انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 2 آذر1403 - 11:32pm

پاسخ به موضوع  [ 1418 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 57 , 58 , 59 , 60 , 61 , 62 , 63 ... 142  بعدی
 MDL 8500 افسانه یا واقعیت؟! 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

استادان گرامی
فکر کنم این ماسفت گزینه مناسبی باشه چون مشخصات خوبی داره STW9NB90 اگر پیدا بشه چون هم از لحاظ اهمی و ولتاژ و امپر چیز خوبیه
گزینه های دیگری هم هست تا 1500 ولتی هم پیدا میشه مهم پیدا کردنشون تو بازار هست

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

دوشنبه 3 فروردین1393 - 12:31am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

برو پاساژ توکل زیر زمین یه مغازه هست که ماسفت های حرفه ای و گرون میاره از پله ها که میری پایین سمت چپ تو ویترینش معلومه والا اسمش یادم رفته

دوشنبه 3 فروردین1393 - 12:38am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

به نظر من بتاي درين سورس مهمه تا ولتاژ ماسفت و اون هم به نوع كانال داخلش ربط داره البته بهترين روش اينه كه آقا محمود روي فلزياب تست كنند :-?

دوشنبه 3 فروردین1393 - 1:07am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

مهدی جان توضیحاتش مفصّله. خلاصش اینکه کاهش شدید قدرت( تا حد یک سوم) پیدا کرد. توضیحاتش در اینجا بیشتره: viewtopic.php?f=6&t=1226 ببخش دیگه، خدایی جون و حوصله تایپ فارسیو ندارم. #-o
اون فروشگاه زیری توکل هم شخم زدم و هرچی خوب داشت گرفتم کلّیم با فروشندش رفیق شدم (خوراکش IXYSه :D ) تک تک مغازه های جمهوری رو هم گشتم. حتی ولتاژای بالا زیاد با ولتاژ پایینا فرقی نمیکنن؛ حق با آقا ناصره. ظاهراً باید فاکتور دیگه ای در این ماسفتا مهم باشه.مچ بودن dv/dt ، VGS و ns تایمینگای یک ماسفت. من که سواد اینارو ندارم ولی اونچه از دیتاشیتا بر میاد اینا مهمند. شاید هم مجبور بشم حضوراً بیارمش نزدت ;) البته اگر بنده رو به حضور بپذیری.

دوشنبه 4 فروردین1393 - 9:53am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

دوستان اینکه بارها عنوان شده mdl از روش خاصی استفاده میکنه من رو به این نتیجه رسوند که ممکن است سیگنال خروجی ماسفت ابتدا در یک منبعی مثل یک خازن یا یک سلف یا ترکیب این دو ذخیره میشه و در فواصل زمانی مشخص این پالس در لوپ تخلیه میشود ( پالس پرقدرت ضربانی ). میتوان گفت پالس رو در خازن شارژ میکنیم و بعد از شارژ خازن و افزایش ولتاژ به شکل خطی درخازن ، آن را در لوپ دشارژ میکنیم .

علم گنج بزرگیست که با خرج کردن تمام نمی شود.

دوشنبه 4 فروردین1393 - 12:13pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

hoshyar191 نوشته است:
دوستان اینکه بارها عنوان شده mdl از روش خاصی استفاده میکنه من رو به این نتیجه رسوند که ممکن است سیگنال خروجی ماسفت ابتدا در یک منبعی مثل یک خازن یا یک سلف یا ترکیب این دو ذخیره میشه و در فواصل زمانی مشخص این پالس در لوپ تخلیه میشود ( پالس پرقدرت ضربانی ). میتوان گفت پالس رو در خازن شارژ میکنیم و بعد از شارژ خازن و افزایش ولتاژ به شکل خطی درخازن ، آن را در لوپ دشارژ میکنیم .

سلام دوست عزيز اتفاقا من اينها رو به مهدي جان و مهندس حميد گفتم ولي نميدونم دوستان چرا از كار كردن روي mdl اينقدر وحشت دارند
مگه اين MDL رو مريخي ها درست كرده اند يك هموطن خلاق طراحيش كرده
دوستان بايد روي اين مدار كار كنند L-) L-)

دوشنبه 4 فروردین1393 - 12:18pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

zinteredi عزیز من احساس میکنم داره mdl کپی میشه و صداشم در نمیارن تا در آینده به ملت بفروشن . البته منظورم فرد یا افراد خاصی نیست . ولی اگر افرادی که اعلام آمادگی کرده بودند . هزینه هایی رو تقبل میکردند و یک mdl سالم خریداری میشد و این دستگاه در اختیار تیم طراح قرار میگرفت نتایج خوبی حاصل میشد . من در اینجا به مهندس حمید پیشنهاد میکنم که از تمامی کاربران دعوت کنند تا هر فرد مبلغی را پرداخت نماید تا یک دستگاه سالم خریداری بشه . و سپس این دستگاه در اختیار مهندس حمید و سایر مهندسین مشتاق و خلاق قرار بگیره . اگر کپی سازی دستگاه به نتیجه نمیرسید که هیچ . ولی اگر به نتیجه میرسید ومدار کپی میشد با رعایت حفظ مالکیت اعضا برای هرکدام از اعضا نقشه مدار ارسال میشد و فایل هگز مدار منتشر نمیشد و فقط آی سی پروگرم شده با دریافت مبلغی از اعضایی که پول اولیه داده اند ارسال میگردید .

دوشنبه 4 فروردین1393 - 12:38pm
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

hoshyar191 نوشته است:
zinteredi عزیز من احساس میکنم داره mdl کپی میشه و صداشم در نمیارن تا در آینده به ملت بفروشن . البته منظورم فرد یا افراد خاصی نیست . ولی اگر افرادی که اعلام آمادگی کرده بودند . هزینه هایی رو تقبل میکردند و یک mdl سالم خریداری میشد و این دستگاه در اختیار تیم طراح قرار میگرفت نتایج خوبی حاصل میشد . من در اینجا به مهندس حمید پیشنهاد میکنم که از تمامی کاربران دعوت کنند تا هر فرد مبلغی را پرداخت نماید تا یک دستگاه سالم خریداری بشه . و سپس این دستگاه در اختیار مهندس حمید و سایر مهندسین مشتاق و خلاق قرار بگیره . اگر کپی سازی دستگاه به نتیجه نمیرسید که هیچ . ولی اگر به نتیجه میرسید ومدار کپی میشد با رعایت حفظ مالکیت اعضا برای هرکدام از اعضا نقشه مدار ارسال میشد و فایل هگز مدار منتشر نمیشد و فقط آی سی پروگرم شده با دریافت مبلغی از اعضایی که پول اولیه داده اند ارسال میگردید .

با سلام
بنده حاضرم در حد توانم مبلغی پرداخت کنم

@};- @};- @};-

دوشنبه 4 فروردین1393 - 12:42pm
مدیر کل
مدیر کل

این پیشنهاد هم که گفته بودیم! متاسفانه درجه همکاری در عمل بسیار پایینه! فعلا در حد حرف هم به توافق برسیم خودش خیلیه! :D

دوشنبه 4 فروردین1393 - 12:50pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

Kani جان شما خیلی گلی . ممنون از شما . واقعیتش اینه که اکثر بجه ها هزینه میکنند و مدار میسازن بعدشم میندازن کوشه اتاق . همین مدارات دلتا . چنس . pim ماینر و کلون با اینکه کار میکنند ولی نمیتوانند نیاز بچه ها رو برآورده کنند چه ایرادی داره به اندازه ی هزینه ی یک دلتا پالس یا یک چنس برای پروژه ی mdl هزینه بشه . اگر موفقیت حاصل شد که چه بهتر اگر نه حداقلش اینه که تلاشمونو کردیم . خداوکیلی من میدونم مهندس حمید چقدر رو چنس کار کردند تا به این قدرت و مرغوبیت برسه اگر این انرژی روی mdl گذاشته میشد قطعا نتایج خوبی حاصل میشد.
مهندس تا شما اطلاعیه سراسری ندید کسی اقدام نمیکنه.

دوشنبه 4 فروردین1393 - 12:55pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 1418 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 57 , 58 , 59 , 60 , 61 , 62 , 63 ... 142  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google , Resa و 349 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure