فکر میکنم چیزی که در فیلم مشخص بود سنس سکه 500 تومنی از حدود 80 سانت بود! دوستان کسی اگر حتی در حد فیلم چنین چیزی دیده ممنون میشیم معرفی کنین. بهرحال بنده که تا به الان چنین چیزی ندیدم! حالا تست در هوا هست یا هر چی ؛ من تا حالا نظیرشو ندیدم! پس لااقل از حیث قدرت فکر نمیکنم جای حرفی باشه. اما از این نظر که ممکنه در هوا اینطور باشه در خاک نباشه ؛ درسته باید بررسی بشه. از این نظر هم که به ذرات و املاح میتونه حساس باشه باز هم درسته چون هم قدرت بالاست و هم فرکانس! کسی اگر جز این توقع داشته باشه نشون میده که در فلزیابی هنوز تجربه خوبی نداره. بنابراین دوستمون که گفتن با لوپ بزرگتر بهتر جواب میده قطعا مساله درستی هست. اصولا هم کسی که برد خیلی بالا میخواد نباید از لوپ کوچک استفاده کنه! پس اگر با لوپ 1 متری هم بشه ازش جواب خوبی گرفت کاملا قابل قبوله. ولی اگر فقط با لوپ 2 در 2 نتیجه خوب بده بنظر من زیاد فایده نداره چون اون لوپ در اکثر جاها و توسط اکثریت قابل استفاده نیست.
جناب محمود مساله ماسفت که چیز پیش پا افتاده برای کسی هست که قراره کل مدار رو آنالیز و حتی کپی کنه!
در واقع ما در پی کلیت کار مدار هستیم نه صرفا شماره یک قطعه! درسته قطعاتی مثل ترانزیستور بخصوص مشابهات زیادی دارن ولی اگر نوع قطعه و فاکتورهای ولتاژ و جریانش مشخص بشه پیدا کردن قطعه ای که بتونه به جاش کار بکنه و در بازار هم موجود باشه کار سختی نیست. این رو مطمئن باشین. در نهایت هم اگر جای شک بین چند شماره بود باید همه رو آزمایش کرد! کار اگر دست بنده باشه روال به همین صورته!
حالا شما از شرایط همکاری و قضیه نامحرمان صحبت کردین. من تا حدودی حرف شما رو قبول دارم. خدمت عزیزان هم عرض کنم من هنوز با کسی در این خصوص هیچ صحبت خصوصی نکردم. حالا شما اگر توان همکاری دارین میتونین خصوصی یا عمومی به من بگین چه نوع همکاری در توان شماست و شرایط شما چی هست تا خیلی مشخص و شسته رفته جلو بریم. نمیشه فقط حرف زد چون این حرفها فقط در حدی مفید هستن که مسیر یک کار عملی رو ترسیم کنن. وگرنه باقیش دیگه اتلاف وقت بیشتر نیست!