سلام دوستان گرامی.شرمنده که اومدم وسط صحبتتون.
علی آقای 777 خوبی برادر من.
آقا تلفنتون که خاموشه و جواب نمیدید.بیزحمت حساب این دوستمونو ببرید تسویه کنید.بابت همون لورنزی که حدود 3-4 ماه پیش خریدید و ضامن خریدتون من بودم.اگر میگید دروغ میگم و بدهکارشون نیستید من همه پیامهاتونو دارم و میتونم براتون بذارم.
بیزحمت حسابتونو صاف کنید چون شما اعتبار مارو بردی زیر سوال و سو استفاده کردی از اعتماد من و به پیامهام توجه نکردی مجبور شدم اینجا بهتون اعلام کنم داداش من.درضمن افرادی مثل شما باعث میشن که آدم نسبت به اطرافیانش بی اعتماد بشه و وقتی کسی هم درخواست همکاری یا کمک بکنه ...آدم جواب منفی بهشون بده.
بازم هنوز دیر نشده.حساب این بابارو ببر بده.این کارتونم خیلی زشت بود .درضمن من باهاشون صحبت کردم و گفتند حسابشون یک میلیونو نیم هستش نه یک میلیون.
اگر نداشتی میخواستی نگیری داداش.نه اینکه بیای رو حساب من بگیری و یهو غیب بشی.این درست نیستش.اگر بد میگم بگو بد میگی.شما جای من.حرکتت واقعأ آفساید بود داداش.
برو درستش کن و حرف این بابا رو از سر ما بردار.
دوستان ببخشید مزاحم اوقات شدم و اینجا اینو بیان کردم.چون جوابی دریافت نمیکردم دیدم الان بهترین موقع هستش.البته برای دوستان این تجربیات خوبه که حواسشون جمع باشه توی فضای مجازی برای کسی که نمیشناسند هیچ حرکتی نکنند.چون احتمالش هست که مثل داستان من رابطه چندساله بهم بخوره و آبرو و اعتبار بره زیر سوال.برای هرکسی آبرو و اعتبار مهم نیست و خیلیها بهش پایبند نیستند توی زندگیشون.پس بهتره که آدم حواسش به ارتباطات در فضای مجازی باشه که خدای ناکرده زیر حرف دیگران نره.
موفق باشید دوستان.