نویسنده |
پیغام |
مهدی
مدیر سایت
|
چه خبر خوبی مهندس حمید ، خدارو شکر ، اینکار میتونه خیلی به همه کمک کنه
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
چهارشنبه 1 بهمن1393 - 2:02pm |
|
 |
archilO
کاربر حرفه ای
|
سلام استاد حمید عزیز و دوستان گرامی یه pdf هست شاید کمک کننده باشه پیوست: KBA_02-1_Coil_Selection_Guide.pdf
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
هرگاه در زندگي به يك در بزرگ كه يك قفل بزرگ هم دارد رسيدي ، نترس و نااميد نشو.زيرا اگر قرار بود در باز نشود جاي آن يك ديوار مي گذاشتند!
|
چهارشنبه 1 بهمن1393 - 2:07pm |
|
 |
kavoshgar
کاربر حرفه ای
|
حمید جان به خاطر زحماتی که میکشی از شما تشکر میکنم مشخصه که از وقتی من موضوع لوپ رو گفتم با جدیدت کامل پیگیر مسئله بودین تا نتایج بهتر بشه شما از همان روز های اول شعارتون این بوده که کیفیت لوپ بیشترین تاثیر رو تو مدار داره و الحمد الله تازه تازه داریم به گفته های شما میرسیم این نشون میده شما همیشه چندین قدم جلوتر از ما بوده اید من دسترسی به بازار سیم رو ندارم اگر آدرس اینترنتی دارین ممنون میشم بزارین تا خرید کنیم از بین دوستان کسی این لوپ رو نداشته تا یک بار دیگه امتحان بشه تا شکها برطرف بشه ؟ کم کم احساس میکنم خودم یکه تاز میدانم و دوستان زیاد علاقه نشون نمیدن
باد می وزد … میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی تصمیم با تو است . . .
|
چهارشنبه 1 بهمن1393 - 2:13pm |
|
 |
Robin hood
کاربر حرفه ای
|
سلام دوستان و تبریک به مهندس حمید بابت طراحی سیستم فوق العاده این آدرس فروش سیم لیتز : http://www.istgah.com/fireview/kid_298/ ... 55888.htmlلوازم :: برقی و گازی سیم litz فروش انواع سیمlitz جهت طراحی ترانسفورمرهای منابع تغذیه سوییچینگ (Litz wire) بهروز شده در: سهشنبه، ۱۸ آذر ۱۳۹۳ مشخصات آگهی نام: مهرداد فرمان ارا ایمیل: farmanaramehrdad43@yahoo.comتلفن: 09133121816 انقضا: شنبه، ۱۸ بهمن ۱۳۹۳ موقعیت: اصفهان
دروغ نگو! تورا نابود خواهد کرد، صداقت ارزشی بی نهایت دارد
آخرین بار توسط Robin hood در چهارشنبه 1 بهمن1393 - 2:22pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.
|
چهارشنبه 1 بهمن1393 - 2:18pm |
|
 |
kavoshgar
کاربر حرفه ای
|
باد می وزد … میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی تصمیم با تو است . . .
|
چهارشنبه 1 بهمن1393 - 2:21pm |
|
 |
Robin hood
کاربر حرفه ای
|
فدات داداش  پیگیریش با شما و سایر دوستان درسته که الکترونیک بلد نیستیم ولی این سیستم جدید اینقد مارو سر ذوق آورده که دوست دارم نقش هرچند کوچک تو پیشرفت پروژه داشته باشیم. 
دروغ نگو! تورا نابود خواهد کرد، صداقت ارزشی بی نهایت دارد
|
چهارشنبه 1 بهمن1393 - 2:25pm |
|
 |
micro
کاربر حرفه ای
|
با سلام از دوستان عزیز کسی میتونه این لطف رو در حقم کنه که پی سی بی رو با پروتل طراحی کنه و در انجمن قرار بده.از دوستان اگر کسی اینکار رو انجام بده ممنون میشم با تشکر
ای کاش زندگی هم دنده عقب داشت
|
چهارشنبه 1 بهمن1393 - 2:32pm |
|
 |
mahmood51
کاربر حرفه ای
|
مهندس حمید جان و آقا کاوشگر عزیز، واقعاً ممنون بابت اطلاعات ذی قیمتتون خسته نباشید. اگر یادتون باشه پارسال به اتفاق 2 نفر دیگه از دوستان رفتیم کرج نزد آقایی به نام مقدم که دستگاهی به اسم لورنز3 زده بود. ایشون همه نوع لوپ هم میساخت و از تمام لوپای ماینلب قبل از باز کردن عکس رادیوگرافیک تهیه کرده بود و مدعی بود که تمام لوپاشونو با کیفیت حتی بهتر از خود ماینلب میزنه. بعدش رفت نمونه سیم کاربردیشو آورد همینی بود که اشاره فرمودید؛ سیمهای خیلی نازک تارچه- مانند با روکشای الیافی ظریف عین هموناییکه دور فریتای رادیوها میپیچیدن. میگفت امریکاییه و متری نمیدونم 50000 تومان یا بیشتر(یادم نیست) آب میخوره. اون دوستمون محسن هرکاری کرد که یه 1 سانتشو برداره اجازه نداد. به نوعی جزو اسرار کارش بود. حالا اگر این سیم در بازار پیدا بشه که فبهالمراد اگر نه، فردیو میخواد که بتونه از مقدم بیرون بکشه. 
|
چهارشنبه 1 بهمن1393 - 2:35pm |
|
 |
talar
کاربر حرفه ای
|
حمید اقا این سیم لیتز که توی لوپ مینیلب استفاده شده چند رشته هستش .و قطر این لوپ چقدره؟
|
چهارشنبه 1 بهمن1393 - 2:56pm |
|
 |
حمید
مدیر کل
|
ممنون از لطف دوستان. خب با توجه به اینکه جناب کاوشگر فرمودن مونو لوپ 18 اینچی مینلب با اون ظرفیت و مقاومت 0.8 اهم هست ؛ بنده محاسباتی انجام دادم و به سایز سیم هم دست پیدا کردم! میتونم به طور قطع بگم سایز سیم AWG 18 هست که ضخامت مغزیش حدود 1 میل میشه و چون قاعدتا حدود 30 متر سیم در این لوپ مصرف شده مقاومتش بدرستی و با دقت خوبی 0.8 اهم در میاد! پس به نوعی شماره سیم هم مشخص شد. البته این سیمها بسته به تعداد رشته های داخلی و جنس رسانا و نوع روکش باز هم مدلهای مختلفی دارن که فکر نمیکنم بشه به این مشخصات بطور دقیق پی برد. ولی بنظر من این موارد دیگه فرعی هستن و اصل مدل کلی سیم هست. سیم لیتز AWG 18 طبق جستجوهایی که من کردم در سایت های خارجی متری حدود 1.5 دلار هست! اگر اینطور باشه قیمت به نسبت بالایی بنظر میاد و اگر همین قیمت اینجا هم باشه در حال حاضر حداقل متری 5 هزار آب میخوره! یک لوپ معمولی هم دوستان بخوان با این هزینه در بیارن شاید حدود 200 تومن میشه!  دیگه تصمیم با خود دوستان هست.
|
چهارشنبه 1 بهمن1393 - 3:03pm |
|
 |
|