انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 9 اردیبهشت1404 - 10:21pm

پاسخ به موضوع  [ 27803 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 166 , 167 , 168 , 169 , 170 , 171 , 172 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

reza.1286 نوشته است:
جناب امیری لوپ 1*1 تو خونه؟!!! :-o :)
ممنون که نتیجه تست رو قرار دادین @};- با سنس 18 بوق اضافه نداشت؟ احتمال نمیدین با گرم شدن یا احیانا داغ شدن قطعات برد کم شده باشه؟

...............................................................
اتفاقا اول ترسیدم ای سی ها را دراوردم ولتاژ ها را گرفتم دیدم همه درست هستند. بعد ای سی ها را جا زدم و تست گرفتم مرتب هم دست به رگلاتور ها میزدم که ببینم گرم میشن یا نه ولی گرمای انها عادی عادی بود.
بوق اضافه ای هم نداشتم . چون مرتب حواسم به گرمای رگلاتور ها بود و عادی بود نهایتا به این نتیجه رسیدم ولتاژ مهم بوده ! حالا ببینیم مهندس چه نظری دارند.
ارماتوری در کف و دیوار ها نبود فقط یه پنجره در حدود 2 متری بود. لوپ هم روی زمین به صورت دایره ای ثابت بود ولی سینی و فیبر را تکان می دادم ببینم چه نتیجه ای حاصل میشه وقتی کمی حرکت میدی بهتر شناسایی میشه.ورژن هم 1.45 بود.
الان دوباره امتحان کردم وقتی دیلی را +10 می کنم فیبر را بهتر میزنه :D
مطمئن هستم بیرون بهتر میزنه . فقط بعضی وقتا می بینی یه برد خوب داری ولی پایدار و همیشگی نیست مثلا بعد از چند دقیقه با همان تنظیمان اون برد را نداری :-? از ولتاژه یا از پنجره فعلا نمیدانم باید ببرمش بیرون تستش کنم :-?
مقاومت های 390 اهم نیز یه ذره خیلی کم گرم میشن شاید از این باشه ، چون مال من یک درصد نیست.با تشکر

یکشنبه 28 دی1393 - 8:24pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: Iran
دوستان سلام.شب همگی به نیکی
شکر خدا بعد از 13 روز از سفارش دادن از ایران میکرو ، امروز قطعات من رسید.فیبر رو همون روز اول زدم که عکسشم گذاشتم.الان میخوام شروع به مونتاژ قطعات کنم.انشاالله امشب تموم میشه و فردا هم لوپ رو درست میکنم و مدار رو تو باکس میذارم.قصد دارم یک لوپ 60 انکبوتی با حداکثر کیفیت بسازم و همیشه فقط از همون استفاده کنم.
مهندس حمید عزیزم ، انشاالله آخر هفته دارم میرم جایی برای ادامه کاوش ( نیمه کاره مونده) ، قصد دارم یک روز جلوتر برم و اونروز رو اختصاص بدم برای تست این دستگاه در محیط واقعی رو زیر خاک.تیم حفاریم هم کامله ، میخوام بدم زمین رو 3 متر بکنن و انواع تست هارو انجا بگیرم :D :D
انشاالله تا شنبه یا یکشنبه با نتایج کامل تست های عملی میرسم خدمتتون و خستگی این طراحی عظیم رو از تنتون در میارم مهندس جان :x :ymhug:
حالا بعد از مونتاژ نتایج تست های اولیه تو خونه رو مطرح میکنم.
به امید موفقیت همه دوستان ، برای سلامتی مهندس حمید عزیز و خانوادش
@};- " اللهم صلی علی محمد وآل محمد " @};-

اپراتور باید اپراتور باشد ،
اپراتوری که اپراتور نباشد ، اپراتور نیست!
Ancient (ره)

یکشنبه 28 دی1393 - 9:30pm
مدیر کل
مدیر کل

خیلی ممنون amiri630 عزیز. تست جالب و خوبی انجام دادین.
در خصوص ولتاژ مشکل شما بنظر من این بوده که از ولتاژ بالایی استفاده کردین که ممکنه ثبات رگولاتور 12 رو کم کنه! بیش از 20 ولت بنظر من زیاد جالب نیست. وگرنه چون در مدار ما با ولتاژ باطری سر و کار نداریم ؛ تا خود 15 ولت هم که پایین بیاد مشکلی نداره. همینطور با گرم شدن قطعات وضعیت بالانس عوض میشه و در صورت غیر فعال بودن گراند نیاز به بالانس مجدد هست. بهرحال این اطمینان رو به شما میدم که در صورت سلامت رگولاتور 12 ولتی دیگه ولتاژ باطری تاثیری در برد نداره!
اینکه بنظر میرسه گاهی برد کم و زیاد میشه یکی بدلیل کم و زیاد شدن نویز محیط هست و دیگری اندکی خارج شدن از شرایط بالانس وقتی گراند خاموش هست. کلا کار با گراند خاموش رو توصیه نمیکنم و سر زمین بدون این تنظیم نمیشه بخوبی کار کرد. در عین حال سرعت حرکت فلز هم مهم هست و بستگی به تنظیم گراند و اسپید داره که چطور فلز رو سنس کنه.
دوستان توجه داشته باشن نسخه 1.45 برای کار روی زمین خیلی بهینه شده هست و هم به تکان های لوپ کمتر حساسیت داره و هم نویز کمتر اثر میذاره. لذا نسبت به نسخه های قبلی میشه 1-2 درجه حساسیت بیشتری رو هم تنظیم کرد. بنظر من اگر روی حساسیت 18 بشه سر زمین کار کرد ؛ برد نهایی یک فلزیاب پالسی رو میشه در عمق خاک گرفت.

یکشنبه 28 دی1393 - 9:33pm
مدیر کل
مدیر کل

خیلی ممنون Ancient عزیز. ایشالا که موفق باشین. :ymhug:

یکشنبه 28 دی1393 - 9:34pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

مهندس جان اسپری گرافیتو هر چی گشتم پیدا نکردم! اکثرا میگفتن نیست اگرم باشه تاریخ گذشتس!
دیگه چه روشی برا شیلد لوپ هست؟

تقدیر تقویم افراد عادی و تغییر تدبیر اشخاص عالیست

یکشنبه 28 دی1393 - 9:47pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ممنون مهندس عزیز سپاس @};- @};- @};- : از 6 عدد باطری 3.7 ولتی داخل باطری لپ تاب استفاده کردم زیاد هم نگذاشتم شارژ بشه. امپرش هم 600 میلی امپره . باشه چشم باطری را درست می کنم . امپر باید بشه حدود 1.3 و ولتاژ بشه 20 ولت . با تشکر
مهندس توی خونه با گراند روشن دستگاه ارام نمیشد مجبور شدم خاموشش کنم ساکت بشه.

یکشنبه 28 دی1393 - 9:50pm
مدیر کل
مدیر کل

رضا جان بنده دیگه روشی رو نمیتونم فعلا توصیه کنم که مطمئن باشه. دوستان قرار بود روی مساله ساخت اسپری گرافیت در مبحث چنس کار کنن که ظاهرا این هم به فراموشی سپرده شده! عجالتا بنظر من بهتره شیلد نکنین.

یکشنبه 28 دی1393 - 9:58pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

پوریا نوشته است:
archilO نوشته است:
امیری عزیز از ۴متر کابل ۶ زوج مخابراتی

ممنون دوست عزیز .اگه ممکن هست نوشته های روی کابل رو با عکس بگذار.

پوریای عزیز کابل رو تو لوله گذاشتم ولی تا جایی که من یادمه چیزی روش ننوشته بود البته فک میکنم پاک شده روش اخه از یه اشنا که تو مخابرات کار میکنه گرفتم البته این کابل تیکه بود در واقع مصطحلک بود که از جایی که کابل رو تعویض کرده بودن بجا مونده بود شما هم اگه اشنا داری میتونی کابل مصرف شده که از جایی جمع اوری شده روبگیری
پوسته اون خیلی خشکه و فویل هم داره
موفق باشی @};- @};-

هرگاه در زندگي به يك در بزرگ كه يك قفل بزرگ هم دارد رسيدي ،
نترس و نااميد نشو.زيرا اگر قرار بود در باز نشود جاي آن يك ديوار مي گذاشتند!

یکشنبه 28 دی1393 - 11:38pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

مهندس به علت عدم دسترسی به کابل کواکسیال دو مغزی آیا بهتر نیست از یک جفت کابل کواکسیال مرسوم استفاده نمود البته از مغزی ها برای دوسر لوپ و از شیلدها هم به منفی مدار ؟
نا گفته نماند بر اساس تکنیکهای فنی با افزایش توان و جهت جلوگیری از نفوذ نویزهای محیط به مغزی کابلهای کواکسیال ، باید شعاع کابل بیشتر شود یا بعبارتی ضخمات عایق بین مغزی و شیلد افزایش یابد . این موضوع رو عرض کردم به این جهت که استفاده از کابل کواکسیال چند مغزی نازک ( مورد استفاده در هد ضبط صوتها ) نتیجه مطلوبی نخواهد داشت . همچنین هرچقد مغزی قطر بالاتری داشته باشد پس مقاومت الکتریکی کمتری داشته و مطلوب تر است .

علم گنج بزرگیست که با خرج کردن تمام نمی شود.

یکشنبه 28 دی1393 - 11:44pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

مهندس جان امروز اولین تست تو خاک باغچه خونه انجام دادم سکه 500 تو خاک ماسه ای کاملا خیس با لوپ 45 در عمق 35 سانت بصورت ایده ال سنس شد . از همون خاک خیس ماسه ای یک تپه به ارتفاع 50 سانت درست کردم البته خاک روی پلاستیک ریختم تا با زمین اتصال نداشته باشه سکه 500 رو گذاشتم زیر زیر ایندفعه در 40 البته نه کاملا ایده ال سنس شد . کلا 10 سانت اختلاف در تست زمین و هوا وجود داره که خیلی خیلی عالیه !
فعلا مشکلم در مورد تغذیه هست اگر یک باطری استفاده کنم 12 هست با رگولاتور جور در نمیاد دوتا باطری 12 استفاده کنم هم خودم اتلاف انرژی دارم هم مدار #-o فقط به گرما تبدیل میشه. یک باطری خوب سبک لیتیوم 18 دریل شارژی با شارژر 400 هزار اب میخوره نمیدونم چکار کنم؟ به راحتی هم نمیتونم از مدار بگذرم !
اوائل از ناپایداری مدار گله داشتم ولی الان تا نیم ساعت هم بدون حتی چند سانت کاهش عمق یکسره کار میکنه.

یکشنبه 28 دی1393 - 11:57pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27803 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 166 , 167 , 168 , 169 , 170 , 171 , 172 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: alireza007 , EP63 , Majestic12 و 170 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure