انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 2 آذر1403 - 2:45am

پاسخ به موضوع  [ 1418 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 56 , 57 , 58 , 59 , 60 , 61 , 62 ... 142  بعدی
 MDL 8500 افسانه یا واقعیت؟! 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

amir92 نوشته است:
این ام دی ال یه افسانه است. واقعیاش اینه که یه بوقی شرکتیه. به شدت به املاح حساسه. تو زمین مرطوب هم همینطور. تفکیک هم که نداره. تو لوپ 2*2 خوب جواب میده و لوپ زیر 2 متر ثبات و کاراییش کمتر میشه. به نظرم زیاد خودتونو درگیرش نکنید. همین ردیاب انجمنو اگه قابلیت هاش و انتنش بهتر کنید بهتر از اینه.(نظر شخصی خودمه)

دوست خوبم هر كي ندونه من ومهندس حميد خوب ميدونيم چي به چيه و ارزش اين مدار نسبت به فلزياب هاي متعارف چقدره
در مورد تفكيكش هم ميشه روش كار كرد :YMPEACE:

جمعه 29 اسفند1392 - 3:13am
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

amir92 نوشته است:
این ام دی ال یه افسانه است. واقعیاش اینه که یه بوقی شرکتیه. به شدت به املاح حساسه. تو زمین مرطوب هم همینطور. تفکیک هم که نداره. تو لوپ 2*2 خوب جواب میده و لوپ زیر 2 متر ثبات و کاراییش کمتر میشه. به نظرم زیاد خودتونو درگیرش نکنید. همین ردیاب انجمنو اگه قابلیت هاش و انتنش بهتر کنید بهتر از اینه.(نظر شخصی خودمه)

سلام
همین بوقی شرکتی فکر نمیکنم دنگ و فنگش از ردیاب بیشتر باشه!!!! اگر کسی حوصله کند میتواند از هر وسیله ای بهترین استفاده رو ببرد با کمی تمرین چه برسد به ام دی ال که قدرتش برای همه مشخصه و مطمئنا خطاهاش به مراتب کمتر از ردیاب است.
ما با تلاش زیاد بسیاری از قلقهای ردیاب را کشف و بسیاری خطاهارو کاهش دادیم.
ام دی ال که کاری نداره قلق اون بدست بیاد!!! @};-

جمعه 1 فروردین1393 - 1:05pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: فلزجو
دوستان به قول بچه ها این دستگاه پوچیه!!!!!!!!!!!!!!!!!!

و تا زمانی یه دستگاهی که 10 متر عمق بزنه و تا همین 10متر رو هم براشون تفکیک کنه و اینکه ثبات در حد بینظیری و همچین قیمت در حد 2 میلیون نباشه برای هیچ کس راضی کننده نیست پس خواهشا خودتون رو خسته نکنید که جز دلسردی و ضد حال چیزی نداره !!!

و قابل توجه دوستان شما رسمتون اینه نمک میخورید نمکدون میشکونید!!!

حاصلضرب توان در ادعا مقداری ثابت است هرچه توان انسان بیشتر باشد ادعایش کمتر است و هرچه توانش کمتر باشد ادعایش بیشتر است.

دکتر حسابی.

جمعه 1 فروردین1393 - 1:47pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

یارا بهشت صحبت یاران همدمست

دیدار یار نامتناسب جهنمست

هر دم که در حضور عزیزی برآوری

دریاب کز حیات جهان حاصل آن دمست

نه هر که چشم و گوش و دهان دارد آدمیست

بس دیو را که صورت فرزند آدمست

آنست آدمی که در او حسن سیرتی

یا لطف صورتیست دگر حشو عالمست

هرگز حسد نبرده و حسرت نخورده‌ام

جز بر دو روی یار موافق که در همست

آنان که در بهار به صحرا نمی‌روند

بوی خوش ربیع بر ایشان محرمست

وان سنگ دل که دیده بدوزد ز روی خوب

پندش مده که جهل در او نیک محکمست

آرام نیست در همه عالم به اتفاق

ور هست در مجاورت یار محرمست

گر خون تازه می‌رود از ریش اهل دل

دیدار دوستان که ببینند مرهمست

دنیا خوشست و مال عزیزست و تن شریف

لیکن رفیق بر همه چیزی مقدمست

ممسک برای مال همه ساله تنگ دل

سعدی به روی دوست همه روزه خرمست

............................... بیا گنــاه کنیــم، جایی که خــدا نباشد..........................

جمعه 1 فروردین1393 - 2:57pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

این دستگاه رو یه سریا گندش کردن که سودی در کنارش ببرن

دنبال چیزی باشین که رسما وجود داشته باشه نه قطعا کذب محض باشه

ردیاب انجمن-Fpl35 * توباکس ساشو * چنس *کوثر

جمعه 1 فروردین1393 - 4:29pm
مدیر کل
مدیر کل

فکر میکنم چیزی که در فیلم مشخص بود سنس سکه 500 تومنی از حدود 80 سانت بود! دوستان کسی اگر حتی در حد فیلم چنین چیزی دیده ممنون میشیم معرفی کنین. بهرحال بنده که تا به الان چنین چیزی ندیدم! حالا تست در هوا هست یا هر چی ؛ من تا حالا نظیرشو ندیدم! پس لااقل از حیث قدرت فکر نمیکنم جای حرفی باشه. اما از این نظر که ممکنه در هوا اینطور باشه در خاک نباشه ؛ درسته باید بررسی بشه. از این نظر هم که به ذرات و املاح میتونه حساس باشه باز هم درسته چون هم قدرت بالاست و هم فرکانس! کسی اگر جز این توقع داشته باشه نشون میده که در فلزیابی هنوز تجربه خوبی نداره. بنابراین دوستمون که گفتن با لوپ بزرگتر بهتر جواب میده قطعا مساله درستی هست. اصولا هم کسی که برد خیلی بالا میخواد نباید از لوپ کوچک استفاده کنه! پس اگر با لوپ 1 متری هم بشه ازش جواب خوبی گرفت کاملا قابل قبوله. ولی اگر فقط با لوپ 2 در 2 نتیجه خوب بده بنظر من زیاد فایده نداره چون اون لوپ در اکثر جاها و توسط اکثریت قابل استفاده نیست.

جناب محمود مساله ماسفت که چیز پیش پا افتاده برای کسی هست که قراره کل مدار رو آنالیز و حتی کپی کنه! ;) :D در واقع ما در پی کلیت کار مدار هستیم نه صرفا شماره یک قطعه! درسته قطعاتی مثل ترانزیستور بخصوص مشابهات زیادی دارن ولی اگر نوع قطعه و فاکتورهای ولتاژ و جریانش مشخص بشه پیدا کردن قطعه ای که بتونه به جاش کار بکنه و در بازار هم موجود باشه کار سختی نیست. این رو مطمئن باشین. در نهایت هم اگر جای شک بین چند شماره بود باید همه رو آزمایش کرد! کار اگر دست بنده باشه روال به همین صورته!
حالا شما از شرایط همکاری و قضیه نامحرمان صحبت کردین. من تا حدودی حرف شما رو قبول دارم. خدمت عزیزان هم عرض کنم من هنوز با کسی در این خصوص هیچ صحبت خصوصی نکردم. حالا شما اگر توان همکاری دارین میتونین خصوصی یا عمومی به من بگین چه نوع همکاری در توان شماست و شرایط شما چی هست تا خیلی مشخص و شسته رفته جلو بریم. نمیشه فقط حرف زد چون این حرفها فقط در حدی مفید هستن که مسیر یک کار عملی رو ترسیم کنن. وگرنه باقیش دیگه اتلاف وقت بیشتر نیست!

جمعه 1 فروردین1393 - 7:27pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محمود جان شما هم بهتره اين ماسفت nte2922 رو امتحان كنين :D ;) ;)
http://www.nteinc.com/specs/2900to2999/pdf/nte2922.pdf

یکشنبه 3 فروردین1393 - 11:10pm
مدیر کل
مدیر کل

ناصر عزیز این ماسفت بدرد چنین دستگاهی نمیخوره! چون بریک داونش 400 ولت هست که مطابق IRF740 میشه!

یکشنبه 3 فروردین1393 - 11:30pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

zinteredi نوشته است:
محمود جان شما هم بهتره اين ماسفت nte2922 رو امتحان كنين :D ;) ;)
http://www.nteinc.com/specs/2900to2999/pdf/nte2922.pdf

عزیز جان، از این بهتراش زیاد جالب جواب ندادن. :( فقط حدود 200000 تومان ماسفتای مختلف جنس خوب گرفتم و تست کردم که ....... البته بایددر فرصت مناسب ببرمش فیلد تست.

دوشنبه 3 فروردین1393 - 12:29am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محمود جان مگه مشکل چیه ؟ چه فرقی با قبلیش داره؟ از کجا میدونی مشکل از ماسفت هست؟

دوشنبه 3 فروردین1393 - 12:31am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 1418 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 56 , 57 , 58 , 59 , 60 , 61 , 62 ... 142  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Majestic12 , پارسا۲۰۷۰ و 284 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure