نویسنده |
پیغام |
saman001
کاربر حرفه ای
|
سلام کاوشگر جان من دوربین ندارم ولی تهیه میکنم چشم فیلم هم میگیرم
برای بلند شدن باید خم شد ، گاهی مشکلات تو را خم میکنند و بدان آغاز ایستادن است . .
|
دوشنبه 26 خرداد1393 - 6:31pm |
|
|
davood_zzz
کاربر حرفه ای
|
ارتین نوشته است: davood_zzz نوشته است: ارتین نوشته است: دوستان , برای گذاشتن lcd روی میتر مطابق شکل صفحه 49 , یه ایراد وجود داره اینکه هر وقت میتر حرکت کنه , led روشن میشه , اگه بخایم یه led داخل میتر بزاریم که با یه کلید خاموش و روشن بشه , از کجای مدار میتونیم ولتاژ مورد نیاز led رو تامین کنیم که هم به کارکرد مدار خللی ایجاد نشه و هم led نسوزه ؟ با تشکر یه پتانسیومتر 10کیلو را بعد از تنظیم در بیشترین مقدار ، با یه ال ای دی سری کنید، و بزنید به +18 ولت مدار. سپس کم کم شروع کنید به کم کردن مقاومت پتانسیومتر تا جایی که ولتاژ 2سر ال ای دی برسه به 3 ولت. اوکی حالا میشه بجای پتانسیومتر ، مقامت معمولی هم جایگزین کرد(با خوندن مقدارش توسط اهم متر) پیروز باشید دوست عزیز , من پراپ مثبت مولتی متر رو با یه مولتی ترن 10 کیلو با +18 سری کردم و پراپ منفی مولتی متر هم به منفی باطری , با چرخوندن مولتی متر , ولتاژ هیچ تغیری نمیکنه , ضمنا مولتی ترن رو از نظر سالم بودن هم چک کردم سالمه شما طبق توضیح عمل نکردین برادر ، چون قرار شد که ولتاژ دوسر ال ای دی رو اندازه گیری کنید . نه یه مدار باز رو
توانا بود هرکه دانا بود knowledge is power
|
دوشنبه 26 خرداد1393 - 6:34pm |
|
|
moghadasi
کاربر حرفه ای
|
دوستان امروز رفتیم بیرون برای تست یه داس شکسته پیدا کردیم در حد 40 سانتی با بوق شدید روی تکفیکگذاشتیم اهن بود عجب زمین سفتی بود 40 سانت کندیم کل بدن شد عرق لوپ 45 سانتی رو پشت یه سنگ بزرگ گذاشتیم یه پیت روغن رو که رو هوا 120 سانت میزد هیچ فرق نکرد شاید بردش بیشترشد به علت اینکه جنس سنگ یک نواخت بود فکر کنم دستگاه من فرکانسش خیلی کمه راهنمایی بفرمایید بردش کمه ولی نفوذش بالا ست میخوام فرکانس سنجی کنم باید دوسر پراپ رو روی دوتا ورودی لوپ بزنم یا نه
|
دوشنبه 26 خرداد1393 - 7:08pm |
|
|
mahmood51
کاربر حرفه ای
|
saman001 نوشته است: سلام خدمت تمامی دوستان من یک دستگاه دیگه درست کردم یک سینی 20 در 20 رو توی 260 تا 270 سانتیمتر سنس میکنه و ثباتش واقعا عالی هست اصلا بوق اضافه نداره و جالب اینه از آیسیهای معمولی هم استفاده کردم سامان جان، تبریک و تبریک. خواهشاً اون نکات طلایی و فوتهای کاررو بگو. از الف تا ی کار رو بگو. خوب چیکار کردی؟ آیا ایندفعه فیبر متفاوتی زدی؟ آیا قطعات متفاوتی زدی؟ آیا از ابتکارات خاصّیم استفاده کردی؟ مثلاً کاربرد دوبل رگولاتور. یا ترانزیستور قدرت دوبل. آیا بعضی یا همه قطعاتو از کیفیتای خاصی استفاده کردی؟ کویل وکابلت چی؟ چه کارهایی کردی؟. باطری چی استفاده میکنی؟ فرکانس و عرض پالست چیه؟؟؟ و......... خلاصه خودت اطلاع دادی. پس اصل قضیه رو دریغ نکن داداشی. تو رو خدا مثل آقا مهدی نکنیا؛ نتایج کارشو منعکس کرد ولی در پاسخ به سؤال ازنکات طلایی کارش (از جمله نحوه استفاده ترانزیستوردوبل ) ماشا لله هیچ توجهی نکرد.
|
دوشنبه 26 خرداد1393 - 7:11pm |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
با سلام تشكر ميكنم از آقايان ابي گلد و سامان از ارائه نتايج مفيد و تجربيات خودشون درضمن آقا محمود عزيز ، دوبل كردن ترانزيستور قدرت تفاوت زيادي در برد نداشته ، حتي دوبل كردن رگلاتور ورودي ، همه كارها به جهت درست كردن ثبات بيشتر و كمتر كردن گرما در ترانزيستور و رگلاتور بوده كه هركسي به راحتي ميتونه اين نظريات رو تجربه كنه ، چون كنترل گرما در مدار مخصوصاً اين دستگاه خيلي خيلي در بهتر شدن ثبات تأثيرگذار بوده ، درضمن طي نتيجه بدست اومده بهترين اهم لوپ بين 1/5 تا 2 اهم هست و ظرفيت 400 تا 500 براي لوپ 1در1 ، اما براي لوپ 40 تا 60 سانتي كه براي بهتر عمل كردن تفكيك بيشتر مورد استفاده بوده اگر ظرفيت سلفي بالاتر باشه دستگاه بهتر در وضعيت تفكيك قرار ميگيره
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
دوشنبه 26 خرداد1393 - 9:39pm |
|
|
alidadashi
کاربر حرفه ای
|
saman001 نوشته است: سلام خدمت تمامی دوستان من یک دستگاه دیگه درست کردم یک سینی 20 در 20 رو توی 260 تا 270 سانتیمتر سنس میکنه و ثباتش واقعا عالی هست اصلا بوق اضافه نداره و جالب اینه از آیسیهای معمولی هم استفاده کردم سلام استاد واقعا تبریک میگم خدمت شما انشالاه خیرش رو ببینید ایکاش دستگاه منهم اینجوری بود؟
|
دوشنبه 26 خرداد1393 - 10:00pm |
|
|
alidadashi
کاربر حرفه ای
|
آقا ابی من انجام دادم فقط میشه بفرمایید چجوری باید اهمگیری کنم؟
|
دوشنبه 26 خرداد1393 - 10:02pm |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
alidadashi نوشته است: آقا ابی من انجام دادم فقط میشه بفرمایید چجوری باید اهمگیری کنم؟ پرابهاي مولتي متر رو ميگذاريد روي دو سر مولتي ترنها و پيچش رو ميچرخونيد تا اندازه مورد نظر روي مولتي متر نشون داده بشه وقتي به دست اومد ديگه بگذاريد بمونه
آدمهای بزرگ،
آدمهای عادی،
آدمهای کوچیک،
بهشون حسودی میکنند!
|
دوشنبه 26 خرداد1393 - 10:12pm |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
alidadashi نوشته است: saman001 نوشته است: سلام خدمت تمامی دوستان من یک دستگاه دیگه درست کردم یک سینی 20 در 20 رو توی 260 تا 270 سانتیمتر سنس میکنه و ثباتش واقعا عالی هست اصلا بوق اضافه نداره و جالب اینه از آیسیهای معمولی هم استفاده کردم سلام استاد واقعا تبریک میگم خدمت شما انشالاه خیرش رو ببینید ایکاش دستگاه منهم اینجوری بود؟ دستگاه شما مگه چطوريه ؟ بگو كمكت كنيم
آدمهای بزرگ،
آدمهای عادی،
آدمهای کوچیک،
بهشون حسودی میکنند!
|
دوشنبه 26 خرداد1393 - 10:14pm |
|
|
roshik
کاربر حرفه ای
|
saman001 نوشته است: سلام خدمت تمامی دوستان من یک دستگاه دیگه درست کردم یک سینی 20 در 20 رو توی 260 تا 270 سانتیمتر سنس میکنه و ثباتش واقعا عالی هست اصلا بوق اضافه نداره و جالب اینه از آیسیهای معمولی هم استفاده کردم دوستان درموردقدرت نسبی این فلزیاب شکی نیست وازطرفی قصدجسارت ویابی احترامی به کسی روهم ندارم اما... نظرشخصی من اینه که بااین ترکیب مداری این برددست یافتنی نیست ودرعالم خیاله خودنان کمی واقع بین باشین و تمرکزکنین"یک سینی 20 در 20 رو توی 260 تا 270 سانتیمتر سنس میکنه و ثباتش واقعا عالی"خوب بانتیجه ای که درموردنفوذخوبش درخاک بدست اومده پس برای فلزات مدفون بزرگ قدیمی وبالوپ 2*2رسیدن به عمق یابی دورقمی منطقیه که ازاین به بعدبهتره تایپیکی بنام "فلزیابی بنام TL12000که MDL8500روبه زانودراورد"بازبشه واین فلزیاب بهتربه عموم معرفی بشه و... نظردیگردوستان چیه؟
|
دوشنبه 26 خرداد1393 - 11:27pm |
|
|
|