انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : پنج شنبه 24 آبان1403 - 9:00pm

پاسخ به موضوع  [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 583 , 584 , 585 , 586 , 587 , 588 , 589 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
مدیر کل
مدیر کل

از انواع دیگه BS170 اطلاعی ندارم! نوعی که مد نظر بنده بوده و خریداری کردم BS170 خالی هست و هیچ پسوندی هم نداره.

پنج شنبه 12 فروردین1394 - 2:23am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

دوستان یکی یک نرم افزار کم حجم برای طراحی برچسب روی دستگاه معرفی میکنه برای ال سی دی کلیدها بلندگو هندزفری و....
می خام روی ورغه A4 برچسب دار چاپ کنم
تشکر از همه

ذهن های بزرگ ، ایده ها را مورد بحث قرار می دهند ؛ ذهن های متوسط در مورد رویدادها صحبت می کنند ، ذهن های کوچک در مورد افراد صحبت می کنند

پنج شنبه 13 فروردین1394 - 12:04pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

reza2490 نوشته است:
دوستان یکی یک نرم افزار کم حجم برای طراحی برچسب روی دستگاه معرفی میکنه برای ال سی دی کلیدها بلندگو هندزفری و....
تشکر از همه

با سلام و درود فراوان و تبریک سال نو خدمت بچه های گل انجمن خصوصا دانشمند حمید عزیر .
با فتوشاپ به راحتی میتونی ابتدا صفحه پنل جعبه ای که می خواهی برچسب بهش بچسبونی دقیق و میلیمتری با خط کش طول عرض اندازه بگیر بده به فتوشاپ و طراحی کن و بنویس البته روزلیشن بذار رو 300 موفق باشی.

پنج شنبه 13 فروردین1394 - 12:42pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

من دیروز به یه جایی رفته بودم برای تست
توی خونه که تست کردم مشکلی نداشت ولی بیرون وقتی دستگاه رو روشن کردم بعد از یک یا دو دقیقه دستگاه low battry داد و دستگاه ری استارت میشد و این اتفاق چند بار افتاد و اخرش هم نتونستم تست کنم در حالی که باطری 17.4 ولت هم نشون میداد و نزدیک دکل برق هم نبودم و قتی به خونه برگشتم و باز تست کردم مشکلی نداشت
کسی از دوستان با این مشکل روبرو شده؟؟

به تعظیم مردم این زمانه اعتماد نکن , تعظیم آنان همانند خم شدن دو سرکمان است که هرچه به هم نزدیکتر شوند تیرش کشنده تر است.
خشایار شاه

پنج شنبه 13 فروردین1394 - 12:47pm
مدیر کل
مدیر کل

mrmr16 نوشته است:
سلام
من مدارم رو تکمیل کردم یه مشکلی هست . اینکه دستگاه کویل با اندوکتانس و اهم بالا رو تشخیص می ده ولی پایین رو کویل ارور می زنه
مشخصات کویل :
60 سانتی متر . 18 دور سیم قلع اندود 1 میل . با این مشخصات کویل ارور دارم
60 سانت . 24 دور سیم قلع اندود 1 میل . با این مشخصات کویل ارور ندارم .

دو نوع 357 پلاستیکی و یک نوع نظامی دارم که هر کدوم رو تست کردم ولی فرقی نکرد . ایراد از کجا می تونه باشه .

ممنون

اگر همه چیز درست باشه نباید با تغییر مشخصات لوپ خطا داشته باشین. پس غیر از ایسی 357 باید ببینین مقاومتها و قطعات دور و بر این آیسی هم مقدار درستی دارن یا خیر. همینطور نزدیکی لوپ به فلزات بزرگ مزاحم میتونه منجر به بروز این مشکل بشه.

پنج شنبه 13 فروردین1394 - 1:49pm
مدیر کل
مدیر کل

delta force نوشته است:
من دیروز به یه جایی رفته بودم برای تست
توی خونه که تست کردم مشکلی نداشت ولی بیرون وقتی دستگاه رو روشن کردم بعد از یک یا دو دقیقه دستگاه low battry داد و دستگاه ری استارت میشد و این اتفاق چند بار افتاد و اخرش هم نتونستم تست کنم در حالی که باطری 17.4 ولت هم نشون میداد و نزدیک دکل برق هم نبودم و قتی به خونه برگشتم و باز تست کردم مشکلی نداشت
کسی از دوستان با این مشکل روبرو شده؟؟

مشکل نمایش پیغام کمبود باطری در شرایطی که عدد ولتاژ نمایش داده شده درست هست رو بنده بالاخره در داخل برنامه شناسایی کردم! هر چند این مشکل تا بحال برای من پیش نیومده بود ولی فکر میکنم علتش رو پیدا کردم و در نسخه بعدی رفع خواهد شد.

پنج شنبه 13 فروردین1394 - 1:52pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

mnbvcxzaqwsx نوشته است:
reza2490 نوشته است:
تشکر از همه

با سلام و درود فراوان و تبریک سال نو خدمت بچه های گل انجمن خصوصا دانشمند حمید عزیر .
با فتوشاپ به راحتی میتونی ابتدا صفحه پنل جعبه ای که می خواهی برچسب بهش بچسبونی دقیق و میلیمتری با خط کش طول عرض اندازه بگیر بده به فتوشاپ و طراحی کن و بنویس البته روزلیشن بذار رو 300 موفق باشی.

تشکر دوست عزیز فتوشابو میدونم ولی فضاش خیلی زیاده نمی تونم دانلودش کنم نرم افزار سبکتری نیست

ذهن های بزرگ ، ایده ها را مورد بحث قرار می دهند ؛ ذهن های متوسط در مورد رویدادها صحبت می کنند ، ذهن های کوچک در مورد افراد صحبت می کنند

پنج شنبه 13 فروردین1394 - 2:25pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

توی نت بگردی این نوعش کم حجمتره وسیستمو زیاد سنگین نمیکنه

Adobe Photoshop CS5 Me Lite

گر داخل خانه‌ات نشستی مردی/ در بر دگران اگر ببستی مردی
مردی نبود سفر در این وضع خراب/ شاخ کرونا اگر شکستی مردی

پنج شنبه 13 فروردین1394 - 2:41pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

بهرام نوشته است:
توی نت بگردی این نوعش کم حجمتره وسیستمو زیاد سنگین نمیکنه

Adobe Photoshop CS5 Me Lite

پنج شنبه 13 فروردین1394 - 3:25pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

دوستان این مقاومت 390 اهم یک درصد نتونستم گیر بیارم لطفا راهنمایی کنید از کجا تهیه کنم :YMPRAY:
ایران میکرو یه سری داره ولی متاسفانه مشخصاتشو ننوشته اساتید یه نگاهی بندازین ببینید 1% هستند یا نه. ممنون
http://iran-micro.com/-c-273_356.html?page=3&sort=1a

پنج شنبه 13 فروردین1394 - 3:33pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 583 , 584 , 585 , 586 , 587 , 588 , 589 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Mrn , Tanu و 66 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure