نویسنده |
پیغام |
mahdi8877
کاربر حرفه ای
|
سلام این عکس درسته شما خودتون برید در تاپیک لورنز عکسها رو نگاه دکنید
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
چهارشنبه 21 اسفند1392 - 10:29pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
ناصر جان بنده با roshik عزیز بیشتر هم عقیده هستم و اینطور حدسها بنظر من در نهایت فایده ای نداره چون اگر مدار بخواد بطور موفق کپی برداری بشه باید تمام جزئیات و تمام شماره قطعات در بیاد و در عین حال برنامه میکرو هم استخراج بشه! سیستم اینطور مدارات خاص تر و پیچیده تر از اون هست که شما فکر کنین با مشخص شدن قطعات ثابت مثلا میتونین برنامه میکرو رو خودتون بنویسین! خیر بطور قاطع بشما میگم شما موفق نمیشین برای چنین مداری برنامشو جوری بنویسین که در حد دستگاه اصلی جواب بده. مگر اینکه تک تک جزئیات مداری رو تحلیل و حتی محاسبه کنین و بر اساسش دقیقا به اون تئوری که طراح مدنظرش بوده دست پیدا کنین. اگر هم شما چنین دانشی داشته باشین بنظر من راحت تر و سریع تره که خودتون یک مدار با برنامه اختصاصی خودتون رو طراحی کنین. بهرحال در خصوص سوال شما بنده با قسمتی از هر دو نظر موافق و همینطور مخالف هستم! ولی عرض کردم اهمیتی نداره و یک شخص وارد با در اختیار داشتن مدار میتونه تا حد زیادی حلقه های این پازل آیسیها رو کشف کنه! چیزی که الان من میتونم توجه شما رو بهش جلب کنم صرفا ایسی 2 هست! برای من در همون بار اولی که عکس مدار رو دیدم این ایسی بیشتر جلب توجه کرد. به اعتقاد من این خیلی مهمه که ما بدونیم ایا شماره 2 هم یک میکرو هست یا اینکه ممکنه ADC باشه؟ هر کدوم این حالات مدار رو وارد فاز جداگانه ای میکنه! متاسفانه نظر من هم بیشتر به سمت میکرو هست و اگر قرار باشه 2 میکروکنترلر وجود داشته باشه باید دید چرا چنین کاری کردن؟ ایا مساله سرعت پردازش بوده یا دلیل دیگه ای داشته؟ یا باید بررسی کرد شاید یکی از اینها واقعا میکرو نیست که اونوقت خیلی مهمه بدونیم چیه؟!
|
چهارشنبه 21 اسفند1392 - 10:39pm |
|
|
zinteredi
کاربر حرفه ای
|
خوب روشيك جان حالا كه مشكل حل شد شما هم يه شماتيك بكش آپ كن مقدار مقاومتها و خازنها و غيره رو بنويس مثل همون عكس كه آقا مهدي آپ كردند مسير اتصال لوپ رو هم مشخص كنيد و همچنين مسير سمپل گيري مهدي جان اون دوتا درايور چيه باهم موازي هستند؟ منظورم آيسيهاشونه
|
چهارشنبه 21 اسفند1392 - 10:41pm |
|
|
zinteredi
کاربر حرفه ای
|
حمید نوشته است: ناصر جان بنده با roshik عزیز بیشتر هم عقیده هستم و اینطور حدسها بنظر من در نهایت فایده ای نداره چون اگر مدار بخواد بطور موفق کپی برداری بشه باید تمام جزئیات و تمام شماره قطعات در بیاد و در عین حال برنامه میکرو هم استخراج بشه! سیستم اینطور مدارات خاص تر و پیچیده تر از اون هست که شما فکر کنین با مشخص شدن قطعات ثابت مثلا میتونین برنامه میکرو رو خودتون بنویسین! خیر بطور قاطع بشما میگم شما موفق نمیشین برای چنین مداری برنامشو جوری بنویسین که در حد دستگاه اصلی جواب بده. مگر اینکه تک تک جزئیات مداری رو تحلیل و حتی محاسبه کنین و بر اساسش دقیقا به اون تئوری که طراح مدنظرش بوده دست پیدا کنین. اگر هم شما چنین دانشی داشته باشین بنظر من راحت تر و سریع تره که خودتون یک مدار با برنامه اختصاصی خودتون رو طراحی کنین. بهرحال در خصوص سوال شما بنده با قسمتی از هر دو نظر موافق و همینطور مخالف هستم! ولی عرض کردم اهمیتی نداره و یک شخص وارد با در اختیار داشتن مدار میتونه تا حد زیادی حلقه های این پازل آیسیها رو کشف کنه! چیزی که الان من میتونم توجه شما رو بهش جلب کنم صرفا ایسی 2 هست! برای من در همون بار اولی که عکس مدار رو دیدم این ایسی بیشتر جلب توجه کرد. به اعتقاد من این خیلی مهمه که ما بدونیم ایا شماره 2 هم یک میکرو هست یا اینکه ممکنه ADC باشه؟ هر کدوم این حالات مدار رو وارد فاز جداگانه ای میکنه! متاسفانه نظر من هم بیشتر به سمت میکرو هست و اگر قرار باشه 2 میکروکنترلر وجود داشته باشه باید دید چرا چنین کاری کردن؟ ایا مساله سرعت پردازش بوده یا دلیل دیگه ای داشته؟ یا باید بررسی کرد شاید یکی از اینها واقعا میکرو نیست که اونوقت خیلی مهمه بدونیم چیه؟! خوب مهندس حميد در فلزياب روبي دوتا هگز فايل هست در ماينر هم همينطوره كه آيسي كوچيكه ار نوع atiny i هست
|
چهارشنبه 21 اسفند1392 - 10:47pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
خب اگر مثلا یکی فقط برای تولید پالس استفاده شده باشه منطقی هست. ولی من بعید میدونم به این صورت باشه. بهرحال اگر 2 میکرو وجود داشته باشه کار مشکل تر هم میشه! بدون در اختیار داشتن مدار یا تصویر واضح از زیر و روی فیبر نظر قطعی نمیشه داد.
|
چهارشنبه 21 اسفند1392 - 10:50pm |
|
|
mahdi8877
کاربر حرفه ای
|
فلزیابی که تفکیک نداره نیاز به بار پردازشی نداره که شما مدار ماینر رو نگاه کن با اون میکرو ATMEGA8 داره پالس میسازه و نزدیک به 15 نمونه یا سمپل از کل سیگنال میگیره بعد پردازش برای تفکیک مقایسه ها و و غیره وارسال دیتا به میکرو و دریافت دیتا از میکرو 32 به خودش اینهم رو تازه از2 تا میکرو استفاده شده از اونجاییکه میکروش قدیمیه و فاقد A/D با دقت بالا هست به احتمال A/D باشه ولی نمیشه قطعی گفت که میکرو هم نیست همه اینها به داشتن این فلزیاب و تحلیلش بر میگرده و نه به عکس البته جناب اریانا اگه چندتا عکس درست وحسابی بگیره باز یخورده جلو میفتیم ولی نه قطعی گرچه من اصلا قبولش ندارم و میدونم حتی اگه خود فلزیاب رو داشته باشی هم باز چنگی به دل نمیزنه البته نسبت به این تعریف هایی که شده وگرنه خیلی هم ردش نمیکنم فقط یخورده بزرگش کردن و از تکنولوژی خاصی بر خوردار نیست اون شماره ایسی ها هم همش از تحلیل عکس هست وگرنه میتونه غلط باشه حداقل یه عکس از پشت برد بود باز بیشتر قضیه باز میشد
|
چهارشنبه 21 اسفند1392 - 10:54pm |
|
|
zinteredi
کاربر حرفه ای
|
آقا محمود ميگفت اون فيبر رو داره وبه روشيك جان ميفرسته آقا محمود ميتونن از پشت فيبر يك عكس واضح بزارند
|
چهارشنبه 21 اسفند1392 - 10:59pm |
|
|
mahdi8877
کاربر حرفه ای
|
شما به همون ایسی 24 پایه نگاه کن ببین چقدر خازن تانتالیم کنارش هست و حتی اون ایسی شماره 3 اون خازن ایی که کنارش هست مثل مدار ایسی MAX232 که برای سریال هست البته تو عکس یک از همین تاپیکها که از برد لند کرفت انداخته بود در اون برد هم از MAX232 استفاده شده بود در صورتی که فلزیاب لندکرفت خروجی برای پورت کام یا RS232 نداره حالا چرا اون ایسی هست خدا میدونه
|
چهارشنبه 21 اسفند1392 - 11:02pm |
|
|
zinteredi
کاربر حرفه ای
|
mahdi8877 نوشته است: شما به همون ایسی 24 پایه نگاه کن ببین چقدر خازن تانتالیم کنارش هست و حتی اون ایسی شماره 3 اون خازن ایی که کنارش هست مثل مدار ایسی MAX232 که برای سریال هست البته تو عکس یک از همین تاپیکها که از برد لند کرفت انداخته بود در اون برد هم از MAX232 استفاده شده بود در صورتی که فلزیاب لندکرفت خروجی برای پورت کام یا RS232 نداره حالا چرا اون ایسی هست خدا میدونه كدوم عكس لند كرافت چرا من نديده ام ميشه لينكش رو بزارين
|
چهارشنبه 21 اسفند1392 - 11:04pm |
|
|
mahdi8877
کاربر حرفه ای
|
|
چهارشنبه 21 اسفند1392 - 11:08pm |
|
|
|