نویسنده |
پیغام |
mahdi8877
کاربر حرفه ای
|
جناب ناصر جان این که طرف اومده اسمبلی نوشته دلیل داشته که اکثر برنامه باید اسمبلی باشه خب اگه این طور بود حداقل طرف با C مینوشت بعدش واقعا کدش طولانیه من برای خودم تبدیل نکردم بعدش کار رو برنامه قبل از نبود عکس از باکس سفید و یا نداشتن مدار فایده ای نداره باید چیزی باشه که بدونی اصلا چجوری طراحی شده شاید زمین تا اسمون با این کلون فرق میکنه و مثل اینکه ما اون چیزایی که گفتیم در حد حدس بوده نه چیزه دیگه من خودم با یکی بچه ها صحبت کردم این فلزیاب اون چیزی که گفته شده نیست یه فلزیاب قوی ولی معمولی و حساس به ذرات هست و فکر یه فلزیاب دیگه هستند که میخوان از خارج بگیرن
|
یکشنبه 25 اسفند1392 - 6:32pm |
|
|
zinteredi
کاربر حرفه ای
|
mahdi8877 نوشته است: جناب ناصر جان این که طرف اومده اسمبلی نوشته دلیل داشته که اکثر برنامه باید اسمبلی باشه خب اگه این طور بود حداقل طرف با C مینوشت بعدش واقعا کدش طولانیه من برای خودم تبدیل نکردم بعدش کار رو برنامه قبل از نبود عکس از باکس سفید و یا نداشتن مدار فایده ای نداره باید چیزی باشه که بدونی اصلا چجوری طراحی شده شاید زمین تا اسمون با این کلون فرق میکنه و مثل اینکه ما اون چیزایی که گفتیم در حد حدس بوده نه چیزه دیگه من خودم با یکی بچه ها صحبت کردم این فلزیاب اون چیزی که گفته شده نیست یه فلزیاب قوی ولی معمولی و حساس به ذرات هست و فکر یه فلزیاب دیگه هستند که میخوان از خارج بگیرن آقا مهدي لازم نيست خودتون رو به زحمت بندازي خودم روش كار ميكنم وهمه چيزش رو آناليز ميكنم اگه با c بود كه زحمتي نداشت
|
یکشنبه 25 اسفند1392 - 6:37pm |
|
|
mahdi8877
کاربر حرفه ای
|
مسئله برنامه نیست و فقط بخش انالوگ هست چون معلوم نیست که چیه, نمیشه کاری کرد شما صبر کن تا یه چیزی از بخش انالوگ پیدا بشه یا یکی عکسی چیزی بذارن تا به اون قسمت هم بپردازیم
|
یکشنبه 25 اسفند1392 - 6:41pm |
|
|
zinteredi
کاربر حرفه ای
|
مهدي جان من بخاطر اين نميخوام فقط ميخوام قلق برنامه نويسي براي تريشهلد ديجيتال دستم بياد همين خدارو چه ديدي شايد يك فلزياب طراحي كردم ازmdl بيشتر زد
|
یکشنبه 25 اسفند1392 - 7:00pm |
|
|
کوهیار
مدیر سایت
|
Kani نوشته است: koohyar نوشته است: درود این شرکتی که دوباره شروع کرده ام دی ال رو میزنه چیه؟ قیمتش زذه 14میلیون اگه میشد این ام دی ال رو بسازید چقدر خوب بود به قول بچه ها ؛ ایشون دوست آقای مستر متال هستن که مسترمتال تونسته از رو دستگاه آقای پنامنا کپی کنه و با همکاری دوستشون میفروشن. درود خب این آقای پنامنا که سیستمشو در راه خدا داده مسترمتال کپی کنه باهاش نون در بیاره چه اشکال داره در راه خدا بده ما کپی کنیم باهاش گنج در بیاریم کیف کنیم
نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که ندیده اید نگذارید زبانتان چیزی را بگوید که قلبتان باور نکرده صادقانه زندگی کنید
|
یکشنبه 25 اسفند1392 - 8:11pm |
|
|
zinteredi
کاربر حرفه ای
|
واين سورس فلزياب به زبان c خدمت مهندس حميد اينجا هم مثل اينكه سراغ mdl و سازندهاش هستند http://www.tseatc.com/smf/index.php/top ... c#msg27625
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
یکشنبه 25 اسفند1392 - 8:51pm |
|
|
zinteredi
کاربر حرفه ای
|
آريانا جان از منوي السيدي فيلم گرفتي؟
|
دوشنبه 26 اسفند1392 - 10:42am |
|
|
ariana2014
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: یکشنبه 3 شهریور1392 - 10:59pm پست: 775 محل اقامت: فلزجو
|
zinteredi نوشته است: آريانا جان از منوي السيدي فيلم گرفتي؟ داداش دوربینم کیفیت نداره اعداد و ارقام رو نشون نمیده باشه میگیریم ولی هرچی شد !شد دیگه
حاصلضرب توان در ادعا مقداری ثابت است هرچه توان انسان بیشتر باشد ادعایش کمتر است و هرچه توانش کمتر باشد ادعایش بیشتر است.
دکتر حسابی.
|
دوشنبه 26 اسفند1392 - 10:54am |
|
|
kooroshxfx
کاربر حرفه ای
|
ariana2014 نوشته است: zinteredi نوشته است: آريانا جان از منوي السيدي فيلم گرفتي؟ داداش دوربینم کیفیت نداره اعداد و ارقام رو نشون نمیده باشه میگیریم ولی هرچی شد !شد دیگه طوری فیلم بگیر که فرش زیر پات هم مشخص باشه
ردیاب انجمن-Fpl35 * توباکس ساشو * چنس *کوثر
|
دوشنبه 26 اسفند1392 - 1:51pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
خیلی ممنون آریانای عزیز بابت زحمتی که میکشین. در خصوص کیفیت بنظر من اصلا دوربین شما مهم نیست! همون فیلم قبلی هم کیفیتش خوب بود. در واقع با توجه به این وضعیت اینترنت و مشکل در آپلود و دانلود ؛ کسی توقع فیلم اچ دی نداره و کمکی هم نمیکنه! تکنیک فیلمبرداری خیلی مهم تر هست. خلاصه یه جور باشه مثل فیلم قبلی زاویه و فاصله دوربین طوری نباشه که کارشناسان امور آگاهی و جنایی مجبور بشن نظر بدن که فیلم صحت داشته یا نه!
|
دوشنبه 26 اسفند1392 - 1:57pm |
|
|
|