نویسنده |
پیغام |
جاوید
استاد
|
درود بر شما استاد کانی.وقتی بالاتر از 1.5 متر دستگاه به همه چیز حساس باشه دیگه چه فرقی میکنه که 2 متر زیر زمین را بزنه یا 15 متر.اگه این دستگاه خوب جواب میداد محمود و یکی دوتای دیگه که اینجا هستند تا حالا هر چی طلا توی منطقه خودشون بود را بالا اورده بودند وقتی میگید نفکیک نداشته باشه یعنی سنگ و اجر زیر خاک را هم میزنه چون همه ذرات و مواد معدنی زیر زمین هم یه مغناطیس یا گاز یا هاله دور خودشون ایجاد میکنه که خوراک دستگاههای فلزیابی یا ردیابی هست.البته اگه کسی سند داشته باشه این دستگاه خوب هست و جواب میده البته نهایت 4 متر زیر خاک باشه نه 8 متر .حالا ما امیدواریم که به این دستگاه دست پیدا کنین و بهتر از اون بزنید ولی بازم میگم تفکیک برای دستگاه پالسی به غیر از vlf معنا نداره
|
دوشنبه 4 فروردین1393 - 4:12pm |
|
|
Kani
استادیار
|
دقیقا حرف منم همینه که باید جای خوبی سراغ داشته باشیم و گرنه مسایلی که مطرح کردید همه ش درسته و غیر قابل انکار. اگه الان این ام دی ال دم دستم بود با این عمقزنیش یه بار خوب میزدم. جاش طوریست که باید هم ردیاب بزنم هم نقطه زن (شرط صاحب مکان) و گرنه با همون ردیاب بار رو خارج میکنم!!!
|
دوشنبه 4 فروردین1393 - 4:21pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
خب بحثهای زیادی مطرح شد! دوستان ببینید بحث اگر این باشه که کلا فلزیاب بدرد میخوره یا نمیخوره همونطور که بحث بهتر بودن فلزیاب یا ردیاب بیفایدست این هم بیفایدست! فرض ما الان بر اینه که ما دنبال یک فلزیاب پالسی قوی هستیم. چیزیکه دوستان بهرحال بارها تقاضا داشتن. طبیعیه این تیپ فلزیاب و اصولا هر فلزیاب یا دستگاهی هم نقایص و خطاهای خودش رو داره. اما واقعیت اینه که هر دستگاهی قابلیتهای خودش رو هم داره و در جای خودش بدرد میخوره. حالا اگر ما این دستگاه رو مد نظر قرار دادیم علتش این هست که لااقل اون چه که گفته میشه و در فیلم هم دیده شده اینه که این پالسی از چیزهای دیگه ای که تا حالا دیدیم قوی تره. مقدار بالا بودن قدرت هم قابل ملاحظه هست! طبیعتا ممکنه بواسطه این قدرت مشکلاتی از نظر ثبات یا سنس ذرات و املاح وجود داشته باشه. هر چند بعضی دوستان این مساله رو رد میکنن و بعضی تایید! ولی اگر هم هر مشکلی باشه بنظر من راه داره و حتی با اپراتوری خاص این دستگاه میشه از مزیت قدرتش استفاده کرد. بحث تفکیک هم اصولا در فلزیاب های عمقزن معنی نداره. تفکیک در وی ال اف ها و بیشتر برای سکه یا خورده ریز یابی که در سطح و عمق کم انجام میشه معنی داره. وگرنه وقتی عمق میره بالا ؛ خود لایه های خاک بسته به جنس خودشون در حدی شکل امواج رو عوض میکنن که دیگه آنالیز موج به جهت تشخیص حدودی نوع فلز غیر ممکن میشه و شاید فقط بشه روی جداسازی آهن از سایر فلزات حساب باز کرد که حتی اگر بخوبی هم انجام بشه باز هم خیلی جاها بدرد نمیخوره. چون ما یک فلز آهن رو داریم با همه مشتقاتش که تازه خیلی فلزیاب ها فقط آهن خالص رو بطور مطمئن مشخص میکنن ؛ و از طرفی طیف وسیعی از انواع فلزات دیگه رو داریم که ارزششون خیلی میتونه فرق داشته باشه ولی فلزیاب فرق خاصی بینشون قائل نمیشه! حتی در وی ال اف هم اگر عمق بالا بره دیگه چیزی مشخص نمیشه چه برسه به پالسی! فراموش نکنین جناب اندی طراح مدار چنس هم در انجمن روسی بعد از حدود 1 سال اعلام شکست کرد چون تستها نشون میداد که در خاک وضعیت تفکیک خیلی عوض میشه و هیچ راهی هم نداره ؛ لااقل در سیستم پالسی! پس ایشون پروژه چنس رو متوقف کرد چون هدف اصلیش طراحی یک پالسی با تفکیک خوب بود که با وجود پیاده سازی یک سیستم پیشرفته پالس و سنس که در هیچ مدار پالسی قابل ساخت دیگری نمیبینید ؛ باز هم موفقیت صد در صدی بدست نیومد. در واقع در سیستمهای وی ال اف چون تفکیک بر اساس تغییر فاز قابل محاسبه هست ؛ دقت خیلی بیشتری در تفکیک بوجود میاد. اما میدونید که وی ال اف ها به زحمت بردشون در حد 2 متر میرسه و بدرد اکثر دوستان نمیخوره! پالسی ها هم تفکیک رو از طریق شیب موج بازگشتی تشخیص میدن که اصلا چیز دقیقی نیست و خاک خیلی روش تاثیر میذاره. علت امکان تفکیک بهتر اهن هم این هست که بواسطه شیب نیست که مشخص میشه. بلکه شیفت معکوس موج میرا نسبت به موج مبنا در مقایسه با سایز فلزات امکان تفکیک آهن رو فراهم میکنه. پس روی تفکیک آهن خیلی بیشتر میشه حساب کرد. کلا بنده بارها هم به دوستان عرض کردم شما بجای اینکه فکرتون در این زمینه ها همش به سمت مدار و دستگاه باشه کمی هم مساله خاک و حالات مختلفش رو در نظر داشته باشین تا متوجه بشین اون چیزی که ایده آل شماست در عمل غیر ممکن هست و فقط تا حد کمی میشه بهش نزدیک شد! در خصوص بحث خریداری هم بنده موافق هستم. جناب هوشی هم که اعلام آمادگی کردن. ممنون میشیم قیمت هم بگیرن ببینیم باید چقدر هزینه کرد! البته شرط این هست دستگاه سالم باشه و بردش حداقل مطابق همون فیلمی باشه که آریانای عزیز زحمتش رو کشیدن. یعنی سنس سکه 500 تومنی از حدود 80 سانت! من با اقا مجتبی هم صحبت میکنم اگر هماهنگی کاملی برقرار شد ؛ یک پیغام سراسری به دوستان میدیم که اعلام همکاری کنن و هر کسی بگه چقدر میتونه هزینه کنه. در نهایت باید ببینیم چند نفر اعلام همکاری میکنن و قیمت دستگاه باید بین همه عزیزانی که اعلام امادگی کردن تقسیم بشه تا همه از سهم مساوی برخوردار باشن. اینجور هم نمیشه یکی بگه من هزار تومن میدم یکی بگه 100 هزار! خیر باید مساوی باشه. بعد هم که ایشالا تامین بودجه انجام شد و دستگاه تهیه شد ؛ یک تاپیک اختصاصی و محرمانه با سطح دسترسی فقط برای کسانی که سهم گذاشتن ایجاد میکنیم و اطلاعات استخراج شده از دستگاه رو مرحله به مرحله اعلام میکنیم. این اطلاعات ممکنه محدود به شکل امواج و دراوردن شماره بعضی قطعات بشه. ممکن هم هست تا سطح کپی کامل مدار پیش بریم! بهرحال ریسک خودش رو داره. اما فکر میکنم بخصوص برای دوستانی که مدام برای ساخت فلزیاب ها هزینه میکنن و اخرش هم مدار مربوطه راضی کننده در نمیاد ؛ این ریسک هم زیاد بالا نیست. فوقش هم موفقیت زیادی حاصل نشد دستگاه رو اگر سالم بمونه میشه دوباره فروخت و پول دوستان رو برگشت داد!
|
دوشنبه 4 فروردین1393 - 5:22pm |
|
|
bardia
کاربر حرفه ای
|
با سلام یک سری از دوستان یک جوری صحبت میکنند که انگار 5 تا فلزیاب با برد 5 متر توی کمد خونشون دارند آقا شما یه چیزی بدید که 2 متر بزنه...تفکیکش طلبتون. بشخصه اگر این دستگاه 2 متر رو هم بزنه (حتی اگه تفکیک نداشته باشه)موفقیت خودم رو حتمی میدونم
این مملکت بیشتر از دشمن،خائن وطن فروش داره
|
دوشنبه 4 فروردین1393 - 5:26pm |
|
|
ali2000
کاربر فعال
|
با سلام وخسته نباشی خدمت د وستان عزیز ومهندسین خوب .من با فلزیابهای زیادی کار کردم نهایت تفکیک انها 50 تا100 سانت ان هم با جدا کردن فلزات اهنی از غیر اهنی.ویک فلزیاب باید دارای فیلتر وفرکانس متغیر دستی یا اتوماتیک باشد .واین فلزیاب 8500 با کمی تغیرات خوب است ومن هم در حد توانم در خدمت دوستان هستم .با ارزوی موفقیت برای دوستان.
|
دوشنبه 4 فروردین1393 - 5:33pm |
|
|
Kani
استادیار
|
دوستان خواهشا تفکیک رو بیخیال بشید. فقط عمقزنی بالا و ثبات خوب داشته باشد مابقی مشکلات اپراتوریش رو حل میکنیم همونطور که اپراتوری ردیاب رو داریم تکمیل میکنیم.
تفکیک به نظر من فقط تبلیغاته و جی پی ایکس هم که بهترین تفکیک رو داره فقط تا عمق کمی میتونه تفکیک کنه. پس از خیال تفکیک در عمق بیایید بیرون و به جاش در مباحث دیگه تمرکز کنید از جمله کار کارشناسی مکان ؛ ردیابزنی خوب ؛ داشتن مکان خوب با علایم و ...
دنبال تفکیک رفتن فقط وقت تلف کردنه حداقل در حال حاضر!!!
|
دوشنبه 4 فروردین1393 - 7:20pm |
|
|
جاوید
استاد
|
bardia نوشته است: با سلام یک سری از دوستان یک جوری صحبت میکنند که انگار 5 تا فلزیاب با برد 5 متر توی کمد خونشون دارند آقا شما یه چیزی بدید که 2 متر بزنه...تفکیکش طلبتون. بشخصه اگر این دستگاه 2 متر رو هم بزنه (حتی اگه تفکیک نداشته باشه)موفقیت خودم رو حتمی میدونم درود بر شما دوست من دستگاه لورنز هم 4 متر را به زور میزنه.تمام دسنگاههای پالسی نهایت عمق زنی اونها 2.50 بیشتر نمیشه اونهم برای فلز بزرگ اون هم برای فلز قدیمی فقط توباکس هست که میشه نهایت تا 4 متر روی اون برای فلز بزرگ حساب باز کرد . 90 درصد فلزیابهای پالسی زیر 2 متر قدرت نفوذ دارند و برای تفکیک فقط حی پی ایکس هست که خودش را خفه کرده 1.5 متر تفکیک داره اون هم نهایت 80 درصد این قدرت را داره پس هنوز دستگاهی امتحان پس نداده که یه نفر 5 تا از این 5 متریها را توی کمدش جا بده و الان بخواد اینجا یکی یکی به نمایش در بیاره . معلوم نیست این دستگاه mdlهم بتونه 5 متر زیر خاک را بزنه حالا یه چیزی گفتن ولی کسی تا حالا بین دوستان نتونسته اون را ثابت کنه
|
دوشنبه 4 فروردین1393 - 7:31pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
جاوید جان من با قسمتهایی از فرمایش شما موافق هستم! ولی این دستگاه 8500 لااقل اونطور که در فیلم هم مشخص میکنه کمی حسابش فرق داره. حالا در خاک داستان به چه صورت میشه خدا میدونه! جناب محمود که ادعا میکنن زیر خاک تا 12 متر هم میشه با لوپ 2 متری ازش جواب گرفت!! بهرحال در زمینه اثبات بنظر من ما مشکل داریم و کسی نمیتونه واقعا ثابت کنه. فقط جناب اریانا لطف کردن فیلم کوچکی گرفتن که با توجه به صدها تستی که بنده در این سالیان سال با فلزیاب های مختلف روی سکه انجام دادم ؛ برای من مشخص میکنه که با چیز جدید و خاصی مواجه هستیم. از طرفی ظاهرا این دستگاه کپی شده و با قیمت 14 میلیون داره فروش میره! این هم نشون میده که دستگاه کارایی خاصی داره وگرنه روی یک فلزیاب دستساز معمولی نمیشه همچین قیمتی گذاشت. مساله تفکیک هم که صحبتش رو کردیم! منم مثل شما زیاد دل خوشی از این دستگاههای پالسی ندارم. اصولا هیچ دستگاهی کامل نیست و به تنهایی کافی هم نیست! حالا این پالسی 8500 یک نقطه امیدی رو ایجاد کرده که شاید بشه روش حساب کرد. نیاز دوستان هم در این زمینه زیاد هست چون بارها تقاضا شده. ما هم باید در زمینه نیازها و درخواستها کاری صورت بدیم. غیر این باشه که با پیشرفت گروهی در انجمن تعارض پیدا میکنه. حالا شما اگر پیشنهاد خاص و متفاوتی دارین بفرمایین چکار باید کرد؟
|
دوشنبه 4 فروردین1393 - 7:45pm |
|
|
جاوید
استاد
|
حمید نوشته است: جاوید جان من با قسمتهایی از فرمایش شما موافق هستم! ولی این دستگاه 8500 لااقل اونطور که در فیلم هم مشخص میکنه کمی حسابش فرق داره. حالا در خاک داستان به چه صورت میشه خدا میدونه! جناب محمود که ادعا میکنن زیر خاک تا 12 متر هم میشه با لوپ 2 متری ازش جواب گرفت!! بهرحال در زمینه اثبات بنظر من ما مشکل داریم و کسی نمیتونه واقعا ثابت کنه. فقط جناب اریانا لطف کردن فیلم کوچکی گرفتن که با توجه به صدها تستی که بنده در این سالیان سال با فلزیاب های مختلف روی سکه انجام دادم ؛ برای من مشخص میکنه که با چیز جدید و خاصی مواجه هستیم. از طرفی ظاهرا این دستگاه کپی شده و با قیمت 14 میلیون داره فروش میره! این هم نشون میده که دستگاه کارایی خاصی داره وگرنه روی یک فلزیاب دستساز معمولی نمیشه همچین قیمتی گذاشت. مساله تفکیک هم که صحبتش رو کردیم! منم مثل شما زیاد دل خوشی از این دستگاههای پالسی ندارم. اصولا هیچ دستگاهی کامل نیست و به تنهایی کافی هم نیست! حالا این پالسی 8500 یک نقطه امیدی رو ایجاد کرده که شاید بشه روش حساب کرد. نیاز دوستان هم در این زمینه زیاد هست چون بارها تقاضا شده. ما هم باید در زمینه نیازها و درخواستها کاری صورت بدیم. غیر این باشه که با پیشرفت گروهی در انجمن تعارض پیدا میکنه. حالا شما اگر پیشنهاد خاص و متفاوتی دارین بفرمایین چکار باید کرد؟ درود بر شما مهندس جان از اونجایکه تفکیک بالای 1.5 متر تقریبا از خیالات می باشد صرفا مانور فقط میشه روی کپی این مدار داد البته اگه این هم بشه باز هم متاسفانه یک دستگاه برای کپی از اون هم در دست نیست تازه اگه یه دستگاه 15 ملیونی هم خریداری بشه مطمعنا تا سر زانو اون ماده سیاهرنگ رزین توی اون ریختند که به هیچ عنوان نمیشه اون را پاک کرد که بشه ای سی ها را روی اون مشخص کرد و اندازه گیری لازم انجام داد تازه میکرو اون هم مطمعنا غیر قابل شکوندن هست از اینها که بگذریم هیچ کدوم از این بچه ها که این دستگاه را دارند در عمق بالای 5 متر دستگاه را تست نکردن که اصلا این دستگاه زیر خاک کارایی داره یا همش سر کاری هست و فقط توی هوا جواب میده از اینها که بگذریم. اگه بشه این دستگاه را به نحو اخسن هم کپی کرد چه تضمینی هست که یه تیکه سفال یا اجر را به جای فلز اهنی نگیره و از اینها که بگذریم این دستگاه تنها با لوپ دو متری جواب میده و باید یه دستگاه دیگه در کنارش باشه برای عمق کم و اگه قراره این دستگاه بدون تفکیک ذرات را بزنه خوب ردیاب 35 که بهتر اون دیگه میزنه حداقل دیگه35 سریع یه منطقه را سرچ میکنه و اگه یه کمه ردیابی بلد باشی در اعماق پایین تر هم میشه با اون با اطمینان بیشتری جنس در اورد. در کل اگه قراره 15 ملیون یه دستگاه خریداری بشه که مونففیت در کپی اون زیر 30 درصد باشه عقل حکم میکنه که بیهوده وقت را نباید تلف کرد و به جای اینکه وقت را تلف کرد میشه روی مدارات vlfیا مدارت دیگه که قدرت تفکیک بهتری دارند کار کرد جداقل قبرهای گبری را که میشه با هاشون مشخص کرد که جنسی داره یا نه. دوستان خیال میکنند دستگاه بدون تفکیک بدرد می خوره دستگاهی که تفکیک نداره و احر را به حای فلز اهنی می گیره باید بکوبیش توی دیوار تا دیگه از دستش خلاص شدو چیزی که راهی نداره باید از خیرش گذشت و دورش زد و ازش عبور کرد متاسفانه فلزیابی دیگه برای عمق بالاتر از 4 متر وجود نداره مگر اینکه یک هدف باشه به اندازه یک کانتینر
|
دوشنبه 4 فروردین1393 - 8:33pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
چه عرض کنم جاوید جان من که گفتم قسمتی از حرف شما درسته! اما دلیل نمیشه دست روی دست بذاریم و هیچ کاری نکنیم. بهرحال من بنوبه خودم اعلام آمادگی کردم ؛ وگرنه این طرحی نبوده که از ابتدا پیشنهاد من باشه. مشکل اینجاست بعنوان کاوشگر کسی مثل شما دنبال یک دستگاه واقعا کارا هستین که خب حق هم دارین. اما امثال بنده که فنی تر و از بعد الکترونیک هم به این قضیه نگاه میکنیم و تجربیاتی از گذشته داریم میدونیم که داستان به چه صورتی هست و عملا اون دستگاهی که واقعا راضی کننده باشه اصلا وجود نداره چه برسه که بشه ساخت! کما اینکه این همه دستگاه گرانقیمت ساخت شرکتهای معتبر هم حتی دارای این فاکتورهای رضایت بخش نیستن! چه برسه به چیزی که خودمون با این قطعات موجود و با کیفیت ساخت دست بتونیم در بیاریم. در مورد تفکیک وی ال اف هم بنظر من بدرد کاوش قبر نمیخوره! چون تفکیک وی ال اف هم در اون حد قوی نیست که بشه تا 1 متر هم روش حساب کرد. ضمن اینکه توضیح تاثیر خاک رو که عرض کردم فراموش نکنین. خاک با خاک فرق داره. گذشت زمان هم حالت فلز رو عوض میکنه. شما اگر قبول دارین فلز تازه دفن شده با 100 سال دفن شده توسط هیچ فلزیاب یا ردیابی به صورت یکسان سنس نمیشن پس مطمئن باشین تفکیکش هم بیش از این حرفها دستخوش تغییر قرار میگیره. حالا فوقش این هست که در مورد فلز تازه دفن شده بتونه تا حدی خوب جواب بده. دیگه کدوم طراح و سازنده ای انواع فلزات از حداقل 100 سال پیش اون هم در عمق دفن کردن که بخوان سیستم تفکیک دستگاهشون رو با این اهداف به اصلاح کالیبره کنن؟ همه این تستها هم در هوا یا در عمق کم خاک با فلز تازه مدفون شده انجام میشه که کلا با یک دفینه در عمق خاک حسابش فرق داره! نکته دیگه هم که مساله ترکیبی بودن و الیاژ بودن اکثر فلزات هست که حتی در قدیم کمتر بصورت خالص بوده و ناخالصی ها هم فرق داشته! کلا در یک کلام ؛ تفکیک در فلزیاب اونم برای دفینه یابی ؛ بهیچ وجه مطلبی نیست که بشه روش حساب کرد. از این بابت خیالتون راحت.
|
دوشنبه 4 فروردین1393 - 8:57pm |
|
|
|