انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 3 آذر1403 - 2:06am

پاسخ به موضوع  [ 1418 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 31 , 32 , 33 , 34 , 35 , 36 , 37 ... 142  بعدی
 MDL 8500 افسانه یا واقعیت؟! 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

من با بررسی کردم دیدم این ظاهرن داره از 2 جا ب حالت تقریبا موازی داره درایو میشه و در دومین درایور دیرایور ماسفت نیست دراصل یه ترانزیستور دیگرو که حکم سوییچ رو داره و یه پایش هم به ماسفت وصله و پایه دیگه ترانزیستور به طبقات ترانزیستور دیگست رو درایو میکنه برای پالس برگشتی به بخش تولید پالس سمپل هاست یعنی یجوری اونکی دراور دوم داره تریگ میکنه برای پالسهای دیلی و غیره
یک نمونه مثال بزنم در مدارهای ماینر یه ترانزیستور برگشتی هست که به پایه pb1 یا pb0 میره برای تریگ کردن و ساخت دیلی و تولید پالس سمپل
حالا متوجه شدید

چهارشنبه 21 اسفند1392 - 6:13pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

مهدي جان منظورتون كدوم مدار ماينر
در ماينر 4 يه ترانزيستور هست كه به pc2ميره اونو ميگين
اصلا نياز به تريگر نيست چون همزمان سازي با سرريزشدن يك پرچم كه اسمش الان يادم نمياد در برنامه ميشه از لبه پايين رونده پالس اصلي گرفت

ماينر چند؟
به نظر من اگه از ibj استفاده كرده باشه نياز به دو مسير درايو هست يكي پالس درايو با نيم سيكل مثبت واون يكي ديگه درايو با نيم سيكل منفي كه پالس اصلي تركيبي از اين دو پالسه چون باتري 12 ولتيه
چون ibjt ها مثل ماسفتها با كمترين ولتاژ سوئيچ نميكنند اگه دامنه پالس درايو كامل نباشه كار نميكنند و اون ترانزيستور كه شما ميگين براي معكوس كردن سيگناله البته بايد ديوتي سايكلش به نوعي انتخاب بشه كه بعد از معكوس شدن درست مكمل نيم سيكل اولي باشه :-?

آخرین بار توسط zinteredi در چهارشنبه 21 اسفند1392 - 7:02pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

چهارشنبه 21 اسفند1392 - 6:30pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

اره همون ترانزیستور که لبه بالا رونده یا پایین رونده حالا کپچر باشه یا وقفه خارجی باشه کانتر باشه رو تریگ میکنه اونپایه رو اشتباه گفتم فکر کنم برای مینی پالس یا مایندایوره
عکس زیر رو نگاه کن تا بفهمی mdl یا لورنز چیه و فرقش با ماینر اینه که ماینر بعد از برگشت پالس ماسفت تریگ میشه ولی این لورنز و mdl قبل پالس ماسفت
و من اصلا ازین مدار را خوشم نمیاد و به نظرم هیچ تکنولوژی خاصی هم ندارن اینم گذاشتم تا بدونی چیه و دنبالش نری بخدا با این همه تجربه وکار روی قطعات مختلف مثلا من سمپل اند هولد نظامی به شماره ad585 که اون موقع 80 هزار تومن پولشو دادم ودر سایت انالوگ دیوایس برو خودش جلو ایسی نوشته نوع معمولی یا نوع نظامی که نوشته military که من نظامیشو خریدم یا پیش تقویت کننده هایی خریدم که اون موقع op27 قیمتش 300 تک تومن بود من این ایسیس پیش تقویت کننده هارو 10 هزار یا 20 هزار میخریدم با هر قطعه بگی کار کردم و راه اندازیش کردم با هر برنامه نویسی که بگه وهر میکرویی من برنامه نوشتم نمیدونم میدونی یا نه والا برای تعریف کردن نیست ولی من به زبان اسمبلی و سی و سی پلاس و بیسیک و پاسکال رو بلدم وبا اکثر کامپایلرها کار کردم دیگه بیشتر از همین فلزیابخهایی که هست نشد اگه بردشو ببری بالا ثبات نداره یا به ذرات حساسه و اگه ثبات رو ببری بالا بردش کم میشه مطمئن باش اگه راه داشت اونور ابیا تا حالا ساخت بودن
شاید فلزیابی با تکنولوزی دیگه ای بیاد که بردش بالا باشه ولی پالسی دیگه همینه وتهش هست

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

چهارشنبه 21 اسفند1392 - 7:01pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

این الان دقیاقا برای همون فلزاب لورنزه که در اوردم و دیگه جلو نمیرم که دیونه میشه
بابا جان ماسفت و igbt طوری ساخته شدن که با هر پالسی و با رعایت سطح ولتاژ پالس درایو میشه
تازه اگه حرف شما درست باشه تازه میشه این hcpl3120 دیگه و امتیاز خاصی نداره

چهارشنبه 21 اسفند1392 - 7:07pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

منظورتون رو در مورد نوع تريگ كردن لورنز و mdl نفهميدم چطور قبل از پالس ماسفت :-s اگه فركانس ام دي ال 600 هرتز باشه و بالفرض زمان ميرايي ولتاژ كويل رو برحسب ميكرو ثانيه در نظر بگيري و شيبش رو كند هم درنظر بگيري
تريگ كردن قبل از پالس چه مفهومي ميتونه داشته باشه :-o :-o :-? ~X(

چهارشنبه 21 اسفند1392 - 7:14pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

عکس اونهاش دیگه پیوست کردم دیاگرامش هست من گفتم برای لورنزه من mdl رو عکسی ازش ندارم که تا کاملا بررسی کنم ولی معلومه یکین
عزیزم این لورنز دیجیتال نیست که با برنامه یه پالس ماسفت بسازی و پشتسرش دیلی رو و بعدش پالس سمپل رو
بله تریگ قبل از پالس ماسفت مهم که یه پالس قبل از پالس ماسفت به بخشی از مدار باید ارسال شه که در هر فلزیابی این روش نیست که بحثشم تخصصیه و من بیشتر از این نمیدونم والا و این روش برای مدارهای نسبتا قدیمیتره

چهارشنبه 21 اسفند1392 - 7:18pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

مهدي جان
ميشه لطف كنيد در مورد خروجي هاي آيسي تريگر بگين و به كدوم آيسيها ميرند
ازمدار لورنز هرچي ميدونين بگين

چهارشنبه 21 اسفند1392 - 7:23pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

یه حرفی تئ یه تاپیک زدی که خیلی قبولش دارم که گفتی 3 تا lm709 ارم که هر کدومشون یجور عمل میکنن
منم برام سئوال شده چرا یمدار با اسم های متفاوت ساخته بشن قطعات هم از لحاظ مقدار یکی باشن ولی بردشون ثباتشون فرق کنه اگه بحثش سره جنس قطعات باشه که جداست در غیر اینصورت باید نکته رو در لوپ و تغذیه جستجو کرد
من هم 3 تا op37 خریدم اوردم تست بگیرم اصلا یچیز دیگست من خودم تو خونه یدونشو دارم اون 3 تا که خریدم زمین تا اسمون با اینیکه خونه دارم فرق میکنه اصلا اون 3تا بخش افست شون کار نمیکنه انگار یه ایسی دیگه هستند و روشو تراشیدن و اسم op37 گذاشتن و چقدر هم نویز دارن در صورتی که نباید اینطور باشه تازه از یکی از فروشگاههای معتبر جمهوری خریدم
والا اون ایسی بالا رو برای مثال نوشتم حقیقتا شماره اصل ایسی رو که تو عکس هست نمیدونم ولی مدار پالس استار بلغاری هست که دوستمون اقا مصطفی گذاشته رو ببین متوجه میشی که چجوره خیلی سادست ایسی تریگ میشه دیلی ساخته میشه بعدش به ایسی بعدی میره تریگ میشه پالس سمپل سا خته میشه وهمینطور پالس سمپل کجا میره؟ معلومه به حالا سوییچ انالوگ

چهارشنبه 21 اسفند1392 - 7:33pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

آقا مهدي من ارشد مخابرات گرايش سيستم هستم پنجم ابتدايي نيستم كه برم مدار پالس استار آقا مصطفي رو بررسي كنم
از شما در موردمدار لورنز خواستم اطلاعاتي كسب كنم اگه تمايل ندارين لطفا دنبال نخود سياه نفرستين
اگر هم اطلاعاتي ندارين بگين ندارم و خلاص :D :ymdevil:

چهارشنبه 21 اسفند1392 - 7:39pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

شما هرچی خونده باشی مهم اینه که 2 زاریت زود بیوفته من که اصلا رشتم چیزه دیگست کارشناسی مکانیک هست و الکترونیک و برنامه نویسی رو که اصلا از بچگی میخوندم
شما موقعی که میگی خروجی ایسی های ترگر کجا میرن منم میگن به یه ایسی مثل خودشون تا چرخه تولید پالس های سمپل ساخته بشه و بعد بره به انالوگ سوئئچ که مثلا همون فلزیاب پالس استار مدار بخش پالسش همینطوره نگاه دکن به پایه 3 ایسی 555 که پالس رو به ماسفت میده و از همین پایه 3 دوباره میده به ورودی همون ایسی cd4538
که همون تریگ میشه که دقیقا تریگ همزمان یا قبل پالس میشه این مدار انالوگه
یسوال دارم mdl تفکیک داره؟ جواب بده تا بهت بگم

چهارشنبه 21 اسفند1392 - 7:52pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 1418 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 31 , 32 , 33 , 34 , 35 , 36 , 37 ... 142  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google و 522 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure