نویسنده |
پیغام |
A.D.H1360
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: پنج شنبه 10 اردیبهشت1393 - 1:44am پست: 552 محل اقامت: سرزمین لاله های واژگون،لرستان
|
ahriman نوشته است: دوستان الان با اون دوستم که تو کار کپی آی سی هستش تماس گرفتم که گفتن آی سی مدار کپی نمیشه فک کنم کسی دوس نداره برا دیجیتال کردن این مدار قدمی برداره تو دستگاه شیر محمدی مشکل به هم خوردن بالانس وجود نداره قفل بودن آی سی قابل پیشبینی بود دوست عزیز با این حال اگه براتون ممکنه لیست قطعات بخش آنالوگ رو روی عکس مدار آپ کنید شاید تو بعضی موارد راهگشای دوستان باشه
آن کس که بداند و بداند که بداند*باید برود غاز به کنجی پچراند. آن کس که بداند و نداند که بداند*به که برود خویش به گوری بچپاند. آن کس که نداند و بداند که نداند*لنگان خرک خویش به منزل برساند. آن کس که نداند و نداند که نداند*بر پست ریاست ابدودهر بماند.
|
یکشنبه 22 تیر1393 - 4:12pm |
|
|
arash99
کاربر حرفه ای
|
آره والله بايد فکرى به حال يک نقطه زن کرد انشاالله مدار چنس مجتبی جان حلال همه مشگلات باشه
|
یکشنبه 22 تیر1393 - 4:13pm |
|
|
A.D.H1360
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: پنج شنبه 10 اردیبهشت1393 - 1:44am پست: 552 محل اقامت: سرزمین لاله های واژگون،لرستان
|
asadof نوشته است: خوب دوستان وقتی که برای مدار لوپ میسازید. و از کابل رابط استفاده میکنید مثلا کابل ارجی 59 دو تا سیم یکی مغزی و یکی شیلد داره که من مغزی رو A گذاشتم و اسم سیم شیلد رو B گذاشتم این مورد تو تمام فلزیابهای پالسی صدق میکنه یعنی اگه شما این دو تا سیم رو برعکس بزنید مدار شما سنسش ضعیف میشه به نصف میرسه مثلا اگه فلزی تو 100 سانتی متر بزنه اگه سیم برعکس باشه تو 500 سانتی میزنه فرق نداره تو تمام پالسی هایی که از ترانسیستور قدرت یا ماسفت استفاده شده همیشه سیم مغزی یا A باید بره به وسط پایه ترانسیستور مثلا تو TL12000 میره به وسط پایه ترانسیستور قدرت 508 که همون کلکتور هستش تو عکس نشخص کردم فقط اشتباه نکنید چون بعضی از دوستان موقعی که فیش فلزی رو دارن وصل میکنند سیم مغزی رو برعکس میزنند مدار سنسش ضعیف میشه پس توجه بشه ایتم قلق مدار به زبان خیلی خیلی ساده باز سوالی بود در خدمت هستم
آن کس که بداند و بداند که بداند*باید برود غاز به کنجی پچراند. آن کس که بداند و نداند که بداند*به که برود خویش به گوری بچپاند. آن کس که نداند و بداند که نداند*لنگان خرک خویش به منزل برساند. آن کس که نداند و نداند که نداند*بر پست ریاست ابدودهر بماند.
|
یکشنبه 22 تیر1393 - 4:15pm |
|
|
A.D.H1360
کاربر حرفه ای
|
ahriman نوشته است: پس براچی از 2 تا استفاده کرده؟ اینجاش جای تعجب داره کاش چک کنید که خروجی انها به کجا وصل شده تا بشه دقیقتر بهش پاسخ داد
|
یکشنبه 22 تیر1393 - 4:18pm |
|
|
asadof
کاربر حرفه ای
|
دوستان من با قدرت تمام دارم میگم این مدار رو بسازید حتما جواب میگیرید . چون الان دیگه همه چیز لو رفته فشارشون داره بالا میره ناصر جان جوش اوردید
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
|
یکشنبه 22 تیر1393 - 4:33pm |
|
|
mohandes1
کاربر حرفه ای
|
خوب اهريمن جان چرا از پشت وروي مدار عكس نميزاري كه همه جي معلوم شه؟
|
یکشنبه 22 تیر1393 - 4:36pm |
|
|
ahoora94
کاربر حرفه ای
|
دوستان یه نکته کلید سلکتور تو مدار شیر محمدی از آی سی به مدار میاد و یه کلید ولوم بغل آی سی 555 گذاشته که فرکانس از بیرون با دست تنظیم میشه که به نظرم این کار بایش اشتباه باشه
درسته ما فقریرا پول نداریم ولی دل داریم
|
یکشنبه 22 تیر1393 - 4:39pm |
|
|
ahoora94
کاربر حرفه ای
|
mohandes1 نوشته است: خوب اهريمن جان چرا از پشت وروي مدار عكس نميزاري كه همه جي معلوم شه؟ ناصر جان چشم الان عکس میگیرم میزارم
|
یکشنبه 22 تیر1393 - 4:42pm |
|
|
asadof
کاربر حرفه ای
|
ahriman نوشته است: دوستان یه نکته کلید سلکتور تو مدار شیر محمدی از آی سی به مدار میاد و یه کلید ولوم بغل آی سی 555 گذاشته که فرکانس از بیرون با دست تنظیم میشه که به نظرم این کار بایش اشتباه باشه اهریمن جان کاش شما یه تایپیک جدا میزدید و از همونجا شروع به تجزیه و تحلیل مدار بشه تا کسی خواست بسازه مشکلی پیش نیاد موفق باشید دوست عزیز
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
|
یکشنبه 22 تیر1393 - 4:53pm |
|
|
ahoora94
کاربر حرفه ای
|
هنوز دوستانی هستن که مشکلاتشون برطرف نشده ولی چشم اون کارو میکنم آخه اینجا خیلی مطالب به هم ریخته شده
|
یکشنبه 22 تیر1393 - 4:59pm |
|
|
|