انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 1 آذر1403 - 12:07am

پاسخ به موضوع  [ 1202 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 23 , 24 , 25 , 26 , 27 , 28 , 29 ... 121  بعدی
 فلزیاب حرفه ای Pi Polones Honduras 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: رها همچون باد
madrek نوشته است:
اورجینال جان اگه امکانش هست طریقه نصب ولوم 20کیلو 10 دور را به جای اون دو ولوم10و2.2 ذکر بفرمایید

سلام دوست عزیز پایه های مولتی ترن در رویش نوشته شده و پایه 2 یا میانی آخرین پایشه و به ترتیب که به سمت سر ولوم می آیی می شود 1 و اولین پایه اش هم 3 که به صورت تصویر زیر متصل می شود
:-BD

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

یکشنبه 3 آبان1394 - 10:20am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

مجید1 نوشته است:
ببخشید من با گوشی ان هستم و جای دیگه هستم نقاشیم هم خوب نیس ولی کافیه مقاومت r10 از طرفی که به پایه 1و2 ایسی 4011 هستش در بیارین و با یک ولوم 250کیلو ویا 500 کیلو سری کرده وبعد طرف دیگر ولوم 500کیلو را به پایه 4 ایسی 4011 وص کننین همون جایی که قبلا یک طرف مقاومت را در اوردین بازم سوالی بود من در خدمت شما هستم

با سلام اقا مجید.این قسمت مدار رو بهش نمونه بردار میگن که همون مونو استابل خودمون هست و کارش هم مشخصه اما اسم تفکیک رو به این قطعه دادن یک اشتباه محض هستش. اون ولوم در واقع میتونه پاسخ فرکانسی مناسبی به سیستم دیکته کنه تا یک فلز رو بنا به جنسش بهتر سنس کنه شما اگه به جای این قطعه از 555 هم استفاده کنی باز هم جواب میده واینکه یکی از دوستان گفته بودن با خازن هم میشه تفکیک کرد هم همین قضیه حاکمه توی پالسی تفکیک سخت افزاری پیچیده تر از این حرفهاست.اما توی یک سیستم وی ال اف میشه با یک خازن تفکیکش رو بهتر یا بدتر کرد چون اناتومی مدار این اجازه رو میده اگه که قسمت تفکیک رو داشته باشه اما توی این مدار اصلا هیچ قطعه ایی که مربوط به تفکیک باشه گذاشت نشده واگه هم گذاشته بشه فیبرتون به 2برابر حجم قطعه مواجه میشه.خواهشن از یک مدار ساده که همگیشون شبیه هم هستن یک قول نسازید با تشکر :) @};-

گر داخل خانه‌ات نشستی مردی/ در بر دگران اگر ببستی مردی
مردی نبود سفر در این وضع خراب/ شاخ کرونا اگر شکستی مردی

یکشنبه 3 آبان1394 - 11:58am
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام اورجینال جون
بله درست هستش اگه برد شما خوبه با این عمل برای فلزات فلزی صدا میده و برای غیر فلزی صدا قطع میشه البته بقول مهندس حمید تا 20 درصد عمل تفکیک انجام میشه

یکشنبه 3 آبان1394 - 3:22pm
کاربر فعال
کاربر فعال

بهرام نوشته است:
مجید1 نوشته است:
ببخشید من با گوشی ان هستم و جای دیگه هستم نقاشیم هم خوب نیس ولی کافیه مقاومت r10 از طرفی که به پایه 1و2 ایسی 4011 هستش در بیارین و با یک ولوم 250کیلو ویا 500 کیلو سری کرده وبعد طرف دیگر ولوم 500کیلو را به پایه 4 ایسی 4011 وص کننین همون جایی که قبلا یک طرف مقاومت را در اوردین بازم سوالی بود من در خدمت شما هستم

با سلام اقا مجید.این قسمت مدار رو بهش نمونه بردار میگن که همون مونو استابل خودمون هست و کارش هم مشخصه اما اسم تفکیک رو به این قطعه دادن یک اشتباه محض هستش. اون ولوم در واقع میتونه پاسخ فرکانسی مناسبی به سیستم دیکته کنه تا یک فلز رو بنا به جنسش بهتر سنس کنه شما اگه به جای این قطعه از 555 هم استفاده کنی باز هم جواب میده واینکه یکی از دوستان گفته بودن با خازن هم میشه تفکیک کرد هم همین قضیه حاکمه توی پالسی تفکیک سخت افزاری پیچیده تر از این حرفهاست.اما توی یک سیستم وی ال اف میشه با یک خازن تفکیکش رو بهتر یا بدتر کرد چون اناتومی مدار این اجازه رو میده اگه که قسمت تفکیک رو داشته باشه اما توی این مدار اصلا هیچ قطعه ایی که مربوط به تفکیک باشه گذاشت نشده واگه هم گذاشته بشه فیبرتون به 2برابر حجم قطعه مواجه میشه.خواهشن از یک مدار ساده که همگیشون شبیه هم هستن یک قول نسازید با تشکر :) @};-

با سلام خدمت اقا بهرام. خوب شد به من گفتین که در این مدار 4011 ای سی نمونه برداره مگر نه من تا حالا نمیدونستم اولا دوست محترم تو این فلزیاب دستگاه به تمام فلزات حساسه دوما مثل مدارهای vlf نمیتوان مدار رازیاد به فلز مورد علاقه یمان تنظیم کنیم که در این صورت که شما می فرمایین برد دستگاه به طور محسوسی کاهش میابد در مورد تفکیک هم ما در تاپیکهای قبل نیز اشاره کردیم حتی مهندس حمید هم اشاره فرمودند که تا 20 درصد میشه بهش اعتماد کرد از اون گذشته اگه شما مداری را سراغ داری که یه تفکیک عالی داشته باشه و می توان به مدار اضافه کرد بفرمایید دوستان استفاده کنند نظر من اینه حتی اگه یه ولوم 500 تومانی به بچه ها ضرر دادم حاضرم پس بدم اصلا تو این انجمن دور از حضور عموم بچه ها بعضی ها فقط می خوان دعوا کنند من معذرت میخوام دیگه راجب مدار اصلا اضحار نظر نمیدم مگه بیکارم با تشکر از عموم

یکشنبه 3 آبان1394 - 3:42pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

خب مهم نیست من فکر کردم شما نمیدونی 4011 کارش چیه به هر حال گفتنش ضرری نداشت حداقل دوستان کم تجربه یک چیزی یاد میگیرن:)
حالا چرا جوش میزنی من مشکل گفتم که نباید به یک مدار ساده چیزی رو که نداره ببندین .مدار تفکیک هم به این راحتیا گیر نمیاد واگه هم طراحی بشه به همون اندازه فیبر اصلی فلزابتون میشه میگی نه از کسی که وارده بپرس.مگه اینکه کلا با میکرو کاربشه که قضیش فرق میکنه.حالا شما میگی تفکیک ما هم میگیم تفکیک دیگه قهر کردن نداره که خدمت شما @};- :)

یکشنبه 3 آبان1394 - 4:06pm

orginal نوشته است:
سلام به همه
اینم از روش درست استفاده از گولاتور ها \M/

سلام
در مورد 78l05 اونطوری که من متوجه شدم پایه وسط در هر شرایطی باید گراند باشه ولی تو pcbها 12ولت مثبت به پایه وسط وصل شده میشه بگید اشتباه من کجاست .؟

یکشنبه 3 آبان1394 - 4:27pm

jozef_2536 نوشته است:
orginal نوشته است:
سلام به همه
اینم از روش درست استفاده از گولاتور ها \M/

سلام
در مورد 78l05 اونطوری که من متوجه شدم پایه وسط در هر شرایطی باید گراند باشه ولی تو pcbها 12ولت مثبت به پایه وسط وصل شده میشه بگید اشتباه من کجاست .؟

اقا کسی نمیتونه راهنمایی کنه؟

یکشنبه 3 آبان1394 - 7:11pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

مجید1 نوشته است:
سلام اورجینال جون
بله درست هستش اگه برد شما خوبه با این عمل برای فلزات فلزی صدا میده و برای غیر فلزی صدا قطع میشه البته بقول مهندس حمید تا 20 درصد عمل تفکیک انجام میشه

کاملا درسته

یکشنبه 3 آبان1394 - 7:24pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

خب در واقع خودتون جواب درست دادین اگه پایه وسط به زمین مثبت متصل بشه مشخصه مشکل ایجاد میکنه.رگلاتور از نوع 100میلی امپر 5 ولت هست شما به زمینش مثبت بدین ورودیش روهم مثبت در نظر بگیرین در واقع حکم اتصال کوتاه پیدا میکنه وخروجیش همون ولتازی که به ورودی دادین رو میده البته اگه گرند روهم قطع کنین باز هم همین مسئله پیش میاد البته گزینه اول رو چون عقل سلیم حکم میکنه امتحان نکردم اما دومین روش رو مطمئن هستم چون پایه زنر داخلی مدار رو قطع کنیم ولتازی کم نمیکنه و رگلاتور اتصال کوتاه میشه

یکشنبه 3 آبان1394 - 7:29pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

بهرام نوشته است:
خب مهم نیست من فکر کردم شما نمیدونی 4011 کارش چیه به هر حال گفتنش ضرری نداشت حداقل دوستان کم تجربه یک چیزی یاد میگیرن:)
حالا چرا جوش میزنی من مشکل گفتم که نباید به یک مدار ساده چیزی رو که نداره ببندین .مدار تفکیک هم به این راحتیا گیر نمیاد واگه هم طراحی بشه به همون اندازه فیبر اصلی فلزابتون میشه میگی نه از کسی که وارده بپرس.مگه اینکه کلا با میکرو کاربشه که قضیش فرق میکنه.حالا شما میگی تفکیک ما هم میگیم تفکیک دیگه قهر کردن نداره که خدمت شما @};- :)

جناب بهرام عزیز شما که از اول تایپیک کمکی نکردی پس لطف کن اگه نمیتونی کمک کنی مشکلاتتون رون هم نیار مهندس مجیدم از اول بدون هیچ چشم داشتی فقط به بچه ها کمک کرده در مورد تفکیکم دروغ نگفته برای فلزات نرم صداش قطع میشه برای فلزاهن افزایش تون داره این مدل تفکیک روی دیپ مستر هم هست شما مدار رو ساختی نظر میدی یا فقط میخوای جلوی پیش روی تایپیک رو بگیری مهندس حمیدم گفت 20 درصد میشه روی تفکیکش حساب باز کرد کسی مجبورتون نکرده این تایپیک رو نگاه کنید وبه اعضاتوهین کنید

یکشنبه 3 آبان1394 - 7:47pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 1202 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 23 , 24 , 25 , 26 , 27 , 28 , 29 ... 121  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Hamed0070 , karajniaz , Majestic12 و 286 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure