نویسنده |
پیغام |
ali222
کاربر حرفه ای
|
استادان گرامی فکر کنم این ماسفت گزینه مناسبی باشه چون مشخصات خوبی داره STW9NB90 اگر پیدا بشه چون هم از لحاظ اهمی و ولتاژ و امپر چیز خوبیه گزینه های دیگری هم هست تا 1500 ولتی هم پیدا میشه مهم پیدا کردنشون تو بازار هست
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
دوشنبه 3 فروردین1393 - 12:31am |
|
|
mahdi8877
کاربر حرفه ای
|
برو پاساژ توکل زیر زمین یه مغازه هست که ماسفت های حرفه ای و گرون میاره از پله ها که میری پایین سمت چپ تو ویترینش معلومه والا اسمش یادم رفته
|
دوشنبه 3 فروردین1393 - 12:38am |
|
|
zinteredi
کاربر حرفه ای
|
به نظر من بتاي درين سورس مهمه تا ولتاژ ماسفت و اون هم به نوع كانال داخلش ربط داره البته بهترين روش اينه كه آقا محمود روي فلزياب تست كنند
|
دوشنبه 3 فروردین1393 - 1:07am |
|
|
mahmood51
کاربر حرفه ای
|
مهدی جان توضیحاتش مفصّله. خلاصش اینکه کاهش شدید قدرت( تا حد یک سوم) پیدا کرد. توضیحاتش در اینجا بیشتره: viewtopic.php?f=6&t=1226 ببخش دیگه، خدایی جون و حوصله تایپ فارسیو ندارم. اون فروشگاه زیری توکل هم شخم زدم و هرچی خوب داشت گرفتم کلّیم با فروشندش رفیق شدم (خوراکش IXYSه ) تک تک مغازه های جمهوری رو هم گشتم. حتی ولتاژای بالا زیاد با ولتاژ پایینا فرقی نمیکنن؛ حق با آقا ناصره. ظاهراً باید فاکتور دیگه ای در این ماسفتا مهم باشه.مچ بودن dv/dt ، VGS و ns تایمینگای یک ماسفت. من که سواد اینارو ندارم ولی اونچه از دیتاشیتا بر میاد اینا مهمند. شاید هم مجبور بشم حضوراً بیارمش نزدت البته اگر بنده رو به حضور بپذیری.
|
دوشنبه 4 فروردین1393 - 9:53am |
|
|
hoshyar191
کاربر حرفه ای
|
دوستان اینکه بارها عنوان شده mdl از روش خاصی استفاده میکنه من رو به این نتیجه رسوند که ممکن است سیگنال خروجی ماسفت ابتدا در یک منبعی مثل یک خازن یا یک سلف یا ترکیب این دو ذخیره میشه و در فواصل زمانی مشخص این پالس در لوپ تخلیه میشود ( پالس پرقدرت ضربانی ). میتوان گفت پالس رو در خازن شارژ میکنیم و بعد از شارژ خازن و افزایش ولتاژ به شکل خطی درخازن ، آن را در لوپ دشارژ میکنیم .
علم گنج بزرگیست که با خرج کردن تمام نمی شود.
|
دوشنبه 4 فروردین1393 - 12:13pm |
|
|
zinteredi
کاربر حرفه ای
|
hoshyar191 نوشته است: دوستان اینکه بارها عنوان شده mdl از روش خاصی استفاده میکنه من رو به این نتیجه رسوند که ممکن است سیگنال خروجی ماسفت ابتدا در یک منبعی مثل یک خازن یا یک سلف یا ترکیب این دو ذخیره میشه و در فواصل زمانی مشخص این پالس در لوپ تخلیه میشود ( پالس پرقدرت ضربانی ). میتوان گفت پالس رو در خازن شارژ میکنیم و بعد از شارژ خازن و افزایش ولتاژ به شکل خطی درخازن ، آن را در لوپ دشارژ میکنیم . سلام دوست عزيز اتفاقا من اينها رو به مهدي جان و مهندس حميد گفتم ولي نميدونم دوستان چرا از كار كردن روي mdl اينقدر وحشت دارند مگه اين MDL رو مريخي ها درست كرده اند يك هموطن خلاق طراحيش كرده دوستان بايد روي اين مدار كار كنند
|
دوشنبه 4 فروردین1393 - 12:18pm |
|
|
hoshyar191
کاربر حرفه ای
|
zinteredi عزیز من احساس میکنم داره mdl کپی میشه و صداشم در نمیارن تا در آینده به ملت بفروشن . البته منظورم فرد یا افراد خاصی نیست . ولی اگر افرادی که اعلام آمادگی کرده بودند . هزینه هایی رو تقبل میکردند و یک mdl سالم خریداری میشد و این دستگاه در اختیار تیم طراح قرار میگرفت نتایج خوبی حاصل میشد . من در اینجا به مهندس حمید پیشنهاد میکنم که از تمامی کاربران دعوت کنند تا هر فرد مبلغی را پرداخت نماید تا یک دستگاه سالم خریداری بشه . و سپس این دستگاه در اختیار مهندس حمید و سایر مهندسین مشتاق و خلاق قرار بگیره . اگر کپی سازی دستگاه به نتیجه نمیرسید که هیچ . ولی اگر به نتیجه میرسید ومدار کپی میشد با رعایت حفظ مالکیت اعضا برای هرکدام از اعضا نقشه مدار ارسال میشد و فایل هگز مدار منتشر نمیشد و فقط آی سی پروگرم شده با دریافت مبلغی از اعضایی که پول اولیه داده اند ارسال میگردید .
|
دوشنبه 4 فروردین1393 - 12:38pm |
|
|
Kani
استادیار
|
hoshyar191 نوشته است: zinteredi عزیز من احساس میکنم داره mdl کپی میشه و صداشم در نمیارن تا در آینده به ملت بفروشن . البته منظورم فرد یا افراد خاصی نیست . ولی اگر افرادی که اعلام آمادگی کرده بودند . هزینه هایی رو تقبل میکردند و یک mdl سالم خریداری میشد و این دستگاه در اختیار تیم طراح قرار میگرفت نتایج خوبی حاصل میشد . من در اینجا به مهندس حمید پیشنهاد میکنم که از تمامی کاربران دعوت کنند تا هر فرد مبلغی را پرداخت نماید تا یک دستگاه سالم خریداری بشه . و سپس این دستگاه در اختیار مهندس حمید و سایر مهندسین مشتاق و خلاق قرار بگیره . اگر کپی سازی دستگاه به نتیجه نمیرسید که هیچ . ولی اگر به نتیجه میرسید ومدار کپی میشد با رعایت حفظ مالکیت اعضا برای هرکدام از اعضا نقشه مدار ارسال میشد و فایل هگز مدار منتشر نمیشد و فقط آی سی پروگرم شده با دریافت مبلغی از اعضایی که پول اولیه داده اند ارسال میگردید . با سلام بنده حاضرم در حد توانم مبلغی پرداخت کنم
|
دوشنبه 4 فروردین1393 - 12:42pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
این پیشنهاد هم که گفته بودیم! متاسفانه درجه همکاری در عمل بسیار پایینه! فعلا در حد حرف هم به توافق برسیم خودش خیلیه!
|
دوشنبه 4 فروردین1393 - 12:50pm |
|
|
hoshyar191
کاربر حرفه ای
|
Kani جان شما خیلی گلی . ممنون از شما . واقعیتش اینه که اکثر بجه ها هزینه میکنند و مدار میسازن بعدشم میندازن کوشه اتاق . همین مدارات دلتا . چنس . pim ماینر و کلون با اینکه کار میکنند ولی نمیتوانند نیاز بچه ها رو برآورده کنند چه ایرادی داره به اندازه ی هزینه ی یک دلتا پالس یا یک چنس برای پروژه ی mdl هزینه بشه . اگر موفقیت حاصل شد که چه بهتر اگر نه حداقلش اینه که تلاشمونو کردیم . خداوکیلی من میدونم مهندس حمید چقدر رو چنس کار کردند تا به این قدرت و مرغوبیت برسه اگر این انرژی روی mdl گذاشته میشد قطعا نتایج خوبی حاصل میشد. مهندس تا شما اطلاعیه سراسری ندید کسی اقدام نمیکنه.
|
دوشنبه 4 فروردین1393 - 12:55pm |
|
|
|