نویسنده |
پیغام |
amir6m
کاربر حرفه ای
|
با سلام مژده بدین که به احتمال قریب به یقین سازنده این دستگاه را پیداکردم هر چند که دیگه از این کار به صورت جدی کناره گیری کرده و مشغول یه کار دیگس و خودشو زده به کوچه علی چپ دوستان کی میدونه طلوع کاوش مال کدام شهر بوده و هر اطلاعات دیگه دارین واسم بزارین تا بتونم مچشو بگیرم و مطمئن باشین که اگر ثابت کنم کار خودش بوده میتونم روی بقیه موارد مانور بدم متشکرم
............................... بیا گنــاه کنیــم، جایی که خــدا نباشد..........................
|
جمعه 16 اسفند1392 - 9:09pm |
|
 |
hoshi
استادیار
|
سلام
اسم شرکت طلوع کاوش نیست طلیعه کاوشه
مابین انسانها چیزی نیست جز دیوارهایی که خودشان ساخته اند.
|
جمعه 16 اسفند1392 - 10:31pm |
|
 |
amir6m
کاربر حرفه ای
|
ممنون هوشی جان حالا همین طلیعه کاوش مال کدام شهر بوده؟
............................... بیا گنــاه کنیــم، جایی که خــدا نباشد..........................
|
جمعه 16 اسفند1392 - 10:40pm |
|
 |
hoshi
استادیار
|
خواهش میکنم امیر جان دقیق مطمئن نیستم ولی فکر کنم تو کرج بود من فردا از یکی که میدونه میپرسم
مابین انسانها چیزی نیست جز دیوارهایی که خودشان ساخته اند.
|
جمعه 16 اسفند1392 - 11:43pm |
|
 |
zinteredi
کاربر حرفه ای
|
اگه پيداش كردي ببين ميتوني شماتيك مدار رو ازش بگيري 
|
شنبه 16 اسفند1392 - 12:42am |
|
 |
amir6m
کاربر حرفه ای
|
ممنون هوشی جان اگر اصفهان بوده که مطمئنا خودشه
ناصر خان هر چند که متلک زدی ولی مطمئن باش که اگر فرد مورد نظر من همون شخص بوده باشه و وقتی دستش رو شد و به دلیل اینکه دیگه از این کار به صورت جدی کناره گیری کرده چون مجبور بوده و وضع مالی فوق العاده خوب و موقعیت اجتماعی عالی و رودربایستی و احترامی که نسبت به هم داریم دریغ نخواهد کرد
|
شنبه 17 اسفند1392 - 3:42pm |
|
 |
کوهیار
مدیر سایت
|
amir6m نوشته است: ممنون هوشی جان اگر اصفهان بوده که مطمئنا خودشه
ناصر خان هر چند که متلک زدی ولی مطمئن باش که اگر فرد مورد نظر من همون شخص بوده باشه و وقتی دستش رو شد و به دلیل اینکه دیگه از این کار به صورت جدی کناره گیری کرده چون مجبور بوده و وضع مالی فوق العاده خوب و موقعیت اجتماعی عالی و رودربایستی و احترامی که نسبت به هم داریم دریغ نخواهد کرد درود امیر جان واقعا اگر اینکار شدنی باشه کار بسیار بزرگی رو انجام میدی داشی ایشالا موفق باشی 
نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که ندیده اید نگذارید زبانتان چیزی را بگوید که قلبتان باور نکرده صادقانه زندگی کنید
|
شنبه 17 اسفند1392 - 4:13pm |
|
 |
Kani
استادیار
|
سلام بر دوستان گرامی مگه این فلزیاب ساخت داخله؟ اگه اشتباه نکنم گفتن که سری اولش ساخت آمریکاست و بعد شرکتهای دیگه!!!
|
شنبه 17 اسفند1392 - 8:59pm |
|
 |
amir6m
کاربر حرفه ای
|
کانی جان سنس سکه 5 تومنی قدیمی توی 80 سانت کار هر فلزیاب و سازنده ا یی بجز mdl و سازندش نیست این شخص اوایل که داشت طرحش را تکمیل میکرد به این قدرت دست پیدا کرده بود و مطمئن باشید که این یه واقعیت محضه و اغراق نیست
|
یکشنبه 17 اسفند1392 - 1:25am |
|
 |
Kani
استادیار
|
amir6m نوشته است: کانی جان سنس سکه 5 تومنی قدیمی توی 80 سانت کار هر فلزیاب و سازنده ا یی بجز mdl و سازندش نیست این شخص اوایل که داشت طرحش را تکمیل میکرد به این قدرت دست پیدا کرده بود و مطمئن باشید که این یه واقعیت محضه و اغراق نیست امیرجان منظورم این بود که این فلزیاب رو ابتدا آمریکا ساخته. بعضی دوستان هم گفتن که طلیعه کاوش بعد از آمریکا اونو ساخته. کدومش و چقد واقعیت داره نمیدونم. اگه همین شرکت طلیعه کاوش چنین فلزیابی با چنین بردی رو ساخته که عالیست.
|
یکشنبه 17 اسفند1392 - 1:33am |
|
 |
|