shahab454545 نوشته است:
پادمهر نوشته است:
shahab454545 نوشته است:
خواهش میکنم ولی یک درخواست از همه دوستان دارم اینکه لطفا من رو با لفظ "مهندس" خطاب نکنید چون واقعا اینقدر در طول روز این کلمه رو میگم یا میشنوم جدا دیگه از شنیدنش بدم اومده پس خواهشا...
ولتاژ مدار همونطور که میدونید 18 ولته که میشه اون رو تا 24 ولت هم افزایش داد اما تاثیر زیادی در قدرت و عمق زنی نداره و متعاقبا افزایش خطا رو هم در پی خواهد داشت. البته راجه به آی سی رگولاتور 7912 هم باید این نکته رو اضافه کنم که نوع جنس اون هم خیلی میتونه در پایداری هنگام جستجو تاثیر گذارباشه و بهتر از نوعی استفاده بشه که قیمتی حدودا 2000 تومنی در بازار جمهوری تهران داره و نوع چینی قیمتش 500 تومن هست.
راجع به لوپ بهترین حالت و ارزونترینش هم استفاده از 8 متر کابل 0.75 هست که در تستهای بنده در زیر خاک تونست یک سینی استیل در سایز 50cm*50cm رو از فاصله 3 متری تشخیص بده و اهمش هم حدودا 3 اهم خواهد بود.
جناب پادمهر اگر ممکنه بگین این کابل 0.75 چند رشته افشان داخلشه ؟ منظورتون 5 0.75؟
بله دوست عزیز 5 رشته که هر کدوم قطرشون 0.75mm هست.
ممنونم که جواب دادین
اقای پادمهر به نظر شما برای کاوش واقعی (نه تست تو هوا )با چه فرکانسی کار کنم که نفوذش تو خاک خوب باشه
و اون 8 متر کابل رو لوپ چند سانتی باهاش بسازم؟[/quote]
معمولا فرکانسهای بین 150 هرتز تا 220 هرتز خوب جواب میدن.
برای راحتی کار در زمان کاوش و اینکه هم اهداف بزرگ و هم اهداف کوچک قابل جستجو باشن بهتره از حلقه 60 سانتیمتری استفاده بشه.