انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 9 آذر1403 - 1:27am

پاسخ به موضوع  [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 276 , 277 , 278 , 279 , 280 , 281 , 282 ... 780  بعدی
 فلزياب TL12000 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام جناب اسدف
اگه ولتاژی که به مدارت میدی درست باشه یعنی 18 ولت باشه و اگر مولتی متر ت هم باطری تمام نکرده باشه اون وقت مدارت جریانکشی داره که باید
اون خازن بزرگ 5500 میکرو رو چک کنی و بخش درایور ماسفت

سه شنبه 19 خرداد1393 - 12:45am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

mahdi8877 نوشته است:
سلام جناب اسدف
اگه ولتاژی که به مدارت میدی درست باشه یعنی 18 ولت باشه و اگر مولتی متر ت هم باطری تمام نکرده باشه اون وقت مدارت جریانکشی داره که باید
اون خازن بزرگ 5500 میکرو رو چک کنی و بخش درایور ماسفت

استاد من دو تا باطری 12 ولت با هم سری کردم که الان دقیقا 26 ولت دارم و دو تا مولتی متر دارم یکی معمولی و یکی هم ویکتور 88 مولتی متر مشکلی نداره فقط نمی دونم چرا به جای منفی 15 ولت تو کل اون جایی که تو. عکس مشخص کردید منفی 9 ولت دارم و همچنین به جای مثبت9 ولت مثبت 4.85 دارم که اون خازن هم فکر کنم باید سالم باشه باز هم عوض میکنم

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

سه شنبه 19 خرداد1393 - 1:02am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

استاد مهدی یه کاری برام انجام میدید اگه مزاحمتی نمیشه شما کل ایسی ها رو در بیار بعد پایه 4 ایسی 709 که خالی هستش بدون ایسی ولتاژ گیری کنید ببین منفی 15 ولت دارید؟

سه شنبه 19 خرداد1393 - 1:05am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

mahdi8877 نوشته است:
سلام
دیروز رفته بودم جمهوری برای یکی از بچه ها که ولوم 10 دور و 508 و باطری بخرم من هر جا رفتم قطعه بگیرم بدون اینکه چیزی بگم قطعات میداد بهم میگفتن برو فلزیابت خوب جواب میده
حتی رفتم باطری فروشی هم همینو گفت حتی گفت باطری 12 و 6 ولت 1/3 امپری هم میبرن به تعداد بالا
بعدش رفتم پیش یکی از رفیقام که تو پاساژ امجد مغازه داره پرسیدم قضیش چیه که اینها از کجا فهمیدن من قطع برای فلزیاب میخوام
گفت انقدر اومدن قطعات این فلزیاب رو خریدن چه کسانی که برای خودشون میسازن و هم کسانی که با تعداد بالا برای فروش میبرن که حد نداره.......
حتی باطری فروشه بمن چیزی گفت که نمیتونم بگم
یا مثلا فروشگاه چهره که 2 تا برادرن که بردار بزرگه که رفیقم هست هم از تعداد فروش قطعات این فلزیاب طی ماهای گذشته میگفت (چون من 6 ماه بود جمهوری نرفته بودم )
ولی خیلی هستن که با این مدار داره تجارتی میکنن که شما خبر ندارید کسانی هستن که یه پست تو این انجمن نزاشتن و فقط رصد میکنن ولی چندین دستگاه از این فلزیاب ساختن که.............
باور کنید من هنوز تو شوک این قضیه موندم

استاد جان،شما تازه متوجه این مطلب شدی، من از همون اول با دیدن قحطی قطعاتش فهمیدم که یه عده به تعداد بالا میخرن. اکثر فروشنده ها میگفتن : تا دیروز کسی یه دونه هم BU508 نمیخرید نمیدونیم چیه حالا همه دنبال این قطعن؟ با خودم گفتم خدا رحم کنه گند این قضیه به زودی در میاد. و همینم شده دوستان از بس رفتن دنبال قطعه. فروشنده ها هم با زبلی سین جیم کردن و داستان رو شده.
من حتی با بعضی سازنده هاشم در حین خرید مواجه شدم یعنی از تیپ خریدشون متوجه شدم. مثلاً یه باربعد از اینکه اینجا بر اهمیت الکترولیتی بودن خازن 220 نانوی کنار 555 تأکید شد 2-3 روز بعدش رفتم جمهوری که تو فروشگاه ژاپن برخوردم به فردیکه داشت سر خرید خازن 220 نانوی الکترولیتی وسواس به خرج نشون میداد و آخر سر که براش نوع خوبشو آوردن و یه بسته کامل و بزرگی خرید داشت پولشو میداد بهش با خنده + چشمک ;) گفتم: برای تی ال 12000 میخوای دیگه؟ معلومه راضیی ها. طرف سریع پولو دادو یه جور حول و ولا و تند در حالیکه سعی داشت صورتشو نبینم گفت: تی ال؟ نه، نه، اشتباه گرفتی و مثل گولّه که انگار کلّ وزارت اطلاعات دنبالشن و الآن میچپوننش زندان از اونجا که زد بیرون هیچی،زیر زمین امجدو تا ته دو سوته طی کرد و زد بیرون. =)) =)) قشنگ تا آخر داشتم نگاهش میکردم. :))

این که چیزی نیست چند ماه پیش در حین اینکه دنبال قطعات مورد ظنّم برای ام دی ال میگشتم یکی از فروشگاهها تا اسم بردم بهم گفت بله نوع خوبشم داریم برای فلزیاب دیگه؟؟ که : 1- من تقریباً مطمئن شدم این قطعه خودشه :D 2- ظاهراً ام دی ال رو هم یه عده نه فقط یک فرد دارن میسازن. :ymsmug:

سه شنبه 19 خرداد1393 - 1:07am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

استاد مهدی الان من تو هردو مدار دقیقا همین مورد رو دارم ولی تو مدار اولی اینطور نبود بعد از اتصالی اینطور شد و لی تو مدار دوم همین مشکل از اول وجود داشت دوستان دیگه اگه میتونید کل ایسیها رو در بیارید ببینید تو پایه 4 ال ام 709 که جاش خالی هستش ولتاژ چقدره؟ :ymblushing:

سه شنبه 19 خرداد1393 - 1:12am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

مهدي جان همه اين فلزياب رو درست كردن بجز من
البته الان يكي مورد دارش رو دوستم آورده پيشم كه قراره براش درست كنم
متاسفانه مشكلي كه داره اينه كه وقتي لوپ رو بهش وصل ميكني 508 داغ ميكنه ومقاومتت 220 اهمش هم دود ميكنه واز KA331 هم خبري نيست اصلا صدا نداره :-? :-? :-? :-? همه آيسيها روعوضش كردم ديگه خودم توش موندم مني كه SX , 1 2 رگولاتور رو 3 سوته درست ميكردم جالبه ;)

سه شنبه 19 خرداد1393 - 1:16am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ناصر جان به جاش از lm331 استفاده کن مشکلی نداره برای اشکار سازی صوت هست مهم نیست
بعدش داغ میکنه بعد دود میکنه علتش اینه که فرکانسش خیلی بالاست شما پراپ منفی مولتی متر رو به مثبت باطری و پراب قرمز رو به پایه 3 ایسی تایمر تولید فرکانس بزن فعلا رو 150 هرتز تنظیمش کن دیگه داغ نمی کنه

سه شنبه 19 خرداد1393 - 1:20am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

asadof نوشته است:
ناصر جان به جاش از lm331 استفاده کن مشکلی نداره برای اشکار سازی صوت هست مهم نیست

اسد جان مشكل از آيسي نيست چون در 12 رگولاتور كار ميكنه فكر ميكنم ايرادي در مدار هست ويا شماره قطعات اشتباه هست :-?
اگه شماره قطعات اشتباه باشه پس چرا مدار اكثر دوستان كار ميكنه ولتاژها هم درست هستند :-o

سه شنبه 19 خرداد1393 - 1:28am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

راستی مشکل صدا هم اون ترانسیستور نزدیک بلندگو رو تست کن و همچنین اون مقاومت 100 اهم هم به جاش 100 کیلو نزده باشید

سه شنبه 19 خرداد1393 - 1:32am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ناصر جان شماره قطعات مشکلی نداره من ساختم عالی بود درست کار میکرد لامصب موقع تو جعبه انداختن خوابم برد اتصالی کرد الان جریان کشی دارم البته مهم نیست درست میکنم بیشترین مشکل از خود فیبر هستش یه عکس واضع هم از پشت فیبر بذار

سه شنبه 19 خرداد1393 - 1:36am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 276 , 277 , 278 , 279 , 280 , 281 , 282 ... 780  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Mrn و 99 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure