نویسنده |
پیغام |
asadof
کاربر حرفه ای
|
یه چیزی چرا با کار بری ALI-SOLTAN نیومدی حرفات رو بزنی حدتقل دوستان شما رو بشناسند علی سلطان شما بودید؟
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
|
دوشنبه 23 تیر1393 - 12:37pm |
|
|
asadof
کاربر حرفه ای
|
arash99 نوشته است: هدايتى جان سلام بابت بعضى حقايق ناراحت شدم از اینکه شنيدم ولى کسی که از نزديک شما رو ديده باشه ميفهمه چطور آدمى هستی و بنده با ديدن شما خيلی حال کردم و افتخار ميکنم به داشتن دوستی چون شما، ولی لازم نبود جان مادرت رو قسم بخورى چون مثل من مادر از دست ندادى که بفهمی چه نعمتی هستش پس بار اول و آخرت باشه از مادر و از جانش مایه ميزارى ،حالا کاری ندارم چندتا مدار فروختی يا ميفروشی ،اما خوشم نمياد شاهد تهمت و افترا زدن دو نفر باشم و هرچی هست بين شما باشه و خداتون ولی اززمانيکه اسدف يادم داد چطور باطری مرده رو زنده کنم تا الان نمکدونش رو هم نشکستم چون نمک نشناس نبوده و نيستم هرچند چندباری حرفهای خصوصی بنده رو جار زدن و حتی بهم تهمت نداشتن ابزار الکترونيک زدن باز هم چيزى نگفتم و پرخاشگرى نکردم فقط و فقط به خاطر پيشبرد انجمن قشنگ فلزجو اما حالا ميخوام يک جمله بگم به همه :: دوستان نمک نشناس نباشيد يه خورده خجالت بکشيد و الکی با آبروی خودتون و ديگران بازى نکنيد سر چندر قاز پول و شهرت و چاپلوسيو ،ووو ارش خان من به خاطر خودت گفتم برو یه اهمتر بگیر کارت راه بیوفته زیاد اذیت نشید در ضمن اگه من تو خصوصی شما جار زدم لطفا عکس اون پیاو رو بذار دروغ نگو ماه رمضان هستش علت ناراحتی شما از من اینه که گفتید برات فیبر مجانی بفرستم نتونسم چون خود فیبر میشه دور بر 100 تومان و هزینه پستی هم میشه 15 هزار که ندارم اقای هدایتی هم گفتند که با هنداونه فروشی چطور فیبر مجانی بفرستم در ضمن جریان اقای هدایتی دیگه برای همه روشنه بچه خوشون می دونند چی به چی هستش موفق باشید من فقط گفتم برو حداقل یه اهمتر واسه خودت بگیر اگه چیز دیگه ای هستش کتن پیام رو بذار مرسی هر کاری هم کرد انجام وظیفه بوده
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
|
دوشنبه 23 تیر1393 - 12:43pm |
|
|
Kani
استادیار
|
من موندم کسانی که جنبه ندارن چطور طرح دوستی و رفاقت و مردانگی میریزن. بعدش سر یه مسئله که روشن هم هست بیان در انجمن چنان همدیگرو محکوم میکنن انگار حسابرسی قیامته. اینطور که معلومه شما هیچکدومتون از حسابرسی نهایی قیامت نمیترسید فقط چون این دعواها از اعتبارتون کم میکنه و فروشتون رو تحت تاثیر قرار میده به هر حیله و ترفندی متوسل میشید تا دیگری رو بکوبید و خودشیرینی کنید.
آقایون عزیز دست بردارید خجالت بکشید نون درآوردن اینطوری نیست.
|
دوشنبه 23 تیر1393 - 1:32pm |
|
|
arash99
کاربر حرفه ای
|
اسدآقا حالا بماند فروشندگيت ،بماند خوبى کردنت بابت زنده کردن باطری مرده،بماند جانماز آب کشيدنت و مايه گذاشتنت ازماه مبارک رمضان ،بماند تهمتت چه به من چه به آقای هدايتی، بماند از اينکه شما عقل کل الکترونيکی و من فقط يک ليسانسه انصرافی اخراجی مديريت صنعتی و کم اطلاع از الکترونيک ،بماند که توخصوصی گفتم برد بفرست بعدا حساب مىکنم و تو خصوصی جواب گرفتم ،بماند از اعلام فروش مدار تی ال توسط خودت که مجبور شدم بگم و در خصوصی هم هست ،بماند از اينکه بايد هدايتى ها زيرپای امثال شما له بشن تا شما به پول و پله ای برسى ،بماند از اينکه حرف هدايتى تبليغ به حساب بياد اما حرفهای شما که علنا تبليغه واسه فروش مدارت،و و و بماندها زياده اصلا شما يه پرفسور ،اصلا شما پيامبر؛؛ ميدونی چی آزارم ميده اينکه شما خوب بلدی خودشيرينی کنی و از اين و اون بالا بری و فکرکنی طوری نشده مرده حسابی خودشيرينی واسه زن جماعته يه خورده مرد صفت باش، اگه قراره انجمن افرادی مثل تو پرورش بده بايد عطاشو به لقاش بخشيداگه هدايتی ها اعلام کردن مدارو به پنج نفر از بچه ها فروختن البته توافقی مردصفت بودن حالا شما زيرابکاهی کار ميکنی و مدار ميفروشی که جانماز و رمضان آب بکشى خجالت بکش درضمن بزار بگم حالاکه بايد بگم حميد و مجتبى به تعفه هايى مثل من و تو امثال ما تو ساىت احتياجى ندارند که شما بخواى خودتو واسشون شيرين کنی بسه حاجی
|
دوشنبه 23 تیر1393 - 1:37pm |
|
|
asadof
کاربر حرفه ای
|
arash99 نوشته است: اسدآقا حالا بماند فروشندگيت ،بماند خوبى کردنت بابت زنده کردن باطری مرده،بماند جانماز آب کشيدنت و مايه گذاشتنت ازماه مبارک رمضان ،بماند تهمتت چه به من چه به آقای هدايتی، بماند از اينکه شما عقل کل الکترونيکی و من فقط يک ليسانسه انصرافی اخراجی مديريت صنعتی و کم اطلاع از الکترونيک ،بماند که توخصوصی گفتم برد بفرست بعدا حساب مىکنم و تو خصوصی جواب گرفتم ،بماند از اعلام فروش مدار تی ال توسط خودت که مجبور شدم بگم و در خصوصی هم هست ،بماند از اينکه بايد هدايتى ها زيرپای امثال شما له بشن تا شما به پول و پله ای برسى ،بماند از اينکه حرف هدايتى تبليغ به حساب بياد اما حرفهای شما که علنا تبليغه واسه فروش مدارت،و و و بماندها زياده اصلا شما يه پرفسور ،اصلا شما پيامبر؛؛ ميدونی چی آزارم ميده اينکه شما خوب بلدی خودشيرينی کنی و از اين و اون بالا بری و فکرکنی طوری نشده مرده حسابی خودشيرينی واسه زن جماعته يه خورده مرد صفت باش، اگه قراره انجمن افرادی مثل تو پرورش بده بايد عطاشو به لقاش بخشيداگه هدايتی ها اعلام کردن مدارو به پنج نفر از بچه ها فروختن البته توافقی مردصفت بودن حالا شما زيرابکاهی کار ميکنی و مدار ميفروشی که جانماز و رمضان آب بکشى خجالت بکش درضمن بزار بگم حالاکه بايد بگم حميد و مجتبى به تعفه هايى مثل من و تو امثال ما تو ساىت احتياجى ندارند که شما بخواى خودتو واسشون شيرين کنی بسه حاجی خوب باید این حرفها رو هم بزنید خودت 24 ساعه پیش هدایتی هستید . صدار پیام خصوصی دادم باز متوجه نشدی باید چیکار می کردم الان متن شما رو هم دارم خودت اجازه بدب عکسش رو میذارم تو هم جز قماش هدایتی هستید . در ضمنهر کی اینجا فروشنده باشه مهندس حمید میشناسه لازم نیست تو بگی چون اگه به کسی مشکوک شد درجا بیسش رو نگاه میکنه لطفا خودت رو پاره نکن من نه نماز میخونم نه روزه گرفتم خودم می دونم با اعمالم در ضمن کسی مال مفت بهت نمیده یه روز میگی شاسی بلند دارم یه روز میگی بدبختم همه کشته شدند یه روز میگی ماشینو عوض کردم تو اول وضیعت خودت رو روشن کن بعد از هدایتی دفاع کن
|
دوشنبه 23 تیر1393 - 1:46pm |
|
|
asadof
کاربر حرفه ای
|
در ضمن تو که هیچ کمکی نمی کنی حداقل سایت رو به هم نریز حتی برای دانلود فیلم هم باید واست لینک جدید بذاریم و هزار تا سوال که ادم رو دیونه میکنی فقط کم مونه بگید بچه بیایید به من مشت و مال بدید در ضمن دیگه هیچ سوالی هم ازم نه اتو پیام خصوصی نه عمومی نپرس با اسم کاربری جدید هم بپرسی شناسایی میشی الان هم با اسم کاربری جدید چند تا رو جواب دادم و لی دیگه خسته شدم جواب نمی دم می دونم خودت هستید . من که احمق نیستم
آخرین بار توسط asadof در دوشنبه 23 تیر1393 - 2:02pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.
|
دوشنبه 23 تیر1393 - 1:51pm |
|
|
delta force
کاربر حرفه ای
|
اقایون خواهشا تمومش کنید. خداوند بهتر از هرکسی به حال و احوال بنده اش اگاهه.کسی نمیتونه کسی رو محکوم کنه و بگه شما صدی صد ایشکلی هستی چه بسا افرادی رو که فکر میکنید گناهگار هستند و یقین دارید به جهنم میرن تو فردای قیامت زودتر از هر کسی وارد بهشت میشن.
به تعظیم مردم این زمانه اعتماد نکن , تعظیم آنان همانند خم شدن دو سرکمان است که هرچه به هم نزدیکتر شوند تیرش کشنده تر است. خشایار شاه
|
دوشنبه 23 تیر1393 - 1:55pm |
|
|
Soheil2014
کاربر حرفه ای
|
درود
بنده نه قاضی هستم و نه از چیزی که بین شماها رد و بدل شده خبری دارم در بین شما ها هم ممکنه جوون ترین فرد بنده باشم.!. ولی خواهشا قطع کنید.
تو اینجور کارا باید نتنها کار خوب بلکه باید نیت خوبی داشته باشیم.(منظورم فرد یا افراد خواصی نیست هم نیست). در غیر اینصورت چیزی که دنبالشیم به هیچ وجه با هیچ وسیله ای به دست نخواهد امد.
لطف کنین پست هایی رو که مربوط به بحث های نامربوط به انجمن هست رو حذف کنید.
ایمان , راستی و خوش رویی = گنج واقعی
|
دوشنبه 23 تیر1393 - 2:02pm |
|
|
arash99
کاربر حرفه ای
|
جواب من اين نبود به قول شما نه به قول ما آذريها شمارو تو قبر ما که نميخوان بخوابونن ،سوال من اين بود که مگه شما تو خصوصی به من نگفتی داری مدارو به بچه ها و هم استانى هات ميفروشى پس چرا داری به هدايتى ها خرده ميگيری و دست به دامن اساتيد ميشی مگه مرد نيستی چرا با زبان خودت اعلام نميکنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟زندگى شخصی من به خودم مربوطه ولى چاپلوسی تو به کل انجمن خجالت بکش
|
دوشنبه 23 تیر1393 - 2:05pm |
|
|
ارتین
مدیر سایت
|
asadof نوشته است: در ضمن تو که هیچ کمکی نمی کنی حداقل سایت رو به هم نریز حتی برای دانلود فیلم هم باید واست لینک جدید بذاریم و هزار تا سوال که ادم رو دیونه میکنی فقط کم مونه بگید بچه بیایید به من مشت و مال بدید در ضمن دیگه هیچ سوالی هم ازم نه اتو پیام خصوصی نه عمومی نپرس با اسم کاربری جدید هم بپرسی شناسایی میشی الان هم با اسم کاربری جدید چند تا رو جواب دادم و لی دیگه خسته شدم جواب نمی دم می دونم خودت هستید . من که احمق نیستم ای بابا , شما هم سوزناتون گیر کرده , ول کنید این بحث ها رو خواهشنا , دیگه اعصاب واسمون نزاشتین
|
دوشنبه 23 تیر1393 - 2:10pm |
|
|
|