نویسنده |
پیغام |
HOSSEIN447
کاربر حرفه ای
|
اره اقا حمید حق با شما هستش. والله اینقدر جنس اشغال خرید کردیم دیگه خسته شدیم لااقل میتونیم تومحیط نت ازشون خواهش کنیم یه سرو سامون به خرید قطعاتشون بدن والله این مردم بدبخت گناه دارن اقایون فروشگاه چهره ( اقا ابراهیم) ناموسن شرفن یه مقدار دلتون برای این مردم بسوزه شمارو بخدا این ملت گناه دارن این همه مشتری از تمام نقاط ایران دارین لطف کنین وسیله مرغوب به این بندگان خدا بدین ....ممنون
|
چهارشنبه 4 آذر1394 - 10:11pm |
|
 |
سنه دژ
استاد
تاریخ عضویت: چهارشنبه 26 تیر1392 - 4:12am پست: 1912 محل اقامت: کوردستان
|
خوب نهایتا خودشون ضرر میکنن ، هم ضرر دنیوی و هم اخروی میتونستند برخلاف ( کم بخور و همیشه بخور ) زیاد بخورن و همیشه هم بخورن . یعنی میتونستند پول خوب بگیرن و جنس خوب هم بدن و دعای خیر هم دنبالشون بود . همینجا هم میشد تابلوی تبلیغشون . میتونستند ست قطعات اصل مدار رو تامین کنند و هزاران سفارش بگیرند ، متاسفم برای عقل ناقصشون . مطمئنا دیگه کسی ازشون خرید نمیکنه . نه برای این مدار و نه برای هیچ مدار دیگری . توبه ی گرگ مرگ است حالا باید فهمیده باشن چه ضرری کردن دوستان لطف کنن حتی یک مقاومت هم ازشون نخرن . تحریمشون کنید . هر فروشگاه دیگری هم که چنین ناسپاسی در حق ما میکنه ، معرفی و تحریم کنید . فقط یکبار اشتباه یا تقلب برای شناخت یک فروشگاه کافیه . گزارش تقلب تکرار و تائید بقیه اعضا تحریم دعای شر 
لا اله الا هو
|
چهارشنبه 4 آذر1394 - 10:33pm |
|
 |
HOSSEIN447
کاربر حرفه ای
|
سنه دژ نوشته است: خوب نهایتا خودشون ضرر میکنن ، هم ضرر دنیوی و هم اخروی میتونستند برخلاف ( کم بخور و همیشه بخور ) زیاد بخورن و همیشه هم بخورن . یعنی میتونستند پول خوب بگیرن و جنس خوب هم بدن و دعای خیر هم دنبالشون بود . همینجا هم میشد تابلوی تبلیغشون . میتونستند ست قطعات اصل مدار رو تامین کنند و هزاران سفارش بگیرند ، متاسفم برای عقل ناقصشون . مطمئنا دیگه کسی ازشون خرید نمیکنه . نه برای این مدار و نه برای هیچ مدار دیگری . توبه ی گرگ مرگ است حالا باید فهمیده باشن چه ضرری کردن دوستان لطف کنن حتی یک مقاومت هم ازشون نخرن . تحریمشون کنید . هر فروشگاه دیگری هم که چنین ناسپاسی در حق ما میکنه ، معرفی و تحریم کنید . فقط یکبار اشتباه یا تقلب برای شناخت یک فروشگاه کافیه . گزارش تقلب تکرار و تائید بقیه اعضا تحریم دعای شر  دوستان خواهشن توی هر صفحه یه هشدار به این فروشندها بدن که همه اطلاع داشته باشن
|
چهارشنبه 4 آذر1394 - 10:40pm |
|
 |
Mojtaba195
کاربر حرفه ای
|
دوستان منم 2 عدد 357 معمولی خریدم که تفکیک جواب نمیداد بعد یک عدد فلزی خریدم با قیمت زیاد که اونم عین این بود که شک کردم مدارم شاید ایراد داره ولی یدونه سرامیکی خریدم که اعداد تفکیکم درست شد. لطفا دوستان اطلاع رسانی کنن تا مثل بنده ضرر نکنن با اینکه تلفنی گفته بودم اصل قطعه رو بفرستند ولی دیگه چی میشد کرد.
,If you want to find the secrets of the universe .think in terms of Energy, Frequency and Viberation Nikola Tesla
|
چهارشنبه 4 آذر1394 - 10:56pm |
|
 |
xbehzad
کاربر فعال
|
آخرین بار توسط xbehzad در چهارشنبه 4 آذر1394 - 11:15pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.
|
چهارشنبه 4 آذر1394 - 11:11pm |
|
 |
امیر حداد
کاربر حرفه ای
|
چهره داره سرامیکی رو گرون میکنه 
|
چهارشنبه 4 آذر1394 - 11:14pm |
|
 |
quester
کاربر فعال
|
سلام شب دوستان بخیر
با اجازه و هماهنگی انجام شده با مهندس حمید بنده میتونم تمامه قطعات رو از ژاپن تهیه کنم . لیست اولیه برای مبدا ارسال شده . دوستان چند روزی تحمل کنند قطعات به دست بنده برسه .تست اولیه هم انجام بشه که مشکلی نباشه. عکس قطعات برای مهندس خصوصی وبعد در یک تاپیک قرار خواهد گرفت. فقفط دوستان چند روزی برای خرید اقدام نکنید. به حول وقوه الهی قطعات اگر کارامد باشه . به صورت تعداد بالا تهیه میشه . در مورد قیمت هم خیال دوستان راحت .برای جیب دوستان کیسه دوخته نشده
|
چهارشنبه 4 آذر1394 - 11:30pm |
|
 |
mohammadiraj
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 25 اسفند1393 - 7:55pm پست: 605 محل اقامت: کردستان
|
quester نوشته است: سلام شب دوستان بخیر
با اجازه و هماهنگی انجام شده با مهندس حمید بنده میتونم تمامه قطعات رو از ژاپن تهیه کنم . لیست اولیه برای مبدا ارسال شده . دوستان چند روزی تحمل کنند قطعات به دست بنده برسه .تست اولیه هم انجام بشه که مشکلی نباشه. عکس قطعات برای مهندس خصوصی وبعد در یک تاپیک قرار خواهد گرفت. فقفط دوستان چند روزی برای خرید اقدام نکنید. به حول وقوه الهی قطعات اگر کارامد باشه . به صورت تعداد بالا تهیه میشه . در مورد قیمت هم خیال دوستان راحت .برای جیب دوستان کیسه دوخته نشده دوست من مقاومت رو حتما بیار من که موافقم 
|
پنج شنبه 4 آذر1394 - 12:04am |
|
 |
meisam121
|
امیر حداد نوشته است: چهره داره سرامیکی رو گرون میکنه  اقا امیر برادر ما داریم میگیم قطعات اصل نیست شما نگران گرون شدنشی از تمام بچه های انجمن بخصوص مهندسای عزیز و بخصوص بخصوص استاد حمید عزیز خواهش میکنم که فروشگاه چهره الکترونیکو بای کد کنن به خدا من شخصا از شهرستان پاشدم رفتم تهران که دردسر ارسال قطعات و خیلی چیزای دیگرو نکشم حالا با قطعات تقلبی برگشتم حالا از هزینه رفت و امد که بگذریم نشستن تو اتوبوس واقعا پدر ادمو در میاره اونم چندین ساعت
|
پنج شنبه 4 آذر1394 - 12:07am |
|
 |
PAYAM20
کاربر حرفه ای
|
من تهیه کردم تقلبیه داش .نخر . حتی حضوری هم رفتم ولی با lf چهره اصلا فرقی نداره
|
پنج شنبه 4 آذر1394 - 12:41am |
|
 |