نویسنده |
پیغام |
asadof
کاربر حرفه ای
|
ارتین نوشته است: اقا من ديگه ديونه شدددددددددم ، مدار رو روي زمين گذاشتم ، كويل رو از يه درخت اويزون كردم ، حداكثر برد رو هم براي مدارم بدست اوردم ، ولي وقتي دستم رو بسمت جعبه مدار ميبرم صدا بيزر بلند ميشه و ميتر ميره اخر ، به همين دليل وقتي جعبه مدار رو ميزارم رو گردنم بالانس بهم ميرزه و دوباره بايد بالانس كنم و برد ي كه قبل از دست زدن بهش گرفتم 2.20 اينار ميشه 1.20 ، اين ديگه چه صيغه اي خداااااااااا اقا ارتین مدار شما صد درصد مشکل داره فقط ببین بدون لوپ هم همین مشکل رو دارید یا نه متاسفانه بعضی از دوستان دیگه کمک نمی کنند وقتی خرشان از پل گذشت دیگه حتی حوصله چند کلمه نوشتن رو ندارند اما حالا بیا یه مدار بذار
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
|
چهارشنبه 18 تیر1393 - 11:55pm |
|
|
hafez
کاربر حرفه ای
|
مثلا؟؟؟؟؟؟
همه آرزوم دیدن دوباره مادرمه.. ..... ای کاش خدا قدیمها رو برگردونه ....
|
پنج شنبه 18 تیر1393 - 12:05am |
|
|
ارتین
مدیر سایت
|
asadof نوشته است: ارتین نوشته است: اقا من ديگه ديونه شدددددددددم ، مدار رو روي زمين گذاشتم ، كويل رو از يه درخت اويزون كردم ، حداكثر برد رو هم براي مدارم بدست اوردم ، ولي وقتي دستم رو بسمت جعبه مدار ميبرم صدا بيزر بلند ميشه و ميتر ميره اخر ، به همين دليل وقتي جعبه مدار رو ميزارم رو گردنم بالانس بهم ميرزه و دوباره بايد بالانس كنم و برد ي كه قبل از دست زدن بهش گرفتم 2.20 اينار ميشه 1.20 ، اين ديگه چه صيغه اي خداااااااااا اقا ارتین مدار شما صد درصد مشکل داره فقط ببین بدون لوپ هم همین مشکل رو دارید یا نه متاسفانه بعضی از دوستان دیگه کمک نمی کنند وقتی خرشان از پل گذشت دیگه حتی حوصله چند کلمه نوشتن رو ندارند اما حالا بیا یه مدار بذار ابي جان از ایسی ٧٠٩ رو پلاستیک از مارک ua استفاده كردم فرقي نكرد، asadof جان ، تو حالت بدون كويل گاز نميخوره كويل كه وصله اينجوري ميشه ، از ظهر تا قبل افطار مشكلي نداشتم ولي حالا اينطوري شد
|
پنج شنبه 18 تیر1393 - 12:17am |
|
|
asadof
کاربر حرفه ای
|
hafez نوشته است: مثلا؟؟؟؟؟؟ مثلا نمی خواد خودشون می دونند
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
|
پنج شنبه 18 تیر1393 - 12:33am |
|
|
asadof
کاربر حرفه ای
|
اقا ارتین مدار شما صد درصد مشکل داره فقط ببین بدون لوپ هم همین مشکل رو دارید یا نه متاسفانه بعضی از دوستان دیگه کمک نمی کنند وقتی خرشان از پل گذشت دیگه حتی حوصله چند کلمه نوشتن رو ندارند اما حالا بیا یه مدار بذار[/quote] ابي جان از ایسی ٧٠٩ رو پلاستیک از مارک ua استفاده كردم فرقي نكرد، asadof جان ، تو حالت بدون كويل گاز نميخوره كويل كه وصله اينجوري ميشه ، از ظهر تا قبل افطار مشكلي نداشتم ولي حالا اينطوري شد [/quote] خوب بگو پس گاز میخوره یعنی وقتی ولوم رو تنظیم می کنید رو استانه میذارید یواش یواش صداش زیاد میشه و عقربه میره بالا درسته این حالت بیشتر موقعی اتفاق میفته که شما تازه مدار رو روشن میکنید تا یک دقیقه بعد درست میشه البته اول تلوزیون و کامپیوتر رو خاموش کن لوپ رو وصل کن ببین همین حالت که گکفتم هستش یا نه بعد خبر بده منتظرم
|
پنج شنبه 18 تیر1393 - 12:38am |
|
|
ارتین
مدیر سایت
|
asadof جان , اولا تشکر از لطف جنابعالی , من مدار رو تو محیط باز تست میکنم نه داخل اتاق , این گاز دادن عصری شروع شد تا بحال همچین مشکلی نداشتم , بدون کویل گاز نمیخوره ولوم ها هم کاملا سالم هستن ولی کویل که وصله اینجوریه , سیمهای رابط کویل به دستگاه رو هم نگاه کردم اتصالی نداره
|
پنج شنبه 18 تیر1393 - 1:13am |
|
|
asadof
کاربر حرفه ای
|
ارتین نوشته است: asadof جان , اولا تشکر از لطف جنابعالی , من مدار رو تو محیط باز تست میکنم نه داخل اتاق , این گاز دادن عصری شروع شد تا بحال همچین مشکلی نداشتم , بدون کویل گاز نمیخوره ولوم ها هم کاملا سالم هستن ولی کویل که وصله اینجوریه , سیمهای رابط کویل به دستگاه رو هم نگاه کردم اتصالی نداره نگران نباش مشکلی نداره یه پیام به خصوصی میفرستم
|
پنج شنبه 18 تیر1393 - 1:24am |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
ارتین نوشته است: اقا من ديگه ديونه شدددددددددم ، مدار رو روي زمين گذاشتم ، كويل رو از يه درخت اويزون كردم ، حداكثر برد رو هم براي مدارم بدست اوردم ، ولي وقتي دستم رو بسمت جعبه مدار ميبرم صدا بيزر بلند ميشه و ميتر ميره اخر ، به همين دليل وقتي جعبه مدار رو ميزارم رو گردنم بالانس بهم ميرزه و دوباره بايد بالانس كنم و برد ي كه قبل از دست زدن بهش گرفتم 2.20 اينار ميشه 1.20 ، اين ديگه چه صيغه اي خداااااااااا با سلام بارها خدمت دوستان عرض کردم ، درموقع روشن کردن دستگاه حالا هردفعه ، اول ولومها تا آخر به سمت چپ کم باشن و بعد روشن کنید و فاصله لوپ تا زمین میزان باشه و حالا دستگاه روشن شده ، ولومهارو تنظیم و درحالت آستانه حرکت کنید ؛ افتااااد بقول آقای فردوس
درضمن کسانی که مدارشون گاز میخوره : 1- سیمهای رابط مدار به ولومها رو بیشتر از 10 سانت نگیرید ؛ نکته : یکبار از سیمهای نازک بصورت تکی تکی از مدار به هرکدام از سرهای ولوم وصل کنید و یکبار هم از کابل کواکسیال آنتن استفاده کنید و نتیجه رو مقایسه بفرمائید ( اندازه سیمها بازهم بیشتر از 10 سانت نباشه ) ، نکته بعدی : به یک سر سیمی که از مدار به ولوم ست میره یک سلف هسته فریت با سیم 050 به اندازه 40 سانت سری کنید ، چون بیشترین نویز رو اگر دقت کنید در بلند بودن کابل ولوم ست بوجود میاد که هرچی کوتاه تر باشه بهتره
2- خازن 10 میکرو کنار 398 رو ولتاژ بالا انتخاب کنید مثلا از داخل لامپ کم مصرف که 400 ولت هست جواب خوبی داده
3- از موازی شدن 2 عدد خازن الکترولیت 2200 - 50 ولت دکوپلاژ در کنار هم استفاده کنید 4 - خازنهای 330 نانو یکی در کنار ترانزیستور 5401 و یکی در کنار 7915 هر دوتا رو پولی استر 400 ولت بزرگ بگذارید 5- رابط خروجی مدار رو حتماً از کابل زخیم تر کواکسیال یا RJ58 استفاده کنید 6 - قلب دستگاه که در کیفیت بالانس و عملکرد مدار تأثیر زیادی داشته حتماً باید از کابل و سیم با کیفیت ساخته بشه 7- اگر از ترانزیستور قدرت BUV48 استفاده شده مقداری مقاومت رو بالاتر ببرید 2 الی 3 اهم 8- اگر از ترانزیستور قدرت 508 استفاده شده مقاومت حدود 1/5 تا 1/7 بیشتر نشه تا برد مفید داخل خاک درحین حرکت روی خاک کم نشه
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
پنج شنبه 19 تیر1393 - 8:06am |
|
|
mehdi 2014
کاربر حرفه ای
|
سلام
اقا مهدی خیلی دقیق توضیح دادن دستشون درد نکنه این مشکلاتی که دوستان دارن در مورد بهم ریختن بالانس و یا نویز مدار اولین مشکلش میتونه استفاده از جعبه باشه بهتره از جعبه های استفاده کنید که نویز کمتری به خودشون جذب میکنن و در مورد سیم کشی داخل جعبه هم بیشتر اتصالات رو که به کلید و یا ولوم وصل میشه رو از وارنیش استفاده کنید و سیمی که از باطری به خود برد میاد رو از سیم ضخیم استفاده کنید و از سیم قلع جنس خوب استفاده کنید چون همین سیم قلع خیلی مهمه و جنس خود ولوم ده دور خیلی مهمه چون بیشتر ولوم های توی بازار مشکل دارن سعی کنید از جنس خوب استفاده کنید و خازن های ۲۲۰ و ۳۳۰ و ۳۳ و ۱۰۰ نانو رو پلی استر ۱۰۰ تا ۲۰۰ولت بزنید اگه این موارد رو دقیق انجام بدین مرتان ساکت و با قدرت کار میکنه نمیدونم چرا دوستانی که تو این کار هستن و مدارات فلزیاب رو مونتاژ میکنن توانایی یکم تغییرات رو ندارن سعی کنید یکم از خودتون مایه بزارید و یه ابتکار جدید کنید و خودتون مشکل خودتون رو حل کنید بخدا این مدار چیزی نیست که بخواد ادم همش سوال کنه و پست بزنه خیلی ساده
|
پنج شنبه 19 تیر1393 - 9:27am |
|
|
hafez
کاربر حرفه ای
|
مهدی جان مگه چندتا خازن 220نانو هست تو مدار
همه آرزوم دیدن دوباره مادرمه.. ..... ای کاش خدا قدیمها رو برگردونه ....
|
پنج شنبه 19 تیر1393 - 9:58am |
|
|
|