انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 3 آذر1403 - 2:21am

پاسخ به موضوع  [ 1418 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 32 , 33 , 34 , 35 , 36 , 37 , 38 ... 142  بعدی
 MDL 8500 افسانه یا واقعیت؟! 
نویسنده پیغام
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

تفکیک نداره مهدی جان

مابین انسانها چیزی نیست جز دیوارهایی که خودشان ساخته اند.

چهارشنبه 21 اسفند1392 - 8:00pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام به همگی
درابتداخدمت اقاناصرعرض کنم که عکسهایی که دردوصفحه قبل اپلودکردی کاملامشابه همندوبنظرمیرسه که پایینی روازبالایی که مدارMDL هست کپی برداری کردندالبته اگه عکسهاواضح تربودبیشترکمک میکرد
وامادرموردعکس اقامهدی ابتداممنونم ازتحقیق وحوصلشون وارائه یافته ها وتجربیاتشون یک سوال:
دراین عکس درمسیربالایی درایورFETیکعددترانزیستورPNPدرنظرگرفته شده که کلکتورش به گیتFET وامیترش به زمین وصل شده باتوجه به اینکه فت ازنوع کانال منفیه وسورسش به زمین وصل شده سوالم اینه که چه زمانی وچطوراون نرانزیستورسوئیچ میشه وعملکردش دقیقا چگونه هست

چهارشنبه 21 اسفند1392 - 8:11pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

والا منم عملا کار نکردم وندارمش که کار کنم همه تحلیلها ازعکس هستش اون زمین در اصل مثبت باطری هستش
خب اون دوتا درایور وروردی پالسشون به یه جا وصله و همزمان با پالس ماسفت هستش
خب شما گفتید تفکیک نداره
به نظر شما فلزیابی که میکرو داره و براحتی میتونه چند تا سمپل پالس بسازه چطور تفکیک نداره برای اینکه کاملا دیجیتالی نیست فقط بخش خواندن از ADC رو داره انجام میده
و نمایش السی دی
من فکر میکنم اون تعداد مقاومتی که جناب ناصر خان میگفتن برای تنظیم فرکانس هستش و سئوال دیگه ای دارم قدرت فلزیاب قابل تغییره؟ و یا دامنه پالس ماسفت در این فلزیاب در منو هاش قابل تغییره؟بگید تا جواب بدم

چهارشنبه 21 اسفند1392 - 8:48pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

مهدی جان بنظرم منظورمومتوجه نشدی واقعیتش من درموردنحوه روشن شدن ترانزیستورمشکل دارم چون درشکل زمین مدارهم به سورس وهم به امیترترانزیستورPNPوصل شده واینجاکمترین مقدارولتازی روداره که جریانهابایدبه اینطرف تزریق بشه حالاچطورامیترترانزیستورازکلکتورش سطحش بالاترقرارمیگیره وروشن میشه؟
شمامطمئن هستی که اون ترانزیستورPNPبوده برام فقط تحلیل عملکردمداری مهمه نه چیزدیگه خوب میتونه اینجاهم کلاس درسی ازدوستان باشه چه ایرادی داره

چهارشنبه 21 اسفند1392 - 9:10pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

مهدي جان شما در مورد مدار مايندايور اطلاعاتي داري همون مداري كه آرش ايراني عزيز از اون جواب گرفته و در وبلاگ خودشون تفكيك هم روش قرار داده
من برنامه اون مدار رو نوشتم كار هم كرد ولي فكر ميكنم اون مدار با mdl تفاوت اساسي داره
شما فكر ميكنين اين آيسيها چي هستند با شماره گزاري بگين

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

چهارشنبه 21 اسفند1392 - 9:22pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

نه قبلش با یه ترانزیستور NPN که اگه اشتباه نکنم پایه امیتر به منفی 12 و بیسش با یک مقاومت و خازن بصورت موازی (فیلتر چی میگفتن یادم رفته ) به ایسی 555 وصله یعنی وروردی پالسه و پایه کلکتور هم به پایه بیس همین ترانزیستور که بهش میگی وصله
1 : میکرو
2:A/D
8 و 3:به احتمال ازین ایسیهای لچ یا مولتی پلکسر برای درایو السی دی
4 و 5 : امپ
6و 7 : انالوگ سوئئچ
9: نمیدونم
10و 11 : NE555 هستن یکیش به احتمال برای تولید ولتاژ مثبت برا ی تغذیه امپ ها مثل همین 12 رگولاتور و اون یکی هم برای پالس ماسفت

چهارشنبه 21 اسفند1392 - 9:33pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

من فكر ميكنم
1 - ميكرو 8051 براي اتصال به lcd , و شستيها و ايجاد پالسهاي سمپلينگ براي آيسي سوئيچ
2-ميكرو كنترلر pic براي ساخت پالس ماسفت و بعنوان adc براي پردازش سيگنال ديجيتال و دادن سيگنال پردازش شده به ورودي ميكرو اصلي
3- آيسي سوئيچ 4053 يا 4066
4 - آيسي انتيگرالگير lf 398 d يا lm741
5- lm709
6-?
7-?
8- cd 4013 يا 4017 ولي نميدونم براي چه اون پتانسيومتر كنارش هم براي تنظيمات سنس شايد هم a2d هست
9-؟
10- 555 براي تريكو پاور
11- 555 براي تريكو پاور
روشيك جان نظر شما چيه؟

چهارشنبه 21 اسفند1392 - 9:54pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ناصرجان بایک عکس بی کیفیت نمیشه گفت ایسی چی میتونه باشه ویاازچه خانواده ای است بله ایسی بزرگ میکرویه اماتایمر555وایسی سمپل گیرواپ امپ و...همگی روش شناساییشون شناسایی مداروکشف هدف کاربردشون درمدارمربوطه هست
مهدی جان ازپاسختون حتی یک قدم هم به جلوپیش نرفتم از555تافیلترRCوترانزیستورNPNاشکالی نیست امااین PNPیک جورایی بامدارنمیخونه میگم توارشیومدارات یایادداشت هات نگاهی بندازببین چیزبدردبخوری برای سوال ماگیرنمیاد

چهارشنبه 21 اسفند1392 - 10:16pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

مهندس حميد شما هم نظرتون رو در مورد آيسيها با توجه به چينشآيسيها روي فيبر از روي تجربه بگين

چهارشنبه 21 اسفند1392 - 10:24pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

من الان عکس لورنز که گذاشتم رو دیدم که شماره ترانزیستور BC308 هست و دیتا شیتش نگاه کردم و دیدم یه اشتباه هست اونم جای امیتر و کلکتور تو عکس اشتباه شده
من معذرت میخوام من مداری ندارم بخاطر شما اون عکس رو بررسی کردم وفهمیدم مشکلش همین جای کلکتور و امیتر بود

چهارشنبه 21 اسفند1392 - 10:25pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 1418 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 32 , 33 , 34 , 35 , 36 , 37 , 38 ... 142  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 580 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure