انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 9 اردیبهشت1404 - 11:52am

پاسخ به موضوع  [ 27802 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 174 , 175 , 176 , 177 , 178 , 179 , 180 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

اقا انسینت مدارتون مبارکه انشا الاه که نتیجه خوبی از تست هات بگیری

سه شنبه 29 دی1393 - 1:58am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام دوستان.
مهندس حمید جان و آقا کاوشگر عزیز ممنون از توجهتون.

حقیقتش دیشب هر چی 357 داشتم رو تست کردم. به عیر از یکیش که سیستم اصلاً قبولش نمیکرد و فیکس Coil error میداد، برای بقیشون جوابا یکی بود.حتی برای نوع فلزی که سی هزار تومن گرفته بودمش.
در مورد لوپاییکه به کار بردم اصلاح کنم که تمامی حاصل از 4 دور تابیدن کابلای 8 متریی بوده که برای تی ال درست کرده بودم یعنی به قطر تقریبی 30 سانت بوده دیشب هم 5 در 75 رو تست کردم که البته اندوکتانسش خیلی بالا میره تو مایه های 900 میکرو هانری. باز تیر آهنو از 5 سانتی میزنه. آیا این مشکل اساسی میتونه فقط مربوط به لوپ باشه یا در وحله اول قطعات مشکل دارن؟ ماسفت که در بازار همه جا یه جورشو دارن و همگی برند ویشای(که جالبه تو سایت دیتا شیت کاتالوگ ویشایو اصلا جزو تولید کننده های این ماسفت نذاشته) ایا میتونه برای ترانزیستورها باشه؟ که ظاهراً اونا هم دارن کارشونو میکنن. دیگه چیز دیگه ای نداره. تک تک مسیرها رو هم چک کردم بدون هر نوع اتصالی یا قطعی. همه خازنا و جهتشون درسته. همه مقاومتا رو چک کردم همه رو صحیح زدم. فقط یه مورد اینکه مقاومت 18K (پشت 357) رو درست زدم ولی دوسرش در مدار حدودای 4-5 کیلو نشون میده.

سه شنبه 30 دی1393 - 7:29am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محمود جان خسته نباشی برادر
دوست عزیز مقدار اون مقاومت روی برد درسته حدود 4.5 الی 5 ولت باید نشون بده حتی اگه دقت کنی وقتی روی مدار داری اندازه میگیری از 4.5 شروع میکنه به بالا رفتن مقدار نشون داده شده تا حدودای 5 میرسه و اون به خاطر سری شدن با دوتا خازن 100و4700 میکرو فارادی این اتفاق می افته

دوست عزیز میتونی از مدارت یه عکسی بزاری ؟

باد می وزد …
میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی
تصمیم با تو است . . .

سه شنبه 30 دی1393 - 7:59am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوست من این مشکل میتونه از فیوز بیتهای میکرو هم باشه و اگر براتون مقدوره با یه میکروی دیگه هم تست کنید در ضمن بنده با چند مدل لوپ مدار رو تست کردم که بهترین لوپ با اهم 1.2 و اندوکتانس 400 میکرو هانری هست سعی کنید معیار شما برای ساخت تو این بازه 400 تا 450باشه موفق باشید

سه شنبه 30 دی1393 - 8:00am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

kavoshgar نوشته است:
محمود جان خسته نباشی برادر
دوست عزیز مقدار اون مقاومت روی برد درسته حدود 4.5 الی 5 ولت باید نشون بده حتی اگه دقت کنی وقتی روی مدار داری اندازه میگیری از 4.5 شروع میکنه به بالا رفتن مقدار نشون داده شده تا حدودای 5 میرسه و اون به خاطر سری شدن با دوتا خازن 100و4700 میکرو فارادی این اتفاق می افته

دوست عزیز میتونی از مدارت یه عکسی بزاری ؟

ممنونم عزیزجون. @};- عکسشو در صفحه 164 گذاشتم. متاسفانه چون دوربین خوبمو کسی امانت گرفته الآن نمیشه کیفیت بهتر بگیرم اونو با مبایل گرفتم که فکر نکنم بتونم بهتر ازون بگیرم. البته در نگاه اول به نظر میاد پشت فیبر بی کیفیته که اینطور نیست. خوب و مقبوله. بخاطر کیفیت عکس اونطوری به نظر میاد.

2840644 نوشته است:
دوست من این مشکل میتونه از فیوز بیتهای میکرو هم باشه و اگر براتون مقدوره با یه میکروی دیگه هم تست کنید در ضمن بنده با چند مدل لوپ مدار رو تست کردم که بهترین لوپ با اهم 1.2 و اندوکتانس 400 میکرو هانری هست سعی کنید معیار شما برای ساخت تو این بازه 400 تا 450باشه موفق باشید

مرسی دوست عزیز @};-
خوب یعنی اگر فیوزبیتها اشتباه تنظیم شده باشه هیچ راهی برای اون میکرو نیست که قشنگ مثل روز اول ریست بشه و اصولی پروگرم بشه؟ من چندین بار میکرو رو پاک و با دستورات مختلفی که جهت نرم افزار حمید آقا در این سایت گفته شده پروگرم کردم نتیجه ثابت مونده. آیا برای چنین شرایطی دستور خاص کامل همراه جزییات دارید؟ اگر مصوّر باشه که دیگه چه بهتر!!

سه شنبه 30 دی1393 - 11:14am
مدیر کل
مدیر کل

محمود عزیز دو مطلب برای تشخص مشکل شما اهمیت داره. خواهشا با دقت جواب بدین.
1- دیلی اتوماتیک لوپهای شما در چه حدودی اعلام میشه؟
2- با تنظیمات پیش فرض دستگاه ؛ وقتی حین کاوش دکمه بالا (دیباگ) رو میزنین محدوده مقدار انتگرالی که روی سطر اول نمایش داده میشه در چه رنجی قرار داره؟

سه شنبه 30 دی1393 - 11:57am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محمود جان شما بايد ميکروت رو با پروگرمرهای ولتاژ اگه اشتباه نکنم با tnm2000 يا دکترفيوزبيت ارست يا پاک کنی و تنظميات رو به حالت اول برگردونی بنده چندبار دچار اين مشگل شدم و دکترفيوز بيت استاد بهنام رو ساختم شما ميتونی کيت اماده اين پروگرمر های ولتاژ رو بخری چون واقعا بة درد بخوره چند وقت پيش کيت آماده رو قيمت کردم که فروشنده 50تومن رو اعلام کردند اما خودت با کمتر از 10هزارتومن يکيشو ميتونی بسازی مثل فيوزبيت بهنام

سه شنبه 30 دی1393 - 12:06pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

مهندس عزيز اينکه عدد ديباگ با لوپ بزرگ چهار رقميه و با لوپ کوچيک پنج رقمي ميشه طبيعيه؟منظور عدد انتگرال هست

آخرین بار توسط mhak در سه شنبه 30 دی1393 - 12:27pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

سه شنبه 30 دی1393 - 12:14pm
مدیر کل
مدیر کل

عدد انتگرال همونطور که در توضیحات هم اشاره شده ؛ بیشتر به تنظیمات دیلی و بازه انتگرال بستگی داره. به سایر موارد از جمله خود لوپ بسیار کمتر بستگی داره. هر چه عدد بالاتر باشه نشون میده روی یک درجه حساسیت خاص عملا حساسیت بیشتر هست! پس وقتی عدد انتگرال گرفته شده رقم پایین تری داشته باشه عملا برای دستیابی به برد بیشتر باید درجه حساسیت رو هم بالاتر تنظیم کرد.
معمولا هر چقدر دیلی بیشتر باشه و همینطور بازه انتگرال بزرگتر باشه طبیعتا انتگرال نمایش داده شده هم بیشتر میشه. چون در دیلی های بالاتر مقادیر سمپل های گرفته شده از موج بزرگتر هستن و وسیع تر بودن بازه انتگرال هم طبیعتا بدلیل اضافه شدن سطح بیشتری از زیر منحنی ارزیابی شده ؛ مقدار انتگرال بیشتری رو در پی داره.

سه شنبه 30 دی1393 - 12:26pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ممنون از پاسختون ولي من بدون هيچگونه تغيير در تظيمات وقتي لوپ 28cm پنج رقمي ميشه با لوپ هفتاد چهار رقمي ميشه ديلي اتومات هردوتاش حدود نوزده شناسايي ميشه

سه شنبه 30 دی1393 - 12:31pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27802 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 174 , 175 , 176 , 177 , 178 , 179 , 180 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: EP63 و 189 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure