انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 15 فروردین1404 - 11:23pm

پاسخ به موضوع  [ 1202 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 46 , 47 , 48 , 49 , 50 , 51 , 52 ... 121  بعدی
 فلزیاب حرفه ای Pi Polones Honduras 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سوناتا نوشته است:
سلام دوستان بنده برای این مدار بجای ای سیهای ua741 و lf357 از tl071 استفاده کردم که هم روی برد و هم ثبات دستگاه تاثیر داشت

مهندس جان شرمنده به جای هرو ای سی از یک شماره tl071 استفاده کردین یعنی هر دو ای سی هم شماره شدن

یکشنبه 4 بهمن1394 - 3:46pm
کاربر فعال
کاربر فعال

دوست من بجای هر دو ای سی از یک شماره استفاده شده

یکشنبه 4 بهمن1394 - 4:41pm

سلام دوستان این فلزیاب فلزیاب خوبیه؟
البته یکی از دوستام ساخته بود می گفت همه چیزش به غیر از بردش عالیه
حالا کدام قطعات مربوط به بردش می شوند تا من آن قطعات را از بهترین قطعات تهیه کنم و روش کار کنم

یکشنبه 4 بهمن1394 - 6:08pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

مهندس مدار من گاهی اوقات ساکت میشه (مخصوصا در زمان روشن کردن اولیه )و هیچ صدایی نداره بعد مدتی دستکاری کردن را می افته . نمیدونم کدوم قطعه مشکل داره یا کجا لحیم سرد یا لحیم مردگی دارم نمی دونم .
در ضمن من با لوپ 35 شرکتی یک فیبر 15 در 10 را در 70 سنس میکنم بردش چطوره ؟
و اما سوال دیگه اینکه کدوم ماسفت برای کاوش مناسبه و ثبات داره ( برد مد نظرم نیست ، ثبات مد نظرم هست )

علم گنج بزرگیست که با خرج کردن تمام نمی شود.

یکشنبه 4 بهمن1394 - 6:13pm
کاربر فعال
کاربر فعال

درود بر شما در مورد برد این مدار باید بگم برد شما کمه البته نه خیلی بنده فیبر ۱۰ در ۱۰ رو با لوپ ۵۰ در ۱۰۰ سانتی میزنم
که با ۱۲ رگولاتوره کاملا برابری میکنه ولی از لحاظ ثبات هیچ مداری تایینجا روی دستش نیومده هوشیارجان در مورد مدار شما بنده عرض کردم بجای ای سی lm741 و lf357 که طراح در این مدار استفاده کرده ازtl071 استفاده کنید و ای سی ۵۵۵ مولد فرکانس که کنار پتانسیومتر ۱۰۰ کیلو هست رو حتما نوع سرامیکی بیندازید و بهتره از ولومهای ۱۰ دور نظامی برای این مدار استفاده کنید و ولتاژ این مدار ۱۲ ولتیه که بنده با ۱۸ ولت کار میکنم منتها همه خازنهای شیمیایی رو ۲۵ ولتی گذاشتم و ولتاژ باطری شما نباید کمتر از ۱۲ ولت باشه چون مدارگنگ میشه با انجام اینکار ثبات دستگاه شما بالا میره البته ثبات در این مدارات مستقیما به کیفیت قطعات مربوطه

یکشنبه 4 بهمن1394 - 8:29pm
کاربر فعال
کاربر فعال

ققنوس نوشته است:
حالا کدام قطعات مربوط به بردش می شوند تا من آن قطعات را از بهترین قطعات تهیه کنم و روش کار کنم

درود بر شما سعی کنید همه قطعات رو نظامی و کاملا دقیق از لحاظ مقداری تهیه کنید مخصوصا ولوم ۱۰ دور این مدار که در صورت رعایت این مساله مطمئنا هم بردتون و هم ثباتتون فوق العاده میشه

یکشنبه 4 بهمن1394 - 8:39pm

سوناتا نوشته است:
ققنوس نوشته است:

درود بر شما سعی کنید همه قطعات رو نظامی و کاملا دقیق از لحاظ مقداری تهیه کنید مخصوصا ولوم ۱۰ دور این مدار که در صورت رعایت این مساله مطمئنا هم بردتون و هم ثباتتون فوق العاده میشه

ممنون از پاسخ شما منم قراره انشاالله تمام قطعات را از بهترین نوع تهیه کنم
ولی می خواهم قطعاتی که روی برد موثر هستند را از بهترین نوع و از چندجای مختلف تهیه کنم برای همین آن قطعات خاصی که توی برد اثر دارد را بدونم بهتر و کم خرج تر می توانم مدار را جمع کنم ;)

یکشنبه 4 بهمن1394 - 9:07pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

مرسی مهندس سوناتا ، راهنمایی های شما کارگشاست.

علم گنج بزرگیست که با خرج کردن تمام نمی شود.

یکشنبه 4 بهمن1394 - 9:26pm
کاربر فعال
کاربر فعال

ممنون جناب هوشیار عزیز

جناب ققنوس عزیز در مورد قطعات مهم ترانزیستور قدرت0 2n355 و ای سی tl071 و ای سی 555 مولد فرکانس و ولوم ۱۰ دور ۱۰۰ کیلویی که حتما باید نظامی باشن سعی کنید خازنهای الکترولیت رو حتما از مارک مکنید تهیه کنید و مقاومتها حدالامکان۱ در صد خطا باشن برای پتانسیومترها حتما از پتانسیومترهای مولتی ترن ایستاده استفاده کنید

و یه جمله میگم دوست من اینو بعنوان نصیحت میگم خدمت همه دوستان یکبار با کیفیت بساز برای همیشه بساز دوستان برای خرید قطعات برای این مدار لطفا کمی بیشتر هزینه کنید و مطمئنا نتایج عالی میگیرید

دوستانی که میخوان با قطعات معمولی بسازن همون نسازن بهتره چون در مدارات فرکانسی دو عامل خیلی مهمه یکی دقت در مقدار قطعه و دیگری ثبات ظرفیتی

یکشنبه 4 بهمن1394 - 9:56pm

سوناتا نوشته است:
ممنون جناب هوشیار عزیز

جناب ققنوس عزیز در مورد قطعات مهم ترانزیستور قدرت0 2n355 و ای سی tl071 و ای سی 555 مولد فرکانس و ولوم ۱۰ دور ۱۰۰ کیلویی که حتما باید نظامی باشن سعی کنید خازنهای الکترولیت رو حتما از مارک مکنید تهیه کنید و مقاومتها حدالامکان۱ در صد خطا باشن برای پتانسیومترها حتما از پتانسیومترهای مولتی ترن ایستاده استفاده کنید

و یه جمله میگم دوست من اینو بعنوان نصیحت میگم خدمت همه دوستان یکبار با کیفیت بساز برای همیشه بساز دوستان برای خرید قطعات برای این مدار لطفا کمی بیشتر هزینه کنید و مطمئنا نتایج عالی میگیرید

دوستانی که میخوان با قطعات معمولی بسازن همون نسازن بهتره چون در مدارات فرکانسی دو عامل خیلی مهمه یکی دقت در مقدار قطعه و دیگری ثبات ظرفیتی

ممنون از پاسخ شما

یکشنبه 4 بهمن1394 - 10:27pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 1202 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 46 , 47 , 48 , 49 , 50 , 51 , 52 ... 121  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Hamid1359 و 202 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure