ali7777 نوشته است:
جنس ازکوچک به بزرگ باعددمشخص میشه وتفکیک داره همشون ازسکه کوچک بگیرتا به فلزاته بزرگه مس وطلاباعدده مشخص
البته باید این نکته رو هم اضاف کنید که لورنز برای بعضی از فلزات مثل آلومنیوم مس و طلا یک محدوده ی عددی رو نشون می ده.من با لورنز Z1 کار کردم و قبل از اون هم یه پالسی دست ساز داشتم سابقه ی کار با فلزیاب دیگه ای رو ندارم اما چند وقتیه که با لورنز کار می کنم....علیرغم اینکه در دفترچه ی راهنما حالت gnd رو برای زمین های های ماینرال توصیه کرده اما بالانس دستگاه در این حالت بسیار سخته....بنا به توصیه ی دفترچه دستگاه باید به نحوی بالانس بشه که بعد از تغییر ارتفاع دستگاه آلارم نده که من تو زمین پر از املاح موفق به اینکار نشدم(شاید نیاز به تمرین بیشتر باشه)اما در حالت del توی همین زمین دستگاه رو به نحو نسبتا مطلوبی بالانس کردم....به منظور اطمینان از قدرت سنس دستگاه می تونید بعد از انتخاب حالت del یا gnd حساسیت دستگاه رو با یک فلز مثلا با یک قوطی نوشابه بسنجید...البته این تجربیات برای لوپ سه در سه هست در صورتی که برای کویل های استاندارد لورنز جهت بالانس دستگاه مشکل چندانی نخواهید داشت.
برای تشخیص فلز مغناطیس و غیر مغناطیسی که برای لوپ دابل استفاده می شه نمی شه خیلی به اون اتکا کرد و باید بیشتر کنداکتیوتی نامبر (عدد به نمایش رد اومده رو صفحه)رو مد نظر داشته باشید
در بعضی از زمین ها بعد از گذشت چند دقیقه دستگاه شروع به آلارم دادن می کنه ...این بوق به صورت ممتد شنیده می شه با تغییر ارتفاع لوپ اوج می گیره بنا به توصیه ی دفترچه ی راهنما در اینجور مواقع می بایست دکمه یzeroدستگاه رو فشار داد تا تنظیمات آستانه ای دستگاه به حالت اولیه برگرده و به اصطلاح recall بشه
من مایلم از تجربه ی دوستان اوپراتور که با z1کار کردند بیشتر استفاده کنم بویژه در زمینه ی بالانس در زمین های با میزات املاح بالا