انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 11 آبان1403 - 8:51am

پاسخ به موضوع  [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 564 , 565 , 566 , 567 , 568 , 569 , 570 ... 780  بعدی
 فلزياب TL12000 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

kavoshgar نوشته است:
دمت گرم داداش عالی بود
داداش معلومه تاصبح بیدار بودی ها ماشالا به این پشت کار

خواهش میکنم دوست عزیز بله تا الان بیدار بودم جهت تغییر اسم باید کامپایل میکردم :D

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

پنج شنبه 15 آبان1393 - 7:00am
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام استادان عزیز

لطفا یه راهنمایی بکنید

من مشکل 9 ولت هم حل کردم ولی الان مقاومت 220 اه کنار ترانزیستور 508 میسوزه تا برق رو وصل میکنم

مدار هم گاز میخوره وکنترل نمیشه با 10 دور 20 کیلو

من برق ورودی مدار رو 2 تا باطری 12 ولت 4.5 آمپر وصل کردم 7915 ها داغ میشن ایا باید 18 ولت باشه ؟

آقای کاوشگر من pcb شمارو چاپ کردم تمام پشت فیبر هم چک کردم هیچ جایی اتصالی نداره

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

پنج شنبه 15 آبان1393 - 10:19am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ترانزیستور 2n5401 رو عوض کن

پنج شنبه 15 آبان1393 - 10:30am
کاربر فعال
کاربر فعال

اقا ابی ترانزیستور 5401 رو عوض کردم وخازن 330nf هم عوض کردم بازهم میسوزه

پنج شنبه 15 آبان1393 - 10:35am
کاربر فعال
کاربر فعال

اقا ابی جای که مشخص کردم باید به هم وصل باشه؟
وجهت ترانزیستور 2n5401 اگر بر عکس باشه مشکلی پیش میاد؟

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

پنج شنبه 15 آبان1393 - 10:39am
مدیر سایت
مدیر سایت

با سلام
شما جهت ترانزیستور قدرت 508 رو درست جا زدی ؟ و همچنین جهت 5401 رو ؟ شما جامپرهارو بررسی کن درست وصل کرده باشید و همچنین جهت آی سی هارو بررسی کنید

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

پنج شنبه 15 آبان1393 - 10:41am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

یک شب ما نبودیم دوستان پشت سر ما چه حرف و حدیثی در اوردن خجالت هم خوب چیزی هست از این به بعد دست من بشکنه دیگه نقشه و اطلاعاتی بزارم
این به جای تشکر شماست که میایین مسخره میکنین واقعان که
من مگه بچه هستم کسی منو اقفال کنه آقا اسد شما دیگه چرا من کی گفتم برنامه مبدل رو من نوشتم کس دیگه نوشت و برد و ساخت من مقصر شدم
در ضمن من بارها گفتم این جور حرکات و رفتار زشت شما نمیزاره که دوستان و سایت پیشرفت کنه
شما برای یک تغییر اسم فایل تا صبح بیدار میمونید بعد کسی که برنامه برای یک مدار مینویسه رو مسخره میکنید
من نمیخوام وارد این مساییل مسخره بازی شما بشم و خوشم هم نمی یاد با شماها جهرو بحث کنم چون به دور از شخصیت من هست
من بچه های سایت رو راهنمایی میکنم ولی از این به بعد اگه نقشه و طرحی داشتم به آقا حمید نقشه رو میدم تا تصمیم گیری کنن براش نمیدونم شما چرا این جوری رفتار میکنید
خیلی جای خجالت داره برای من ای کاش به دوستم آقا عباس منت نمیکردم که نقشه رو برای شما ها بزاره خیلی اشتباه کردم

پنج شنبه 15 آبان1393 - 10:41am
کاربر فعال
کاربر فعال

مهدی نوشته است:
با سلام
شما جهت ترانزیستور قدرت 508 رو درست جا زدی ؟ و همچنین جهت 5401 رو ؟ شما جامپرهارو بررسی کن درست وصل کرده باشید و همچنین جهت آی سی هارو بررسی کنید

اقا مهدی من طبق این عکس زدم جهت ترانزیستور هارو ولی تو عکسی که اقای هدایتی گذاشته مثل اینکه برعکسه

وbu508 پشتش رو به مداره قسمتی که هیت سینگ میخوره رو به مداره

پنج شنبه 15 آبان1393 - 10:46am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

بله خودشه داداش عوض کردن اون اسم هم کار دو ثانیه هستش هرکس هر فایل هگزی رو بده خودم میتونم تغییرش بدم ولی خداییش کار شایسته ای نیست یه نفر میاد تمام شب وروز زندگیش رو میزاره رو نوشتن فایل هگز بعد یه نفر میاد با عوض کردن اون نوشته روی ال سی دی میگه من خودم جون کندم نوشتم البته این رو هم بگم که آقا ابی تو این انجمن همچین ادعایی نکرده اون هم گول حرفهای یه نفر دیگه رو خورده ولی ... حالا بگزریم روزگاره دیگه اسد جان نمیشه کاریش کرد

خوب اقای کاوشگر دوست چند ساله شما چرا [-(
من کی اومدم از کسی سوع استفاده کنم و زحمتی که برای فایلش میکشه کپی بگیرم
اقا اسد و اقای کاوشگر چرا دارین جو انجمن رو با این حرف هاتون به هم میریزین این کارهای شما به دور از شخصیت شما هست
من نه اسم فایل رو عوض کردم نه به محتویات فایل دست زدم اقا عباس فایل رو با نقشه به من داد منم ساختم و تست کردم گناهی کردم مگه دزدی کردم مگه از دیوار کسی بالا رفتم که شما دارید منو پای محاکمه میبرید
من جای شما بودم از خجالت اب میشدم دیگه هر چی میخوایید بگید من از این به بعد دوستیم رو با شما دو نفر در کل به هم میزنم دوستی که خوبی دوست رو نخواد ارزش نداره
از این به بعد هم اگه طرح و نقشه جدید داشتم با آقا حمید در میان میزارم

پنج شنبه 15 آبان1393 - 10:51am
کاربر فعال
کاربر فعال

ebi-gold نوشته است:
یک شب ما نبودیم دوستان پشت سر ما چه حرف و حدیثی در اوردن خجالت هم خوب چیزی هست از این به بعد دست من بشکنه دیگه نقشه و اطلاعاتی بزارم
این به جای تشکر شماست که میایین مسخره میکنین واقعان که
من مگه بچه هستم کسی منو اقفال کنه آقا اسد شما دیگه چرا من کی گفتم برنامه مبدل رو من نوشتم کس دیگه نوشت و برد و ساخت من مقصر شدم
در ضمن من بارها گفتم این جور حرکات و رفتار زشت شما نمیزاره که دوستان و سایت پیشرفت کنه
شما برای یک تغییر اسم فایل تا صبح بیدار میمونید بعد کسی که برنامه برای یک مدار مینویسه رو مسخره میکنید
من نمیخوام وارد این مساییل مسخره بازی شما بشم و خوشم هم نمی یاد با شماها جهرو بحث کنم چون به دور از شخصیت من هست
من بچه های سایت رو راهنمایی میکنم ولی از این به بعد اگه نقشه و طرحی داشتم به آقا حمید نقشه رو میدم تا تصمیم گیری کنن براش نمیدونم شما چرا این جوری رفتار میکنید
خیلی جای خجالت داره برای من ای کاش به دوستم آقا عباس منت نمیکردم که نقشه رو برای شما ها بزاره خیلی اشتباه کردم

آقا ابی من نمیدونم چرا همه تو این سایت سر جنگ باهم دارن شما خودتون رو ناراحت نکنید لطفا یه کمکی بکن این مدار رو را بندازنم خدا میدانه کلافه شدم از بس قطعه جازدم همه جارو چک کردم طبق pcb هیچ جا اتصالی نداره ولی بازهم مشکل پیش میاد وقطعه ای میسوزه

پنج شنبه 15 آبان1393 - 10:53am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 564 , 565 , 566 , 567 , 568 , 569 , 570 ... 780  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Dma , Google و 380 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure