هست. وگرنه همین مدلهای تقلبی که ملاحظه میکنین در برخی مدارات دیگه بصورت یک اپ امپ عمومی کار میکنه و جواب میده! اما وقتی ما داریم از مشخصات طبق دیتاشیت این شماره بطور دقیق استفاده میکنیم طبیعتا فقط شماره اصلی جوابگو هست و اصلی از تقلبی کاملا متمایز میشه.
|
چهارشنبه 4 آذر1394 - 9:58pm |
|
 |
meisam121
|

حمید نوشته است: ممنون حسین عزیز! خب دوستان صحت پلاستیکی این آیسی هم زیر سوال رفت! تا نابودی کامل شماره اصلی در بازار ظاهرا فاصله ای نداریم!  بار دیگه خدمت عزیزان عرض میکنم در این مدت شماره های رایج دیگری رو مورد تست و بررسی قرار دادم و متاسفانه تنها شماره هایی که درست و خوب جواب میدن سری 157 و 257 و LF357 اصلی هستن. اما حسین جان وقتی راهی برای تست چنین قطعاتی وجود نداره نمیشه همه گناه رو بر گردن فروشگاه خاصی انداخت! تنها راه اونا شاید این باشه که مدار ما رو بسازن و از هر سری قطعه که میخوان بیارن ابتدا نمونه ای رو روی مدار تست کنن بلکه مطمئن بشن همه چیز درسته! طبیعیه که چنین کاری نمیکنن. فکر هم نمیکنم دستگاه تستر خاصی برای این کار وجود داشته باشه. ولی وقتی ما اینجا به وضوح میگیم که این مدل قطعه جواب نداده و چندین نفر دارن ذکر میکنن ؛ با توجه به اینکه دوستان فروشگاه چهره هم مباحث ما رو دنبال میکنن دیگه نباید اون مدل خاص رو برای فروش بیارن. توجه هم داشته باشین فلزیاب بخصوص از نوع تفکیکدار یک دستگاه بسیار حساس هست. وگرنه همین مدلهای تقلبی که ملاحظه میکنین در برخی مدارات دیگه بصورت یک اپ امپ عمومی کار میکنه و جواب میده! اما وقتی ما داریم از مشخصات طبق دیتاشیت این شماره بطور دقیق استفاده میکنیم طبیعتا فقط شماره اصلی جوابگو هست و اصلی از تقلبی کاملا متمایز میشه. بله استاد منم مثل اقا حسین پلاستیکی گرفتم با نوشته های سفید که اصلا معلومه چاپ شده و قلابیه خواهشن همه بچه ها دقت کنن که دیگه ضرر نکنن اصلا من جای بچه ها باشم از چهره حتی یه مقاومتم نمیگیرم تا حسای کار بیاد دستشون خدا شاهد خودشونم میدونن قلابی میفروشن من حضوری خرید کردم و از طرز صحبت کردنشون معلوم بود که خیلی دارن ازش سود میکنن
|
چهارشنبه 4 آذر1394 - 10:08pm |
|
 |
|