مهرافرین نوشته است:
alibaba-fatima نوشته است:
سلام
از بس هیجان زده و عجولم تو پاسخ ها دقت نکردم
شما ببخشید
الان اومدم یه لوپ درست کردم قطر داخلی 10سانت قطر بیرونی سیم پیچ15 سانت
1/2اهم و ظرفیت367میکروهانری و دیلی اتومات27
فرکانس100
پهنای300
دیلی دستی20
انتگرال40
گراند2
اسپید9
و ولوم سنس روی 19
یه فلز40در40 رو 160 سانت
یه تیغه فلز دایره قطر16سانت رو تو 70سانت
سکه100تومنی38سانت
اعداد سه گانه هم 250 660 770
الان لطفا راهنماییم کنید و هرمشکلی هست بیان کنید
لوپ رو دقیق و منظم پیچیدم نمره7دهم و تست ها هم تو محیط شدیدا آلوده به فلز هست(ساختمان اسکلت تیرآهنی هست)
بابت اینکه وقت شمارو میگیرم عذر میخوام
ممنون
ببین بزرگوار اگه من جای مهندس حمید بودم فقط اخراجتون میکردم
که البته کاملن سزاوار هستید و من اینهمه صبر و حوصله مهندس رو درک نمیکنم
اینهمه هم مهندس و هم بقیه تکرار کردن که راهنما رو با دقت بخونید اونوقت شما هرکاری دلت خواست با تنظیمات کردی!!!
این تنظیمات رو از کجا میارین؟؟
البته حدسش خیلی سادست تو این گروههای تلگرامی پر شده از یه مشت نادان که خودشونو متخصص میدونن
تنها توصیه ای که میشه به شما کرد اینه که کل راهنما رو با دقت بخون..
پیروز باشید
سلام
ببخشید بزرگوار اگه باعث ناراحتی شما و مهندس شدم
چشم دیگه مزاحم نمیشم و پست نمیزارم
شما فرمودین این تنظیمات رو از کجا آوردم
این تنظیمات رو تو تست های مختلف بدست اوردم و در حالات و تنظیمات دیگه سنس و برد کمتربود ولی بیشترین سنس و برد و ثبات رو روی تنظیماتی که عرض کردم بدست اوردم
درحقیقت مداری که من مونتاژ کردم این بهترین حالتشه
حالا دلیلی که باعث رنجش شما و تمسخر خودم شده رو درک نمیکنم
مهندس عزیز هم صعه صدر بالا و شخصیت بالایی دارن و بلد هستن چه موقع اخراج کنن .کلا هم نیازی به اخراج نیست اگه قرار بود اخراج گزینه مناسبی باشه تا حالا خیلی ها قبل من اخراج میشدن
مهندس و مدیران عزیز اگه جوابمو ندن یا بهم بگن پست نزار خودم متوجه میشم و پست نمیزارم و نیازی به اخراج نیست
شما هم برادر عزیزم مثل من مادرزاد عالم به علوم الکترونیک بدنیا نیومدید
و یه روزی تو خوندن رنگ مقاومت ها مثل من مشکل داشتید پس کمی تو انتخاب کلمات و تمسخر دیگران تجدید نظر بفرمایید
عضو هیچ گروه تلگرامی نبودم و خبر هم ندارم تو تلگرام چه خبره
من حدود ۲سال پیش مدار رو ساختم ولی چون برد مناسب نداشتم و ثبات هم نداشتم ناامید انداختمش کنار و دنبالش نرفتم
مجددا سر زدم سایت و دیدم خیلیا راضی هستم منم اومدم قاب و باتری و صفحه کلید مناسب و قطعات اورجینال پیدا کردم و لوپ کوچیک ساختم ولی این دفعه تو ساخت لوپ دقت کردم و ثبات هم درست شد
حالاتی هم که تو پست های قبلیم عرض کردم با حدود ۱۰۰تا تست با تظیمات مختلف بدست اوردم و بهترین هاش رو تو پست قبلیم گزاشتم و انتظار کمک و راهنمایی داشتم
در مورد فایل راهنما فرمودین بله خوندمش ولی جواب و کمک مهندس نسبت به راهنما خیلی بیشتر کمک میکنه
نکته اخر اینکه نه فروشنده ام نه دلال نه اهل کلاهبرداری و فقط و فقط مدار رو رو برای خودم میخواستم
عیب نداره بازم میزارمش کنار و
دیگه مزاحمتون نمیشم و پست نمیزارم
خدانگهدارتون