نویسنده |
پیغام |
91150472039
کاربر فعال
|
باتشکر از kurosh عزیز . من تو محیط های مختلف تست کردم پس مطمئنا از محیط نمیتونه باشه اما سیم هم هم با سیم 1 مفتولی. و هم با کابل cat 5 و هم با سیم 0.6 لاکی تست کردم که هر سه مورد دیلی رو بالای 70 نشون میداد حالا به نظر شما برای لوپ 30 و 1 در1 چه سیمی و چند متر استفاده کنم. ممنون
|
جمعه 14 فروردین1394 - 7:14pm |
|
|
kamal857
کاربر حرفه ای
|
دوستان مدار منم انواع مشکل براش پیش اومده ، الان هم دیلی رو 6 نشون میده ، کاری که کردم اینطوری شد این بود .یه ایسی فلزی جازدم که بعدا متوجه شدم پایه هاش اشتباه بوده. لطفا بگید که کدوم قسمت مدار رو تست کنم.چه مقاومتهایی احتمال داره که سوخته باشن.؟ بعد اون کار هر ایسی که میندازم بازم همون مشکل رو دارم. لطفا کمک کنید
با تشکر
|
جمعه 14 فروردین1394 - 7:18pm |
|
|
reza2490
کاربر حرفه ای
|
kamal857 نوشته است: دوستان مدار منم انواع مشکل براش پیش اومده ، الان هم دیلی رو 6 نشون میده ، کاری که کردم اینطوری شد این بود .یه ایسی فلزی جازدم که بعدا متوجه شدم پایه هاش اشتباه بوده. لطفا بگید که کدوم قسمت مدار رو تست کنم.چه مقاومتهایی احتمال داره که سوخته باشن.؟ بعد اون کار هر ایسی که میندازم بازم همون مشکل رو دارم. لطفا کمک کنید
با تشکر دوست عزیز فعلا اینو عوض کن ببین چی میشهBS170
ذهن های بزرگ ، ایده ها را مورد بحث قرار می دهند ؛ ذهن های متوسط در مورد رویدادها صحبت می کنند ، ذهن های کوچک در مورد افراد صحبت می کنند
|
جمعه 14 فروردین1394 - 7:25pm |
|
|
asadof
کاربر حرفه ای
|
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
|
جمعه 14 فروردین1394 - 7:41pm |
|
|
asadof
کاربر حرفه ای
|
سلام دوستان اگه کسی نرم افزار پروگرمر PIC داره برام بذاره ببخشید اینجا پست زدیم چون همه اینجا تشریف دارند و کمی اضطراری بود
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
|
جمعه 14 فروردین1394 - 8:04pm |
|
|
m.m.s
کاربر حرفه ای
|
kamal857 نوشته است: دوستان مدار منم انواع مشکل براش پیش اومده ، الان هم دیلی رو 6 نشون میده ، کاری که کردم اینطوری شد این بود .یه ایسی فلزی جازدم که بعدا متوجه شدم پایه هاش اشتباه بوده. لطفا بگید که کدوم قسمت مدار رو تست کنم.چه مقاومتهایی احتمال داره که سوخته باشن.؟ بعد اون کار هر ایسی که میندازم بازم همون مشکل رو دارم. لطفا کمک کنید
با تشکر دوست عزیز هیچ قطعه ای نسوخته. شما آی سی فلزی رو نمیتونید درست جا بزنید. با آی سی پلاستیکی تست کنید اگه همون 6 بود میشه نظری داد. اون پایه ای که زیرش زائده هستش شماره 8 هست.از دید بالا در خلاف جهت عقربه های ساعت پایه نزدیک 8 1هست.بعد 2و...... پایه های 5و8و1 روهم اگه جا نزدی مشکل نداره.
کسی که نتواند دنیا را بهتر کند پس به چه دردی میخورد
|
جمعه 14 فروردین1394 - 8:05pm |
|
|
m.m.s
کاربر حرفه ای
|
asadof نوشته است: سلام دوستان اگه کسی نرم افزار پروگرمر PIC داره برام بذاره ببخشید اینجا پست زدیم چون همه اینجا تشریف دارند و کمی اضطراری بود تقدیم به دوست نرم افزارشم نوشته.
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
کسی که نتواند دنیا را بهتر کند پس به چه دردی میخورد
|
جمعه 14 فروردین1394 - 8:09pm |
|
|
Ancient
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: سه شنبه 10 تیر1392 - 2:12am پست: 258 محل اقامت: Iran
|
asadof نوشته است: سلام دوستان اگه کسی نرم افزار پروگرمر PIC داره برام بذاره ببخشید اینجا پست زدیم چون همه اینجا تشریف دارند و کمی اضطراری بود بفرما اسدف جان روی ویندوز7 64بیت تست کردم بی نقص جواب داد پاینده باشی
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
اپراتور باید اپراتور باشد ، اپراتوری که اپراتور نباشد ، اپراتور نیست! Ancient (ره)
|
جمعه 14 فروردین1394 - 8:18pm |
|
|
Ancient
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: سه شنبه 10 تیر1392 - 2:12am پست: 258 محل اقامت: Iran
|
سلام مهندس حمید عزیز.شب بخیر خبر تفکیک بسیار خوشحال کننده و مسرت بخش بود.با اینکه مدار شما همینطوری بدون تفکیک هم یکه تاز میدان فلزیاب های پالسی هست امیدوارم در هر دو دنیا ، خداوند پاداش این اعمال نیک شمارو به بهترین نحو ممکن بهتون عطا کنه پاینده باشید بزرگوار
اپراتور باید اپراتور باشد ، اپراتوری که اپراتور نباشد ، اپراتور نیست! Ancient (ره)
|
جمعه 14 فروردین1394 - 8:22pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
با تشکر قاعدتا نباید این مشکل پیش میومد. بهرحال تنها قطعه ای که احتمال سوختن در اون قسمت داره بنظر من مقاومت 10 اهمی هست. بعد از اون دیگه احتمال داره پایه خود میکرو سوخته باشه که در اون صورت باید میکرو تعویض بشه.
|
جمعه 14 فروردین1394 - 8:44pm |
|
|
|