انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 2 آذر1403 - 5:18pm

پاسخ به موضوع  [ 1418 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 61 , 62 , 63 , 64 , 65 , 66 , 67 ... 142  بعدی
 MDL 8500 افسانه یا واقعیت؟! 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

این جدول عمق mdl و لورنزه اصلا نگاه کنید

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

دوشنبه 4 فروردین1393 - 10:45pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

mahdi8877 نوشته است:
مثلا okm خودشو کشته فلزیاب pi زده بنام black hawk بعدش تو مشخصاتش زده 8 متر برد داره بعد میری مانوئلش رو میگیری برای سکه زده 25 سانت یکی از بچه ها هم خریده بودش برید تاپیکش ببینید میگه اسباب بازی و تفریحیه متاسفانه اون چیزی که من داره میبینم اینه که بعضی مدارات تو نت خیلی بهتر از قلزیاب های شرکتی هستن
هوشیار جان شما جلوی چشمای من اون تست که گفته شده رو بگیر سکه 80 سانت من خودم اون فلزیاب رو براتون میشکافم و کپی میکنم

دوست خوبم جناب mahdi8877 همون عکسای black hawk رو خودم گذاشتم بقول HOSHI خان خیلی از دستسازها از شرکتی ها بهترند . من که گفتم چنس از black hawk بهتره . البته اگر MDL داشتم حتما تست براتون میگرفتم تا قدرت واقعی مشخص بشه . به هر حال ما راه چاره ای نداریم باید تلاش کنیم . پول هم نداریم لورنز بگیریم :D

علم گنج بزرگیست که با خرج کردن تمام نمی شود.

آخرین بار توسط hoshyar191 در دوشنبه 4 فروردین1393 - 10:52pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

دوشنبه 4 فروردین1393 - 10:49pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

مهدي جان در پالس استار 2 كه از irf740 استفاده كرده :(( :((
حالا شما نميشه همين قسمت درايو رو از لورنز جدا كنين و باليست قطعات اينجا آپ كنين ممكنه كارم رو راه بندازه :YMPRAY:

دوشنبه 4 فروردین1393 - 10:51pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

zinteredi نوشته است:
مهدي جان در پالس استار 2 كه از irf740 استفاده كرده :(( :((
حالا شما نميشه همين قسمت درايو رو از لورنز جدا كنين و باليست قطعات اينجا آپ كنين ممكنه كارم رو راه بندازه :YMPRAY:

والا از پالس استارش دقیقا مطمئن نیستم ولی از لورنز چرا
ناصر جان خودت بشین از همون عکسهای لورنز که گذاشته بودم بکشش بیرون باور کن ایکار بکنم میمیرم

دوشنبه 4 فروردین1393 - 10:59pm
مدیر کل
مدیر کل

مهدی جان ممنون از تصاویر و توضیحاتتون. اتفاقا این جداول برد رو من هم دیده بودم و مشخص هست که از روی لورنز کپی شده! با این تفاوت که اون چیزی که در فیلم ما دیدیم و بعضی دوستان هم ذکر کردن اینه که این فلزیاب نسبت به جدول بردش بیشتر میزنه. من با توجه به اعتمادی که به آریانای عزیز دارم و فکر نمیکنم ایشون سود و ضرری هم داشته باشه که بخواد فیلم تبلیغاتی بگیره! خودم هم فیلم رو چند بار دیدم و به این نتیجه رسیدم که میتونه سکه 500 تومنی که تقریبا 3 سانت هم قطر داره از 80 سانت بزنه و با لوپ بهتر حتی 90 سانت هم میتونه امکانپذیر باشه! بنده هم موافقم و قبلا اعتقاد داشتم که قسمت الکترونیک این مدارات بحث مشخص و محدودی داره. اما فیلمی که دیدم تا حد زیادی این مسائل رو نقض میکنه و نشون میده نکته جدیدی در کار هست. حالا اگر مساله سنس سکه از 80 سانت محل شک باشه بنظرم میشه ثابت کرد. جناب آریانا هم اگر لطف کنن با گرفتن فیلم بهتر و واضح تری ما رو مطمئن کنن که خیلی ممنون میشیم.
از حیث سنس طلا بنظر من مشکلی وجود نداره. فرکانس کاری دستگاه بالاست و من تا حالا پالسی فرکانس بالا ندیدم که در سنس طلا مشکل داشته باشه. مگر اینکه مشکل از لوپ باشه که مشخصه میشه لوپ های بهتری براش درست کرد و تجربش رو قبلا هم زیاد داشتیم. اما توقع اینکه طلا رو بیشتر از استیل بزنه کلا توقع درستی نیست. باید دید اختلاف بین طلا و غیر طلا چقدره. باز هم جناب آریانا اگر با یک قطعه طلا که در دسترسشون باشه فیلمی بگیرن فکر میکنم خیلی کمک میشه.
کلا من نمیدونم دوستان چرا اینجوری میکنن! بابا تکلیف ما رو مشخص کنین! :D بالاخره روی این مساله کار کنیم یا ولش کنیم؟

دوشنبه 4 فروردین1393 - 11:13pm
کاربر فعال
کاربر فعال

با سلام .دوستان عزیز .سایت فلزیاب mdl8500 .خرید فلزیاب ارزان ...... felezyabmetaldetectors میباشد با قیمت خیلی زیاد 14000000تومان واصل یا غیر اصل باشد .با ارزوی موفقیت

دوشنبه 4 فروردین1393 - 11:16pm
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

مهندس جان شما صبر کنید خودم یه بار بزنم بعدش یه ام دی ال اصل گیر میارم براتون میفرستم
اینطوری نمیشه #:-s

دوشنبه 4 فروردین1393 - 11:22pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
......در خصوص بحث خریداری هم بنده موافق هستم. جناب هوشی هم که اعلام آمادگی کردن. ممنون میشیم قیمت هم بگیرن ببینیم باید چقدر هزینه کرد! البته شرط این هست دستگاه سالم باشه و بردش حداقل مطابق همون فیلمی باشه که آریانای عزیز زحمتش رو کشیدن. یعنی سنس سکه 500 تومنی از حدود 80 سانت! من با اقا مجتبی هم صحبت میکنم اگر هماهنگی کاملی برقرار شد ؛ یک پیغام سراسری به دوستان میدیم که اعلام همکاری کنن و هر کسی بگه چقدر میتونه هزینه کنه. در نهایت باید ببینیم چند نفر اعلام همکاری میکنن و قیمت دستگاه باید بین همه عزیزانی که اعلام امادگی کردن تقسیم بشه تا همه از سهم مساوی برخوردار باشن. اینجور هم نمیشه یکی بگه من هزار تومن میدم یکی بگه 100 هزار! خیر باید مساوی باشه. بعد هم که ایشالا تامین بودجه انجام شد و دستگاه تهیه شد ؛ یک تاپیک اختصاصی و محرمانه با سطح دسترسی فقط برای کسانی که سهم گذاشتن ایجاد میکنیم و اطلاعات استخراج شده از دستگاه رو مرحله به مرحله اعلام میکنیم. این اطلاعات ممکنه محدود به شکل امواج و دراوردن شماره بعضی قطعات بشه. ممکن هم هست تا سطح کپی کامل مدار پیش بریم! بهرحال ریسک خودش رو داره. اما فکر میکنم بخصوص برای دوستانی که مدام برای ساخت فلزیاب ها هزینه میکنن و اخرش هم مدار مربوطه راضی کننده در نمیاد ؛ این ریسک هم زیاد بالا نیست. فوقش هم موفقیت زیادی حاصل نشد دستگاه رو اگر سالم بمونه میشه دوباره فروخت و پول دوستان رو برگشت داد! :D

ای ولله، بالأخره با انجمن محرمانه موافقت کردید؟ \M/ به دلایل مختلف و نیز برای یک همکاری بدور از حواشی و پربار هم چاره ای جز این نخواهد بود. البته خواهش دارم قبل از اعلام سهم افراد همه اعضای منظور شده رو از لیست سایر اعضا مطّلع بفرمایید. پیشنهادی هم که دارم اینه که خواهشاً حدالامکان از اعضا تازه واردیکه از الآن به بعد عضو میشن استفاده نفرمایید که اونم ادلّه خودشو داره. به کاهش حق السّهم هم فکر نکنید که زیاد مهم نیست. مهم کیفیت بالای همکاریست نه کمیّتش.
بنده هسسسستم. سهممو میدم. ندید. رو من حساب کنید.
انشاءالله که آقا هوشی بتونن جور کنن. شاید از دست بندۀ قاصرهم چیزایی بر بیاد. هر نوع کمک واطلاعاتی که بشه وبتونم دریغ نمیکنم.
اگر نشد بنده هم حاضرم دستگاهو برای یکسری آنالیزای حضوری به کارگاهتون بیارم که حرفای خیلی خیلی زیادی هم دارم. (اگرچه میدونم طفره میرید :D مثل چلنجی که کردم و شما سکووووووت. ;) بابا والله من اطلاعاتی نیستم و هیچ نیت سویی هم ندارم).
خدایی هم تمام سعیم اینه که بشه هم خودم از این سیستم خوب یه دو سه تایی داشته باشم تا بتونم پروژه هامو جامۀ عمل بپوشونم و هم دوستان با معرفت بهش دسترسی پیدا کنن. چراکه خدایی معتقدم این سیستم در خور بیمعرفتا نیست. واقعاً نسخه سیّار یه منطقه ست.
مسائلی هم که باید برای همگان باز شفّافساری کنم:
1- این دستگاه با کوچکتر از 2م در 2م جالب نیست. پس اگر منطقتون اجازه نمیده (مثل جنگلی) خودتونو علّافش نکنید.
2- تفکیک نداره پس اوناییکه هنوز مثل مبتدیها در وادی تفکیک و اسباب بازیای تفکیک کننده گیرن بهش فکر نکنن(دلیلی که فروشنده ام دی ال ما داشت)
3- اوناییکه به علت موقعیت محلشون دستگاهی میخوان بیشتر از 2 متر نزنه. چون این یک غول عمق زنیه. به قول یکی از هم تیمام میگفت این لعنتی وقتی میزنه نمیفهمیم در نیم متریه یا داره اونور زمین جایی مثل کالیفرنیارو میزنه.
و نهایتاً 4- فقط به دنبال مالای گردن کلفت و خزانه های عمیقند ولی طلسم شکن خوب وصادق ندارن :D
چون خان بعد از زدن، طلسمه که تقریباً همه این جور بارها دارن. اثباتشم دارم البته فقط برای بچه های تهران.

علی آقا بنده قبلاً چلنجی رو تو همین تاپیک مطرح کردم راجع به جاییکه عمق بارش بین 8 تا 10 متره. بخونش نظرتو بده.چون میدونم ساکن تهرونی گفتم. خواستی میبرمت پای کار.ولی طلسسسسسسسم. هر نوع وسیله تأیید کننده که خودت قبولش داری بیار.

آقا مهدی جان شما هم جواب ندادی که اگر کارگاه الکترونیکی و ابزارای کاملو دقیق سنجشی داری بگو بیارمش تا در کنار آنالیزش ببینی همین نیم قدرتش سکه رو از نیم متری هم میزنه.

.

دوشنبه 4 فروردین1393 - 11:32pm
کاربر فعال
کاربر فعال

با سلام اقا حمید شماره تلفن سایت 09339187042 و09339202287 میباشد برای تحقیق کامل ونتیجه گیری .به امید خدا موفق می شوید.

دوشنبه 4 فروردین1393 - 11:39pm
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

ali2000 نوشته است:
با سلام اقا حمید شماره تلفن سایت 09339187042 و09339202287 میباشد برای تحقیق کامل ونتیجه گیری .به امید خدا موفق می شوید.

علی جان این همونیه که دوست مستر متاله و مستر متال از رو دستگاه آقای پنامنا کپی کرده. تماس بگیریم که چی بشه.
من تماس گرفتم که میگه هرجا بخواید واسه تست میایم و قیمتشم میگه 14 میلیون و حتی جعبه رو هم باز میکنه مدارشو ببینی!!!

@};- @};- @};-

دوشنبه 4 فروردین1393 - 11:41pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 1418 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 61 , 62 , 63 , 64 , 65 , 66 , 67 ... 142  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Majestic12 , techdiag و 676 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure