نویسنده |
پیغام |
delta force
کاربر حرفه ای
|
detector1368 نوشته است: سلام این بخش تفکیک دقیقا کدوم صفحس؟ صفحه اول
به تعظیم مردم این زمانه اعتماد نکن , تعظیم آنان همانند خم شدن دو سرکمان است که هرچه به هم نزدیکتر شوند تیرش کشنده تر است. خشایار شاه
|
چهارشنبه 19 فروردین1394 - 3:12pm |
|
|
amiri11
کاربر حرفه ای
|
اقا محسن سلام : برای ریست شدن تعداد دفعات بایستی یک بار با فیوز بیت ریست میکرو را پروگرم کنی دیشب من ریست کردم 300 بار بود.با تشکر
|
چهارشنبه 19 فروردین1394 - 4:17pm |
|
|
reza68
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 2 تیر1393 - 1:29pm پست: 1225 محل اقامت: بهشت ایران
|
سلام مهندس حمید عزیز امروز اون ایسی mac157 رو عوض کردم و بجاش lf357 H فلزی گذاشتم که نتیجش خیلی خوب بود لوپ 45سانتی رو با دیلی 18 تو خونه شناسایی کرد و اون سه عدد هم 301/591/722 بود با فرکانس 201 پالس 160 دیلی 18+22 گراند 2 اسپید3 آیرون رجکت 5 انبردست و سکه و انگشتر نقره . بشقاب 30سانتی رو حذف کرد و همچنین با یه سینی استیل 45سانتی تست گرفتم که در فاصله 2متری سنس شروع شد ودر فاصله 150 سانتی سینی رو با آیرون رجکت 9 صدا قطع شد و عذ تفکیک هم 62 بود دیشب که با mac 157 تست گرفته بودم به سفال حساس بود که با این 357 سفال رو هم حذف کرد فلزاتی هم که تست گرفتم و تو تفکیک صدای سنس قطع شدن استیل . روی. برنج و نقره بود. ولی با در قابلمه مسی 20سانتی تست گرفتم که حتی با عدد آیرون رجکت 10 هم حذف نشد! تو این نسخه احساس میکنم حساسیت به طلا خیلی بیشتر شده بود
|
چهارشنبه 19 فروردین1394 - 4:19pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
ممنون رضا جان خسته نباشی. بله کلا لوپ با دیلی حدود 20 و ایسی 357 اصلی جواب بسیار خوب و نزدیک به محاسبات ایده آل رو نتیجه میده. ولی شما با اینکه عدد اولتون خوب هست اما بخصوص عدد دوم پایینه! این نشانه اشکال خاصی میتونه باشه که بسیار عجیبه. چون معمولا اگر عدد دوم اینقدر پایین باشه باید عدد اول هم پایین تر باشه! پیشنهاد میکنم مقادیر مقاومتهای دور و بر 357 رو مجددا چک کنین. هیچ سکه و هیچ نوع نقره ای نباید با حذف آهن حذف بشه! بنده با انواع سکه و همینطور چند تکه از نقره تست کردم. پس این هم نشون میده یا درجه حذف آهن رو خیلی بالا گذاشتین یا اشکال از همون اعداد کانالهای تفکیک هست. فلز روی هم بهیچ وجه نباید حذف بشه و برنج هم اگر درجه حذف آهن درست باشه حذف نمیشه. اما اگر درجه حذف آهن کمی بالا باشه احتمال حذف بعضی انواع برنج وجود داره.
|
چهارشنبه 19 فروردین1394 - 4:28pm |
|
|
shakib
کاربر حرفه ای
|
رضاجان ال اف357فلزی ازکجاتهیه کردید+قیمت؟
|
چهارشنبه 19 فروردین1394 - 4:29pm |
|
|
reza68
کاربر حرفه ای
|
محسن جان باید فیوز بیتهارو بصورت F7/D1/Fc تنظیم کنی و حتما از کریستال استفاده کن
شکیب جان 357 رو از پایا 10هزار تومان گرفتم
|
چهارشنبه 19 فروردین1394 - 4:31pm |
|
|
reza68
کاربر حرفه ای
|
حمید نوشته است: ممنون رضا جان خسته نباشی. بله کلا لوپ با دیلی حدود 20 و ایسی 357 اصلی جواب بسیار خوب و نزدیک به محاسبات ایده آل رو نتیجه میده. ولی شما با اینکه عدد اولتون خوب هست اما بخصوص عدد دوم پایینه! این نشانه اشکال خاصی میتونه باشه که بسیار عجیبه. چون معمولا اگر عدد دوم اینقدر پایین باشه باید عدد اول هم پایین تر باشه! پیشنهاد میکنم مقادیر مقاومتهای دور و بر 357 رو مجددا چک کنین. هیچ سکه و هیچ نوع نقره ای نباید با حذف آهن حذف بشه! بنده با انواع سکه و همینطور چند تکه از نقره تست کردم. پس این هم نشون میده یا درجه حذف آهن رو خیلی بالا گذاشتین یا اشکال از همون اعداد کانالهای تفکیک هست. فلز روی هم بهیچ وجه نباید حذف بشه و برنج هم اگر درجه حذف آهن درست باشه حذف نمیشه. اما اگر درجه حذف آهن کمی بالا باشه احتمال حذف بعضی انواع برنج وجود داره. ممندن مهندس حمید عزیز درجه حذف آهن برای سکه و نفره 5 بود چشم رفتم خونه بررسی میکنم یه نکته ای که هست اینه که ما که از زیر زمین خبر ندارم جنسی که اون زیره چیه چطور باید عدد تفکیک رو تنظیم کنیم که مثلا نقره و برنج حذف نشه؟! و تست دیگری هم که گرفتم 2تا انگشتر طلا که جمعا 9گرم میشه رو توی یه گلدان کوچیک سفالی گذاشتم که با درجه 3 اونم حذف شد. تجربه نشون داده که هرجا طلا هست خلاصه یه کوز شکسته یا سفال هم هست اینحا چطور باید کار کنیم که طلارو حذف نکنیم؟!
|
چهارشنبه 19 فروردین1394 - 4:40pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
دوستان توجه زیادی داشته باشن همونطور که در فایل توضیحات شرح دادم باید درجه حذف آهن رو تنها در حدی بالا بذارین که فقط آهن رو حذف کنه! برای تست این مطلب هم باید یک سری فلزات کاملا آهنی مثل پیچ و میخ بزرگ و انبردست و پیچ گشتی یا قطعه ای از تیر آهن رو در نظر بگیرین و گزینه حذف آهن رو از 1 به بالا تست کنین و جایی که برای این اهداف آهنی فقط یک تک بوق اولیه وجود داره و سپس ساکت میشه درجه حذف آهن مناسب هست و دیگه نباید بالاتر بذارین. باز هم تاکید میکنم باید لوپ شما از جلو و پشت به اندازه 5 برابر سایز لوپ دورتر از فلزات بزرگ و حتی کف و سقف و دیوارها باشه تا بتونین تست درستی بگیرین. این مشکلات تست در منزل زیاد پیش میاد اما در محیط کاوش اینطور نیست و اثر زمین بر روی درجه حذف آهن هم حداکثر 1 درجه هست.
|
چهارشنبه 19 فروردین1394 - 4:42pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
رضا جان دستگاه شما مشکل داره و این نتایج شما که اصلا قابل حساب نیست! حذف آهن اصلا نباید سفال رو حذف کنه! شما باید روی دستگاهتون کار کنین. هر وقت رنج حدودی اون 3 عدد درست شد تازه میشه تست مناسبی گرفت.
|
چهارشنبه 19 فروردین1394 - 4:44pm |
|
|
reza68
کاربر حرفه ای
|
حمید نوشته است: رضا جان دستگاه شما مشکل داره و این نتایج شما که اصلا قابل حساب نیست! حذف آهن اصلا نباید سفال رو حذف کنه! شما باید روی دستگاهتون کار کنین. هر وقت رنج حدودی اون 3 عدد درست شد تازه میشه تست مناسبی گرفت. خب سفال رو هم حدف کنه که خوبه! شما که همه رو میگی نباید حذف کنه پس دیگه چی رو باید حذف کنه!! خب اگه اینجوریه همون mac 157 رو بزارم که هیچی رو حذف نمیکرد!
|
چهارشنبه 19 فروردین1394 - 4:50pm |
|
|
|