mahdi8877 نوشته است:
سلام
دیروز رفته بودم جمهوری برای یکی از بچه ها که ولوم 10 دور و 508 و باطری بخرم من هر جا رفتم قطعه بگیرم بدون اینکه چیزی بگم قطعات میداد بهم میگفتن برو فلزیابت خوب جواب میده
حتی رفتم باطری فروشی هم همینو گفت حتی گفت باطری 12 و 6 ولت 1/3 امپری هم میبرن به تعداد بالا
بعدش رفتم پیش یکی از رفیقام که تو پاساژ امجد مغازه داره پرسیدم قضیش چیه که اینها از کجا فهمیدن من قطع برای فلزیاب میخوام
گفت انقدر اومدن قطعات این فلزیاب رو خریدن چه کسانی که برای خودشون میسازن و هم کسانی که با تعداد بالا برای فروش میبرن که حد نداره.......
حتی باطری فروشه بمن چیزی گفت که نمیتونم بگم
یا مثلا فروشگاه چهره که 2 تا برادرن که بردار بزرگه که رفیقم هست هم از تعداد فروش قطعات این فلزیاب طی ماهای گذشته میگفت (چون من 6 ماه بود جمهوری نرفته بودم )
ولی خیلی هستن که با این مدار داره تجارتی میکنن که شما خبر ندارید کسانی هستن که یه پست تو این انجمن نزاشتن و فقط رصد میکنن ولی چندین دستگاه از این فلزیاب ساختن که.............
باور کنید من هنوز تو شوک این قضیه موندم
بیستون را عشق کند و شهرتش فرهاد برد................... رنج گل بلبل کشید و برگ گل را باد برد.
.
تاریخ هم گاهی به نفع بعضیها رقم میخورد. همین برق که ما از زبان عربی گرفته و مابهازای الکتریسیته بکار میبریم (و جالب اینکه عرب زبانها کلمه کهربا را از ما گرفته و استفاده میکنند) از همین موارد است.اما شما اساتید همین راه را ادامه بدین شاید بین این همه فروشنده های گرگ صفت کسی هم باشه که واسه رفع احتیاج خودش یکی بسازه و استفاده کنه
برای این الکترون که ریشه اصلی کلمه برق است و به دور هسته عاشقانه میچرخد و با حرکت در رسانا بساط برق را مهیا میکند، خون دلها خورده شده تا به دست توماس آلوا ادیسون رسید. او رشته سیمیرا در حبابی قرار داد، هوایش را خالی کرد، به منبع الکتریکی متصل نمود و روشنایی را به مردم نشان داده، کل قباله آن را به نام خویش زد. چه کسانی سر پرسودا بر تیرهی تراب بردند و پای این برق دوده خوردند و مردند و نه نامیاز آنان به میان است و نه نشانی.
هر وقت نام برق میآید اسم ادیسون برده میشود تا استخوان تالس به روی ویبره برود زیرا ششصد سال قبل از میلاد گفته بود «مغناطیس در خود روحی دارد که آهن را به جنبش در میآورد».
اگر کولن سر از خاک برآرد و این اوضاع را ببیند،بیاد خواهد آورد حدود 80 سال قبل از آن قانون الکتریسته را یافت و با نگاهی عالم اندر سفیه به همراهان گفت: چقدر این موضوع با قانون جاذبه عمومیمتشابه است.
(برگرفته از سایت دنیای اقتصاد).
زمونه اینجوری شده مهدی جان ، همه به دنبال ثروتن ، حالا از چه راهی ؟؟؟ فرقی نمیکنه
مطمعنا فروشنده های این دستگاه از کاربرای همین انجمنن که دارن از دسترنج امثال شما به بهترین نحو استفاده میکنن اما شما اساتید بی مزد و منت همچنان راهتون را ادامه بدین بلکه حداقل یکی که محتاج یه وسیله هست و توان مالی نداره بتونه رزقش را از دل خاک دربیاره ولو اینکه این همه فروشنده گرگ صفت هم لاشخوری کنن
اجرتون با صاحب قرآن