انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 25 آبان1403 - 5:13pm

پاسخ به موضوع  [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 604 , 605 , 606 , 607 , 608 , 609 , 610 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
مدیر کل
مدیر کل

mahmood51 نوشته است:
مهندس حمید، ممنونم بابت توجه و جوابتون. @};- چون قبلاً اشاراتی به ماسفت با ولتاژ بالای 1000 داشتید مبنی بر اینکه میتونه جواب بهتری بده وبنده تفاوتی ندیدم گفتم شاید نکته ای داره ویا مستلزم تغییراتی بر روی مدار ازجانب شماست؟

خواهش میکنم.
بله نکته ساده ای داره که چند بار عرض کردم ولی ظاهرا همه دوستان فراموش کردن! ببینید عرض کرده بودم که برای رسیدن به حداکثر ولتاژ ماسفت 500 ولتی نیاز به پهنای پالس حدود 150 هست که میزان دقیقش بستگی به لوپ داره. اما برای ماسفتهای ولتاژ بالاتر قطعا نیاز به پهنای پالس بالاتر هم هست تا بشه به ولتاژ نهایی دست پیدا کرد! این نکته ساده و مهم و قطعی هست که حتما دوستان باید در نظر داشته باشن و ماسفتهای ولتاژ بالاتر رو با پهنای پالس بالاتر از 200 مورد تست قرار بدن.

سه شنبه 18 فروردین1394 - 5:06pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام خدمت دوستان
من میخام lf357 فلزی رو تستش کنم میشه راهنماییم گنید چطوری تومدار قرار میگره؟

سه شنبه 18 فروردین1394 - 5:13pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

با تشکر .محمود عزیز فعلا ثبت سفارش شده و گفت تا 3 روز دیگه قیمت اعلام میشه و بعد از 2 هفته اماده میشه.
از دیتا شیت ها که بگذریم ،نهایتا با تست مشخص میشه ،حالا اگر اولی جواب خوبی بده میشه به دومی هم امیدوار بود.ولی با توجه به بیان تست های اخیر دوستان بعید میدانم بدون اصلاح سیستم برنامه نویسی (دیلی) با تعویض ماسفت برد تا حد 20 الی 30 درصد افزایش پیدا کنه ،چون مهندس بر اساس این ماسفت از ابتدا کار کرده اند و ماسفت جدید میشه سال از نو روزی از نو :D . به هر حال این مطالب هم نظریه است خدا کنم اینجوری نباشه.
متاسفانه نتایج تست ها هم یکی نیست این میگه با فلان ماسفت خوب شده یکی دیگه نفی میکنه :D و به همین علت نمیشه به نتیجه درستی دست یافت.با تشکر @};-
...............................
سلام مهندس خسته نباشید: مهندس این نکته ای را الان بیان کردید فکر کنم هیچکدام از بچه ها با پهنای پالس بالای 150 تست نکرده اند :D چون با پهنای پالس بالای 150 شاید نیاز باشه بیرون تست بشه نه توی خانه و شاید به همین علت نتایج دوستان یکی نیست. با تشکر

سه شنبه 18 فروردین1394 - 5:18pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

با سلام خدمت دوستان گرامی بنده تست مدارو با ماسفت 11nm80انجام دادم و در محیط خانه با فاصله 1 متری از کامپیتوتر با لوپ 30 سانتی متری با کابل ایفون نچندان مرغوب که بشکل تخت روی کارتن پلاست چسبونده شده و کابل رابط کواکسیال کرمان با اهم 0/9 وظرفیت 340 میکرو هانری سکه 500 تومانی رو از فاصله 42 سانتی سنس نامحسوس از 40 سانتی سنس با بوق ممتد از 32 الی 30 سانتی دو صدایی واز 19 سانتی وبا سه صدای فعال و عدد سنس تو محدوده 375 الی 400 متغییر

تنظیمات

senstivitiy 20
delly 18 manua
delly otomat 13
freqency 201
puls 160
speed 5
integ 20
grond 3

جالب اینکه این ماسفت لوپ معمولی 45 سانتی رو erorr اما ماسفت 840 همونو با دیلی 13 میشناخت

و با یه ماسفت با شماره fqpf9n90نتایج مشابه irf840 بود و همون لوپ معمولی رو بدون مشکل شناسایی میکنه

نکته دیگه اینکه بنده با ماسفت irf840 با حساسیت 20 به سفال حساسیت نداشتم ولی با ماسفت 11nm80با همین حساسیت وقتی همون سفالو به لوپ نزدیک میکنم از 2 سانتی حساسیت نشون میده

سه شنبه 18 فروردین1394 - 5:33pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

این همون ماسفتی هست که برای بنده از 840 بهتر بوده
پیوست:
DSC04418 [1600x1200].JPG

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

سه شنبه 18 فروردین1394 - 5:35pm
مدیر کل
مدیر کل

خب دوستان عزیز خوشحالم به عرضتون برسونم بالاخره پس از بیش از 2 ماه نسخه جدید به شماره 2.00 آماده شد و به همراه فایل توضیحات جدید در پست اول تاپیک قرار گرفت. قابلیتهای نسخه 2.00 به شرح زیر هست:

* اضافه شدن قابلیت Iron Reject یا حذف آهن بر اساس الگوریتمهای منتشر شده از شرکت مینلب.
* اضافه شدن Target ID یا عدد تفکیک به سبک فلزیاب های لورنز جهت تفکیک اهداف مختلف.
* کاهش دفعات استفاده از دستگاه به 300 مرتبه برای هر بار پروگرام میکروکنترلر.
* اصلاحات جزئی.

در ابتدا جا داره از دوستان خواهش کنم حتما فایل توضیحات جدید رو بطور دقیق مطالعه کنن. علاوه بر توضیحات مفصل درباره قابلیتهای جدید دستگاه ؛ قسمتهایی از توضیحات قبلی به ویژه در خصوص نحوه پروگرام صحیح میکرو و همینطور نکات مرتبط به کاوش و بسیاری جزئیات دیگه اضافه شده که قطعا برای استفاده بهتر از دستگاه کمک کننده هست.
در خصوص قسمت حذف آهن هم نکات خاصی وجود داره که دوستان باید پس از مطالعه دقیق توضیحات اقدام به تست کنن تا با مشکل خاصی مواجه نشن.
در مورد محدودیت دفعات استفاده با اینکه دوستان نظرشون حتی بر میزان دفعات کمتری بود ؛ ولی بر اساس تستها و تجربیات شخصی بنظرم رسید میزان 300 مرتبه کاملا مناسب هست و میشه گفت نه خیلی زیاده و نه کم که بخواد برای کاوشگر مشکلی ایجاد کنه. ولی در عین حال امیدوار هستیم موارد سودجویی که در گذشته مشاهده شد بتونه کاهش بده.
همونطور که ملاحظه میشه هر چند ظاهر دستگاه تفاوت زیادی نکرده اما برنامه زیادی برای قسمت حذف آهن و تفکیک افزوده شده که ارزش و کارایی دستگاه رو در حد بسیار زیادی افزایش داده. لذا میتونم به جرات عرض کنم در حال حاضر هیچ مدار منتشر شده ای وجود نداره که از جهات مختلف قابل رقابت با این طرح باشه! امیدوارم تستهای دوستان هم موید همین مطلب باشه.
از دوستان هم خواهش میکنم با توجه به ریزه کاریها و جزئیاتی که به ویژه در بخش حذف آهن وجود داره ؛ در اسرع وقت این سیستم رو پس از مطالعه توضیحات ارائه شده با دقت تست کنن و پس از رسیدن به نتیجه قابل قبول در صورت امکان فیلمهای کوتاهی از صحت عملکرد قسمت حذف آهن تهیه کنن تا بتونیم کیفیت عملکرد حذف آهن رو برای دستگاههای مختلفی که دوستان ساختن بهتر ارزیابی کنیم.

سه شنبه 18 فروردین1394 - 5:38pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

اینم دیتا شیت ماسفت 900 ولتی
پیوست:
datasheet.pdf
و این ماسفت 900 ولتی که جالب نبود
پیوست:
DSC04417 [1600x1200].JPG

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

سه شنبه 18 فروردین1394 - 5:40pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: بهشت ایران
kاوه نوشته است:
سلام خدمت دوستان
من میخام lf357 فلزی رو تستش کنم میشه راهنماییم گنید چطوری تومدار قرار میگره؟

پایه ای که زیر زایده هست شماره 8و پایه سمت چپش شماره 1 هست. البته دید از بالا

سه شنبه 18 فروردین1394 - 5:42pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ممنون مهندس حمید بابت زحمات و نشر بی منت علم گران بهایتان امیدوارم که در سایه خداوند منان و در کنار خانواده شاد خرم و به عافیت زندگی کنی.

سه شنبه 18 فروردین1394 - 5:42pm
آواتار کاربر

از شما استاد عزیز (حمید آقا ) به خاطر بذل توجهتون از بابت قسمت تفیک مدار به نوبه خودم کمال تشکر رو دارم
حتما این مورد رو من هم مثل بقیه دوستان تست میکنم و نتایج رو خدمت جناب عالی ارائه میدم

سه شنبه 18 فروردین1394 - 5:50pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 604 , 605 , 606 , 607 , 608 , 609 , 610 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Majestic12 , Milad.021 , Mojtaba.pr و 227 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure