mahmood51 نوشته است:
درود آقا آرش و ممنونم. اتفاقاً بنده به عنوان جایگزین لورنز روی گزینه های دیگه فکر میکردم که به این آشنامون آدرسشو بدم بره سراغشون یکی از مواردیکه روش زوم کرده بودم همین ebinger بود و دیگریش Electron. (البته اگر اینا کارشون درست مونده باشه و مثل لورنز نشده باشن) حالا موندم کدومشونو به عنوان ارجح و اولویت یک معرفی کنم که اگه اون نشد بره سراغ بعدی. حال خود ابینگر هم سیستمای متنوعی داره اینو میدونم که از نوع پالسیاش میخوام ولی کدومشون بهترینه زیاد واضح نگفتن. راستی شما با چه تیپیش کار میکردین؟ پالسی یا دو جعبه ای(TR) ؟؟ ممکنه کمی هم در مورد سرعت، ثبات جستجوش و نیز اندازه و عمق اهدافیکه زدید توضیح بدید؟ چون اینا همش برای آدم کمک وراهگشاست. درود محمودجان ,من با پالسی,سیستم کاملا ضد آب بود
توی منطقه کوهستانی لوپ توی برف و آب عمق 2.5 متری رو که یه خنجر تو قبر بود رو راحت سنس کرد
از ثباتش فقط اینو میتونم بگم که یکبار تنظیم میکردیم و تا فلزی نبود صداش در نمی اومد
ولی با این یکی فلزیابها تو مناطقی که یکم پستی بلندی دارند آدم با صدای دستگاه باید برقصه از بس بوق الکی میزنن
من اکثر تست هام کنار مرز با اهداف واقعی بود نقوذش تو سنگ و خاک خیلی عالی بود
یه جای هم بود یه بنده خدای رو به اسم بار فلان چاه کنده بودن براش که از بالا زدیم بوق زد ولی گفتم آهنی تو عمق 3 متری یه میخ طویله 20 سانتی بود