انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 9 آذر1403 - 1:34am

پاسخ به موضوع  [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 277 , 278 , 279 , 280 , 281 , 282 , 283 ... 780  بعدی
 فلزياب TL12000 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

شرمندم که جسارت میکنم؛ دوست عزیز اسدف جان، من 3 بار با مرگ این مدار مواجه شدم. طبق تجربه شخصی بنده اول اول با ذره بین کل مسیرها و اتصالاتو چک کن. بعد از اینکه دو سر مقامتهارو همونطور رو مدار گرفتی و عادی بودن ونیز خروجیهای رگولاتورهات درست بودن، آیسیهاتو دونه دونه( نه همه رو با هم) عوض کن و تست کن، عوض کن و تست کن. اگه جواب نگرفتی واگه تونستی دیودهارو دونه دونه عوض کن و تست کن و..... یه بار اینطوری کردم اگرچه مولتیمتر همه رو سالم نشون میداد، درست شد. بار آخر هر کاری کردم نشد زدم سیم آخر همه خازنای مسیر ورودی ولتاژ وقدرتو عوض کردم که درست شد. اگرچه خازنمتر همه رو خوب نشون میداد.در هیچ کدوم از موارد پیشامده حتی یه دونه ایسی خراب نشده بود و در آخر من بر میگشتم و ایسیهای اوّلی رو از نو جا میزدم. اگرچه ما کم انگولکش نمیکنیم :D ، نمیدونم چرا این مدار اینقدر بازی وناز داره. :-? باز هم نظر اساتید شرطه.

سه شنبه 19 خرداد1393 - 1:37am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

mahmood51 نوشته است:
شرمندم که جسارت میکنم؛ دوست عزیز اسدف جان، من 3 بار با مرگ این مدار مواجه شدم. طبق تجربه شخصی بنده اول اول با ذره بین کل مسیرها و اتصالاتو چک کن. بعد از اینکه دو سر مقامتهارو همونطور رو مدار گرفتی و عادی بودن ونیز خروجیهای رگولاتورهات درست بودن، آیسیهاتو دونه دونه( نه همه رو با هم) عوض کن و تست کن، عوض کن و تست کن. اگه جواب نگرفتی واگه تونستی دیودهارو دونه دونه عوض کن و تست کن و..... یه بار اینطوری کردم اگرچه مولتیمتر همه رو سالم نشون میداد، درست شد. بار آخر هر کاری کردم نشد زدم سیم آخر همه خازنای مسیر ورودی ولتاژ وقدرتو عوض کردم که درست شد. اگرچه خازنمتر همه رو خوب نشون میداد.در هیچ کدوم از موارد پیشامده حتی یه دونه ایسی خراب نشده بود و در آخر من بر میگشتم و ایسیهای اوّلی رو از نو جا میزدم. اگرچه ما کم انگولکش نمیکنیم :D ، نمیدونم چرا این مدار اینقدر بازی وناز داره. :-? باز هم نظر اساتید شرطه.

خواهش میکنم دوست عزیزم ممنون که راهنمایی میکنید فردا باید روش کار کنم بیشترین مشکل از خود فیبر هستش که اکثر جا اتصالی داره فقط اگه میتونی شما کل ایسیها رو در بیار و تو پایه 4 ایسی lm709 که خالی هستش ببین چقدر ولتاژ دارید نگران نباش بدون ایسی برای مدار مشکلی پیش نمیاد فقط ببین تو پایه 4 ولتاژ چقدره البته بدون ایسی مرسی

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

سه شنبه 19 خرداد1393 - 1:54am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

اسد جان
فكر ميكنم فيبر مدار چاپي يه موردي يا اتصالي داره دارم پروتيوس ورژن 7.10 دانلود ميكنم تا فايلي رو كه مهدي جان قرار داده رو بازش كنم بررسيش كنم
متاسفانه آلتيومم لايسنس هاش درست نصب نميشه :(( :(( :((

سه شنبه 19 خرداد1393 - 2:04am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ناصر جان خود فیبر که درسته ولی موقع اتو کشی چون لاینها به هم نزدیک هستند اتصالی کوتاه پیش میاد با چشم برسی کن راستی فایل پروتیوس رو مهدی جان کجا گذاشتند من که ندیدم جایی گذاشته باشه اگه هست لینک بذار تا با پروتیوس ولتاژ گیری کنم

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

سه شنبه 19 خرداد1393 - 2:39am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

mahdi8877 نوشته است:
سلام
دیروز رفته بودم جمهوری برای یکی از بچه ها که ولوم 10 دور و 508 و باطری بخرم من هر جا رفتم قطعه بگیرم بدون اینکه چیزی بگم قطعات میداد بهم میگفتن برو فلزیابت خوب جواب میده
حتی رفتم باطری فروشی هم همینو گفت حتی گفت باطری 12 و 6 ولت 1/3 امپری هم میبرن به تعداد بالا
بعدش رفتم پیش یکی از رفیقام که تو پاساژ امجد مغازه داره پرسیدم قضیش چیه که اینها از کجا فهمیدن من قطع برای فلزیاب میخوام
گفت انقدر اومدن قطعات این فلزیاب رو خریدن چه کسانی که برای خودشون میسازن و هم کسانی که با تعداد بالا برای فروش میبرن که حد نداره.......
حتی باطری فروشه بمن چیزی گفت که نمیتونم بگم
یا مثلا فروشگاه چهره که 2 تا برادرن که بردار بزرگه که رفیقم هست هم از تعداد فروش قطعات این فلزیاب طی ماهای گذشته میگفت (چون من 6 ماه بود جمهوری نرفته بودم )
ولی خیلی هستن که با این مدار داره تجارتی میکنن که شما خبر ندارید کسانی هستن که یه پست تو این انجمن نزاشتن و فقط رصد میکنن ولی چندین دستگاه از این فلزیاب ساختن که.............
باور کنید من هنوز تو شوک این قضیه موندم

بیستون را عشق کند و شهرتش فرهاد برد................... رنج گل بلبل کشید و برگ گل را باد برد
.
.
تاریخ هم گاهی به نفع بعضی‏ها رقم می‏خورد. همین برق که ما از زبان عربی گرفته و مابه‏ازای الکتریسیته بکار می‏بریم (و جالب اینکه عرب زبان‏ها کلمه کهربا را از ما گرفته و استفاده می‏کنند) از همین موارد است.اما شما اساتید همین راه را ادامه بدین شاید بین این همه فروشنده های گرگ صفت کسی هم باشه که واسه رفع احتیاج خودش یکی بسازه و استفاده کنه

برای این الکترون که ریشه اصلی کلمه برق است و به دور هسته عاشقانه می‏چرخد و با حرکت در رسانا بساط برق را مهیا می‏کند، خون دل‏ها خورده شده تا به دست توماس آلوا ادیسون رسید. او رشته سیمی‌را در حبابی قرار داد، هوایش را خالی کرد، به منبع الکتریکی متصل نمود و روشنایی را به مردم نشان داده، کل قباله آن را به نام خویش زد. چه کسانی سر پرسودا بر تیره‏ی تراب بردند و پای این برق دوده خوردند و مردند و نه نامی‌از آنان به میان است و نه نشانی.
هر وقت نام برق می‏آید اسم ادیسون برده می‏شود تا استخوان تالس به روی ویبره برود زیرا ششصد سال قبل از میلاد گفته بود «مغناطیس در خود روحی دارد که آهن را به جنبش در می‏آورد».
اگر کولن سر از خاک برآرد و این اوضاع را ببیند،بیاد خواهد آورد حدود 80 سال قبل از آن قانون الکتریسته را یافت و با نگاهی عالم اندر سفیه به همراهان گفت: چقدر این موضوع با قانون جاذبه عمومی‌متشابه است.

(برگرفته از سایت دنیای اقتصاد)
.
زمونه اینجوری شده مهدی جان ، همه به دنبال ثروتن ، حالا از چه راهی ؟؟؟ فرقی نمیکنه
مطمعنا فروشنده های این دستگاه از کاربرای همین انجمنن که دارن از دسترنج امثال شما به بهترین نحو استفاده میکنن اما شما اساتید بی مزد و منت همچنان راهتون را ادامه بدین بلکه حداقل یکی که محتاج یه وسیله هست و توان مالی نداره بتونه رزقش را از دل خاک دربیاره ولو اینکه این همه فروشنده گرگ صفت هم لاشخوری کنن
اجرتون با صاحب قرآن

............................... بیا گنــاه کنیــم، جایی که خــدا نباشد..........................

سه شنبه 19 خرداد1393 - 3:06am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

اسدجان درستش كردم فقط ميترش ميره به ته ميچسبه موقعي هم كه مولتي ترن رو ميچرخوني تا از بيزر صداي تق تق بياد ميتر درست به ته ميچسبه فكر ميكنم بايد يه مقاومت 5.6 كيلو باهاش سري كنم
فايل پرو تيوس مهدي جان هم pcb هست كه عكسش رو گرفتم اينجا آپش ميكنم

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

سه شنبه 20 خرداد1393 - 3:38am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

mahdi8877 نوشته است:
سلام
ایسی 7555 مدل سی ماس ایسی 555 هست و مصرف پایینتری داره و یخورده هم کیفیتش ولی این شماره 7555 فقط سیماس ایسی 555 نیست چون چنین شماره ای هم ایسی دیگه که عملکرد متفاوتی هم با 555 داره هستش
اصل شماره کم مصرف ایسی 555 یه ایسی به این شمارست 17555

آی سی 555 آچار فرانسه آی سی هاست که از 28 ترانزیستور تشکیل شده و کاربردهای فراوانی دارد و مصرف بالایی دارد و حتی زمانی که خروجی آی سی به باری وصل نیست مدار داخل تراشه جریانی در حدود 10 میلی آمپر مصرف می کند بنابراین این آی سی برای کار با باطری خیلی مناسب نیست ولی نمونه خانواده سی ماس CMOS این آی سی مانندicm7555 -icl7555-tlc75555 با تغذیه 2 الی 18 ولت کار می کند و و جریانی حدود 60 میکرو آمپر مصرف می کند و بیشترین فرکانسی که آی سی 555 قادر است بدون ایجاد نویز و پالس های معیوب تولید کند تا 360 کیلو هرتز است ولی نمونه سی ماس cmos این آی سی تا 3 مگا هرتز فرکانس در خروجی خود تولید کند. :-?

سه شنبه 20 خرداد1393 - 4:52am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوستان مهدی روشيک و اسدجان شرمنده ديشب از فرط خستگى سرميز مدار خوابم برد و. متوجه سوالات نشدم بايد عرض کنم آيسى 555کنار 4013داغ ميکنه

سه شنبه 20 خرداد1393 - 4:58am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

asadof نوشته است:
راستی مشکل صدا هم اون ترانسیستور نزدیک بلندگو رو تست کن و همچنین اون مقاومت 100 اهم هم به جاش 100 کیلو نزده باشید

اسد جان منظورت از مقاومت 100اهم و 100کيلو کدومه

سه شنبه 20 خرداد1393 - 5:03am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

zinteredi نوشته است:
اسدجان درستش كردم فقط ميترش ميره به ته ميچسبه موقعي هم كه مولتي ترن رو ميچرخوني تا از بيزر صداي تق تق بياد ميتر درست به ته ميچسبه فكر ميكنم بايد يه مقاومت 5.6 كيلو باهاش سري كنم
فايل پرو تيوس مهدي جان هم pcb هست كه عكسش رو گرفتم اينجا آپش ميكنم

به نظر من به جا مقاومت یه مقاومت متغیر یا همون پتانسیومتر یا همون رئوستای 5 کیلو اهم طبق شکلی که کشیدم به میتر اضاف کن تا بتونی عقربشو تنظیم کنی

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

سه شنبه 20 خرداد1393 - 5:22am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 277 , 278 , 279 , 280 , 281 , 282 , 283 ... 780  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Mrn و 76 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure