نویسنده |
پیغام |
ariana2014
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: یکشنبه 3 شهریور1392 - 10:59pm پست: 775 محل اقامت: فلزجو
|
ali222 نوشته است: والا من تا حالا صدها برد نو کهنه رادیو تلویزیون و و و دیدم این مدار انچنان سوخته و ذوب شده اصلا باور ندارم برد یک فلزیاب باشه اگر روی این برد به هر موادی جهت پوشاندن استفاده کرده باشن نباید اینقدر قطعات پوسیده و زنگ زده باشه خیلی عجیبه برام انگار زیر خاکستر گرم بوده. شما به اون پتانسیومتر مولتی ترن و سوکت کناری اون نگاه کنید خوب خازنهای عدسی کلا بالاشون سوخته خازنهای الکترولیت هم کلا پلاستیک بنده ذوب شده کسی همچین کاری با یک فلزیاب ارزشمند نمیکنه داداش این رزین!!!!!!!!!! سوخته کجا بود 
حاصلضرب توان در ادعا مقداری ثابت است هرچه توان انسان بیشتر باشد ادعایش کمتر است و هرچه توانش کمتر باشد ادعایش بیشتر است.
دکتر حسابی.
آخرین بار توسط ariana2014 در سه شنبه 19 اسفند1392 - 12:56am ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.
|
سه شنبه 19 اسفند1392 - 12:51am |
|
 |
ariana2014
کاربر حرفه ای
|
mahdi8877 نوشته است: خیلی ممنون کاش این دوستمون میومد چند تا عکس باکیفیت میذاشت اصلا خیلی مدار و قطعاتش فشرده هستن این فلزیاب تفکیک هم داره؟ مهدی جان ام دی ال تفکیک نداره و این کار طراحش قابل تحسینه که فقط تمرکزش روی عمق زنی گذاشته و در واقع در مدارات پالسی تفکیک از دید بنده فقط عوام فریبی برای سودجوی هستش تا عاملی کاربردی!!!!!
حاصلضرب توان در ادعا مقداری ثابت است هرچه توان انسان بیشتر باشد ادعایش کمتر است و هرچه توانش کمتر باشد ادعایش بیشتر است.
دکتر حسابی.
|
سه شنبه 19 اسفند1392 - 12:55am |
|
 |
ali222
کاربر حرفه ای
|
من بیست سال با انواع برد سرکار داشتم این برد کلا تو حررات سوخته
آخرین بار توسط ali222 در سه شنبه 19 اسفند1392 - 1:02am ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.
|
سه شنبه 19 اسفند1392 - 12:58am |
|
 |
mahdi8877
کاربر حرفه ای
|
من با بررسی که در بخش دراور و ماسفت و پیش تقویت کننده کردم به یقین و حتی میتونم قسم بخورم این بخششون کپی درایور و ماسفت و پیش تقویت کننده لورنز دیپ مکس 5 هستش میتونید برید ببینید تو انجمن ترکیهای ژئوتک یه تاپیک هست که یه اطلاعات و pcb مربوط به لورنز هست هی من میگم این قسمت چرا برام اشناست نگو کپی لورنز هست تازه نشون به اون نشون که ناصر جان گفتن که ماسفتش از 2 جا درایو میشه که لورنز هم همینطوره یه تاپیک میزنم وعکساشو میذارم اونجا تا قاطی نشن با این تاپیک
|
سه شنبه 19 اسفند1392 - 1:00am |
|
 |
ariana2014
کاربر حرفه ای
|
ali222 نوشته است: من بیست سال با انواع برد سرکار داشتم این برد کلا تو حررات سوخته این برد بدون رزین! وبردی که تو رزین هستش!
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
دکتر حسابی.
|
سه شنبه 19 اسفند1392 - 1:06am |
|
 |
roshik
کاربر حرفه ای
|
mahdi8877 نوشته است: خیلی ممنون کاش این دوستمون میومد چند تا عکس باکیفیت میذاشت اصلا خیلی مدار و قطعاتش فشرده هستن این فلزیاب تفکیک هم داره؟ اشتباه تصورنشه به احتمال قوی قطعات موقع ازبین بردن رزین روی قطعات باموادشیمیایی صدمه دیده این فلزیاب تفکیک نداره وفرکانس کاریش ازبالای 500 هرتزشروع میشه تاکمی بالاتراز600هرتزجالبه بااین فرکانس نسبتابالاعمق نفوذش درزمین عالیه ومهمتراینکه به همه فلزات حساسه البته این روهم اضافه کنم که هرگردی گردونمیشه یادتون باشه 
|
سه شنبه 19 اسفند1392 - 1:13am |
|
 |
mahdi8877
کاربر حرفه ای
|
عجیب اینه که اون کریستال میکرو 24 مگاهرتزه اخه 8051 چنین فرکانسی رو فکر نکنم داشته باشه چون من با avr و dspic و picو arm کار کردم نمیدونم شاید ازین میکروهای ژاپنی hitachi یا nec یا hd و غیره باشه کریستال اون یکی ایسی که میگن a/d هستش 10 مگاهرتزه که درسته من در مورد تشابهشبا لورنز هم به اقا امیر گفته بودم ولی شک داشتم باز اومدم دیدم شک برطرفشد
|
سه شنبه 19 اسفند1392 - 1:21am |
|
 |
mahmood51
کاربر حرفه ای
|
ali222 نوشته است: من بیست سال با انواع برد سرکار داشتم این برد کلا تو حررات سوخته عزیزجان سوختگی واضحه. ولی این برای آن بوده که با حرارت رزینهاشو زایل کردن تا بتونن برشون دارن. واقعاً همینقدرم که معلوم کردن خیلی هنر بوده. اینم که چرا به این روز اوردنش چون این باکس سفید رو سازنده به طور آماده درون رزین داشته و وقتی این قسمت خراب میشده پولشو میگرفته و پک کاملشو با راهنمایی نحوه تعویض باکس میفرستاده مثل رگلاتورهای موتور برق (که برای ما چند بار پیش اومد. ) این مدار سوخته هم حاصل کنجکاوی روی یکی از همون خراب شده ها بوده که دوستی برای بنده فرستاد و بنده هم طی به اصطلاح مراودات با آقا روشیک براشون ارسال کردم.
|
سه شنبه 19 اسفند1392 - 1:39am |
|
 |
roshik
کاربر حرفه ای
|
mahmood51 نوشته است: ali222 نوشته است: من بیست سال با انواع برد سرکار داشتم این برد کلا تو حررات سوخته عزیزجان سوختگی واضحه. ولی این برای آن بوده که با حرارت رزینهاشو زایل کردن تا بتونن برشون دارن. واقعاً همینقدرم که معلوم کردن خیلی هنر بوده. اینم که چرا به این روز اوردنش چون این باکس سفید رو سازنده به طور آماده درون رزین داشته و وقتی این قسمت خراب میشده پولشو میگرفته و پک کاملشو با راهنمایی نحوه تعویض باکس میفرستاده مثل رگلاتورهای موتور برق (که برای ما چند بار پیش اومد. ) این مدار سوخته هم حاصل کنجکاوی روی یکی از همون خراب شده ها بوده که دوستی برای بنده فرستاد و بنده هم طی به اصطلاح مراودات با آقا روشیک براشون ارسال کردم.خداروشکرکه یکی ازکارکشته های این فلزیاب حاضرشدن ومیتونن دوستانودرموردعملکردواقعی وتجربیش ونه تبلیغاتیش راهنمایی کنن
|
سه شنبه 19 اسفند1392 - 1:47am |
|
 |
mahmood51
کاربر حرفه ای
|
mahdi8877 نوشته است: من با بررسی که در بخش دراور و ماسفت و پیش تقویت کننده کردم به یقین و حتی میتونم قسم بخورم این بخششون کپی درایور و ماسفت و پیش تقویت کننده لورنز دیپ مکس 5 هستش میتونید برید ببینید تو انجمن ترکیهای ژئوتک یه تاپیک هست که یه اطلاعات و pcb مربوط به لورنز هست هی من میگم این قسمت چرا برام اشناست نگو کپی لورنز هست تازه نشون به اون نشون که ناصر جان گفتن که ماسفتش از 2 جا درایو میشه که لورنز هم همینطوره یه تاپیک میزنم وعکساشو میذارم اونجا تا قاطی نشن با این تاپیک آ قا مهدی شما آقایی کن و اگه چیزی از ماسفت لورنز میدونی بفرما همونم برام غنیمته. خدارو چه دیدی شاید کارگر افتاد. ماشالله اقا ناصر که ذرّه ای به پست و تقاضای بنده اعتنا نکرد لا اقل شما بنده نوازی کن. بابا یک جیکی چیزی که آقا ماسفتش مثلاً ممکنه یکی از این چند مورد باشه شاید درد منو درمان کنه.
|
سه شنبه 19 اسفند1392 - 1:48am |
|
 |
|