انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : پنج شنبه 8 آذر1403 - 6:11pm

پاسخ به موضوع  [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 333 , 334 , 335 , 336 , 337 , 338 , 339 ... 780  بعدی
 فلزياب TL12000 
نویسنده پیغام
آواتار کاربر

با سلام
دوستان الان من ندونستم کدوم pcb هستش یکی که تو اول صفحه آقا حمید گذاشتن بعد گفتن کار میکنه منم pcbرو زدم بعدش تو چند صفحه قبل آقا اسدف pcbبا عکس قرار دادن بازم pcbزدم الانم یکی دیگه در اومد. این 3 pcb کلا تفاوت دارن الان میگید چیکار کنم کلا گیج شدم اگه میخواید تفاوت هاشم نشون بدم

پنج شنبه 4 تیر1393 - 12:46am
کاربر فعال
کاربر فعال

دوستان خدایش تو داغ کردن این BU508A موندم چیکارش کنم از یه طرف این از طرفی هم که سنس ندارم هر کاری دوستان گفتن یک به یک انجام دادم اما موفق نشدم راش بندازم قبلش سنس داشتم یهو با وصل کردن ولتاژ 24 ولت از کار افتاد همه آی سی هارو از نو تعویض کردم حتی ترانزیستور که سوخته بود عوضش کردم اما باز سنس ندارم کلافه شدم چطور مدار به این سادگی راه نمیفته ؟؟؟

پنج شنبه 4 تیر1393 - 12:48am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

برای ترانزیستور باید از 508 استفاده کرد یاbuv48

پنج شنبه 4 تیر1393 - 12:54am
آواتار کاربر

سلام
اینم pcb بنده هستش اگه زحمتی نیس یه نیم نگاهی هم به این بکنید ببنید این pcb درسته یا نه بسیار ممنون میشم

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

پنج شنبه 4 تیر1393 - 1:19am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

reza_125 نوشته است:
سلام
اینم pcb بنده هستش اگه زحمتی نیس یه نیم نگاهی هم به این بکنید ببنید این pcb درسته یا نه بسیار ممنون میشم

بله دوست عزیز دو جا مورد داره البته بعد از اتو باز موردش بیشتر میشه از همون پی سی کاوشگر عزیز که تازه گذاشتن بساز مشکلی نداره :ymhug:

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

پنج شنبه 4 تیر1393 - 1:30am
آواتار کاربر

سلام داداش
عکس جای گیری قطعات پی سی کاوشگر کدومه؟

پنج شنبه 4 تیر1393 - 1:35am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

kavoshgar نوشته است:
اینم فایل پی سی بی برای سه رگلاتور
خدمت دوستان

درود. سلامت باشی جناب کاوشگر :ymhug: . شما خدتون از این پی سی بی استفاده کردین؟ برد دستگاهتون با لوپ یک متری برای فلز ۵۰ در ۵۰ چه قدره ؟ لطف میکنین یه عکس شفاف از مدارتون رو بذارید؟ ببخشید که مزاحمتون میشم. :x

ایمان , راستی و خوش رویی = گنج واقعی

پنج شنبه 5 تیر1393 - 3:39am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام دوستان
فایل نهایی رو هم اینجا براتون میزارم
من خودم با این پی سی بی ساختم و داره دقیقا کار میکنه
و از استاد حمید هم در خواست دارم تا فایل صفحه اول رو با این فایل جایگزین کنن تا دوستان دچار شک و شبهه و اشتباه نشن
موفق باشین

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

باد می وزد …
میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی
تصمیم با تو است . . .

پنج شنبه 5 تیر1393 - 7:33am
مدیر سایت
مدیر سایت

با سپاس از برادر کاوشگر به خاطر زحمتی که متحمل شدن و فایل تکمیلی رو جمع آوری کردن
نکته ای رو باید متذکر بشم اینکه استفاده از سلکتور رو جائز نمیدونم ، چرا ؟ چون بهترین و بیشترین مقدار تفکیک این سیستم با لوپ 40 الی 45 بدست میاد ، دوماً اینکه ، بهترین و قوی ترین نقطه تفکیک که با مولتی ترنها باید بدست بیاد و با سلکتور ثابت بمونن با لوپ های با ظرفیت و مقاومت مختلف فرق داشته ، به نظر بنده که قبلا با همچین مداری با یک نام دیگه آشنایی دارم ، اپراتور میتونه به نسبت لوپی که به سیستم وصل بوده عدد مناسب روی ولوم تیون رو برای تفکیک از طریق چند دقیقه آزمایش با لوپ 40 یا 45 سانتی تخت عنکبوتی که بهترین برد و قدرت رو به دستگاه میده بدست بیاره ، و در موقع تفکیک عدد ولوم تیون روی شماره مورد نظر گذاشته شده و بعد ولوم ست چرخونده و حالا نباید صدای بوق دستگاه خیلی قطع بشه تا روی آستانه بره باید مقداری بوق ضعیف و مقطع داشته باشیم و وقتی که طلا به لوپ نزدیک شد صدای بوق دستگاه قطع میشه ، لوپ تخت رو طوری به شکل تخت دوطرفه یا عنکبوتی مثل لوپ نقطه زن چنس بسازید که اهم حدود 1/7 تا 2 اهم در بیاد با سیم 70 و ظرفیت سلف هم از 400 کمتر نباشه و تا حدود 600 میکرو هانری مشکلی نداره و تفکیک خوبی میده ، در ضمن عرض کنم به هیچ وجه از کابلهای شیلد دار استفاده نکنید ثبات رو کم میکنه اگر شیلد به زمین مدار وصل باشه روی هوا حتی برد خیلی خوبی میده ولی روی زمین ثبات خیلی کم میشه مد نظرتون باشه ، دوستان حدالامکان سعی کنید اگر از کابلهای ایفون تصویری که 10 الی 12 زوج هستن استفاده می کنید که سیم نرمی داره و شماره سیم هم 0.65 هست موقع خرید به فروشنده شماره سیم رو تأکید کنید حتماً روکش و شیلد کابل درآورده بشه و سیمها با هم سری بشن که قابل بهره برداری با کیفیت عالی هست ، کابل 10 الی 12 زوج با سیم 065 آیفون تصویری اگر تکی تکی سری بشن حدود 2 الی 3 اهم باید بشه که اگر در مدار از ترانزیستور v48 استفاده شده این مقدار مناسب تر بوده چون مقاومت لوپ بیشتر از 2 با ترانزیستور قدرت 48 بیشتر سازگاری داشته و ثبات و نفوذ بهتری دارید اگر ترانزیستور شما 508 هست مقاومت 1/5 تا 2 مناسبه که این مقدار با سیم لاکی 070 بخوبی بدست میاد برای لوپ 1 در 1 ، از کابل cat6 هم میشه استفاده کرد اگر کیفیت بهترش رو انتخاب کنید و سیم داخلش نرم باشه و خیلی خشک نباشه ، دوستان باید عرض کنم که بعضی از آقایون و برادران عزیز به بنده پیشنهاد 250 میکرو هانری رو برای ظرفیت سلفی لوپ 1 در1 با کابل کت 6 رو داده بودن که طی تستهای گذشته با این مقدار نفوذ خوبی نداره و حتماً برای بدست اومدن بهترین کیفیت برد دستگاه درخاک ظرفیت باید بالای 400 میکروهانری باشه و زیر 500 برای لوپ 1 در 1 تا سیستم بهترین کیفیت رو به شما ارائه بده هم ثبات بهتر و هم نفوذ بیشتر ؛ ولی اگر بتونیم از سیم های ضخیم تری مثل یک میل استفاده کنیم قدرت خیلی بالاتری خواهیم داشت فقط این مورد باید آزمون و خطا بشه تا بهترین سیم پیدا بشه .. موفق باشید
درضمن از مهندس حمید خواهشمندم پی سی بی و آخرین تغیرات مدار رو طبق همین آخرین ارسال برادر کاوشکر در صفحه اول آپدیت کنید که بهترین جواب رو میده ... سپاس
:-BD @};- @};- @};-

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

آخرین بار توسط مهدی در پنج شنبه 5 تیر1393 - 10:31am ویرایش شده است، در کل 2 بار ویرایش شده است.

پنج شنبه 5 تیر1393 - 10:02am
استاد علوم غریبه
استاد علوم غریبه
آواتار کاربر

سلام دوستان
ممنون آقا مهدی از توضیحات خوبتون.
راستش من هنوز منتظرم دیگه همه چیز نهایی بشه تا بسازمش به امید خدا.
راستی آیا میشه بجای میتر عقربه ای از میتر دیجیتال استفاده کرده؟
لطفا راهنمایی کنین.
یاحق

در این درگه
که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !

مشو غــّره به امـروزت
که از فــردا نِـه ای آگــه !

http://morvaridman.blogfa.com/

پنج شنبه 5 تیر1393 - 10:20am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 333 , 334 , 335 , 336 , 337 , 338 , 339 ... 780  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google , mnoroz و 406 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure