انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 26 فروردین1404 - 7:02pm

پاسخ به موضوع  [ 1418 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 23 , 24 , 25 , 26 , 27 , 28 , 29 ... 142  بعدی
 MDL 8500 افسانه یا واقعیت؟! 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

درحرفه ای بودن مدارش شکی نیست اماصرفاداشتن اطلاعات ازایسی های پاکشده کاررو به سرانجام نمی رسونه چون نیازه که فیبرکامل مداروهم داشته باشی که باتوجه به دوروبودن فیبرنیازه که قطعات بااحتیاط کامل برداشته بشه البته بازهم یک قسمت سخت دیگه هم مونده واون هم نمونه برداری ازقسمت های مختلف سیستم سالمش بااسکوپه که بتونی برنامشم دقیق بنویسی خلاصه اینکه بحث پراکنده درخصوص این فلزیاب راه به جایی نمیبره ونیازه که چندنفربادانش وانگیزه کافی باهم وهریک گوشه ای ازکاروگرفته تابتونن به سرانجامش برسونن

دوشنبه 18 اسفند1392 - 12:00am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

روشيك جان براي من كپي برداري از اين مدار اصلا مهم نيست چون مطمعنم از 8051 در اون استفاده شده مهم برايم اينه كه نحوه كار مدارش رو بدونم كه در اونصورت ميتونم با avr بهتر از اين براش برنامه بنويسم :D و به نوعي پسرش رو خلق كنم كه از خودش خيلي قويتر باشه و نسلش منقرض نشه ;)

دوشنبه 18 اسفند1392 - 12:11am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

zinteredi نوشته است:
روشيك جان براي من كپي برداري از اين مدار اصلا مهم نيست چون مطمعنم از 8051 در اون استفاده شده مهم برايم اينه كه نحوه كار مدارش رو بدونم كه در اونصورت ميتونم با avr بهتر از اين براش برنامه بنويسم :D و به نوعي پسرش رو خلق كنم كه از خودش خيلي قويتر باشه و نسلش منقرض نشه ;)

باقدمتی که داره احتمال استفاده از8051هست امابرای پی بردن به نحوه کارش شمابایدیک اسکوپ ویک سیستم سالمشوتهیه کنی وپله به پله جلوبری فکرکنم بااین انگیزه ای که داری موفق بشی ;)

دوشنبه 18 اسفند1392 - 12:21am
استاد
استاد

zinteredi نوشته است:
roshik نوشته است:
zinteredi نوشته است:
اين آيسي 8 پايه زير خازن 10000 ميكرو فاراد بدون شك ad844 هست چون من به شماتيك يك مدار ديگه مقايسه كردم البته در اون از ديود شاتكي استفاده شده بود ولي اينجا دو نوع ديود رو براي تضعيف پسماند لوپ با هم سري كرده اند :D

ممنون ازادرسی که گذاشتی
متاسفانه من هیچ منطق قویی که بتونه ثابت کنه این ایسی همون ایسی استفاده شده است پیدانکردم نمیدونم شماچطوراین مسئله رونتیجه گیری کردین :-?

روشيك جان در مورد درايو فكر كنم از يه همچين درايوي استفاده شده فقط از uln ها براي افزايش ولتاژ تزريق شونده به لوپ استفاده شده ميشه گفت مدار داراي سيستم افزايش دهنده ولتاژ هست نمونه برداري هم به همان صورته مثل فلزيابهاي معمولي نيست يعني از پسماند با عرض پالسهاي متفاوت نمونه برداري ميكنه و در قسمت يش تقويت از 2 عدد آيسي تقويت كننده و يك انتيگرال گير كم نويز پرسرعت استفاده شده از دو عدد ميكرو يكي براي راه اندازي سيستم افزايش ولتاژ ويكي براي سيستم a2d , lcd ,كنترل منو استفاده شده يك آيسي اپتوكوپلر و يا سوئيچ در مدار هم استفاده شده
فكر ميكنم براي طراحي مدار مشابهي بايد از صفر شروع كرد وچندين نوع مدار رو امتحان كرد خلاصه مدار توپيه خيلي ازش خوشم مياد اگه شماره آيسيها مشخص بشه نوع برنامه نويسي هم مشخص ميشه :D

درود بر شما
فکر کنم جناب کرمی روی یکیش قبلا تستهای انحام داده و اطلاعاتش را باید الان داشته باشه و همینطور مدار و قطعاتش و همینطور خود دستگاه را.خودش اگه تشریف بیارت بهتر میبونن کمک کنند

دوشنبه 19 اسفند1392 - 5:59am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام جناب کرمی
لطف کنید اگه اطلاعاتی و عکسهایی از MDL8500 دارید بذارید و دریغ نکنید

دوشنبه 19 اسفند1392 - 7:34pm
استادیار
استادیار

محل اقامت: ایران
mahdi8877 نوشته است:
سلام جناب کرمی
لطف کنید اگه اطلاعاتی و عکسهایی از MDL8500 دارید بذارید و دریغ نکنید

با سلام و درود

من مدتها قبل با mdlکار کردم ولی تمام معادلات در این دستگاه یه جور دیگس.چند وقت پیش یه دونش دستم رسید که صاحبش به بچه های انجمن فروختش ولی متاسفانه اسیلوسکوپم یه جای دیگه بود که شکل موج سیم پیچش و ببینم.این دستگاه عکس تمام پالسی های که تا الان دیدم اجسام و به صورت عمودی بهتر سنس میکنه.مثلا یه انبردست و با لوپ45 تو 90 سانت به صورت عمودی میبینه ولی به صورت افقی نیم متر بیشتر سنس نمیکنه.با ال سی دی روشن خیلی قدرتمندتر و با ثباتتره @-) @-) تنها راه اینکه بتوان این دستگاه رو کپی کرد فقط پیدا کردن یه نمونه سالم از این دستگاه و اینکه به قول جناب ناصر با اسیلوسکوپ حرفه ای بیفتی به جونش

دوشنبه 19 اسفند1392 - 7:47pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

شما قبلا داشتید و میتونید بگید مثلا چه تستهایی با چه فلزی انجام دادید حداقل اون تستهایی که خودتون اجام دادید با چشم دیدید

دوشنبه 19 اسفند1392 - 7:52pm
استادیار
استادیار

mahdi8877 نوشته است:
شما قبلا داشتید و میتونید بگید مثلا چه تستهایی با چه فلزی انجام دادید حداقل اون تستهایی که خودتون اجام دادید با چشم دیدید

بله من با حساسیت90 درصد و مود 1 با لوپ 45 نتایج زیر رو مشاهده کردم.
فیبر مسی15*12 تا 180...یه قوطی 120 گرمی فلزی چسب آهن به صورت عمودی :D تا 1.5متر وبا لوپ2*2 یه قوطی کمپوت و تا190 و یه بیل رو به صورت عمودی تابالای3 متر واقعی سنس میکرد.mdlبا فرکانس 584هرتز کار میکنه و حساسیت خیلی خوبی به فلز مس داره.

دوشنبه 19 اسفند1392 - 8:02pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

خیلی ممنون جناب کرمی
کاش عکس از مدارش بود تا بدونیم قضیه چیه انقدر که من بخش انالوگش مهمتره بخش دیجیتالش نیست

دوشنبه 19 اسفند1392 - 8:11pm
استادیار
استادیار

mahdi8877 نوشته است:
خیلی ممنون جناب کرمی
کاش عکس از مدارش بود تا بدونیم قضیه چیه انقدر که من بخش انالوگش مهمتره بخش دیجیتالش نیست

خواهش استاد عزیز.متاسفانه تمام قطعات بخش آنالوگ مدار پاک شدن.جناب روشیک میتونن خیلی کمکتون کنن.ایشون اطلاعاتشون کاملتره ;)

دوشنبه 19 اسفند1392 - 8:15pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 1418 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 23 , 24 , 25 , 26 , 27 , 28 , 29 ... 142  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google , Majestic12 , یونس برقی و 207 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure