انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : پنج شنبه 8 آذر1403 - 3:04pm

پاسخ به موضوع  [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 338 , 339 , 340 , 341 , 342 , 343 , 344 ... 780  بعدی
 فلزياب TL12000 
نویسنده پیغام

سلام
این دوروز که عضو سایت شدم واقعا بهره بردم.جا داره از آقا مهدی تشکر و قدردانی کنم که یک همچین سایتی رو پدید آوردند.
سوالی داشتم.اگر فایل مربوط به اطلاعات مدار رو به یک مهندس الکترونیک بدهم میتونه برام این دستگاه رو درست کنه؟اطلاعات دیگری نمیخواهد؟

جمعه 6 تیر1393 - 2:22pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

اسدجان قشنگ توضيح ميدی اما يه عده سواد الکترونيک خوبی ندارن سيم پيچ نويز گيرباطری دقيقا به کجا وصل ميشه

جمعه 6 تیر1393 - 2:26pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

اقا سرخوش ورود شما رو تبریک میگم خوشهالیم که روز به روز به کاربران سایت داره اضافه میشه این مدار رو خودتون هم میتونید بسازید کار رو مشکل نگیرید

جمعه 6 تیر1393 - 2:27pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: آذربایجان
asadof نوشته است:
دوستان سعی کنید از دو عدد خازن موازی در قسمت درایور لوپ استفاده کنید چون موازی بودن دو عدد خازن باعث کم شدن مقاومت داخلی خازن میشه و تو راندمان مدار تاثیر به سزایی داره و همچنین یه نویز گیر تیروییدی هم به باطری نصب کنید موفق باشید :ymhug:

اسدف جان،این نویزگیر توروییدی با مثبت باتری سری میشه یا با منفی باتری؟
ممنون

جمعه 6 تیر1393 - 2:37pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوستانی که جدید اومدن میخوان مدار رو بسازند میخواستم بگم که این مدار رو اول بدون تغییرات مونتاژ کنند اگر دیدن که همه چیز میزان بود و سنس داشتن بعد تغییرات رو اعمال کنند و اگر در زدن فیبر ظرافت و دقت به خرج بدن خیلی بهتره وسعی کنید از مقاومت های یک درصد و خازنها رو قبل از نصب ظرفیتشون رو اندازه بگیرید و ایسی ٧٠٩ رو پلاستیکی بزنید بهتر جواب میده و برای تست مدار اول ٢ عدد ولوم رو معمولی بزنید بعد از تست کردن مدار ولوم ها رو ١٠ دور بزنید

جمعه 6 تیر1393 - 2:41pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

فیلم مربوط به کارکرد LCD دوستانی که بلدن برنامه بنویسن. کاری کنن که این متن دلتاپالس تبدیل به فلزجو یا کلا حذف بشه! :D

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

ایمان , راستی و خوش رویی = گنج واقعی

جمعه 6 تیر1393 - 2:53pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

ebi-gold نوشته است:
دوستانی که جدید اومدن میخوان مدار رو بسازند میخواستم بگم که این مدار رو اول بدون تغییرات مونتاژ کنند اگر دیدن که همه چیز میزان بود و سنس داشتن بعد تغییرات رو اعمال کنند و اگر در زدن فیبر ظرافت و دقت به خرج بدن خیلی بهتره وسعی کنید از مقاومت های یک درصد و خازنها رو قبل از نصب ظرفیتشون رو اندازه بگیرید و ایسی ٧٠٩ رو پلاستیکی بزنید بهتر جواب میده و برای تست مدار اول ٢ عدد ولوم رو معمولی بزنید بعد از تست کردن مدار ولوم ها رو ١٠ دور بزنید

خسته نباشید بچه ها من تازه عضو شدم ماشا الله چنتا صفحه داره میشه بگید فایلی که توی اولین صفحه هست کامله ؟آیا تغییراتی روی مدار دادید که بهینه بشه ؟لطفا آخرین تغییراتو قرار بدید که منم بتونم بسازمش مرسی :-BD

جمعه 6 تیر1393 - 3:01pm

ebi-gold نوشته است:
اقا سرخوش ورود شما رو تبریک میگم خوشهالیم که روز به روز به کاربران سایت داره اضافه میشه این مدار رو خودتون هم میتونید بسازید کار رو مشکل نگیرید

میشه بفرمایید از کجا باید شروع کنم؟
لوازمش گیر میاد؟
فیبرش رو کجا بدهم برایم بزنند؟
کدام اطلاعات صحیح هستش؟

جمعه 6 تیر1393 - 3:01pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

امیر حسام نوشته است:
ebi-gold نوشته است:

خسته نباشید بچه ها من تازه عضو شدم ماشا الله چنتا صفحه داره میشه بگید فایلی که توی اولین صفحه هست کامله ؟آیا تغییراتی روی مدار دادید که بهینه بشه ؟لطفا آخرین تغییراتو قرار بدید که منم بتونم بسازمش مرسی :-BD

امیر حسام به فلز جو خوش امدین. :D . تو صفحه ۳۳۶ آقای کاوشگر زحمت کشیدن فایل نهایی رو به همراه اخرین تغییرات مفید گذاشتن از اون استفاده کنین :-BD

جمعه 6 تیر1393 - 3:20pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

sarkhosh نوشته است:
ebi-gold نوشته است:

میشه بفرمایید از کجا باید شروع کنم؟
لوازمش گیر میاد؟
فیبرش رو کجا بدهم برایم بزنند؟
کدام اطلاعات صحیح هستش؟

اقای سرخوش وسایلش گیر میاد ولی باید بگردی جنس خوب پیدا کنی. در ضمن نیاز نیست بدی بیرون واست فیبر بزنن. خودت میتونی با یک اتوی خانگی فیبر خام و محلول مس بری فیبری با کیفیت خوب درست کنی. نحوه درست کردنش هم توی صفحات وب موجود است.
موق باشی

جمعه 6 تیر1393 - 3:23pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 338 , 339 , 340 , 341 , 342 , 343 , 344 ... 780  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: ahmedhsk42 , Google , SABIN1352 , underground و 140 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure