انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 25 آبان1403 - 3:10pm

پاسخ به موضوع  [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 602 , 603 , 604 , 605 , 606 , 607 , 608 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام استاد حمید عزیز و سلام دوستان گرامی
استاد از شما بابت تمام زحماتی که میکشید کمال تشکر رو دارم و از خداوند بزرگ سلامتی و طول عمر شمارو خواستارم
دوستان من چنتا ماسفت قوی رو که تونستم گیربیارم تست کردم که اصلا جواب خوبی در منزل البته نگرفتم که شاید به خاطر محیط باشه باید بیرونهم تست بشه
حالا یه عیبی که دستگام دچارش شد اینه که دیگه با 840 ساکت نمیشه و نویزه زیادی رو مدار هست حتی یه 840 دیگه هم تست کردم نشد :-?
راستی با 357 فلزی هم تست زدم که لوپ رو با هر بار بالانس با دیلی کم و زیاد در حد یکی دو شماره میشناخت و تو پهنای پالس بالا هم کویل ارور میداد....
ولی حالا 11n80 کوچیک روشه که داره افتانو لنگان کار میکنه ......چرا اینجوری شد؟؟؟؟؟؟نمیدونم!!!!!!
اینم عکسای ماسفت
پیوست:
WP_20150407_009.jpg

پیوست:
WP_20150407_017.jpg

پیوست:
WP_20150407_018.jpg

پیوست:
WP_20150407_020.jpg

پیوست:
WP_20150407_021.jpg

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

هرگاه در زندگي به يك در بزرگ كه يك قفل بزرگ هم دارد رسيدي ،
نترس و نااميد نشو.زيرا اگر قرار بود در باز نشود جاي آن يك ديوار مي گذاشتند!

سه شنبه 17 فروردین1394 - 12:02am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

با سلام خدمت دوستان بنده الن مدار مهندس رو با ماسفت شماره w11nm80 تست کردم و بسیار عالی به نظرم اومد چون دغدغه نویز ونداشتم و مدار کاملاً ساکت بود و از نظر برد برای لوپ 30 سانتی سینی استیل 30 * 40 رو تقریباً از 145 الی 150 سنس داشت و بنده این ماسفت رو از تبریز تهیه کردم قیمتش هم با نرخی که دوستان بیان فرمودن بسیار تفاوت داشت بنده هردونشو گرفتم 2000 تومان 5 تا شد 10000 تومان بزودی هم نتایج تست دقیق رو اعلام خواهم کرد .

نکته مهم اینکه اگه در مورد تفکیک این ماسفت مشکل ساز نباشه به نظر بنده فکر میکنم ایده ال هست تا اینجا مگه ینکه مورد دیگه پیدا بشه و این ماسفتو از گردونه خارج کنه

سه شنبه 17 فروردین1394 - 12:13am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام بر همه دوستان و تشکر مخصوص از مهندس حمید عزیز بابت زحمات طاقت فرسایی که میکشن( به قول دوستی میگفت برنامه نویسی و تمرکز روی اون انگار که 10 سال عمر آدمو میخوره) انشا الله خدا عمرتو زیاد و پر برکت کنه و عوض خیرت بده.
دوستان، بنده نیز بار عایت گزینه های ثابت یه سری ماسفتو البته صرفاً در منزل تست کردم. 800، 900 و 1100 ولتی.

STW11NM80 , SPW17N80C,STW11NK90Z, STW9NB90, FQA11N90C, IXFK27N80Q, IXTH13N110

میتونم به جرات بگم اکثراً مثل خود IRF840 رفتار کردن حتی ماسفت STW11NM80
فقط SPW17N80C تفاوتهایی نشون داد.

با لوپ 50 سانتی(حاصل از تابوندن کویل 8 متری) ، P.W:275-290، گراند: 3، اسپید:3 ، فرکانس: 201، دیلی دستی رو ماکزیمم(+50) یک صفحه مسی 10 در 10 سانت رو از روبرو همگی از حدود 85 سانت زدن و سینی 50 سانتی رو (از کنار و لبه لوپ) از 140 سانتی سنس مناسب داشت.
ولی SPW17N80C این دو مورد رو به ترتیب از 100 و 160 سانت میزد. والبته باید بگم که با تمام ماسفتا دیلی اتوماتیک حدود 25 بود ولی با SPW17N80C این عدد 45 میشد واندکی نیز سیستم نویزی بود. که احتمالاً به خاطر حساسیت بیشتر سنس توسط این ماسفت بوده که از اطراف تاثیرپذیری بیشتری داشته. البته فروشنده قبلش گفت که نوع کم کیفیتشو داره و ظاهرش هم معلومه که کیفیت خوبی نداره شاید اصلیش به مراتب بهتر هم جواب بده.

فقط نکته ای که برام سؤاله اینه: کویلی که درست کردم با 8 متر کابله که 0.9 اهمه اگر به حالت 2 در 2 متر که باز بشه ضریب القاییش 250 میکروهانری میشه و در این حالت نیم در نیم که همه تستها رو انجاو دادم 570 میکروهانری بود.
آیا ممکنه در حالت باز شدۀ 2متری تاثیر ماسفتا فرق کنه مثلاً 1100 ولتیه اونجا خیلی بهتر وبرتر عمل کنه یا نه، همون نسبت براشون ثابت میمونه؟ موندم کدومو رو مدار فیکس کنم و ببرم برای تست فیلدی!!!
مهندس حمید، جوابشو محبت میفرمایی؟

راستی ؛ اوناییکه دنبال ترانزیستوری بهتر از BS-170 هستن باید عرض کنم که از این خانواده شماره MTP3055V ( قالبش To-220 میباشد) رو گیر آوردم و رو مدار تست کردم. بنده که هیچ برتری خاصی رو متوجه نشدم. باز هم ملاک نظر مهندس حمید هست که آیا در شرایطی میتونه بهتر باشه یا نه؟؟؟ خیلی ممنونم.

آخرین بار توسط mahmood51 در سه شنبه 17 فروردین1394 - 1:11am ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

سه شنبه 17 فروردین1394 - 1:07am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

amiri11 نوشته است:
نتیجه گیری کلی در مورد ماسفت تا الان : با توجه به تحقیقات چند روزه و مشورت با اقای m.m.s عزیز بهترین ماسفت CMF10120D می باشد دیتا شیت را اساتید میتوانند نگاه کنند متاسفانه در ایران نیست :D و باید سفارش خارج بدیم. همچنین تلفنی صحبت کردم گفتند دو هفته ای اماده میشه. با تشکر
در ضمن با توجه به تحقیقات و تماس های تلفنی با چندین فروشگاه ،متاسفانه ماسفتی که همه شرایط لازم را داشته باشه توی ایران وجود نداره فعلا دوستان میتوانند از همان w11 که اقای کاوشگر عزیز نیز انرا تست کرده اند استفاده کنند. والسلام نامه تمام @};-
اگر ماسفت w11 واقعا توانسته برد مدار را 15 درصد را افزایش بده ، این ماسفت با توجه به نکات قوتی که داره بدون شک میتونه تا 30 الی 35 درصد برد مدار را بیشتر کنه.
از این فروشگاه http://www.elevery.com/showpartdetails/2483074 یا هر فروشگاهی که دوست دارید میتوانید تهیه کنید. فعلا به نظر من بهتره صبر کنیم مهندس هم نظر نهایی در مورد همین ماسفت بیان کنند، تا برای خرید اقدام کنیم.من الله التوفیق

آقا امیری، اگر آدم بخواد سفارش بده که ظاهراً مشخصات اون قبلی که آقا m.m.s اشاره دادن بهتر از این یکیه. :-? یعنی همون C2M0080120D

سه شنبه 17 فروردین1394 - 1:11am
مدیر کل
مدیر کل

ممنون از لطف دوستان. :ymhug:
محمود جان مختصر عرض کنم ماسفتی که دیلی اتومات رو تا این حد افزایش بده قطعا بدرد نمیخوره! مساله نویز هم بنظر من بیشتر بخاطر همین دیلی بالا بوده. طبیعتا چنین ماسفتی برای قسمت تفکیک هم مناسب نیست و اصلا نتیجه غیر عادی و ضعیفی داشته! وگرنه با تعویض ماسفت نباید دیلی لوپ خیلی جابجا بشه.
ظرفیت لوپهای شما در یک حالت زیر حد استاندارد هست و در حالت دیگه بالای استاندارد! سعی کنین رقم ظرفیت رو بین این دو حالت در بیارین. در خصوص ماسفت هم کمی به لوپ بستگی داره ولی آنچنان نیست. کلا اگر تفاوت مثبتی در ماسفتها ندیدین حتما از همون 840 استفاده کنین بهتره.
در خصوص BS170 هم خاطرتون جمع باشه هر نوع فت مشابه دیگری بذارین نتیجه یکسان هست! چون این ترانزیستور بصورت یک سوئیچ ساده ولی سریع و قوی برای درایو ماسفت قرار داده شده و ترانزیستور دیگری نمیتونه بهتر جواب بده. همین که کار سوئیچ رو در لحظه قطع و وصل فرمان پالس درست انجام بده کافی هست.

سه شنبه 17 فروردین1394 - 1:18am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام دوستان عزیز

اگه ممکنه محبت کنید و بگید کابل میکروفون استریوی مرغوب را از کدوم فروشگاه در تهران خیابان جمهوری میشه تهیه کرد؟

سه شنبه 17 فروردین1394 - 1:21am
کاربر فعال
کاربر فعال

archilO نوشته است:
سلام استاد حمید عزیز و سلام دوستان گرامی
استاد از شما بابت تمام زحماتی که میکشید کمال تشکر رو دارم و از خداوند بزرگ سلامتی و طول عمر شمارو خواستارم
دوستان من چنتا ماسفت قوی رو که تونستم گیربیارم تست کردم که اصلا جواب خوبی در منزل البته نگرفتم که شاید به خاطر محیط باشه باید بیرونهم تست بشه
حالا یه عیبی که دستگام دچارش شد اینه که دیگه با 840 ساکت نمیشه و نویزه زیادی رو مدار هست حتی یه 840 دیگه هم تست کردم نشد :-?
راستی با 357 فلزی هم تست زدم که لوپ رو با هر بار بالانس با دیلی کم و زیاد در حد یکی دو شماره میشناخت و تو پهنای پالس بالا هم کویل ارور میداد....
ولی حالا 11n80 کوچیک روشه که داره افتانو لنگان کار میکنه ......چرا اینجوری شد؟؟؟؟؟؟نمیدونم!!!!!!
اینم عکسای ماسفت

سلام
منم 2تا 11n80دارم که تست نکردم هنوز.تفاوتش زیاده داره با w11nm80 ؟
اما در مورد بی ثباتیه مدارتون نظری ندارم چون چیز عجیبیه. :-s
موفق باشی
:ymhug:

سه شنبه 17 فروردین1394 - 2:18am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوستان بنده ماسفت ۱۲۰۰ ولتی و ۱۷۰۰ ولتی رو هم تست کردم هیچکدومشون مثل ۱۱nk100 که ۱۰۰۰ ولتی هست و ۱۱ امپر جواب خوبی نداد این ماسفت واقعا با ثبات هست با حساسیت ۲۰ داره با لوپ ۸۰ خیلی عالی کار میکنه استاد حمید این ماسفت رو لطفا تست کنید

سه شنبه 18 فروردین1394 - 6:31am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

با سلام و تشکر : دوستان در صفحه 595 سربسته اشاره ای به گزینه MOSFET breakdown voltage affect و اهم لوپ شد، از همان موقع احتمالش بود، چون اهم لوپ روی گزینه breakdown voltage ماسفت تاثیر داره ، بدون شک با نصب هر ماسفت جدیدی که مقدار RDS ان با 840 متفاوت باشه ، مدار بایستی دیلی متفاوتی را نشان بده ،بنابراین همانطور که اهم لوپ روی دیلی تاثیر داره پس تاثیر اهم داخلی ماسفت هم روی دیلی قابل پیش بینی و امری است اجتناب ناپذیر ! یعنی اگر نهایتا گزینه مناسبی پیدا بشه احتمال زیاد نیاز به اصلاح برنامه نویسی قسمت دیلی داره. حتی این موضوع را قبلا یک بار نوشتم ، ولی دوباره پشیمان شدم و بلافاصله دلیتش کردم .

یک احتمال دیگه هم قابل پیش بینی بود : دوستانیکه با تغییر ماسفت ، ظاهرا احساس میکردند به برد بیشتری دست یافته اند ، علت اصلی اش مچ شدن مشخصات لوپ مورد استفاده، اهم ماسفت و گزینه breakdown voltage ماسفت بوده ،در صورتیکه اگر با لوپ با کیفیتی دو ماسفت 840 و نوع جدید مقایسه میشد تغییر برد انچنانی مشاهده نمیشد و حتی شاید همان 840 وضعیت بهتری داشت ! بنابراین هر افزایش بردی مستقیما به تعویض و نوع ماسفت ربط ندارد.

اقا محمود عزیز در ابتدا از تست ها و بیان نتایج جدا تشکر می کنم .در مورد SPW17N80C نیز قبلا با یکی از دوستان چندین پست بحث شد و گفتم w17 بهتره ولی متاسفانه قبول نمی کرد ! در مورد C2M0080120D و CMF10120D اگر جدیدا هم از اقای m.m.s عزیز نیز سوال کنید احتمالا تایید می کنند که CMF10120D بهتره ،چون انموقع CMF10120D هنوز رو نشده بود که انها را با هم مقایسه کنیم. اگر خودت هم به دیتاشیت ها بدقت نگاه کنی درسته که اهم کمتری در C2M0080120D داریم ولی به نظر میرسد مهمترین فاکتور یکی ولتاژ و یکی output capacitance است که در ماسفت CMF10120D کمتر است و گزینه اهم ماسفت تاثیر کمتری داره و حتی چون اهم همه لوپ ها مثل هم نیست ،تاثیر اهم ماسفت را فقط روی مقدار دیلی مدار مشاهده می کنیم.همچنین هر چند به امپر 24 نیازی نداریم ولی چون در CMF10120D امپر خیلی کمتری نسبت به C2M0080120D داریم ، ماسفتCMF10120D برای کار ما فرزتر و به نوعی سریعتر عمل می کنه . حتی اگر ماسفتی با مشخصات CMF10120D ولی با امپر حدود 10 پیدا بشه ،هر چند تاثیرش خیلی کمه ولی قطعا از CMF10120D بهتر خواهد بود . باز اگر ماسفتی پیدا بشه مشخصات 840 را داشته باشه فقط ولتاژ بالاتر ولی output capacitance کمتر داشته باشه خیلی بهتر است و نیاز به اصلاح برنامه نویسی احتمالی قسمت دیلی هم نداره .نهایتا پیدا کردن ماسفت جایگزین کاریست سخت و دشوار :D و هر کسی گزینه مناسب را پیدا کنه باید چندین صفحه براش دست بزنیم :D
با تشکر
همچنین من تخصصی در این رشته ندارم و مطالبی را که بیان کردم ، این چند روزه از توی سایت های خارجی خوانده بودم و خدمت دوستان انرا بیان کردم و اگر جایی اشتباه برداشت کرده ام به بزرگواری خودتان ببخشید.با تشکر مجدد

سه شنبه 18 فروردین1394 - 7:36am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ارچیلوی عزیز در مورد :حالا یه عیبی که دستگام دچارش شد اینه که دیگه با 840 ساکت نمیشه و نویزه زیادی رو مدار هست حتی یه 840 دیگه هم تست کردم نشد :-?
.................................
دقت کن در ساعات مختلف روز و شب نویز مدار به دلایل خارجی که به مدار هم ربطی نداره فرق می کنه. روزها نویز کمتری داریم مدارت را تست کن احتمالا مثل همان حالت قبل خواهد بود، اگر مثل قبل نبود:
یک بار میکرو را دوباره پروگرام کن اگر درست نشد باید میکرو را erase کنی جوری که eeprom هم پاک بشه مشکلت حل میشه :D
....................................................................................
سفارش خارج CMF10120D این هم ثبت شد تا ببینیم این چی جواب میده :D

سه شنبه 18 فروردین1394 - 8:22am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 602 , 603 , 604 , 605 , 606 , 607 , 608 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Mojtaba195 , فرشاد فرشته و 404 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure