نویسنده |
پیغام |
آرش
استادیار
|
asadof نوشته است: آرش نوشته است: جناب asadof مقاومت موازی با کویل بستگی به اهم سیم لوپ داره من با ازمایش و خطا مقاومت مناسب رو پیدا کردم بین 680 اهم تا 1.5k اون وات بالای دیگه هم دقیقا 1k گذاشتم بجای tl062 همه رو 082 گذاشتم باطری هم 12 ولت 4ونیم آمپر استفاده کردم لوپ هم از یک فلزیاب آلمانی داشتم جنسش کابل کواکسیال 8 متریه که راحت و بدون نویز سنس میکنه داداش شما اشتباه نمیکنید کابل کواکسیال برای سیم رابط بین لوپ و دستگاه هستش یعنی شما از هشت دور فقط کابل کواکسیال استفاده کردید پس شیلدش رو چیکار کردید؟ یعنی میشه از کابل کواکسیال برای سیم لوپ هم استفاده کرد بعد چند اهم میشه اصلا 1 اهم میشه گفتم که لوپش فابریکه یک فلزیاب آلمانی دیگه هست من خودم درستش نکردم
|
دوشنبه 16 دی1392 - 8:46am |
|
|
mojtaba gold
کاربر فعال
|
سلام خدمت دوستان من هم این دستگاه رو قبول دارم ولی یک جریانی که داره توی زمین هایی که رطوبت بالای داره این شمال نمیشه باهاش به نتیجه رسید چون به گل پخته و ریشه درخت های سیاه شده قدیمی خیلی حساسه ولی خیلی از دوستان تو جاهای خشک و بدون رطوبت باهاش به نتیجه های خوبی رسیدن اگه میشد روش تفکیک گذاشت عالی میشد ولی با صدای بوق هم میشه فهمید که هدف اهنه یا طلا ولی برای دوستانی که تازه شروع به کار کردن به نظر من بهترین مدار و بهترین نقطه زن برای شروع کار همین دلتا پالس 2 من که قبولش دارم برای شروع کار ما همه از همین دلتا پالس 2 شروع به کار کردیم
clone pi - sx500 - pim2 قول پالسی ها
|
دوشنبه 16 دی1392 - 7:27pm |
|
|
asadof
کاربر حرفه ای
|
داداش شما کویل رو خوب بسازید به رطوبت هم زیاد حساس نیست فرکانس رو 200 بذار بهتره چطوری با بوق میشه فهمید طلا هست یا اهن مرسی
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
|
سه شنبه 16 دی1392 - 1:58am |
|
|
آرش
استادیار
|
[quote="mojtaba gold"]سلام خدمت دوستان من هم این دستگاه رو قبول دارم ولی یک جریانی که داره توی زمین هایی که رطوبت بالای داره این شمال نمیشه باهاش به نتیجه رسید چون به گل پخته و ریشه درخت های سیاه شده قدیمی خیلی حساسه ولی خیلی از دوستان تو جاهای خشک و بدون رطوبت باهاش به نتیجه های خوبی رسیدن اگه میشد روش تفکیک گذاشت عالی میشد ولی با صدای بوق هم میشه فهمید که هدف اهنه یا طلا ولی برای دوستانی که تازه شروع به کار کردن به نظر من بهترین مدار و بهترین نقطه زن برای شروع کار همین دلتا پالس 2 من که قبولش دارم برای شروع کار ما همه از همین دلتا پالس 2 شروع به کار کردیم
دوست عزیز این بخاطر قدرت زیاد دلتاپالسه و برای زمینهای مرطوب و شمال کشور vlf بهتر جواب میده
|
سه شنبه 17 دی1392 - 7:39am |
|
|
asadof
کاربر حرفه ای
|
ارش جان من امروز تو جنگل که دیروز بارون اومده بود بردم دستگاه اصلا بوق نداشت فقط دو جا رو زد که میخ نعل اسب و یکی سرب در اومد همین اگه مال شما حساسه به دلیل 18 ولت هستش فقط نمیدونم چرا اصلا به فلز مس حساس نیست مال شما هم همین طوره ؟ بعدش نگفتی چطوری میشه از روی صدا فهمید فلز هست یا طلا ایا صدای خاصی داره؟
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
|
سه شنبه 17 دی1392 - 7:08pm |
|
|
آرش
استادیار
|
asadof نوشته است: ارش جان من امروز تو جنگل که دیروز بارون اومده بود بردم دستگاه اصلا بوق نداشت فقط دو جا رو زد که میخ نعل اسب و یکی سرب در اومد همین اگه مال شما حساسه به دلیل 18 ولت هستش فقط نمیدونم چرا اصلا به فلز مس حساس نیست مال شما هم همین طوره ؟ بعدش نگفتی چطوری میشه از روی صدا فهمید فلز هست یا طلا ایا صدای خاصی داره؟ asadof جان من که نگفتم از روی صدا میشه فهمید آهنه یا طلا! آقا mojtaba gold گفته اتفاقا دلتایی که ساختم فلز مس و استیل رو خیلی بهتر از بقیه فلزات میزنه
|
سه شنبه 17 دی1392 - 10:17pm |
|
|
Reza Fallah
کاربر فعال
|
آرش نوشته است: Reza Fallah نوشته است: سلام به همه اساتید دلتای من فیبر مسی 10×10 سانتی متر رو تو 60 سانتی میزنه البته تو هوا نه خاک. این خوبه یا باید بیشتر روش کار کنم ؟ باید بیشتر روش کار کنی دلتایی که من درست کردم فیبر 10 در 10 مسی رو توی هوا از فاصله 140 سانتی میزنه البته با باطری 12 ولت 4 ونیم آمپر و لوپ 1 متری مرسی که جواب دادین 60 سانت رو با لوپ مسطح 20 داخل 24 بیرون میزنه. حالا نمی دونم قدرت دلتا همینه یا جای کار داره ؟!
|
دوشنبه 22 دی1392 - 12:18am |
|
|
asadof
کاربر حرفه ای
|
داداش از سه دور کابل شبکه هشت سیمه به قطر 45 سانت استفاده کن بهتره جواب میده دنبال دردسر نرو مقاومت هم 460 بذار من محاسبه کردم درسته
|
دوشنبه 23 دی1392 - 4:10pm |
|
|
asadof
کاربر حرفه ای
|
سلام دوستان دلتا پالس من چند روزه داره اذیت میکنه زمانی که لوپ وصل نیست مشکلی نداره ولی وقتی لوپ رو وصل میکنم بعضی موقع قاطی میکنه یعنی هیچی رو سنس نمیکنه بوق میزنه و بعضی موقع کارش درسته کسی این مشکل رو داشته چون نمیخوام وقت روش بذارم مستقیم اون قطعه رو عوض کنم ممنون میشم جواب بدید ارش جان اگه میتونی کمک کن مرسی
|
جمعه 4 بهمن1392 - 2:48pm |
|
|
کوهیار
مدیر سایت
|
asadof نوشته است: سلام دوستان دلتا پالس من چند روزه داره اذیت میکنه زمانی که لوپ وصل نیست مشکلی نداره ولی وقتی لوپ رو وصل میکنم بعضی موقع قاطی میکنه یعنی هیچی رو سنس نمیکنه بوق میزنه و بعضی موقع کارش درسته کسی این مشکل رو داشته چون نمیخوام وقت روش بذارم مستقیم اون قطعه رو عوض کنم ممنون میشم جواب بدید ارش جان اگه میتونی کمک کن مرسی دوست عزیز شما محل اتصال لوپ به دستگاه یا محل اتصال دو سر سیم لوپ به کابل رو چک بفرمایید با توضیحات شما شاید علت این رفتار در قطع و وصل شدن کویل باشه درود
نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که ندیده اید نگذارید زبانتان چیزی را بگوید که قلبتان باور نکرده صادقانه زندگی کنید
|
جمعه 4 بهمن1392 - 6:10pm |
|
|
|