نویسنده |
پیغام |
alirezaii21
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: جمعه 26 مهر1392 - 12:41pm پست: 1234 محل اقامت: El.Dorado
|
مرسی برادر منم 2تا 12 رو سری میکنم برای تست 18 ولت دادم به مدار ولی رگولاتور 10 ولت بیرون میداد جریان چیه البته باطریمم ضعیف شده باید بزنم شارژ
یا علی گفتیم و عشق آغاز شد
|
پنج شنبه 11 تیر1393 - 2:12am |
|
|
alirezaii21
کاربر حرفه ای
|
اسد جان من هر ولتاژ میدم به مدار رگولاتور 10 ولت بیرون میده جریان چیه
|
پنج شنبه 11 تیر1393 - 2:22am |
|
|
asadof
کاربر حرفه ای
|
alirezaii21 نوشته است: اسد جان من هر ولتاژ میدم به مدار رگولاتور 10 ولت بیرون میده جریان چیه علی جان شماره رگولاتور چیه کامل بخون بنویس
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
|
پنج شنبه 11 تیر1393 - 2:29am |
|
|
Soheil2014
کاربر حرفه ای
|
alirezaii21 نوشته است: اسد جان من هر ولتاژ میدم به مدار رگولاتور 10 ولت بیرون میده جریان چیه یا رگولاتور خرابه یا شمارش درست نیست یا اتصالی داره!!!!!!!!!!!
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
ایمان , راستی و خوش رویی = گنج واقعی
|
پنج شنبه 11 تیر1393 - 2:56am |
|
|
archilO
کاربر حرفه ای
|
اسد جان ممنون از فیلمی که گذاشتی من تازه اونو دیدم اسد جان اگه میشه همون فیلم رو دوباره بگیر اما این دفعه با متر یا خط کش تا دقیقتر معلوم بشه که رو 45 زده چون تو تصویر نمیاد که اون 45 سانت باشه قربون معرفتت
هرگاه در زندگي به يك در بزرگ كه يك قفل بزرگ هم دارد رسيدي ، نترس و نااميد نشو.زيرا اگر قرار بود در باز نشود جاي آن يك ديوار مي گذاشتند!
|
پنج شنبه 12 تیر1393 - 7:31am |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
با سلام و عرض قبولی عبادات همه دوستان مدار بنده فقط با تعویض مقاومت 330 اهم R19 روبروی 508 با قدرت راه اندازی شد ؛ عرض کنم که اگر درموقع روشن کردن مدار در اولین استارت ، پتانسیومتر 100 کیلو مقدارش زیاد باشه ( یعنی با مولتی متر اندازه گیری کنید و مقدارش رو روی کمتر از 50 کیلو گذاشته و سپس روی برد نصب کنید ) این کار باعث شده تا در استارت اولیه فرکانس خیلی بالایی در مدار نداشته باشیم و بعضی نقاط مدار درهمون ثانیه های اول داغ نشده و آسیب جدی نبینه ، یک عامل اصلی که در این مدار باعث میشه بعد از استارت اولیه مدار دیگه کار نکنه یا در نقاط مختلف ضعف نشون بده همین عامل هست ، مثلاً اولین جایی که بعد از تنظیم نبودن این پتانسیومتر 100 کیلو و تولید فرکانس بالا در اولین استارت احتمال سوختن هست که اغلب هم همینطور بوده مقاومت 330 اهم R19 روی بروی ترانزیستور 508 هست ؛ اگر بعد رعایت تمام موارد و اینکه تست تمام ولتاژهای اصلی در مدار درست بوده با آی سی های سالم و اگر فرکانس های پایه هایی که در تصویر صفحات گذشته در مورد فرکانسهای پایه های آی سی ها نمایش داده شده درست باشه و عقربه میتر با گردش ولومهای تیون و ست بخوبی بالا و پائین کنه و دراین شرایط مدار در برابر فلزات عکس العملی نداشته ، تنها چیزی که ممکنه خراب شده باشه مقاومت R19 روبروی ترانزیستور 508 هست که اگر از 1/4 وات معمولی استفاده شده باشه مطمئنن در بیشتر مدارات ساخته شده در اولین استارت دستگاه معیوب خواهد شد و سنسی نخواهید داشت ، بهترین کار اینه که دراین مکان مقاومت وات بالا استفاده بشه مثل 1/8 وات 2 وات که جواب میده ؛ نکته بعدی اگر با تعویض این مقاومت باز هم سنس نداشتید دوتا دیودی که در بالای سر همین مقاومت 330 اهم هست هم باید تعویض بشن ؛ حالا اگر فرکانس نداشتید روی پایه 3 آی سی 555 کنار پتانسیومتر 100 کیلو ، به احتمال زیاد ترانزیستور 5401 کنار ترانزیستور 508 معیوب هست ؛ البته عرض کنم که شرایطی که در بالا عرض شد در این صورت میتونه باشه که شما پی سی بی رو طبق فایل دوم در صفحه اول ساخته باشید که بهتر هم هست و دوم اینکه تمام قطعات رو از جنس با کیفیت و مقاومت های 1% با اندازه گیری دقیق رنج قطعه استفاده کرده باشید و هیچگونه اتصالی هم در مدارتون نباشه ... ماه رمضان پر فیض و برکتی رو برای همه روزه داران آرزو میکنم ، امیدوارم تجارب خوبی رو در خدمت دوستان قرار داده باشم .. یاحق
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
پنج شنبه 12 تیر1393 - 8:34am |
|
|
mehdi 2014
کاربر حرفه ای
|
سلام نماز و روزه همه دوستان قبول باشه در مورد استارت اولیه دستگاه اقا مهدی خیلی دقیق و شفاف همه موارد رو توضیح دادن اگه به عکس چند صفحه قبل که گذاشتم مراجعه کنید میبینید که من از مقاومت وات بالا استفاده کردم و پتانسیومتر رو هم قبل جا زدن رو اهم ۴۷ گذاشتم و بعد مدار رو راه انداختم این مورد رو باید بیشتر دوستانی که تو کار فلزیاب و ساختش هستن بدونن چون چیزی نیست که نیاز به یاد اوری باشه تو بیشتر مدارت که نیاز به تنظیم فرکانس به صورت دستی هست به همین شکله این مدار هم خیلی ساده هستش من که تو یک روز درستش کردم اگه خدا بخواد دارم مدار ۱۲ رگلاتوره رو راه میندازم تا با این مدار مقایسه کنم ببینم از نظر قدرت با هم چقدر فرق دارن موفق و پیروز باشید
|
پنج شنبه 12 تیر1393 - 9:19am |
|
|
alirezaii21
کاربر حرفه ای
|
سلام مهدی جان و اسد جان من از رگولاتور ال7915 استفاده میکنم که ولتاژ رو درست نمیده؟ که 10 ولت میده در حالی که باید -15 بده
|
پنج شنبه 12 تیر1393 - 9:36am |
|
|
jafar
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 21 مرداد1392 - 7:38pm پست: 1308 محل اقامت: خراسان شمالی
|
ebi-gold نوشته است: آقا جعفر با لوپ 50 سانت میتونی کوزه رو سنس کنی چون تی ال یک سینی 20 در 20 از 1.80 سنس میکنه سلام ابی جان دستت درد نکنه , تی ال سینی 20*20 مسی را از 180 سانتی سنس میکنه, باز هم از لطف و توجه که سوال من کردین ممنون هستم.
خداوندا ارامشی ده تا بپذیرم انچه را نمیتوانم تغییر دهم
|
پنج شنبه 12 تیر1393 - 11:03am |
|
|
بنيامين1
کاربر حرفه ای
|
با درود دوستان و اساتید من این مدارو جایی دیدم ظاهرا" همین tl12000 خودمونه فقط یه تغییرات کوچیک داره گفتم شاید بدرد بخوره
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
https://t.me/joinchat/Aq56qD3yFrsliCQ9iyFDug نقد و بررسی ردیابها وفلزیابها با حضور اساتید مجرب فلزجو
|
پنج شنبه 12 تیر1393 - 11:05am |
|
|
|