نویسنده |
پیغام |
kavoshgar
کاربر حرفه ای
|
حمید نوشته است: مشکل نمایش پیغام کمبود باطری در شرایطی که عدد ولتاژ نمایش داده شده درست هست رو بنده بالاخره در داخل برنامه شناسایی کردم! هر چند این مشکل تا بحال برای من پیش نیومده بود ولی فکر میکنم علتش رو پیدا کردم و در نسخه بعدی رفع خواهد شد. دمت گرم حمید آقا فقط اگه براتون ممکنه تو نسخه بعدی ماسفت رو 11nm80 در نظر بگیرین حالا شاید لازم باشه با این ماسفت شما تغیراتی رو هم تو نرم افزار بدین و نتایج کلی تغییر کنه راستی استاد نسخه بعدی کی ایشالا تموم میشه ؟ چون بیصبرانه منتظر نسخه جدید هستم
باد می وزد … میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی تصمیم با تو است . . .
|
پنج شنبه 13 فروردین1394 - 3:52pm |
|
|
kobani
کاربر فعال
|
milad7 نوشته است: دوستان این مقاومت 390 اهم یک درصد نتونستم گیر بیارم لطفا راهنمایی کنید از کجا تهیه کنم ایران میکرو یه سری داره ولی متاسفانه مشخصاتشو ننوشته اساتید یه نگاهی بندازین ببینید 1% هستند یا نه. ممنون http://iran-micro.com/-c-273_356.html?page=3&sort=1aسلام میلاد جان این مقاومتها یک درصد نیستند ولی کار شما رو راه می اندازند. پیدا کرذن مقاومت 1% دو وات در بازا کشور کار مشکلیه
اغلب مردم به نیت فهمیدن گوش نمی دهند , آنها گوش میدهند که جواب دهند.
|
پنج شنبه 13 فروردین1394 - 5:05pm |
|
|
milad7
کاربر حرفه ای
|
kobani نوشته است: milad7 نوشته است: دوستان این مقاومت 390 اهم یک درصد نتونستم گیر بیارم لطفا راهنمایی کنید از کجا تهیه کنم ایران میکرو یه سری داره ولی متاسفانه مشخصاتشو ننوشته اساتید یه نگاهی بندازین ببینید 1% هستند یا نه. ممنون http://iran-micro.com/-c-273_356.html?page=3&sort=1aسلام میلاد جان این مقاومتها یک درصد نیستند ولی کار شما رو راه می اندازند. پیدا کرذن مقاومت 1% دو وات در بازا کشور کار مشکلیه ممنون kobani عزیز. دوستان دیگه اگه جای سراغ دارن لطفا راهنمایی کنند
|
پنج شنبه 13 فروردین1394 - 5:40pm |
|
|
sajad1372
کاربر فعال
|
تهران.پاساژعباسیان.طبقیه ی زیر زمین.آخرین مغازه سمت چپ.فقط کارش مقاومته.موفق باشید.
|
پنج شنبه 13 فروردین1394 - 5:43pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
kavoshgar نوشته است: حمید نوشته است: مشکل نمایش پیغام کمبود باطری در شرایطی که عدد ولتاژ نمایش داده شده درست هست رو بنده بالاخره در داخل برنامه شناسایی کردم! هر چند این مشکل تا بحال برای من پیش نیومده بود ولی فکر میکنم علتش رو پیدا کردم و در نسخه بعدی رفع خواهد شد. دمت گرم حمید آقا فقط اگه براتون ممکنه تو نسخه بعدی ماسفت رو 11nm80 در نظر بگیرین حالا شاید لازم باشه با این ماسفت شما تغیراتی رو هم تو نرم افزار بدین و نتایج کلی تغییر کنه راستی استاد نسخه بعدی کی ایشالا تموم میشه ؟ چون بیصبرانه منتظر نسخه جدید هستم خواهش میکنم. با توجه به ملاحظات قسمت تفکیک فعلا تمرکز بنده روی همون ماسفت 840 هست! امیدوارم تفاوت عملی نداشته باشه. چون مساله تفکیک بیش از هر چیز به شماره دقیق آپ امپ و نوع لوپ بستگی داره که قبلا مشخص کردیم باید چی باشن. با این حال بهتره دوستان برای سنجش عملکرد تفکیک ابتدا از همون 840 استفاده کنن. وگرنه از نظر قدرت بعید میدونم تغییر ماسفت نیاز چندانی به تغییر برنامه داشته باشه. نسخه بعدی به امید خدا حدود یک هفته دیگه ارائه میشه و دارای تفکیک عددی به همراه تنظیم حذف آهن خواهد بود که با روش های محاسباتی فلزیاب های مینلب پیاده شده و کیفیت کار هر دو قسمت نسبت به مدار چنس بهتر هست.
|
پنج شنبه 13 فروردین1394 - 6:39pm |
|
|
kavoshgar
کاربر حرفه ای
|
حمید نوشته است: خواهش میکنم. ... نسخه بعدی به امید خدا حدود یک هفته دیگه ارائه میشه و دارای تفکیک عددی به همراه تنظیم حذف آهن خواهد بود که با روش های محاسباتی فلزیاب های مینلب پیاده شده و کیفیت کار هر دو قسمت نسبت به مدار چنس بهتر هست. ایول داری داداش ایول بیصبرانه منتظرم
باد می وزد … میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی تصمیم با تو است . . .
|
پنج شنبه 13 فروردین1394 - 6:53pm |
|
|
kobani
کاربر فعال
|
حمید نوشته است: kavoshgar نوشته است: حمید نوشته است: مشکل نمایش پیغام کمبود باطری در شرایطی که عدد ولتاژ نمایش داده شده درست هست رو بنده بالاخره در داخل برنامه شناسایی کردم! هر چند این مشکل تا بحال برای من پیش نیومده بود ولی فکر میکنم علتش رو پیدا کردم و در نسخه بعدی رفع خواهد شد. دمت گرم حمید آقا فقط اگه براتون ممکنه تو نسخه بعدی ماسفت رو 11nm80 در نظر بگیرین حالا شاید لازم باشه با این ماسفت شما تغیراتی رو هم تو نرم افزار بدین و نتایج کلی تغییر کنه راستی استاد نسخه بعدی کی ایشالا تموم میشه ؟ چون بیصبرانه منتظر نسخه جدید هستم خواهش میکنم. با توجه به ملاحظات قسمت تفکیک فعلا تمرکز بنده روی همون ماسفت 840 هست! امیدوارم تفاوت عملی نداشته باشه. چون مساله تفکیک بیش از هر چیز به شماره دقیق آپ امپ و نوع لوپ بستگی داره که قبلا مشخص کردیم باید چی باشن. با این حال بهتره دوستان برای سنجش عملکرد تفکیک ابتدا از همون 840 استفاده کنن. وگرنه از نظر قدرت بعید میدونم تغییر ماسفت نیاز چندانی به تغییر برنامه داشته باشه. نسخه بعدی به امید خدا حدود یک هفته دیگه ارائه میشه و دارای تفکیک عددی به همراه تنظیم حذف آهن خواهد بود که با روش های محاسباتی فلزیاب های مینلب پیاده شده و کیفیت کار هر دو قسمت نسبت به مدار چنس بهتر هست. ممنون مهندس حمید ما دوستت داریم
اغلب مردم به نیت فهمیدن گوش نمی دهند , آنها گوش میدهند که جواب دهند.
|
پنج شنبه 13 فروردین1394 - 7:01pm |
|
|
بهرام
کاربر حرفه ای
|
خدا قوت مهندس دست به مس بزنی طلا بشه انشاالله
گر داخل خانهات نشستی مردی/ در بر دگران اگر ببستی مردی مردی نبود سفر در این وضع خراب/ شاخ کرونا اگر شکستی مردی
|
پنج شنبه 13 فروردین1394 - 7:22pm |
|
|
googeh
کاربر فعال
|
سلام به همه.اقا حمید خبر خوبی دادین تشکر میکنم امیدوارم مثل سایر کارهاتون عالی باشه.در مورد ولتاج باطری سوالی داشتم . میخام از دو عدد باطری 12 ولت 1.2 امپر که بشه 24 ولت استفاده کنم به نظر شما چطوره و ایا افزایش ولتاج از 18 به 24 تاثیری روی برد وثبات داره؟ ممنونم.در مورد نرم افزار تفکیک هم یه خورده اگه ممکنه توضیح بدین و ایا تمام قابلیتهای حال حاضر رو داره و برد در حالت تفکیک چطور میشه و در مورد عدد تفکیک هم یکمی توضیح بدین.ایام به کامتان و پیروز باشید.
|
پنج شنبه 13 فروردین1394 - 7:25pm |
|
|
m.m.s
کاربر حرفه ای
|
کسی که نتواند دنیا را بهتر کند پس به چه دردی میخورد
|
پنج شنبه 13 فروردین1394 - 7:26pm |
|
|