انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 9 اردیبهشت1404 - 3:42pm

پاسخ به موضوع  [ 27802 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1486 , 1487 , 1488 , 1489 , 1490 , 1491 , 1492 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال

محل اقامت: آزربايجان جنوبي
جهت سهولت در جواب دهي توسط دوستان سوالاتم را جمع بندي و نكات مهم را با رنگ قرمز مشخص كردم :

haamed نوشته است:
وحید آریا نوشته است:
سلام به دوست عزیز من هم همین مشگل رو داشتم
ولی در اخر با تعویض ال سی دی مشگلم حل شد
ال سی دی که اشگال مربع رو نشون میداد سوخته بود
پشت ال سی دی رو نگاه کن اگر ال سی دیت teclباشه سمت راستش بغل نقطه ی R4مشخص میشه سوخته یا نه
انگار دوتا نقطه لحیم بهش خورده
این چیزی بود که برای من اتفاق افتاد

بسيار ممنونم كه تجربه تان را به اشتراك ميگذاريد.منظورتان از tecl را متوجه نشدم ولي پشت ال سي دي و كنار نقطه R4 چيز خاصي مشاهده نشد.عكس از پشت ال سي دي ميگذارم تا نگاه كنيد و نظرتان را بفرماييد.

http://8pic.ir/images/96ibygoq44ygucw9oh5j.jpg

haamed نوشته است:
سنه دژ نوشته است:
در صورت سالم بودن LCD و میکرو ، نمایش هرگونه اعداد و اشکال مختلف و عجیب و غریب ، فقط از پروگرام کردن اشتباه میکرو سرچشمه میگیره .
اگر با پروگرامر سفارش شده و طبق فایل راهنما پروگرام بشه ، هیچ مشکلی نخواهد داشت .

از توجه شما هم سپاسگزارم.ميكرو(تايوان) با پروگرمر USBasp مذكور و برنامه eXtreme Burner - AVR طبق فايل راهنما پروگرم شده ولي بار ديگر ميكرو را پروگرم ميكنم تا خيالمان راحت شود فقط بفرماييد چه راه كارهايي براي تست سالم بودن ميكرو و ال سي دي توصيه ميكنيد؟

با توجه به فرمايش شما بار ديگر ميكرو را بدون كوچكترين مشكلي پروگرم كردم ولي همچنان مشكل پابرجاست!

haamed نوشته است:
mhak نوشته است:
جناب haamed عزیز این اشکال یا از فیوزبیتهاست یا از اتصالات ال سی دی تا میکرو .یه نقطه ی مشکوک توی عکستون بود علامت زدم چک کنین البته با مولتی متر در حالت تست اتصالی تمام اتصالات تا پایه های خود میکرو رو تست کنین حواستون باشه تا خود میکرو نه کانکتور

اگر برايتان مقدور است در مورد تست اتصالي تمام اتصالات تا پايه هاي خود ميكرو كمي توضيح دهيد.
مگر فيوزبيت ها به ترتيب F7 /D1/FC نبايد باشند؟جالب است برعكس بسياري از دوستان بنده تا حالا اصلا مشكلي با پروگرمر و پروگرم كردن ميكرو نداشتم و آخرين بار هم بعد از ERASE كردن ميكرو ورژن 3.05 را با فيوزبيت هاي مذكور رايت كردم.

شنبه 7 آذر1394 - 6:36pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام دوستان عزیز من این ای سی رو که دوستان نظامی معرفی کردن پاساز امجد بقل فروشگاه بهار گرفتم هردوتاش تقلبی بود وروش کره نوشته شده بود کوپ خوده این عکس بود

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

شنبه 7 آذر1394 - 7:50pm
کاربر فعال
کاربر فعال

این آیسی کارنمیده تقلبیه.

شنبه 7 آذر1394 - 7:51pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

محل اقامت: کوردستان
آیسی نظامی که لبه هاش این شکلیه ، اما نوشته هاش ریزه و منظمه . و رنگش هم تقریبا اینطوریه وسیاه کامل نیست .
اینطور که شما میفرمائید ، حتما اینبار از روی نظامی هم کپی زدن . البته اگر پلاستیکی تقلبی بزنن ، استفاده از پلاستیک برنگ نظامی کاری نداره
هیچی دیگه اینم از این #:-s
میمونه تست دندان :D
اگه کسی تست دندان زده و تقلبی بوده ، اعلام کنه که دیگه کلا بیخیال اصل موضوع بشیم :ymhug:
اینطوری پیش بره ، فکر کنم هر کدوم باید یه اسکوپ خوب هم بخریم و با خودمون ببریم واسه خرید و اگر فروشنده اسرار کرد ، یه گوشه از مغازه رو خالی کنیم برای تست برد با لوپ عقربی =))

لا اله الا هو

شنبه 7 آذر1394 - 8:04pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

edris نوشته است:
این آیسی کارنمیده تقلبیه.

این آیسی تقلبی نیست کاملا هم اصل و نظامیه
فقط مسئله اینجاست که LF357 نیست !!!

شنبه 7 آذر1394 - 8:41pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

اقا رضا داداش این شمارش چنده پس

شنبه 7 آذر1394 - 9:06pm
مدیر کل
مدیر کل

stkmelodi_20 نوشته است:
سلام به همگی. دوستان میدونین چرا همش اذیت میشین تو ساخت و نتیجه گیری مدارشکست میخورین چون همه فقط کار خودشون انجام میدن به حرف دیگران و این صفحات توجهی ندارن. برادرمن 9ماه دارم میگم پایا الکترونیک داره قیمتشم ارزونه جنسشم اصله نیازی به فلزی و رنگش سفیدو فلان و بسان نیست برید پایا خرید کنید.3500دونه ای. جنس اصل.امجد که وارد میشی سر میبرن. هویه 8 تومنی 25 تومن قالب میکنن. چهره الکترونیک قطعاتش همه تقلبی دوستان من خودم بچه شهرستانم.سعی کنید از پایا تهیه کنید چون هم قطعاتشون جوره هم اصل و کسی هم ازت نمیپرسه واسه فلزیاب میخوای؟..... :D

من هم موافقم! دو نمونه اصلی 357 که بنده دارم از پایا الکترونیک تهیه شده. هر چند که مربوط به 2-3 سال قبل هست و الان مشخص نیست که حتما همون قطعات رو داشته باشن. ضمن اینکه شماره MAC157 فلزی که پایا داره با اینکه جواب میده ولی به خوبی 357 اصلی نیست.

شنبه 7 آذر1394 - 9:07pm
مدیر کل
مدیر کل

سنه دژ نوشته است:
آیسی نظامی که لبه هاش این شکلیه ، اما نوشته هاش ریزه و منظمه . و رنگش هم تقریبا اینطوریه وسیاه کامل نیست .
اینطور که شما میفرمائید ، حتما اینبار از روی نظامی هم کپی زدن . البته اگر پلاستیکی تقلبی بزنن ، استفاده از پلاستیک برنگ نظامی کاری نداره
هیچی دیگه اینم از این #:-s
میمونه تست دندان :D
اگه کسی تست دندان زده و تقلبی بوده ، اعلام کنه که دیگه کلا بیخیال اصل موضوع بشیم :ymhug:
اینطوری پیش بره ، فکر کنم هر کدوم باید یه اسکوپ خوب هم بخریم و با خودمون ببریم واسه خرید و اگر فروشنده اسرار کرد ، یه گوشه از مغازه رو خالی کنیم برای تست برد با لوپ عقربی =))

شکل آیسی نظامی هست ولی ممکنه نوشته ها عوض شده باشه! در واقع 357 اصلی بقدری آپ امپ ارزشمندی هست که بسیاری از سازندگان متقلب شماره ایسی ارزانتر حتی نظامی رو در نظر میگیرن و نوشته های روش رو عوض میکنن و به جای 357 اصلی و نظامی عرضه میکنن!!!
در خصوص تست اسکوپ که چند بار عنوان شد بنظر من هیچ نیازی نیست. مدار فلزجو عملا دارای یک اسکوپ داخلی هست که بواسطه اعداد 3 گانه A,B,C شکل موج ابتدا تا انتهای موج رو بخوبی نشون میده. اگر اسکوپ هم ببندید همین نتیجه حاصل میشه و تفاوتی نداره. لذا به همین دلیل هست که در توضیحات اشاره کردم دیلی اتومات حدود 20 در کنار درست بودن حدودی این 3 عدد نشون میده که ایسی 357 و بیشتر قسمتهای مدار مشکلی نداره. تنها مشکل این هست که باید حتما سایر قطعات مدار هم مساله خاصی نداشته باشن و در عین حال لوپ هم مختصات درستی داشته باشه. طبیعتا این مشکل در صورت استفاده از اسکوپ هم وجود داره و فرقی نمیکنه. لذا ملاحظه دیلی اتومات و اعداد 3 گانه کفایت میکنه.

شنبه 7 آذر1394 - 9:14pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

سلام خدمت دوستان محترم از دوستان کسی نحوه پروگرام کردن با stk500رو میدونه یه راهنمایی بفرمایید با تشکر از شما دوستان

شنبه 7 آذر1394 - 9:40pm
کاربر فعال
کاربر فعال

محل اقامت: آزربايجان جنوبي
mhak نوشته است:
haamed نوشته است:
دو عدد عكس باكيفيت از پشت و روي مدار ميگذارم كه دوستان مخصوصا mhak عزيز خواسته بودند.پشت فيبر و اتصالات را حدالامكان بررسي كرده ام ظاهرا مشكلي نبود حال نظر دوستان چه باشد؟سيم هاي موجود در پشت فيبر هم به صورت علي الحساب و به خاطر لق بودن يكي از پين هدرهاي 6تايي ال سي دي (اگر اسمش را درست گفته باشم) مستقيما وصل كردم و بعدا جدا ميكنم.

http://s6.uplod.ir/i/00710/v19sppo9ot57.jpg
http://s6.uplod.ir/i/00710/vn6b6uumg8k0.jpg

جناب haamed عزیز این اشکال یا از فیوزبیتهاست یا از اتصالات ال سی دی تا میکرو .یه نقطه ی مشکوک توی عکستون بود علامت زدم چک کنین البته با مولتی متر در حالت تست اتصالی تمام اتصالات تا پایه های خود میکرو رو تست کنین حواستون باشه تا خود میکرو نه کانکتور

آفرين بر چشمان تيزبين شما جناب mhak :ymapplause:
مشكل دقيقا از جايي بود كه اشاره داشتيد و لحيم به پايه مذكور نچسبيده بود و اتصال نداشت،بالاخره كار ما هم راه افتاد ^:)^
انشالله مشكل بقيه هم با كمك دوستان و كمي دقت حل خواهد شد :YMPRAY:

شنبه 7 آذر1394 - 9:49pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27802 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1486 , 1487 , 1488 , 1489 , 1490 , 1491 , 1492 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: fish و 167 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure