انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : پنج شنبه 24 آبان1403 - 8:54pm

پاسخ به موضوع  [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 585 , 586 , 587 , 588 , 589 , 590 , 591 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال

محل اقامت: وطنم ایران
سلام، کسانی که لوپ 60 ساختنه.. چند متر سیم افشان یک میل نیازه، یعنی 18 دور چند متر میشه؟؟

پنج شنبه 13 فروردین1394 - 7:54pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

مهندس جان خبر خوبی دادی.امیدوارم تفکیک مدار هم مثل خود مدار عالی باشه.

دوستان یه تجربه ای رو بگم شاید بدرد بعضی از دوستان خورد .
من مشکل عدم بالانس داشتم،هر کاری میکردم درست نمیشد.

دوباره کل برد رو چک کردم ،لحیم خازنهای 11 و 12 زیاد جالب نبود دوباره لحیم کردم ،عالی شد.

پنج شنبه 13 فروردین1394 - 7:56pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

tamashah نوشته است:
سلام، کسانی که لوپ 60 ساختنه.. چند متر سیم افشان یک میل نیازه، یعنی 18 دور چند متر میشه؟؟

سلام من ساختم فکرکنم نزدیک 35 متر وخورده ای مصرف شد.

پنج شنبه 13 فروردین1394 - 8:09pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

یه چیز عجیبی که تازگیا پیش اومده ،با پهنای پالس 160 تا 180 مورد coil error میاد.

هیچ قطعه ای رو هم تعویض نکردم.

لوپ هم معمولیه ،15 دور سیم شبیه سازی شده نمره 1.

پنج شنبه 13 فروردین1394 - 8:14pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

مهندس ، خدا قوت . لطفا برای بهینه سازی قسمت تغذیه در مواردی که ولتاژ باطری افت زیادی میکنه و منجر به تموم شدن تایم روشن خاموش شدن میشه . چاره ای بیندیشید. ( موردی که من و یکی از کاربران در تغذیه داشتیم و منجر به تمام شدن زمان on/off شد) ..
اگر مقدور هست سیستم " auto off " را به مدار اضافه کنید تا بعد از مثلا 4 دقیقه بدون استفاده ماندن دستگاه و نفشردن کلیدی ، سیستم خودشو خاموش نماید یا نور lcd رو قطع کند و از اتمام باطری جلوگیری بشه.

علم گنج بزرگیست که با خرج کردن تمام نمی شود.

پنج شنبه 13 فروردین1394 - 8:26pm
مدیر کل
مدیر کل

googeh نوشته است:
سلام به همه.اقا حمید خبر خوبی دادین تشکر میکنم امیدوارم مثل سایر کارهاتون عالی باشه.در مورد ولتاج باطری سوالی داشتم . میخام از دو عدد باطری 12 ولت 1.2 امپر که بشه 24 ولت استفاده کنم به نظر شما چطوره و ایا افزایش ولتاج از 18 به 24 تاثیری روی برد وثبات داره؟ ممنونم.در مورد نرم افزار تفکیک هم یه خورده اگه ممکنه توضیح بدین و ایا تمام قابلیتهای حال حاضر رو داره و برد در حالت تفکیک چطور میشه و در مورد عدد تفکیک هم یکمی توضیح بدین.ایام به کامتان و پیروز باشید.

خواهش میکنم.
بارها توضیح دادم وقتی مدار با ولتاژ رگوله شده 12 ولت کار میکنه ؛ دیگه ولتاژ از حد 15 ولت هر چقدر بالاتر باشه تاثیری در کارکرد مدار نداره مگر اینکه رگولاتور 7812 شما مشکلی داشته باشه. طبیعتا هر چقدر ولتاژ باطری بالاتر باشه این رگولاتور هم بیشتر داغ میکنه. در مجموع باطری 24 ولت مشکلی نداره و میتونین استفاده کنین.
در خصوص تفکیک توضیح زیادی ندم فعلا بهتره. برد تفکیک هم بین نصف تا دو سوم برد عادی فلزیابی هست و ارتباطی با مساله سنس نداره. سیستم تفکیک روی 3 کانال مجزا از کانال سنس پیاده شده. عدد تفکیک هم تقریبا شبیه به چیزی هست که در لورنز بعنوان Target ID میبینید.

پنج شنبه 13 فروردین1394 - 8:47pm
مدیر کل
مدیر کل

hoshyar191 نوشته است:
مهندس ، خدا قوت . لطفا برای بهینه سازی قسمت تغذیه در مواردی که ولتاژ باطری افت زیادی میکنه و منجر به تموم شدن تایم روشن خاموش شدن میشه . چاره ای بیندیشید. ( موردی که من و یکی از کاربران در تغذیه داشتیم و منجر به تمام شدن زمان on/off شد) ..
اگر مقدور هست سیستم " auto off " را به مدار اضافه کنید تا بعد از مثلا 4 دقیقه بدون استفاده ماندن دستگاه و نفشردن کلیدی ، سیستم خودشو خاموش نماید یا نور lcd رو قطع کند و از اتمام باطری جلوگیری بشه.

متوجه نشدم مشکل شما در این زمینه دقیقا به چه صورتی هست؟ اگر مشکلات رو دقیق و با جزئیات شرح بدین میتونم متوجه بشم منظور شما دقیقا چیه وگرنه چیزی به ذهنم نمیرسه!
در خصوص قسمت تغذیه نیاز به هیچ تغییری نیست و امکان Auto OFF هم به اون شکل وجود نداره چون نیاز به مدار خاصی داره که برای چنین دستگاه کوچکی کاملا چیز اضافی محسوب میشه! در مورد قطع سیستمهای اصلی مدار در صورت دست نزدن به کلید هم که طبیعتا پیشنهاد کاملا اشتباهی هست چون ممکنه کسی بخواد ساعتها بدون دست زدن به چیزی کاوش کنه! نمیشه کارکرد مدار رو بدون دلیل متوقف کرد. در مورد نور ال سی دی هم قبلا عرض کردم اگر مثلا مصرف کل مدار 100 میلی آمپر باشه فقط 2 میلی آمپرش مربوط به نور ال سی دی میشه!

پنج شنبه 13 فروردین1394 - 8:54pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: کردستان
مهندس عزیز خبر خیلی خیلی خوبی دادید...
از لطف شما خیلی سپاس گذاریم ...
مطمئنا دستگاه شما از دستگاهای شرکتی بهتر جواب میده و باید این شرکتها دنبال بازار دیگری به غیر ایران برای محصولاتشون باشن...
پاینده و موفق باشید

(( آیا خداوند برای بنده اش کافی نیست)){سوره زمر آیه 36}

پنج شنبه 13 فروردین1394 - 8:55pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

مهندس جان شما لطفا یک شب مدارتون را تا صبح روشن بگذارید . فرداش میبینید وقتی ولتاژ باطری دستگاه که به زیر 10 ولت رسید با تمام شدن محدودیت ( on/off) مواجه میشید . یا مدار رو با کمتر از 9 ولت چند بار روشن خاموش کنید.

علم گنج بزرگیست که با خرج کردن تمام نمی شود.

پنج شنبه 13 فروردین1394 - 9:05pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پاینده باشید مهندس
فکر کلاهبردارا هم باشید لطفا (البته شاید کلمه مناسبی نباشه) البته قبلا در این مورد زیاد صحبت شد و شما بهتر از همه میدونید چیکار کنید
ممنون از لطفتون @};-

تقدیر تقویم افراد عادی و تغییر تدبیر اشخاص عالیست

پنج شنبه 13 فروردین1394 - 9:09pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 585 , 586 , 587 , 588 , 589 , 590 , 591 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Mrn , Tanu و 59 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure