نویسنده |
پیغام |
غضنفر
کاربر حرفه ای
|
gladyator_089 نوشته است: سلام استاد حمید دیشب رفته بودم سر مکان یه نفر که میگفت چند بار چند نفر اومدن و با ردیاب گراویتاتور و ردیاب جیوه ای گفتن یه چیزی اونجا هست منم با سیستم شما رفتم اونجا و با آیرون ریجکت خاموش سنسش کردم بعد آیرون ریجکت رو فعال کردم که این بار صدای سنس قطع شد و منم گفتم که اینجا یک قطعه آهنی هست بعد اونا ازم پرسیدن که چقدر مطمئنی منم گفتم 100 درصد ، به اصرار اونا کندن آغاز شد و در 80 سانتی یک بلند گوی گرد و کوچک بیرون اومد. مررررررررررسی مهندس داداش با چه لوپی ؟(چندسانتى)
خدايا مددی کن
|
پنج شنبه 20 فروردین1394 - 9:51pm |
|
|
mani1063
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: جمعه 17 خرداد1392 - 12:00pm پست: 500 محل اقامت: کردستان
|
shakib نوشته است: mani1063 نوشته است: سلام دوستان لطف کنید اعداد تفکیک دستگاه خودتون رو اعم از طلا و نقره و مس و استیل و الومنیوم و مس رو ذکر کنید ... با تشکر امکانش نیست مانی جان فایل توضیحاتونخوندی بدلیل حجم هدف این اعدادیکسان نیست. خوب برای همین میگم ببینیم برای انواع جنس چه اعدادی به دست میاد هرکی در حد توان خودش تست کنه تا نتایج رو جمع بندی کنیم...
(( آیا خداوند برای بنده اش کافی نیست)){سوره زمر آیه 36}
|
پنج شنبه 20 فروردین1394 - 10:06pm |
|
|
gladyator_089
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: یکشنبه 2 تیر1392 - 4:05am پست: 465 محل اقامت: felezjoo
|
غضنفر نوشته است: gladyator_089 نوشته است: سلام استاد حمید دیشب رفته بودم سر مکان یه نفر که میگفت چند بار چند نفر اومدن و با ردیاب گراویتاتور و ردیاب جیوه ای گفتن یه چیزی اونجا هست منم با سیستم شما رفتم اونجا و با آیرون ریجکت خاموش سنسش کردم بعد آیرون ریجکت رو فعال کردم که این بار صدای سنس قطع شد و منم گفتم که اینجا یک قطعه آهنی هست بعد اونا ازم پرسیدن که چقدر مطمئنی منم گفتم 100 درصد ، به اصرار اونا کندن آغاز شد و در 80 سانتی یک بلند گوی گرد و کوچک بیرون اومد. مررررررررررسی مهندس داداش با چه لوپی ؟(چندسانتى) با لوپ 40 سانتی
gladyator_089
|
پنج شنبه 20 فروردین1394 - 10:13pm |
|
|
Robin hood
کاربر حرفه ای
|
سلام دوستان.مهندس لطفا نظرتون در مورد نسبت اعداد زیر بیان کنید. تشکر تنظیمات پیش فرض. لوپ ۶۰ مسطح سیم لاکی. با اهم۱ و اندوکتانس ۳۷۰. 224.622.756
دروغ نگو! تورا نابود خواهد کرد، صداقت ارزشی بی نهایت دارد
|
پنج شنبه 20 فروردین1394 - 10:27pm |
|
|
googeh
کاربر فعال
|
سلام خدمت دوستان و اقا حمید عزیز. خواستم بدونم در حالت تفکیک اگر مقداری فلز غیر اهنی مثلا سکه درون یک جعبه فلزی از جنس اهن قرار داشته باشه عملکرد دستگاه چگونه هست و اگر ممکن هست بفرمایید که ایا تفاوتی در بین تفکیک این دستگاه و دستگاههای شرکتی مانند جی پی یا لورنز از نظر روش مورد استفاده وجود دارد یا خیر . با تشکر فراوان
|
پنج شنبه 20 فروردین1394 - 10:45pm |
|
|
amiri11
کاربر حرفه ای
|
با سلام : اقای googeh عزیز تا جایی که اطلاع داریم بر اساس فرمولهای مینلب کار میکنه. صفحه 624 را هم بخوانی بد نیست. در مورد سوالتان : اگر مقداری فلز غیر اهنی مثلا سکه درون یک جعبه فلزی از جنس اهن قرار داشته باشه : ایا به نظرت چنین چیزی زیر خاک هست ؟!!! : ما داریم دنبال اشیاء قدیمی که هزاران سال زیرخاک بوده میگردیم ، به فرض اگر چنین چیزی که شما گفتید در زیر خاک وجود داشته باشه ، جعبه فلزی تا الان پوسیده و خاک شده ،بنابراین سکه های غیر اهنی را در زیر خاک میزنه. همیشه با واقعیت ان چیزی که هست فکر کن همچنین سکه غیر اهنی همیشه داخل کوزه است نه توی جعبه فلزی و سکه غیر اهنی داخل کوزه تست گردید و با اطمینان می گویم سکه های داخل کوزه را میزنه نه بدنه کوزه را. برو با مدار حال کن در ضمن اگر به صورت غیر واقعی فقط برای تست مدار را با شرایط شما تست کنیم؛ وقتی مدار حذف اهن را بخوبی و بدون هیچ خطایی انجام میده ، بنابراین احتمالا سکه های درون جعبه فلزی را میزنه. با تشکر
آخرین بار توسط amiri11 در پنج شنبه 20 فروردین1394 - 11:34pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.
|
پنج شنبه 20 فروردین1394 - 11:08pm |
|
|
behnam karami
کاربر فعال
|
amiri11 نوشته است: با سلام : اقای googeh عزیز تا جایی که اطلاع داریم بر اساس فرمولهای مینلب کار میکنه. صفحه 624 را هم بخوانی بد نیست. در مورد سوالتان : اگر مقداری فلز غیر اهنی مثلا سکه درون یک جعبه فلزی از جنس اهن قرار داشته باشه : ایا به نظرت چنین چیزی زیر خاک هست ؟!!! ما داریم دنبال اشیاء قدیمی که هزاران سال زیرخاک بوده میگردیم ، به فرض اگر چنین چیزی که شما گفتید در زیر خاک وجود داشته باشه ، جعبه فلزی تا الان پوسیده و خاک شده ،بنابراین سکه های غیر اهنی را در زیر خاک میزنه. همیشه با واقعیت ان چیزی که هست فکر کن با تشکر همچنین سکه غیر اهنی همیشه داخل کوزه است نه توی جعبه فلزی و سکه غیر اهنی داخل کوزه تست گردید و با اطمینان می گویم سکه های داخل کوزه را میزنه نه بدنه کوزه را. برو با مدار حال کن امیر جان داداش خیر شما اشتباه میکنید.اما فکر کنم تو فلزیاب هایه پالسی اولویت سنس با فلزات مغناطیس شوندس بعدش فلزات غیر مغناطیسی یعنی اگه دو تا جسم یکی اهنی و یکی طلا داشته باشیم که کنار هم باشن دستگاه با یکم خطا اهن را میزنه .اما در خصوص اینکه سکه تو جعبه باشه تو اینجا مسلما امواج به جسم اهنی میخورن و فقط همون جسما نشون میدن چون موجی از جسم اهنی رد نمیشه که بخواد به طلا برسه و بعدش طلا سنس بشه!!! در مورد اینکه اهن پوسیده میشه و از بین میره اشتباهه درسته خوده جسم ازیبن رفته اما اصل جنس ازبین نرفته و تغیر ماهیت داده که اتفاقا من خودم خوندم که یه بنده خدایی نوشته بود اجسام پوسیده اهنی بخاطر تغیر ماهیت بعضی وقت ها دستگاه را بخطا میندازه و حتی بعنوان طلا سنس میشه!!!حتی با فلزیاب هایه vlf!!یه نکته دیگه دوستان اینقدر بفکر زیر خاکی گنج نباشید یکمم به دید عشقی به این قضیه نگاه کنید و دیدتون را گسترش بدید نمونش یکی از دوستان با یه فلزیابی عشقی میرفت ساحل رودخونه و سد و کلا مکانهایه گردشگری اشغال زیاد پیدا میکرد اما یبار هم تو ساحل سد یه سینه ریز پیدا کرد چندبار هم انگشتر پیدا کرد!!!
|
پنج شنبه 20 فروردین1394 - 11:24pm |
|
|
amiri11
کاربر حرفه ای
|
نه شما درست گفتی نه من الان مقداری طلا روی یک ورق اهنی گذاشتم و تست کردم ، اهن حذف میشه ولی طلا را هم دیگه نمیزنه !! همچنین اگر به صورت جدا جدا اهن و طلا به لوپ نزدیک بشه ، اهن را حذف میکنه ولی باز هم طلا را نمیزنه. به هر حال توی هر کاری خطا هست این مورد را هم که گفتم : همچنین سکه غیر اهنی همیشه داخل کوزه است نه توی جعبه فلزی و سکه غیر اهنی داخل کوزه تست گردید و با اطمینان می گویم سکه های داخل کوزه را میزنه نه بدنه کوزه را. این مورد را دیروز تست کرده ام و با اطمینان میگم. در مورد اینکه اهن پوسیده میشه و از بین میره اشتباهه >>> اگر قدمت را حدود 300 الی 400 سال درنظر بگیریم حرف شما درسته ولی اگر قدمت هزاران ساله باشه اینجور نیست.
آخرین بار توسط amiri11 در پنج شنبه 20 فروردین1394 - 11:45pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.
|
پنج شنبه 20 فروردین1394 - 11:37pm |
|
|
behnam karami
کاربر فعال
|
امیر جان داداش معلومه که اهن حذف میشه البته اصولی باید بگیم سنس اهن را داریم امادستگاه صداش درنمیاد وگرنه خوده اهن حذف نمیشه!!!مدار اهن را سنس میکنه فقط واکنش صوتی نداریم پس برداش شما کلا اشتباهه اگه فکر کنید گذینه حذف اهن باعث میشه کلا اهن حذف بشه و اصلا دستگاه سنسش نکنه اگه به نمودار سنس ال سی دی نگاه کنید حتی اگه گزینه حذف اهن رو 10هم باشه باز نمودار وقتی به جسم اهنی میزسیم پر میشه پس دستگاه سنسش میکنه اما قسمت صوتی دستگاه اون سنس را ندید میگیره و زیر سیبلی ردش میکنه.
|
پنج شنبه 20 فروردین1394 - 11:44pm |
|
|
amiri11
کاربر حرفه ای
|
ای بابا چه فکرایی میکنی ، دادداش منظور من از حذف اهن اینه که سنس میشه ولی بعد با قطع صدا ما متوجه میشیم این فلز اهنه ، نه اینکه اهن اصلا سنس نمیشه چه فکرا و چه برداشتی میکنی !!! بچه مرده میذاری تو بغل ادم تو فکر میکنی ما ای کیو هستیم این چیزا را نمیدانیم !! توی هر کاری ، حتی نقشه برداری با توتال هم خطا وجود داره ، به هر حال امیدواریم در صورت امکان مهندس عزیز این مشکلات را به مرور زمان رفع کنند.
آخرین بار توسط amiri11 در پنج شنبه 20 فروردین1394 - 11:51pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.
|
پنج شنبه 20 فروردین1394 - 11:48pm |
|
|
|