انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 8 اردیبهشت1404 - 2:45am

پاسخ به موضوع  [ 27802 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 180 , 181 , 182 , 183 , 184 , 185 , 186 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: Iran
سلام.نیمه شب همه دوستان بخیر
اینم از مدار من داخل باکس.از شانس بدم باکسی که از ایران میکرو سفارش داده بودم کوچیک دراومد :D
منم نامردی نکردم نشستم یه باکس خودم ساختم و رنگش کردم و ضدآب کردمش.
جنسش مقوای پلی استر هست ، هم مقاومه هم تقریبا نفوذ پذیری آب بهش کمه!
خلاصه اساتید باید ببخشن دیگه ، نیس ما مصرف کننده ایم ، واسه همین فقط عملکرد مدار برامون حرف اول رو میزنه ;)
فقط موند لوپ ، اونم ایشالا فردا لوازمش رو تهیه میکنم و شروع به ساختش میکنم.
انشاالله از هفته آینده منتظر نتیجه تست ها و کاوش ها باشید ، به اندازه 12 سال قبرستون گبری دارم که بخاطر نداشتن یه پالسی خوب اینهمه مدت دارن خاک میخورن :D YMWHISTLE
اینجا ایران ، انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب ، آی لاو یو فلزجو ! :-BD :ymhug:

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

اپراتور باید اپراتور باشد ،
اپراتوری که اپراتور نباشد ، اپراتور نیست!
Ancient (ره)

چهارشنبه 1 بهمن1393 - 7:11am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
mahmood51 نوشته است:
حمید نوشته است:
محمود عزیز دو مطلب برای تشخص مشکل شما اهمیت داره. خواهشا با دقت جواب بدین.
1- دیلی اتوماتیک لوپهای شما در چه حدودی اعلام میشه؟
2- با تنظیمات پیش فرض دستگاه ؛ وقتی حین کاوش دکمه بالا (دیباگ) رو میزنین محدوده مقدار انتگرالی که روی سطر اول نمایش داده میشه در چه رنجی قرار داره؟

سلام مهندس حمید
آقا این همه نتایج خوب و جالب بچه هارو میبینم و بعدش دستگاه من اینجوری...... خیلی پلاسیده میشم. #-o
طبق فرمایشتون اندازه گیریهای لازمو انجام دادم که در عکس ملاحظه میفرمایید. البته عدد دیباگ رو بر اساس تغییر دستی بازه انتگرال نوشتم. که البته بعد از پروگرام میکرو پیش فرضش 66 هست.
یه بار با همون حالت قبلی پروگرامی که بود گرفتم و "قبل از ریست" منظورش کردم ، یه بار هم میکرو رو پاک کردم و با دستور D9 پروگرمش کردم که "بعد از ریست" منظور شده.

راستی 2 تا مطلب دیگه ؛ یکی اینکه 3 تا LF-356J قدیمی سرامیکی داشتم همه رو کویل ارور میده و قبول نمیکنه و مطلب دوم اینکه هر چی سعی کردم صدای وز مشخصی رو مثل سایر پالسیها از لوپ بشنوم، نشنیدم .یعنی ماسفتش مرخصه؟ ماسفت هم عوض نکردم چون همشون یکین یعنی کل جمهوریو گشتم با یه ذره بین 30X در دست :D همه از دم یه جور و تولید ویشای بودن.
پیوست:
LDID_resize.jpg

ممنون محمود عزیز. زحمت کشیدین جدول خوبی تهیه کردین.
چیزی که از اعداد دیباگ یا همون انتگرال بنظر من میرسه این هست که در مقایسه با اعداد بنده حدود دو سوم یا حتی نصف اعداد من هستن! باید با این تنظیماتی که کردین عدد انتگرال بالاتر باشه. در عین حال اینکه LF356 جواب نمیده همراه با مساله قبلی نشون میده که قطعا مدار شما دارای ایرادی هست. مقاومتهای اطراف اپ امپ رو بیشتر بررسی کنین. بطور خاص مقاومتهای 7 و 8 و 13 و 14 رو چک کنین.
اما اینکه صدای وز از لوپ نمیشنوین دیگه اوضاع رو خراب تر میکنه! :D هر چند صدای وز بستگی به نوع لوپ و پهنای پالس داره ولی بهرحال در پهنای پالس 160 صدای وز قابل ملاحظه ای باید در لوپ به گوش برسه. در غیر این صورت شاید ماسفت یا BS170 مشکل داشته باشه. کلا این مدار شما فکر نمیکنم زیاد بهش امیدی باشه! =(( :D

سلام خیلی ممنونم مهندس حمید جون.
اون مقاومتا همگی درستن بازم چکشون کردم فقط اینکه R7 رو 1.5 کیلوی فشرده گذاشتم. ظاهرش مثل 1/8 واته. فروشنده گفت 1/4 واته فشرده ست. ولی عددش دقیقه.

دوست عزیز 2840644، از توجه شما هم خیلی سپاسگزارم.
دوستانیکه مدارشون کار میکنه ماسفت و BS170 رو از کدوم فروشگاه گرفتن؟ محبت کنبد بفرمایید که فردا برم ازونا هم بگیرم.

چهارشنبه 1 بهمن1393 - 7:35am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محمد جان همه رو پایا داره . جنس قطعاتشم هم قابل قبوله .قیمتش هم مناسب تر از همه جاست.

چهارشنبه 1 بهمن1393 - 7:46am
آواتار کاربر

با درود، صبح دوستان به خوبی و خوشی
مدارم رو دیشب پروگرم کردم و قبل نصب آی سی ها هم ولتاژها به این صورت بود 12.1 و 9.6 و 4.99
بعد نصب آی سی ها و اتصال باتری مدار به خوبی راه افتاد. ممنون حمید جان @};-
فقط یه مشکل کوچیک تو LCD دارم بعد حرف S عدد 18 به درستی نشون داده نمیشه، دو ستون یه پیکسلی نمایش ندارم. علتش از خرابیه ال سی دیه یا ربطی به مدار و پروگرم داره که خودم بعید میدونم به مدار مربوط باشه.
یه لوپ یک در یک با کابل شش زوج که فویل و سیم مفتولیش رو در آوورده بودم هر زوجش رو موازی و به صورت سری به هم وصل کردم که مقاومتش رو 0.003 اهم و اندوکتانسشو 660 میکرو هانری نشون میداد. آیا این نتایج برای لوپ قابل قبوله؟
آقا حمید ممنون میشم راهنمایی کنید.

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

چهارشنبه 1 بهمن1393 - 7:53am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

اقا محمود مقاومت r7 منم از همون نوع هستش و داره کار میکنه

تقدیر تقویم افراد عادی و تغییر تدبیر اشخاص عالیست

چهارشنبه 1 بهمن1393 - 9:51am
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

محل اقامت: IR
درود

کسی از تست مدار فیلم تهیه نکرده ما ببینیم؟؟؟و

بترس از خدا و میازار کس ره رستگاری همین است و بس

چهارشنبه 1 بهمن1393 - 10:26am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

با درود به همه دوستان
اقای اسدف و جناب ابی لوب فابریک جی بی ها و حتی لورنز دابل دی هستند لوب ۴۵ مونو به عنوان ابشن یا لوازم جانبی جدای از لوازم فابریک برای لورنز و جی بی ها ساخته شده که دیگه تفکیک نداره ولی میزان عمق زنی بیشتر داره به نظر من با لوب۴۵ لورنز هم ممکنه همچین بردی بزنه اگه دوستان دارن بهتره تست کنند. موفق باشید

https://t.me/joinchat/Aq56qD3yFrsliCQ9iyFDug
نقد و بررسی ردیابها وفلزیابها با حضور اساتید مجرب فلزجو

چهارشنبه 1 بهمن1393 - 10:30am
مدیر کل
مدیر کل

جناب pastoo خسته نباشین.
اون مشکل ال سی دی دیگه از خودش هست! بندرت هم ال سی دی ها از این ایرادات دارن. ولی به ناچار باید عوض بشه.
متوجه نشدم چه نتایجی برای لوپتون رو منظورتون بود که خوبه یا نه! :D بهرحال اهم لوپ که تقریبا صفر هست! سعی کنین حدود 1 اهم در بیارین تا جواب بهتری بگیرین. ظرفیتش هم مشکلی نیست جواب میده.

چهارشنبه 1 بهمن1393 - 11:41am
مدیر کل
مدیر کل

خوشحالم به عرض دوستان برسونم لوپ مونو کویل مینلب تا حد 90 درصد مهندسی معکوس شد!!! :ymparty: :D
ابتدا توجه عزیزان رو به ساختار داخلی یکی از مونو لوپهای مینلب در فیلم زیر جلب میکنم. حجم فیلم حدود 8 مگ هست و در صفحه اول باید روی قسمت Generate Link کلیک کنین و در صفحه بعدی دانلود رو بزنین:
http://uppit.com/ivjfhs482y62/Inside_a_ ... or_P.I.mp4
چند نکته مهم بنظر من در این فیلم وجود داره. یکی وجود دو صفحه کاغذی پوشیده شده با گرافیت هست که در طرفین لوپ قرار میگیرن! توضیح در مورد شیلد گرافیت رو که قبلا بارها عرض کردیم. اینجا میبینین چطور مینلب از این تکنیک استفاده کرده! نکته دیگه کابل اتصال لوپ هست که از نوع کواکسیال بدون فویل هست و در عین حال برای اتصال از مرکز لوپ وارد شده بدون اینکه کوچکترین قطعه یا کانکتور فلزی استفاده شده باشه. در واقع بصورت نوعی چسب و یا قالب محکم شده! روش پیچیدن سیمپیچ با اینکه واضح نیست اما بنظر میرسه به نوعی بسیار منظم بصورت تخت دو لایه یا مشابه اون باشه.
اما شاید نکته مهم تر برای ما نوع سیم هست. خوشبختانه موفق شدم نوع سیم رو پیدا کنم! :ymparty: :D این سیم با نام Litz Wire (سیم لیتز) شناخته میشه و دارای همون ساختاری هست که قبلا عرض کردم. رشته های داخلی سیم هر کدوم نسبت به هم عایق هستن! از این سیم برای کارهای فرکانسی استفاده میشه و ساختار خاصش سبب میشه در کار فرکانسی دارای اثر پوستی بسیار کمتری باشه. در حالیکه سیم های معمولی بخصوص در فرکانس بالا دارای حالت پوستی قابل ملاحظه ای هستن. این سیم رو با نام انگلیسی یا فارسی اگر جستجو کنین توضیحات زیاد و تصاویر متعددی ازش یافت میشه و در بازار هم وجود داره!
با توجه به اینکه بنظر میرسه معمای لوپهای مینلب تقریبا حل شده باشه ؛ لذا از دوستان تقاضا میکنم ضمن توجه کامل به فیلم و پیگیری مساله سیم بتونن به ساخت لوپی دست پیدا کنن که تا حد قابل ملاحظه ای میتونه از لوپهای فعلی ما بهتر باشه. هر چند در مورد مدل پیچیدن بنظر من ما میتونیم از همون حالت عنکبوتی خودمون استفاده کنیم ؛ ولی نکات دیگه در خصوص جنس سیم و نحوه گرافیت کاری جدید هستن که باید مورد توجه قرار بگیره. صد البته نوع سیم مهمترین چیزی هست که ما الان بدست اوردیم و بنظر من بیشترین تاثیر رو در قدرت اضافه شده خواهد داشت.

چهارشنبه 1 بهمن1393 - 1:07pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

حمید جان خدا یارت . موفق باشی :ymhug: @};-

چهارشنبه 1 بهمن1393 - 1:39pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27802 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 180 , 181 , 182 , 183 , 184 , 185 , 186 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google و 131 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure