انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : چهارشنبه 9 اردیبهشت1404 - 12:47am

پاسخ به موضوع  [ 27803 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1477 , 1478 , 1479 , 1480 , 1481 , 1482 , 1483 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

اره اقا حمید حق با شما هستش. والله اینقدر جنس اشغال خرید کردیم دیگه خسته شدیم لااقل میتونیم تومحیط نت ازشون خواهش کنیم یه سرو سامون به خرید قطعاتشون بدن والله این مردم بدبخت گناه دارن اقایون فروشگاه چهره ( اقا ابراهیم) ناموسن شرفن یه مقدار دلتون برای این مردم بسوزه شمارو بخدا این ملت گناه دارن این همه مشتری از تمام نقاط ایران دارین لطف کنین وسیله مرغوب به این بندگان خدا بدین ....ممنون

چهارشنبه 4 آذر1394 - 10:11pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

محل اقامت: کوردستان
خوب نهایتا خودشون ضرر میکنن ، هم ضرر دنیوی و هم اخروی
میتونستند برخلاف ( کم بخور و همیشه بخور ) زیاد بخورن و همیشه هم بخورن . یعنی میتونستند پول خوب بگیرن و جنس خوب هم بدن و دعای خیر هم دنبالشون بود . همینجا هم میشد تابلوی تبلیغشون . میتونستند ست قطعات اصل مدار رو تامین کنند و هزاران سفارش بگیرند ، متاسفم برای عقل ناقصشون . مطمئنا دیگه کسی ازشون خرید نمیکنه . نه برای این مدار و نه برای هیچ مدار دیگری . توبه ی گرگ مرگ است :-Q
حالا باید فهمیده باشن چه ضرری کردن :ymparty:
دوستان لطف کنن حتی یک مقاومت هم ازشون نخرن . تحریمشون کنید . هر فروشگاه دیگری هم که چنین ناسپاسی در حق ما میکنه ، معرفی و تحریم کنید .
فقط یکبار اشتباه یا تقلب برای شناخت یک فروشگاه کافیه .
گزارش تقلب L-)
تکرار و تائید بقیه اعضا ^:)^
تحریم :-Q
دعای شر :YMPRAY:

لا اله الا هو

چهارشنبه 4 آذر1394 - 10:33pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سنه دژ نوشته است:
خوب نهایتا خودشون ضرر میکنن ، هم ضرر دنیوی و هم اخروی
میتونستند برخلاف ( کم بخور و همیشه بخور ) زیاد بخورن و همیشه هم بخورن . یعنی میتونستند پول خوب بگیرن و جنس خوب هم بدن و دعای خیر هم دنبالشون بود . همینجا هم میشد تابلوی تبلیغشون . میتونستند ست قطعات اصل مدار رو تامین کنند و هزاران سفارش بگیرند ، متاسفم برای عقل ناقصشون . مطمئنا دیگه کسی ازشون خرید نمیکنه . نه برای این مدار و نه برای هیچ مدار دیگری . توبه ی گرگ مرگ است :-Q
حالا باید فهمیده باشن چه ضرری کردن :ymparty:
دوستان لطف کنن حتی یک مقاومت هم ازشون نخرن . تحریمشون کنید . هر فروشگاه دیگری هم که چنین ناسپاسی در حق ما میکنه ، معرفی و تحریم کنید .
فقط یکبار اشتباه یا تقلب برای شناخت یک فروشگاه کافیه .
گزارش تقلب L-)
تکرار و تائید بقیه اعضا ^:)^
تحریم :-Q
دعای شر :YMPRAY:

دوستان خواهشن توی هر صفحه یه هشدار به این فروشندها بدن که همه اطلاع داشته باشن

چهارشنبه 4 آذر1394 - 10:40pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوستان منم 2 عدد 357 معمولی خریدم که تفکیک جواب نمیداد
بعد یک عدد فلزی خریدم با قیمت زیاد که اونم عین این بود که شک کردم مدارم شاید ایراد داره
ولی یدونه سرامیکی خریدم که اعداد تفکیکم درست شد.
لطفا دوستان اطلاع رسانی کنن تا مثل بنده ضرر نکنن
با اینکه تلفنی گفته بودم اصل قطعه رو بفرستند ولی دیگه چی میشد کرد.

,If you want to find the secrets of the universe
.think in terms of Energy, Frequency and Viberation
Nikola Tesla

چهارشنبه 4 آذر1394 - 10:56pm
کاربر فعال
کاربر فعال

دوستان فروشگاه نیکو الکترونیک lf357h رو داره.
از کجا میشه تشخیص داد که این تقلبیه یا اصل؟

http://www.nikushop.com/eshop/integrated-circuits-%D8%A2%DB%8C-%D8%B3%DB%8C-%D9%87%D8%A7/operational-amplifier/lf357h-detail

آخرین بار توسط xbehzad در چهارشنبه 4 آذر1394 - 11:15pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

چهارشنبه 4 آذر1394 - 11:11pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

چهره داره سرامیکی رو گرون میکنه X(

چهارشنبه 4 آذر1394 - 11:14pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

سلام شب دوستان بخیر

با اجازه و هماهنگی انجام شده با مهندس حمید
بنده میتونم تمامه قطعات رو از ژاپن تهیه کنم . لیست اولیه برای مبدا ارسال شده . دوستان چند روزی تحمل کنند قطعات به دست بنده برسه .تست اولیه هم انجام بشه که مشکلی نباشه. عکس قطعات برای مهندس خصوصی وبعد در یک تاپیک قرار خواهد گرفت. فقفط دوستان چند روزی برای خرید اقدام نکنید. به حول وقوه الهی قطعات اگر کارامد باشه . به صورت تعداد بالا تهیه میشه . در مورد قیمت هم خیال دوستان راحت .برای جیب دوستان کیسه دوخته نشده

چهارشنبه 4 آذر1394 - 11:30pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: کردستان
quester نوشته است:
سلام شب دوستان بخیر

با اجازه و هماهنگی انجام شده با مهندس حمید
بنده میتونم تمامه قطعات رو از ژاپن تهیه کنم . لیست اولیه برای مبدا ارسال شده . دوستان چند روزی تحمل کنند قطعات به دست بنده برسه .تست اولیه هم انجام بشه که مشکلی نباشه. عکس قطعات برای مهندس خصوصی وبعد در یک تاپیک قرار خواهد گرفت. فقفط دوستان چند روزی برای خرید اقدام نکنید. به حول وقوه الهی قطعات اگر کارامد باشه . به صورت تعداد بالا تهیه میشه . در مورد قیمت هم خیال دوستان راحت .برای جیب دوستان کیسه دوخته نشده

دوست من مقاومت رو حتما بیار من که موافقم :-BD

پنج شنبه 4 آذر1394 - 12:04am
YIM

امیر حداد نوشته است:
چهره داره سرامیکی رو گرون میکنه X(

اقا امیر برادر ما داریم میگیم قطعات اصل نیست شما نگران گرون شدنشی

از تمام بچه های انجمن بخصوص مهندسای عزیز و بخصوص بخصوص استاد حمید عزیز خواهش میکنم که فروشگاه چهره الکترونیکو بای کد کنن به خدا من شخصا از شهرستان پاشدم رفتم تهران که دردسر ارسال قطعات و خیلی چیزای دیگرو نکشم حالا با قطعات تقلبی برگشتم حالا از هزینه رفت و امد که بگذریم نشستن تو اتوبوس واقعا پدر ادمو در میاره اونم چندین ساعت

پنج شنبه 4 آذر1394 - 12:07am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

xbehzad نوشته است:
دوستان فروشگاه نیکو الکترونیک lf357h رو داره.
از کجا میشه تشخیص داد که این تقلبیه یا اصل؟

http://www.nikushop.com/eshop/integrated-circuits-%D8%A2%DB%8C-%D8%B3%DB%8C-%D9%87%D8%A7/operational-amplifier/lf357h-detail

من تهیه کردم تقلبیه داش .نخر .
حتی حضوری هم رفتم ولی با lf چهره اصلا فرقی نداره

پنج شنبه 4 آذر1394 - 12:41am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27803 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1477 , 1478 , 1479 , 1480 , 1481 , 1482 , 1483 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google , Majestic12 , vahidtiger و 149 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure