انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : چهارشنبه 6 آذر1403 - 1:45am

پاسخ به موضوع  [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 385 , 386 , 387 , 388 , 389 , 390 , 391 ... 780  بعدی
 فلزياب TL12000 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

2.2 کجا 220 نانو کجا فرق دارن دیگه داداش

پنج شنبه 19 تیر1393 - 11:47am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

على جان 220ميکرو نيست 220نانو هست که سمت راست و بغل آيسى 555فرکانس ساز قرار داره

همه آرزوم دیدن دوباره مادرمه.. .....
ای کاش خدا قدیمها رو برگردونه ....

پنج شنبه 19 تیر1393 - 12:00pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: El.Dorado
hafez نوشته است:
على جان 220ميکرو نيست 220نانو هست که سمت راست و بغل آيسى 555فرکانس ساز قرار داره

:ymblushing: سلام دوست من حافظ جان تشکر :ymhug:

یا علی گفتیم و عشق آغاز شد

پنج شنبه 19 تیر1393 - 12:14pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

hafez نوشته است:

220 میکرو با 2.2 میکرو زمین تا اسمان فرق داره کی گفته فرق نداره
و شما جناب ارتین من دیشب به شما پیام خصوصی دادم که عکس مدارت رو خصوصی برای من ارسال کن اما هیچ خبری نشد دیگه ما که زورکی نمی تونیم کمک کنیم که داداش من تمام این مراحل و گاز خوردن مدار رو حل کردم در ضمن بالا بردن ظرفیت خازنها و سلف گذاشتن هم هیچ کمکی بهت نمی کنه موفق باشید

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

پنج شنبه 19 تیر1393 - 12:20pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام دوستان آيا ميشه از مدار افزاينده ولتاژ براى اين مدار استفاده کرد باطری موجود 12ولت 2.2آمپرساعته؟؟؟؟؟؟

همه آرزوم دیدن دوباره مادرمه.. .....
ای کاش خدا قدیمها رو برگردونه ....

پنج شنبه 19 تیر1393 - 12:49pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

hafez نوشته است:
سلام دوستان آيا ميشه از مدار افزاينده ولتاژ براى اين مدار استفاده کرد باطری موجود 12ولت 2.2آمپرساعته؟؟؟؟؟؟

میشه دوست عزیز ولی اینکار رو نکنید بهتره چون اگه بخوایی ولتاژ رو بالا ببری امپر پایین میاد مثلا میشه 1 امپر که اگه واقعا همون 2.2 امپر باشه که نیست و دوم اینکه شما دارید ولتاژ dc رو به ac متناوب تبدیل میکنید یعنی یه موج سینوسی که اگه تو خروجی دیود و خازن هم بذارید باز فیلتر نمی شه و روی مدارت نویز ایجاد میکنه حتی با باطری 4.5 امپر هم فرقی نداره پس بنابراین سعی کن تو هیچ مدار فلزیابی از اینوتور استفاده نکنید.موفق باشید

پنج شنبه 19 تیر1393 - 12:58pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

چون تو این نوع مدارات برای بالا بردن ولتاژ اول باید به ac تبدیل بشه تا ولتاژ رو بالا ببری بعدش dc کنید

پنج شنبه 19 تیر1393 - 1:01pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام اسد جان خسته نباشید میشه لطف کنید تمامیه تغییراتی که برای رفع مشکل گاز خوردن مدار انجام دادید را توی یک پست ذکر کنید میدونم زحمت میشه .پیشاپیش ازتون تشکر میکنم.. :x

پنج شنبه 19 تیر1393 - 4:27pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

منم با حرف های آقا مهدی موافق هستم همیه این نکات رو درست و واضح گفتند
فقط یک نکته رو دوستان رعایت کنید من امروز یک لوپ با کابل مخابراتی شیلد دار درست کردم روی اثرات زمین خیلی تاثییر داره تو جاهایی که ذرات داره خیلی خوب عمل میکنه
این تایپیک نمیدونم چرا قبلان بهتر بود ولی الان ادم رمق نمیکنه بیاد تو این تایپیک پست های الکی و بیمورد خیلی زیاد شده هر کی از راه میرسه میشه سازنده فلزیاب و خودش رو خدا میدونه
خواهشن دوستانی که اطلاعات کافی در مورد این مدار دارن و روی زمین کاوش میکنن نظراتشون رو بگن
من سعی میکنم تا چند روز دیگه این نکات رو جمع بندی کنم و تو یک فایل خدمت دوستان بزارم خواهش میکنم اطلاعات درست رو بگید تا کاربران جدید سر درگم نشن
ببینید نهایت برد این مدار با لوپ 50 که نه به ذرات حساس باشه نه الکی بوق بزنه میتونه یک روغن لحیم رو تو 60 سانت تو خاک بزنه
و یک سینی 20 در 20 رو با لوپ 50 از 2 متر تو خاک بزنه
میشه بازم برد رو بالاتر برد ولی به ذرات حساس تر میشه
بهترین فرکانس مدار هم 200 و 300 هست که دوستان بازم باید تست کنن
خواهش میکنم دوستان نگن که با لوپ 50 میتونیم 3 متر بزنیم یا از این حرف ها ........ این حرف ها دیگه میشه تبلیغات یا خود شیرینی
من این صحبت ها رو جهت اطلاع رسانی گفتم البته با اجازه استاد بزرگم آقا حمید و آقا مجتبی و آقا مهدی گل که خیلی زحمت کشیدن برای این مدار ولی یک سری از دوستان این زحمات رو نمیبینن و فقط میخوان همه چیز به نفع خودشان باشه یا علی

پنج شنبه 19 تیر1393 - 4:44pm
مدیر سایت
مدیر سایت

ابی جان , دوستان مدت زیادی در تلاش بودن واسه داشتن یه نقطه زن , خوب الان هم فصل کاوشه , بعضی دوستان رفتن پی کاوش بعضی هم مثل من دارن با مدارشون سر و کله میزنن برای بدست اوردن رنج قوی ولوم ها برای برد بالا و یا بالانس دستگاه , ظاهرا مدارم درست شدنی نیست , سیم های پنل جلوی دستگاه رو از سیمهای شیلد دار استفاده کردم و ولوم ها رو هم عوض کردم ولی فرقی نکرد همچنان داره گاز میخوره و دستمو به قسمت ترازیستور پائینی کنا 508 نزدیک می کنم بالانس بهم میخوره و بیزر صدا میده , دوستان کسی نمیدونه مورد چیه ؟ تشکر

آخرین بار توسط ارتین در پنج شنبه 19 تیر1393 - 5:39pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

پنج شنبه 19 تیر1393 - 5:10pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 385 , 386 , 387 , 388 , 389 , 390 , 391 ... 780  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: marble1x و 422 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure