نویسنده |
پیغام |
هدایتی
کاربر حرفه ای
|
اقای گارت ورود شما رو خوش امد میگم داداش هیچ کس تو این تایپیک دروغ نمیگه اگه چیزی هم پیدا کردن با این مدار واقعیت رو گفتن خیلی برام جالبه که چرا شما این همه ناراحت هستی کسی اجبار نکرده کسی رو که همین مدار رو بسازه هر کسی اختیار داره هر مداری رو که دلش خواست بسازه همین که من این مدار رو در اختیار دوستان گذاشتم و همه دارن نتیجه میگیرن و راضی هستن یه دنیا برام ارزش داره و اگه کسی هم چیز با ارزشی هم در بیاره نمیاد مطرح کنه بخاطر یه سری از مسایل ها نمیشه هر حرفی رو اینجا مطرح کرد و این مدار هم جواب خودشو پس داده و نفوذش هم عالی این حرف من نیست حرف همه دوستانی هست که کار کردن با این مدار و این تایپیک هم که میبینی رو پاش واستاده به خاطر علاقه دوستان به این مداراته مگه نه نیاز نیست که کسی بره چیزی در بیاره در اومدن یا نیومدنش به ماها ربطی نداره شما هم نگران نباش اگه مدار کسی کار نکنه یا بد باشه خودش میندازه دور
|
پنج شنبه 21 خرداد1393 - 12:36am |
|
|
هدایتی
کاربر حرفه ای
|
اقا ارتین من ۴ متر از این کابل رو خریدم و بعد بصورت تک به تک با سیم روبرویش سری کردم و بعد کابل رو دولا کردم و با چسب محکمش کردم و همه اتصالات رو هم داخل یه باکس کوچیک کردم و بعد ظرفیتشو گرفتم که اهمش شد ۲.۲. و رو سلف سنج گذلشتم شد ۴۵۰. میکرو هانری باز عکسشو میزارم اگه وقت شد
|
پنج شنبه 21 خرداد1393 - 12:40am |
|
|
Kani
استادیار
|
آقای هدایتی عزیز لطفا خودتونو ناراحت نکنید از این مسایل فراوان پیش اومده کاش هیچ پستی در جواب ایشون نمیدادید بسیار بهتره که اصلا اعتنایی نکنید.
|
پنج شنبه 21 خرداد1393 - 12:40am |
|
|
هدایتی
کاربر حرفه ای
|
این مدار جواب خودشو پس داده شاید بالای ۵۰. نفر دارن کار میکنن با این فلزیاب تو همین تایپیک و بیشترشون راضی هستن فک نکنم کسی منصرف بشه با این حرف ها دوستان به کار خودتون ادامه بدین از این حرفا زیاد شنیدم همون اوایل کار تایپیک خیلی ها خواستن این مدار راه اندازی نشه ولی با تلاش دوستان و کمک اساتید راه انداختیمش شب همه بخیر باید ۳۰۰ صفحه شدن این تایپیک رو جشن گرفت مداری که خوب باشه و طرفدار داشته باشه میره بالای ۲۰۰ صفحه اگه خوب نبود تو ۵ صفحه کارش تموم بود
|
پنج شنبه 21 خرداد1393 - 12:46am |
|
|
هدایتی
کاربر حرفه ای
|
اقا کانی من حرف بدی نزدم که اگه بد باشه مدار خود صاحب مدار میندازه سطل اشغال من هم کلی مدار درست کردم و جواب نداده انداختمش تو انباری این که ناراحتی نداره هر کس اختیار مال خودشو داره اقا مدار من بد بود اشکال نداره نسازش همین مدار رو با یه جعبه تمیز میتونی تو تهران بخری ۵ ملیون یه سری از افراد هستن که دوس دارن پول بدن و یه چیز خوشگل فقط بخرن حالا داخلش هر چی باشه مهم نیست حالا اینجا مجانی هم مدار لورنز رو بزاری باز دلچسب نیست باید یه سری افراد فقط پول ملیاردی خرج کنن باور کن اقا کانی این مغازه دار های تهران فقط دارن ۱۲۰۰۰. میفروشن با قیمت های بالا و باور نکردی تازه مدارشون به پای مدار ما نمیرسه کل قطعه فروش ها دیگه از برن همه قطعات ۱۲۰۰۰ این پیروزی ما برای یه سری از افراد ناراحت کننده
|
پنج شنبه 21 خرداد1393 - 12:55am |
|
|
هدایتی
کاربر حرفه ای
|
من یه فروشگاه رفتم دیدم همه دارن قطعات ۱۲۰۰۰ میخرن که تعریف کردم تو صفحات قبل که با یکی از اون ها رفیق شدم و خلاصه بچه خوبی بود و وقتی متوجه شد اسم من هدایتی دیگه ول کن نبود من هم کلی بار دستم بود به اجبار من رو تا ترمینال رسوند با ماشینش و از حرفاش متوجه شدم که فروشنده و سر اخر گفت این ۱۲۰۰۰ رو دارم ۵ ملیون میفروشم باور کنید دوستان این مداری که در اختیار شما قرار گرفته شده بیس اصلی بیشتر فلزیاب ها و در هر فلزیابی رو باز میکنی همین مدار رو میبینی
|
پنج شنبه 21 خرداد1393 - 1:07am |
|
|
ارتین
مدیر سایت
|
هدایتی نوشته است: اقا ارتین من ۴ متر از این کابل رو خریدم و بعد بصورت تک به تک با سیم روبرویش سری کردم و بعد کابل رو دولا کردم و با چسب محکمش کردم و همه اتصالات رو هم داخل یه باکس کوچیک کردم و بعد ظرفیتشو گرفتم که اهمش شد ۲.۲. و رو سلف سنج گذلشتم شد ۴۵۰. میکرو هانری باز عکسشو میزارم اگه وقت شد اقاي هدايتي در سوال دوستي كه پرسيد براي 1*1 چقدر كابل cat6 لازمه ، اقاي mehdi8877 گفتن 4 متر ، حالا جنابعالي ميگن با كابل cat6 كه 8 رشته هاش با هم سري ميشه كه در حقيقت سر سيمهاي ازاد و متصل بعد از سري كردن سيمها در دوسر كابل رو بشمريم ميشه 9 تا ، طبق گفته جنابعالي اگه ما اين 4 متر سيم رو دولا كنيم ، كويل مون كه ميشه 60 سانتي ، شما مگه براي فرم 1*1 از 4 متر كابل استفاده نكردي ؟ من سيمها رو با هم تك تك سري كردم اهم شده 3.6 و ظرفيت شده 439 ميكرو هانري
|
پنج شنبه 21 خرداد1393 - 1:11am |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
با سلام بنده نمیدونم چرا بعضی از برادران بابت ساخت کوئل یا لوپ این سیستم اینهمه درگیرن ! جنس و خلوص مس شرکتها و مارکهای مختلف با هم تفاوت داشته ، مقداری زحمت و هنرمندی شمارو طلب میکنه تا به نتیجه مورد نظرتون برسید ، باید عرض کنم که این سیستم طوری طراحی شده که خودش رو با مقاومت های مختلف لوپ سازگار میکنه و مشکلی پیش نمیاد ، نرمال اهم لوپ بین 1/5 الی 3 اهم هست که مدار جواب خودش رو میده ، ولی بهترینش بین 1/5 تا 2 اهم هست ؛ حالا شمایی که مشکل پیدا کردن کابل مناسب رو داری باید چندین کابل و سیم رو در منطقه خودتون جستجو کنید و تست کنید با توجه به شماره سیم و جنس مس کابل تا به مقاومت و ظرفیت مناسب برسید ؛ حتی نهایت اگر کابل مناسب رو پیدا نکردید از سیم لاکی 70 استفاده کنید با اهم 2 و ظرفیت بین 400 تا 500 هم نرمال بوده و خوب جواب میده ، دیگه وسواس بیش از حد باعث خستگی شما میشه ؛ دیگه موقع دیجیتال کردن مدار هست که باید روش کار کنیم ، مسائل فنی مدار تمام شده و بسیار عالی و با کیفیت سنس میکنه و نفوذ خیلی خوبی داره ، بنده به این مدار اسم : مینی لورنز 12000 رو دادم چون مثل لورنز قدرت و نفوذ پذیری در خاک داشته ، البته اگر از جنس قطعات با کیفیت و رنج دقیق اندازه ها ساخته بشه ... موفق باشید
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
پنج شنبه 22 خرداد1393 - 9:18am |
|
|
هدایتی
کاربر حرفه ای
|
سلام خدمت دوستان من چندین بار هم گفتم که جنس سیم ها با هم فرق دارن گفته اقا مهدی کامل درسته من اون کابلی رو که خریدم فروشنده فقط 10 متر بیشتر نداشت و اون هم شانس من بود که دو تا لوپ درست کردم باهاش و روز بعد رفتم گفت تموم کردم که به ناچار رفتم کابل ایفون 6 زوج خریدم و 4 متر از این کابل رو برش دادم و با هم سری کردم که اهمش شد 1.6 و ظرفیتش شد نزدیک 490 میکرو هانری و داره خیلی خوب هم جواب میده دوستانی که در باره ساخت کابل مشکل دارن بهتره از 3 یا 4 مدل کابل یا سیم های مختلف استفاده کنن اگه هم کابل جنس خوب پیدا نکردین سیم لاکی نمره 70 یا 75 بخرید و به دلخواه لوپ درست کنید باور کنید من چند روزه دارم رو دیجیتال کردن دستگاه کار میکنم و برنامه رو هم دادم برام بنویسن که دیگه ولوم ده دور از مدار برداشته بشه و ویومتر دیجیتال روش میزارم و تفکیک مدار رو هم راه میندازم این مدار تا همین جا که رسیده خیلی عالی بیشتر از این وسواس رو مدار خرج ندین فقط قطعات اصل رو باید پیدا کنید تا مدارتون با ثبات کار کنه
|
پنج شنبه 22 خرداد1393 - 11:48am |
|
|
garet
|
آقاي هدايتي سلام داداش من ناصر هستم متاسفانه اين فكر كنم ششمين آي پي من هست كه تحريم ميشه قصد ناراحت كردن شمارو نداشتم راستش اين مدار شما من رو خسته كرد ونتونستم راش بندازم
|
پنج شنبه 22 خرداد1393 - 1:28pm |
|
|
|